fioravanti90 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) [device] type="android" [tmc] source="gnse" internal_tmc_name="gnse" port="/dev/gnstmc,0" [modules] ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL" IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE" [gps] location_net=1 location_gps=1 accuracy_workaround=1 background_navigation=1 [rawdisplay] driver=engine ;screen_xy="auto" screen_xy="800_480:1280x670/720x1230" [3d] usepolyfarroads=0 [folders] linked_root_list="/mnt/sdcard/NavGear" [network] available=1 [tmc-http] enabled=0 [naviextras] boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot" Αυτο ειναι ολοκληρο το sys.txt του igo 9.6.7.235654 που εχω εγκαταστησει. Τις γραμμες που μου προτεινεις τις προσθετω σε συγκεκριμενη θεση ή οπουδηποτε? Τις εβαλα σε νεα εγκατασταση μια φορα στην αρχη και μια αλλη στο τελος του αρχειου αλλα το igo παλι κρασαρε κατα την εκκινηση. Εβαλα και το αρχειο που μου ειπες στη θεση που μου ειπες παροτι ειδα οτι ενα αρχειο με το ιδιο ονομα και μεγεθος υπαρχει στο ζιπαρισμενο αρχειο data.zip. Ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου. Οποια αλλη προταση δεκτη. Συγγνωμη απο τους μοντς για το δευτερο συνεχομενο μηνυμα αλλα το tapatalk δε με αφηνει να ανεβασω εικονα στην ''επεξεργασια μηνυματος. Το ιδιο IGO που εγκατεστησα χωρις προβλημα σε 5 κινητα αλλα δεν μπορω με τιποτα να το κανω να τρεξει στο tab3 7.0 wifi, δοκιμασα να το εγκαταστησω και στο tab S 10,5 wifi με λολιποπ. Αφου μου εβγαλε παλι το μηνυμα ''Reading IMEI'' για 2 δευτερα, μετα ανοιξε κανονικα!!! Στο 1/10 της οθονης βεβαια αλλα ανοιξε. Και παλι οποια βοηθεια δεκτη.[ATTACH]63054[/ATTACH] Edited July 17, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) ....igo 9.6.7.235654 που εχω εγκαταστησει. Η έκδοση που χρησιμοποιείς είναι αρκετά παλιά (3ετίας +), εκτότε έχουν βγεί καμία 30-ρια εκδόσεις. Η τελευταία έκδοση είναι η 9.6.29.483387 αλλά και με κάποια από τις τελευταίες 10 εκδόσεις (με τα αντίστοιχα data και sys.txt) θα κάνεις δουλειά. Τις γραμμες που μου προτεινεις τις προσθετω σε συγκεκριμενη θεση ή οπουδηποτε? Οπουδήποτε. Αλλά για λόγους οργάνωσης και αισθητικής του sys.txt καλό είναι να μπαίνουν στις αντίστοιχες ενότητες. Tο multimode.ini που έδωσα είναι μόνο για ανάλυση 1024_600, και έχει προτεραιότητα έναντι του multimode.ini του data. Αν κρατήσεις την έκδοση που έχεις κάνε μια δοκιμή με την εξής αλλαγή στο sys: screen_xy="auto" ;screen_xy="800_480:1280x670/720x1230" Για το Galaxy Tab S 10.5 θα χρειαστείς οπωσδήποτε κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις. Edited July 17, 2015 by mp3buddy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Η έκδοση που χρησιμοποιείς είναι αρκετά παλιά (3ετίας +), εκτότε έχουν βγεί καμία 30-ρια εκδόσεις. Η τελευταία έκδοση είναι η 9.6.29.483387 αλλά και με κάποια από τις τελευταίες 10 εκδόσεις (με τα αντίστοιχα data και sys.txt) θα κάνεις δουλειά. Ναι ξερω οτι εχουν βγει καινουργιες εκδοσεις, αλλα δεν εχω δει μεγαλες διαφορες οποτε παρεμεινα σε αυτη και απλως προσθετω καθε φορα τους τελευταιους χαρτες του tomtom. Οπουδήποτε. Αλλά για λόγους οργάνωσης και αισθητικής του sys.txt καλό είναι να μπαίνουν στις αντίστοιχες ενότητες. Tο multimode.ini που έδωσα είναι μόνο για ανάλυση 1024_600, και έχει προτεραιότητα έναντι του multimode.ini του data. Αν κρατήσεις την έκδοση που έχεις κάνε μια δοκιμή με την εξής αλλαγή στο sys: Τις προσθεσα τις γραμμες, προσθεσα και το .ini αρχειο οπως μου ειπες αλλα παλι κρασαρε το προγραμμα οπως σου ειπα πριν. Τωρα θα δοκιμασω και την τελευταια αλλαγη που μου προτεινεις. Για το Galaxy Tab S 10.5 θα χρειαστείς οπωσδήποτε κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις. Στο tab S το εγκατεστησα πειραματικα, για να δω αν μπορει να εγκατασταθει σε συσκευη χωρις ΙΜΕΙ, και οπως αποδειχθηκε μπορει. Αρα κατι πιθανον παιζει με το tab 3 7". Το ερωτημα ειναι τι ομως. Οσο κι αν διαβασα στο xda αλλα και σε βιντεο στο youtube δεν βρηκα καποιον με το ιδιο προβλημα. Επιμενω τοσο γιατι το igo (μαζι με το route66) εχουν τις καλυτερες δρομολογησεις. Στο tab 3 εχω περασει το route66 αλλα ο χαρτης του εχει μεινει στις αρχες του 2014. Και παλι ευχαριστω για τη βοηθεια. Στην εσχατη περιπτωση θα δοκιμασω και καποια απο τις νεοτερες εκδοσεις του igo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Βάλε τελευταίο apk να το λύσεις το θέμα. Εγώ δεν ασχολούμαι με αναλύσεις στα τελευταία κινητά μου. Παίζουν μια χαρά χάρη στο πρόγραμμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Αυτο θα κανω καθως ολες οι πιθανες πατεντες απετυχαν. Το συγκεκριμενο igo απλα δεν θελει να τρεξει στο tab 3 7". Ευχαριστω για το χρονο σας παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Έχω ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις τα σημεία αναφοράς και έχω αντίστοιχα στους φακέλους τα αρχεία 3dl και 3dc αλλά δεν φαίνονται στον χάρτη.χάρτες έχω τους τελευταίους TomTom,navteq άλλα τα αρχεία 3dl,3dc είναι παλιότερα.λέτε να φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Έχω ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις τα σημεία αναφοράς και έχω αντίστοιχα στους φακέλους τα αρχεία 3dl και 3dc αλλά δεν φαίνονται στον χάρτη.χάρτες έχω τους τελευταίους TomTom,navteq άλλα τα αρχεία 3dl,3dc είναι παλιότερα.λέτε να φταίει αυτό; υποψιαζομαι να λειπει καμια εντολη στο sys?ας μας βοηθησει ο mp3buddy ο ειδικος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τα βλέπεις ενεργά στη Βοήθεια - Πληροφορίες κλπ; Βεβαιώσου ότι έχεις: - τα απαραίτητα license. - πρόσφατες εκδόσεις 3dl, 3dc. - πρόσφατη έκδοση global_cfg. - διαγραφή save. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τα βλέπεις ενεργά στη Βοήθεια - Πληροφορίες κλπ; Βεβαιώσου ότι έχεις: - τα απαραίτητα license. - πρόσφατες εκδόσεις 3dl, 3dc. - πρόσφατη έκδοση global_cfg. - διαγραφή save. τελικα ειχα κανει πατατα και μεσα στον φακελο building ειχα και αλλους δυο φακελους εναν 3dc και εναν 3dl.μολις εβαλα χυμα τα αρχεια μεσα μονο στον φακελο building φανηκαν τα κτηρια ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι απαγορεύεται ρητά από τους όρους χρήσης του forum οποιαδήποτε αναφορά σε σπασμένο/πειρατικό λογισμικό. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) [ATTACH]63178[/ATTACH][ATTACH]63179[/ATTACH][ATTACH]63180[/ATTACH] Δυο ερωτήσεις ακόμα παιδιά. 1,,, στις ρυθμίσεις κυκλοφορίας εκεί που λέει να βάλεις τα λεπτά καθυστέρησης όσο και να μετακινησω το δείκτη δεν δείχνει νούμερο δίπλα στην λέξη λεπτά.Δεν έχω σκιν και είμαι με την τελευταία έκδοση igo primo. 2,,, όταν στο εικονίδιο της κίνησης δείχνει πολλές φορές την υδρόγειο σημαίνει ότι δεν έχει συνδεθεί με τους σέρβερ άρα δεν δείχνει κίνηση; Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τις τελευταίες ρυθμίσεις στο sys για την κίνηση να ενημερώνεται σωστά; Επίσης η κίνηση που δείχνει είναι σωστή όπως στο here maps η όχι; Ευχαριστώ Edited July 24, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε η διαδρομή πορειας σε 3d να ειναι τοσο φαρδια στα επιπεδα περιπου του sigyc...? Η εστω όπως ηταν παλια με το igo my way το οποίο αν θυμαμε καλα το πλατος του δρομου ηταν τουλάχιστον το 2πλασιο απο το primo..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Παιδια υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε η διαδρομή πορειας σε 3d να ειναι τοσο φαρδια στα επιπεδα περιπου του sigyc...? Η εστω όπως ηταν παλια με το igo my way το οποίο αν θυμαμε καλα το πλατος του δρομου ηταν τουλάχιστον το 2πλασιο απο το primo..... [ATTACH]63221[/ATTACH][ATTACH]63222[/ATTACH] Πιο φαρδιά από αυτά λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Γιατί όταν ανοίγω ένα λινκ χάρτη σε μια εφαρμογή πχ vrisko κλπ μου δίνει επιλογή μεταξύ maps, here, sygic, navigon αλλά όχι το igo primo παρότι το έχω και αυτό εγκατεστημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 [ATTACH]63221[/ATTACH][ATTACH]63222[/ATTACH] Πιο φαρδιά από αυτά λες; Πάντως μου φαίνεται οτι στις φωτο οι δρομοι είναι αρκετα μεγαλύτεροι απο το δικο μου.... Υπάρχει καποια ρύθμιση? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Πάντως μου φαίνεται οτι στις φωτο οι δρομοι είναι αρκετα μεγαλύτεροι απο το δικο μου.... Υπάρχει καποια ρύθμιση? Από τις ρυθμίσεις χάρτη έχεις βάλεις το μεγαλύτερο ζουμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Γιατί όταν ανοίγω ένα λινκ χάρτη σε μια εφαρμογή πχ vrisko κλπ μου δίνει επιλογή μεταξύ maps, here, sygic, navigon αλλά όχι το igo primo παρότι το έχω και αυτό εγκατεστημένο; Επειδή αυτά νομίζω υπάρχουν στο play... Edited July 27, 2015 by furiousdemitris Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Επειδή αυτά νομίζω υπάρχουν στο play... μαλιστα ειναι και αυτο ενα θεμα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Καλησπέρα, ο τελευταίος χάρτης ποιος είναι, ευχαριστώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Από τις ρυθμίσεις χάρτη έχεις βάλεις το μεγαλύτερο ζουμ; Ναι αλλα μαπα το καρπουζι..... Στο θεο είναι οι δρομοι Από τις ρυθμίσεις χάρτη έχεις βάλεις το μεγαλύτερο ζουμ; Ναι αλλα μαπα το καρπουζι..... Στο θεο είναι οι δρομοι Μιλαμε για μεγαλο χαλι.. Λες και βλέπω 2d απο ψιλα..... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 27, 2015 by kollatos Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Καλησπέρα, ο τελευταίος χάρτης ποιος είναι, ευχαριστώ...! [ATTACH]63246[/ATTACH] αυτοί νομίζω είναι.Οχι ο basemap,οι αλλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Επειδή αυτά νομίζω υπάρχουν στο play... Δεν έχει καμία σχέση με το play store. Απλά το igo δεν κάνει register στο android για να δεχτεί τέτοιου είδους link. Είναι περίπου όπως τα filetypes στα windows, όταν εγκαθιστάς ενα pdf viewer και κάνεις δεξί κλικ open with σε ενα pdf θα δείς όλα τα προγράμματα που έχουν κάνει register οτι μπορούν να δούν τέτοια αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Μια εξειδικευμένη ερώτηση για τους γνώστες! Παλαιότερα θυμάμαι ότι όταν έκλεινα το primo ενόσω είχα ΕΝΕΡΓΉ διαδρομή, και το ξανά άνοιγα η διαδρομή ήταν ακόμα ενεργή και εάν ήθελα παταγα εμφάνιση χάρτη και έδειχνε το ίχνος της διαδρομής.Τώρα τελευταία με την τελευταία έκδοση πριμο με την επανεκκίνηση της εφαρμογής δεν μένει ενεργή η διαδρομή.καμία ιδέα; θέμα κάποιας εντολής στο sys η γενικά το κατήργησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Μια εξειδικευμένη ερώτηση για τους γνώστες! Παλαιότερα θυμάμαι ότι όταν έκλεινα το primo ενόσω είχα ΕΝΕΡΓΉ διαδρομή, και το ξανά άνοιγα η διαδρομή ήταν ακόμα ενεργή και εάν ήθελα παταγα εμφάνιση χάρτη και έδειχνε το ίχνος της διαδρομής.Τώρα τελευταία με την τελευταία έκδοση πριμο με την επανεκκίνηση της εφαρμογής δεν μένει ενεργή η διαδρομή.καμία ιδέα; θέμα κάποιας εντολής στο sys η γενικά το κατήργησαν; Ποιό apk δουλεύεις; Μια χαρά παίζει σε μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Ποιό apk δουλεύεις; Μια χαρά παίζει σε μένα. Τώρα το ξανά δοκίμασα και είναι οκ τι να πω θα είχε φάει κόλλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts