Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον μπερδευτηκες.

Από γραφικά είναι από τα χειρότερα, δεν συγκρίνεται με.sygic.και navigon.

Από πλοήγηση όμως είναι κορυφή.

Εγώ π.χ. που εχω 1280*720 ανάλυση στο android μου μπορώ να κατεβάσω το Sygic?

Δηλαδή λες ότι το νέο igo σε γραφικά είναι χειρότερο? Έγω το είδα σούπερ...

Το Sygic δηλαδή σε απεικόνιση δείχνει όπως το google maps? Αξίζει να δώσει κάποιος 25 € ή τελοσπαντων όσο έχει να το αγοράσει?

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον μπερδευτηκες.

επέτρεψε μου να διαφωνήσω και εγώ όσον αφορά τα γραφικά....αλοίμονο αν το sygic είναι καλύτερο και το igo από τα χειρότερα...

GPS Pocket PC Team

Μάλλον μπερδευτηκες.

To igo σαφώς και δεν είναι απο τα χειρότερα σε γραφικά. Έχει μείνει κάπως πίσω (όταν είχε βγεί ήταν το κορυφαίο) αλλά τι να πούμε για το don't panic, το ndrive, το tomtom κλπ κλπ. Ουσιαστικά μόνο τo sygic είναι καλύτερο και για το navigon παίζει ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός (προσωπικά το θεωρώ χειρότερο ειδικά απο τη στιγμή που δεν υποστηρίζει και τα νεα μοντέλα πόλεων στο android).

To igo σαφώς και δεν είναι απο τα χειρότερα σε γραφικά. Έχει μείνει κάπως πίσω (όταν είχε βγεί ήταν το κορυφαίο) αλλά τι να πούμε για το don't panic, το ndrive, το tomtom κλπ κλπ. Ουσιαστικά μόνο τo sygic είναι καλύτερο και για το navigon παίζει ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός (προσωπικά το θεωρώ χειρότερο ειδικά απο τη στιγμή που δεν υποστηρίζει και τα νεα μοντέλα πόλεων στο android).

και να προσθέσω την δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης που σου δίνει το iGO συγκριτικά με τα υπόλοιπα...

GPS Pocket PC Team

και να προσθέσω την δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης που σου δίνει το iGO συγκριτικά με τα υπόλοιπα...

Δεν έχει νόημα η περεταίρω σύγκριση.

Μιλάω αποκλειστικά για τα γραφικά.

Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά σκιν στο Igo και είναι τραγική η εμφάνιση για μένα.

Από κει και πέρα αν θεωρείτε κάποιο που του δίνει καλύτερη ή έστω εφάμιλλη εικόνα με του Sygic, βάλτε μια εικόνα και περιγραφή εδώ να το δούμε.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν έχει νόημα η περεταίρω σύγκριση.

Μιλάω αποκλειστικά για τα γραφικά.

Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά σκιν στο Igo και είναι τραγική η εμφάνιση για μένα.

Από κει και πέρα αν θεωρείτε κάποιο που του δίνει καλύτερη ή έστω εφάμιλλη εικόνα με του Sygic, βάλτε μια εικόνα και περιγραφή εδώ να το δούμε.

Το να λες οτι η εμφάνιση του Igo είναι τραγική είναι αστείο. Του don't panic τι είναι τότε; Του tomtom; Του ndrive;

Και εσύ σύγκριση με το sygic κάνεις το οποιό είναι το ΜΟΝΟ που είναι εμφανώς καλύτερο. Άλλο αυτό και εντελώς άλλο να λες οτι είναι ... τραγικό το igo.

Μια τυχαία σελίδα με screenshots απο διάφορα προγράμματα για να κάνει ο καθένας τη σύγκριση μόνος του.

http://www.rindpeel.com/es/news/new/7--//las-mejores-aplicaciones-gps-android.html

Edited by aiolos

Το να λες οτι η εμφάνιση του Igo είναι τραγική είναι αστείο. Του don't panic τι είναι τότε; Του tomtom; Του ndrive;

Και εσύ σύγκριση με το sygic κάνεις το οποιό είναι το ΜΟΝΟ που είναι εμφανώς καλύτερο. Άλλο αυτό και εντελώς άλλο να λες οτι είναι ... τραγικό το igo.

Μια τυχαία σελίδα με screenshots απο διάφορα προγράμματα για να κάνει ο καθένας τη σύγκριση μόνος του.

http://www.rindpeel.com/es/news/new/7--//las-mejores-aplicaciones-gps-android.html

Κάτι στο δικό μου σχόλιο έχεις να πεις και όχι γενικά και αόριστα;

Μίλησα για σύγκριση αποκλειστικά με Sygic και μόνο στον τομέα των γραφικών.

Γιατί αναφέρεις άλλα προγράμματα;

Επίσης, αν προτείνεις κάποιο skin για Igo που το κάνει εφάμιλλο του Sygic, πες μας ποιο είναι ακριβώς.

Amazon Fire stick 4k max

Επίσης, αν προτείνεις κάποιο skin για Igo που το κάνει εφάμιλλο του Sygic, πες μας ποιο είναι ακριβώς.

Σου είναι εύκολο σε παρακαλώ να βάλεις μια φωτογραφία εσύ να καταλάβω τι ακριβώς σου αρέσει στο Sygic που δεν έχει το IGO?

GPS Pocket PC Team

Για εμενα το Sygic ειναι το καλυτερο να με παει βολτα οταν δεν εχω τι να κανω.

Του βαζω μια διαδρομη και με παει απο εκει που θελει αυτο (γιατι ετσι του αρεσει....), με βαζει να κανω ζικ-ζακ αντι να παω ευθεια, ,μεγαλο πλεονεκτημα, σαν να εχω παρεα και να πρεπει να περασουμε απο ''καπου''.....

Το ανεκδοτο με την οδηγο και το gps το ξερετε ?

Μια ξανθιά οδηγούσε τόσο χάλια που το GPS της λέει:

-Στα 50 μέτρα σταμάτα δεξιά, εγώ κατεβαίνω!

Ε, με το Sygic θα κατεβει ο οδηγος :lol:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλά είσαι σοβαρός; Δε θυμάσαι ούτε τι έχεις γράψει εσύ ο ίδιος; Να σου θυμίσω λοιπόν.

Μάλλον μπερδευτηκες.

ΕΣΥ λοιπόν είσαι αυτός που ανέφερες άλλα προγράμματα. Για πες μας λοιπόν, εκτός απο το sygic ποιά είναι αυτά τα άγνωστα προγράμματα που κάνουν το igo ενα απο τα χειρότερα. :lol:

Μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις το σχόλιο μου; Προφανώς οχι. 2 γραμμές είναι, δεν είναι και δύσκολο. Αλλά να σε διευκολύνω :

Και εσύ σύγκριση με το sygic κάνεις το οποιό είναι το ΜΟΝΟ που είναι εμφανώς καλύτερο.
Edited by aiolos

Για εμενα το Sygic ειναι το καλυτερο να με παει βολτα οταν δεν εχω τι να κανω.

Του βαζω μια διαδρομη και με παει απο εκει που θελει αυτο (γιατι ετσι του αρεσει....), με βαζει να κανω ζικ-ζακ αντι να παω ευθεια, ,μεγαλο πλεονεκτημα, σαν να εχω παρεα και να πρεπει να περασουμε απο ''καπου''.....

Το ανεκδοτο με την οδηγο και το gps το ξερετε ?

Ε, με το Sygic θα κατεβει ο οδηγος :lol:

Κάπως έτσι . Όμορφο αλλα ταξιδιάρικο .Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες !

Παιδιά ποιες εκδόσεις tomtom και navteq είναι οι τελευταίες; Από tomtom έχω την έκδοση 2013.06 και από navteq έχω την έκδοση 2013 Q3. Υπάρχουν πιο καινούριες εκδόσεις;

Ευχαριστώ!!!

Παιδιά ποιες εκδόσεις tomtom και navteq είναι οι τελευταίες; Από tomtom έχω την έκδοση 2013.06 και από navteq έχω την έκδοση 2013 Q3. Υπάρχουν πιο καινούριες εκδόσεις;

Ευχαριστώ!!!

Here (NQ) 2013.Q4

TomTom 2013.12

GPS Pocket PC Team

Καλησπέρα σας,

Εχω ένα θεματάκι... Εχω περασμένη στο android μου την έκδοση IGO 2.4, 9.6.29.379219 και ενώ έχω περασμένο στο φάκελο content/voice το αρχείο Voice_TTS_PRO_v5 toy Kastel όταν ανοίγω το πρόγραμμα στο πεδίο "γλώσσα φωνής" βλέπω μόνο αγγλικά και γαλλικά καθώς και το πεδίο TTS απενεργοποιημένο...

Εχετε κάποια λύση?

Καλησπέρα σας,

Εχω ένα θεματάκι... Εχω περασμένη στο android μου την έκδοση IGO 2.4, 9.6.29.379219 και ενώ έχω περασμένο στο φάκελο content/voice το αρχείο Voice_TTS_PRO_v5 toy Kastel όταν ανοίγω το πρόγραμμα στο πεδίο "γλώσσα φωνής" βλέπω μόνο αγγλικά και γαλλικά καθώς και το πεδίο TTS απενεργοποιημένο...

Εχετε κάποια λύση?

Προφανώς δεν υποστηρίζετε από το "στήσιμο" που έχεις κάνει η συγκεκριμένη φωνή... Ή θα πρέπει να εγκαταστήσεις TTS engine (svox,acapella) ή να βάλεις απλές φωνές.

GPS Pocket PC Team

Καλησπέρα σας,

Εχετε κάποια λύση?

Αυτή η φωνή είναι μόνο οδηγίες για το τι να λέει (αν ανοίξεις το zip έχει μια σειρά απο text αρχεία). Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο και TTS στο κινητό σου για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Αυτή η φωνή είναι μόνο οδηγίες για το τι να λέει (αν ανοίξεις το zip έχει μια σειρά απο text αρχεία). Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο και TTS στο κινητό σου για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Όταν λέμε TTS?

Στο κινητό εγκατεστημένο ή στο igo?

Είναι εφαρμογή του google play ή από κάπου αλλού?

Όταν λέμε TTS?

Στο κινητό εγκατεστημένο ή στο igo?

Είναι εφαρμογή του google play ή από κάπου αλλού?

Εφαρμογή είναι που πρέπει να εγκατασταθεί στο κινητό.

Δες για svox classic στο play ή Loquendo εκτός play.

Amazon Fire stick 4k max

Ποιον χάρτη προτείνετε για Ελλάδα και Ευρώπη ανάμεσα σε Teleatlas και Navteq?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ποιον χάρτη προτείνετε για Ελλάδα και Ευρώπη ανάμεσα σε Teleatlas και Navteq?

Για Ελλάδα εγώ έχω καταλήξει πως ο Teleatlas είναι καλύτερος στην Αθήνα. Θεσσαλονίκη νομίζω υπερτερεί ακόμα ο Navteq, όπως και επαρχία. Και πάλι θα σου πω πως εξαρτάται... Αλλού είναι ο ένας και αλλού ο άλλος.

GPS Pocket PC Team

Για Ελλάδα εγώ έχω καταλήξει πως ο Teleatlas είναι καλύτερος στην Αθήνα. Θεσσαλονίκη νομίζω υπερτερεί ακόμα ο Navteq, όπως και επαρχία. Και πάλι θα σου πω πως εξαρτάται... Αλλού είναι ο ένας και αλλού ο άλλος.

Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ teleatlas χρόνια τώρα κυρίως λόγω του θέματος που υπήρχε στον navteq με τους τόνους και το τελικό ς, αλλά πλέον διαπίστωσα ότι έχουν λυθεί αυτά τα δύο θεματάκια και είμαι σε δίλημμα αν αξίζει να μένω στον teleatlas. Εδώ να πω ότι κινούμαι κυρίως στην επαρχία και σπάνια Αθήνα.

Επίσης απ' ότι ξέρω TA και NQ δεν υπάρχουν πλέον σαν εταιρίες (διορθώστε με αν κάνω λάθος) μιας και την πρώτη την αγόρασε η TomTom και τη δεύτερη η HERE (NOKIA?). Και βλέπω ότι οι HERE Maps έχουν πολύ περισσότερα πρόσθετα και πιο πρόσφατα ενημερωμένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστές οι τελευταίες σου διαπιστώσεις όσο αφορά τις εταιρείες αλλά το iGO σου δίνει την μοναδική δυνατότητα να έχεις και τους 2 χάρτες μέσα στο πρόγραμμα κι απλά να τους εναλλάσεις κατά το δοκούν.

Σωστές οι τελευταίες σου διαπιστώσεις όσο αφορά τις εταιρείες αλλά το iGO σου δίνει την μοναδική δυνατότητα να έχεις και τους 2 χάρτες μέσα στο πρόγραμμα κι απλά να τους εναλλάσεις κατά το δοκούν.

Ναι οκ αυτό το ξέρω απλά επειδή βαριέμαι να κάθομαι να κάνω αλλαγές, ειδικά τη στιγμή που θα το χρειαστώ (και πιθανώς να έχω και νεύρα εκείνη την ώρα), προτιμώ να έχω έναν χάρτη σαν βασικό και άντε ακόμα έναν για πολύ ειδικές περιπτώσεις. Και γι' αυτό προσπαθώ να μάθω τι προτείνουν οι περισσότεροι και που έχουν καταλήξει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ teleatlas χρόνια τώρα κυρίως λόγω του θέματος που υπήρχε στον navteq με τους τόνους και το τελικό ς, αλλά πλέον διαπίστωσα ότι έχουν λυθεί αυτά τα δύο θεματάκια

Δεν νομίζω ότι έχει τόνους ο Navteq.

Οπότε το ΤΤΣ διαβάζει ότι του ρχεται.

Το τελικό σ σε ς διορθώθηκε άρπα κόλα δηλ. και συντομε'υσεις όπως νοσ. για νοσοκομείο γίνανε.. Νος. Ερρίκος Ντυνάν.

Δεν νομίζω ότι έχει τόνους ο Navteq.

Οπότε το ΤΤΣ διαβάζει ότι του ρχεται.

Το τελικό σ σε ς διορθώθηκε άρπα κόλα δηλ. και συντομε'υσεις όπως νοσ. για νοσοκομείο γίνανε.. Νος. Ερρίκος Ντυνάν.

Για τους τόνους δεν έχεις δίκιο. Μπορεί να μην έχει τόνους όπως λες αλλά σε λίγες περιπτώσεις διαβάζει λάθος η φωνή.. Εκτός και αν δεν χρησιμοποιείς διορθωμένο αρχείο φωνής. Ή εκτός εάν δεν γίνεται να διορθωθεί η συγκεκριμένη λέξη.

GPS Pocket PC Team