kollatos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Δεν νομίζω ότι έχει τόνους ο Navteq. Οπότε το ΤΤΣ διαβάζει ότι του ρχεται. Το τελικό σ σε ς διορθώθηκε άρπα κόλα δηλ. και συντομε'υσεις όπως νοσ. για νοσοκομείο γίνανε.. Νος. Ερρίκος Ντυνάν. Βασικά λίγο που το δοκίμασα η φωνή πρόφερε σωστά τα ονόματα των οδών γι' αυτό το είπα. Τώρα για την προχειροδουλειά στο τελικό ς τι να πω, δεν έτυχε ακόμα να το προσέξω αλλά λίγο με ενοχλεί αυτό. Πιο πολύ με ενοχλούσε να βλέπω το σ παντού παρά να μην το βλέπω σε συντομεύσεις.. Τέσπα για την ώρα λέω να του δώσω μια ευκαιρία και να δω πως θα τα πάει.. Το πολύ πολύ να γυρίσω πάλι στον TeleAtlas και τελειώνει το θέμα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Βασικά λίγο που το δοκίμασα η φωνή πρόφερε σωστά τα ονόματα των οδών γι' αυτό το είπα. Τώρα για την προχειροδουλειά στο τελικό ς τι να πω, δεν έτυχε ακόμα να το προσέξω αλλά λίγο με ενοχλεί αυτό. Πιο πολύ με ενοχλούσε να βλέπω το σ παντού παρά να μην το βλέπω σε συντομεύσεις.. Τέσπα για την ώρα λέω να του δώσω μια ευκαιρία και να δω πως θα τα πάει.. Το πολύ πολύ να γυρίσω πάλι στον TeleAtlas και τελειώνει το θέμα.. Έχεις και τους δύο χάρτες στο φάκελο map και μέσα από το πρόγραμμα έχεις την δυνατότητα πολύ εύκολα και απλά να αλλάξεις χάρτη όποτε γουστάρεις! Edited August 10, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ειχα πολυ καιρο να φορτωσω igo σε συσκευή μου και ειπα προχθες να του δωσω μια ευκαιρία...η δρομολογησεις που μου εβγαζε ηταν αλλα νταλα της παρασκευης το γάλα :lol: με οτι συνδυασμούς κι αν δοκιμασα.Απορω πως το παινευετε τοσο πολυ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Έχεις και τους δύο χάρτες στο φάκελο map και μέσα από το πρόγραμμα έχεις την δυνατότητα πολύ εύκολα και απλά να αλλάξεις χάρτη όποτε γουστάρεις! Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, είναι τροποποιημένο data.zip σωστά? Το θέμα είναι ότι προσωπικά προτιμώ το igo όπως είναι από τη μάνα του χωρίς πολλά πολλά έξτρα που το βαρύνουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, είναι τροποποιημένο data.zip σωστά? Το θέμα είναι ότι προσωπικά προτιμώ το igo όπως είναι από τη μάνα του χωρίς πολλά πολλά έξτρα που το βαρύνουν.. Τότε φτιάχνεις 2 ή παραπάνω φακέλους χαρτών (πχ map και map1), όπου μέσα στον καθένα έχεις διαφορετικούς χάρτες και μετά επιλέγεις κάθε φορά ποιον θες να τρέχει ως βασικός από τον φάκελο map. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ειχα πολυ καιρο να φορτωσω igo σε συσκευή μου και ειπα προχθες να του δωσω μια ευκαιρία...η δρομολογησεις που μου εβγαζε ηταν αλλα νταλα της παρασκευης το γάλα :lol: με οτι συνδυασμούς κι αν δοκιμασα.Απορω πως το παινευετε τοσο πολυ Ποια έκδοση του iGO έχεις βάλει και ποιους χάρτες (ακριβώς); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ποια έκδοση του iGO έχεις βάλει και ποιους χάρτες (ακριβώς); Γιάννη έχω την 9.6.29.404739 με το skin του bararsoft.Ο χαρτης ειναι ο τελευταίος του 2013 και αν δεν κανω λαθος πρεπει να είναι της teleatlas Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, είναι τροποποιημένο data.zip σωστά? Το θέμα είναι ότι προσωπικά προτιμώ το igo όπως είναι από τη μάνα του χωρίς πολλά πολλά έξτρα που το βαρύνουν.. Και με το original data υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειχα πολυ καιρο να φορτωσω igo σε συσκευή μου και ειπα προχθες να του δωσω μια ευκαιρία...η δρομολογησεις που μου εβγαζε ηταν αλλα νταλα της παρασκευης το γάλα :lol: με οτι συνδυασμούς κι αν δοκιμασα.Απορω πως το παινευετε τοσο πολυ Αν θελεις μπορεις να μας δωσεις Αφετηρια/Προορισμο να δουμε κι εμεις της Παρασκευης το γαλα; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Αν θελεις μπορεις να μας δωσεις Αφετηρια/Προορισμο να δουμε κι εμεις της Παρασκευης το γαλα;Ναι αμε, βαλτο για παραδειγμα να σε παει απο θηβα στον Αγιο Κων/νο και να αποφυγει τα διοδια της τραγανας,να δεις απο που θα σε παει ;) Για να μη σου πω για κατι διαδρομες σε κεντρικους δρομους στη λυκοβρυση που δεν αφησε στενο για στενο οτι διαδρομη κι αν διάλεγα Edited August 11, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ναι αμε, βαλτο για παραδειγμα να σε παει απο θηβα στον Αγιο Κων/νο και να αποφυγει τα διοδια της τραγανας,να δεις απο που θα σε παει ;) Για να μη σου πω για κατι διαδρομες σε κεντρικους δρομους στη λυκοβρυση που δεν αφησε στενο για στενο οτι διαδρομη κι αν διάλεγα Χωρις διοδια και με διοδια. Πως του λες να αποφυγει μονο τα διοδια της Τραγανας;[ATTACH]48407[/ATTACH] [ATTACH]48405[/ATTACH][ATTACH]48406[/ATTACH] Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Χωρις διοδια και με διοδια. Πως του λες να αποφυγει μονο τα διοδια της Τραγανας;[ATTACH]48407[/ATTACH] [ATTACH]48405[/ATTACH][ATTACH]48406[/ATTACH] Δεν καταλαβαινω τι λες...απο το υψος της θηβας μεχρι τον Αγιο Κων/νο δεν εχει αλλα διοδια εκτος της τραγανας αλλα να σου ξαναπω αυτο που εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου, το οποιο μαλον δεν το κατάλαβες :δεν ειπα πουθενα οτι δεν εκανε την αποφυγη, αλλά το οτι η αποφυγη ειχε πολλα και ανεπιτρεπτα λαθη και αυτο που ανέφερα ειναι μονο ενα παραδειγμα (δεν γινεται δηλαδη αντι να σε παει παραλληλα με την εθνικη και να σε βγαλει μετα σπο 3-4 χιλιομετρα σε αυτην, αυτο να σε πηγαινει βολτα απο ολες τις παραλιες και τις ρεματιες και να κανεις κυκλους).Τελος παντων, για σενα που το υπερασπιζεσαι μπορει να ειναι το καλύτερο, για μενα ομως δεν κανει. Edited August 11, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Για τους τόνους δεν έχεις δίκιο. Μπορεί να μην έχει τόνους όπως λες αλλά σε λίγες περιπτώσεις διαβάζει λάθος η φωνή.. Εκτός και αν δεν χρησιμοποιείς διορθωμένο αρχείο φωνής. Ή εκτός εάν δεν γίνεται να διορθωθεί η συγκεκριμένη λέξη. Βασικά λίγο που το δοκίμασα η φωνή πρόφερε σωστά τα ονόματα των οδών γι' αυτό το είπα. Τώρα για την προχειροδουλειά στο τελικό ς τι να πω, δεν έτυχε ακόμα να το προσέξω αλλά λίγο με ενοχλεί αυτό. Πιο πολύ με ενοχλούσε να βλέπω το σ παντού παρά να μην το βλέπω σε συντομεύσεις.. Τέσπα για την ώρα λέω να του δώσω μια ευκαιρία και να δω πως θα τα πάει.. Το πολύ πολύ να γυρίσω πάλι στον TeleAtlas και τελειώνει το θέμα.. Οι περισσότερες Ελληνικές φωνές που κυκλοφορούν πλέον είναι απόγονοι της δουλειάς που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια ο Οδυσσέας βάζοντας τα περισσότερα ονόματα δρόμων σαν κανόνα μέσα στη φωνή έτσι ώστε να τα προφέρει σωστά ακόμα και αν δεν έχουν τόνους στο χάρτη. Αυτό μπορείς να το δεις εύκολα ανοίγοντας τη φωνή (απλό zip είναι). Απο τότε έχουν γίνει πολλές διορθώσεις και πλέον σπάνια βρίσκεις δρόμο που τον προφέρει λάθος το TTS. Αν όμως αφαιρέσεις αυτούς τους κανόνες πέφτει το γέλιο της αρκούδας... Πραγματικά απορώ που η navteq δεν έχει βάλει τόσα χρόνια τόνους. Ειδικά όταν οι χάρτες της σε άλλα προγράμματα (π.χ. navigon) δεν είχαν ποτέ πρόβλημα ούτε με το σ ούτε με τους τόνους. Όσον αφορά τη σύγκριση των χαρτών θα έλεγα οτι στην Αθήνα πλέον είναι καλοί και οι δυο αλλά στην επαρχία υπερέχει ο ΤΑ. Βλέπω και αντίθετες γνώμες για την επαρχία όμως, οπότε ίσως εξαρτάται απο την περιοχή. Στην Κρήτη πάντως αλλά και στο Μαραθώνα προχτές βρήκα κάμποσα λάθη στο Navteq. Edited August 12, 2014 by aiolos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δεν καταλαβαινω τι λες...απο το υψος της θηβας μεχρι τον Αγιο Κων/νο δεν εχει αλλα διοδια εκτος της τραγανας αλλα να σου ξαναπω αυτο που εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου, το οποιο μαλον δεν το κατάλαβες :δεν ειπα πουθενα οτι δεν εκανε την αποφυγη, αλλά το οτι η αποφυγη ειχε πολλα και ανεπιτρεπτα λαθη και αυτο που ανέφερα ειναι μονο ενα παραδειγμα (δεν γινεται δηλαδη αντι να σε παει παραλληλα με την εθνικη και να σε βγαλει μετα σπο 3-4 χιλιομετρα σε αυτην, αυτο να σε πηγαινει βολτα απο ολες τις παραλιες και τις ρεματιες και να κανεις κυκλους).Τελος παντων, για σενα που το υπερασπιζεσαι μπορει να ειναι το καλύτερο, για μενα ομως δεν κανει. Φίλε μου δεν αντιδικούμε και σίγουρα περί ορέξεως....κολοκυθόπιτα. Αν του πεις να σε πάει με διόδια σε βγάζει στην Εθνική και περνάς και τα διόδια στο 90. Γι'αυτό έγραψα πως του λες να αποφύγει μόνο τα διόδια της Τραγάνας. Εγώ για την συγκεκριμένη αποφυγή ξέρω αυτό που γράφει εδώ http://www.spirospero.gr/index.php/koinonia/84888-athina-thessaloniki-pos-tha-glitosete-11-diodia-xartes. Αν υπάρχει καλύτερος τρόπος ή αν κάποιο άλλο πρόγραμμα που διαχειρίζεται πιο καλά την αποφυγή των διοδίων θα ήθελα να το δω. Δεν έχω κανένα απολύτως κόλλημα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Και με το original data υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Για δώσε περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις.. Προφανώς εννοεί με ένα ux-map changer πως μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Προφανώς εννοεί με ένα ux-map changer πως μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα... Λοιπόν το έψαξα και τελικά έχεις δίκιο, υπάρχει ux map changer που υποστηρίζει, μάλιστα και το stock skin του iGo , απλά συνεργάζεται μόνο με HERE Maps και TomTom (αυτούς που με ενδιαφέρουν).. :p Μόλις το έβαλα και δουλεύει άψογα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Βάζοντας τον καινούργιο χάρτη της navteq παρατήρησα το εξής περίεργο. Στα νησιά το ανάγλυφο του εδάφους (.dem) δεν φαίνεται, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι εντάξει. Αυτό συμβαίνει μόνο με το νυχτερινό skin. Το δοκίμασα και με τον 2013.Q4 και κάνει το ίδιο. Ο 2012.Q1 όμως δεν το κάνει και εμφανίζει το ανάγλυφο παντού. Άρα παίζει ρόλο το skin αλλά και ο χάρτης. Έχω την έκδοση του kastel (3.1.5), συμβαίνει σε κανέναν άλλο με την ίδια έκδοση αυτό; http://s2.postimg.org/ekmiihbid/Screenshot_2014_08_15_22_01_50.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 [ATTACH]48563[/ATTACH] Εγώ μια χαρά το βλέπω... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Mε Kastel και dimka και εσύ ε; Για δες και στη 2D απεικόνιση, εκεί μου το κάνει εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Για τους τόνους δεν έχεις δίκιο. Μπορεί να μην έχει τόνους όπως λες αλλά σε λίγες περιπτώσεις διαβάζει λάθος η φωνή.. Εκτός και αν δεν χρησιμοποιείς διορθωμένο αρχείο φωνής. Ή εκτός εάν δεν γίνεται να διορθωθεί η συγκεκριμένη λέξη. Χμ. Δεν ξέρω σε ποιο ακριβώς διορθωμένο αρχείο αναφέρεσαι. Το config_transform_tables.lua αρχείο (εκεί είναι τα ονόματα των οδών) που έχει μέσα η φωνή που χρησιμοποιώ έχει 514ΚΒ μέγεθος. Τα περισσότερα που συναντώ τα λέει λάθος. Αν έχει τόσο ή μικρότερο αρχείο μάλλον από ...σύμπτωση σου τα λέει σωστά. Εννοώ στις περιοχές που κινήσε. Πιο κλασικό λαθος, πέρα από τον τονισμό είναι όταν είναι Όνομα+Επώνυμο ο δρόμος π.χ. Ο χάρτης λεει οδός Κωνστανταρα Λαμπρου και το Πρίμο το λέει έτσι. Κι όχι στρίψτε στην Λάμπρου Κωνσταντάρα. Και θέλει πολλή δουλειά να τα γράψεις όλα. Το χαν κάνει οι παλιοί μέτρ του είδους στα Windows ce Odytsak, Eleonora και τα άλλα τα παιδιά. Αν έχετε κάποιο config_transform_tables.lua πολύ μεγαλύτερου μεγέθους από τα 524ΚΒ και άρα με πολύ περισσότερες διορθώσεις, βάλτε κανα λίνκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Όταν πέρασα σε kitkat όταν βγήκε έκανα και αναβάθμιση σε primo 2.4 (9.6.29.379219), με skin Doupas 6.3, χάρτη TA 2013.12, TTS και γενικά όλα τα καλούδια δουλέυουν απλά τέλεια. Πριν λίγες μέρες εν μέσω διακοπών μου ήρθε η φαεινή ιδέα να δοκιμάσω το ART σε σχέση με το Dalvik και γενικά το τηλέφωνο ήταν ορατά γρηγορότερο με το ART. Το μόνο πρόβλημα ότι από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά, δεν υποστηρίζεται μόνο από το IGO. Βέβαια όσο πιο γρήγορο και αν γινόταν το κινητό το IGO δεν το αλλάζω με τίποτα, όμως δεν θα με χάλαγε αν έβρισκα έκδοση συμβατή. Έχετε τρέξει καμιά πιο καινούργια που να είναι συμβατή; Διάβασα στο internet ότι κάποιες παλιές My Way δουλεύουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γύριζα εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Το tts πως ενεργοποιειται στο igo?Βλεπω στις ρυθμισεις να μου εχει tts pro ανενεργό. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πρέπει να έχεις σετάρει πρώτα το TTS στο κινητό σου με εγκατάσταση app και φωνής σαν το SVOX. Αφού εγκατασταθεί και δουλεύει στο κινητό (το βλέπεις από τις ρυθμίσεις, έξοδο κειμένου προς λόγο) τότε λογικά θα ενεργοποιηθεί η επιλογή και εντός του ΙGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πρέπει να έχεις σετάρει πρώτα το TTS στο κινητό σου με εγκατάσταση app και φωνής σαν το SVOX. Αφού εγκατασταθεί και δουλεύει στο κινητό (το βλέπεις από τις ρυθμίσεις, έξοδο κειμένου προς λόγο) τότε λογικά θα ενεργοποιηθεί η επιλογή και εντός του ΙGO. Εχω ενεργη την tts engine της samsung με Ελληνικη φωνη αλλά για καποιον λογο δεν τη βλεπει το igo Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Προσπαθώ να κάνω αυτό: TTS Warning about the arrival time, να δουλέψει αλλά ενώ το menu εμφανίζεται είναι αχνό. Υποθέτω ότι κάτι λείπει από την φωνή που έχω (Voice_TTS-Pro-Greek-loquendo7-Android-zervdim-V5B.282.F).. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό? Επίσης υπάρχει πιο καινούρια έκδοση της φωνής αυτής? Γιατί λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts