junglist Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παιδιά, οι επιλογές στο igo primo "Ιστορικό Κυκλοφορίας" & "Online Κυκλοφορία" δουλεύουν; Τα είχα μαρκάρει αλλά ουδέποτε μου έδειξαν τίποτα. Ναι δουλεύουν κανονικά. Έχεις σίγουρα ενεργά τα δεδομένα και έχεις βάλει διαδρομή για κάπου και δεν δείχνει τίποτα; ρε παιδια ακομα δεν καταλαβα πως το κανατε να δουλεψει..εμενα σε wildfire s οταν παταω το igo exe μου λεει αγνωστος τυπος αρχειου και δεν ανοιγει Το exe που λες τι είναι; Γιατί το πρόγραμμα το εγκαθιστας μέσω του apk. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ρε παιδια ακομα δεν καταλαβα πως το κανατε να δουλεψει..εμενα σε wildfire s οταν παταω το igo exe μου λεει αγνωστος τυπος αρχειου και δεν ανοιγει Το exe είναι για συσκευές με windows. Όπως γράφει ο junglist πρέπει να βρεις ....apk. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Όλες οι εκδόσεις δουλεύουν απλά χρειάζεται το κατάλληλο setup σε data.zip . Μπορώ να βρω κάπου βοήθεια για αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδιά, οι επιλογές στο igo primo "Ιστορικό Κυκλοφορίας" & "Online Κυκλοφορία" δουλεύουν; Τα είχα μαρκάρει αλλά ουδέποτε μου έδειξαν τίποτα. Το ιστορικό είναι τα .fsp αρχεία που έχουν οι χάρτες της navteq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μπορώ να βρω κάπου βοήθεια για αυτό; Ευχαριστώ Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ρε παιδιά πώς γίνεται να απενεργοποιήσω την απεικόνιση raster map στο primo?Το αποεπιλέγω αλλά μόλις κλείσω το πρόγραμμα και το ξανά ανοίξω είναι πάλι επιλεγμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ρε παιδιά πώς γίνεται να απενεργοποιήσω την απεικόνιση raster map στο primo?Το αποεπιλέγω αλλά μόλις κλείσω το πρόγραμμα και το ξανά ανοίξω είναι πάλι επιλεγμένο Μήπως υπάρχει κάποια εντολή στο sys; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Το πιο απλό είναι να σβήσεις τα raster maps. Έτσι και αλλιώς δεν προσφέρουν τίποτα και κάνουν την πλοήγηση πολύ δύσκολη. Αλλά δοκίμασε και αυτό : [map] raster_in_2d=0 ;(1 activated, 0 deactivated) raster_in_3d=0 ;(1 activated, 0 deactivated) raster_2d_high_quality=0 ;(1 activated, 0 deactivated) raster_3d_high_quality=0 ;(1 activated, 0 deactivated) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Το πιο απλό είναι να σβήσεις τα raster maps. Έτσι και αλλιώς δεν προσφέρουν τίποτα και κάνουν την πλοήγηση πολύ δύσκολη. Αλλά δοκίμασε και αυτό : [map] raster_in_2d=0 ;(1 activated, 0 deactivated) raster_in_3d=0 ;(1 activated, 0 deactivated) raster_2d_high_quality=0 ;(1 activated, 0 deactivated) raster_3d_high_quality=0 ;(1 activated, 0 deactivated) Τώρα διαπίστωσα ότι γενικά δεν κρατάει τις αλλαγές στις ρυθμίσεις.Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ήθελα να ρωτήσω γιατί ακούω τις προειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας, επικίνδυνα σημεία κλπ, δύο φορές. Και μάλιστα η μία πέφτει πάνω στην άλλη οπότε τελικά δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Δεν κατάφερα να το διορθώσω μέσα από τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ενώ το igo primo για android δουλεύει και ακούω και ελληνικό tts για τα ονόματα των δρόμων τις ειδοποιήσεις για τις κάμερες τις λέει στα αγγλικά. Τί πρέπει να αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Εξαρτάται απο τι συνδιασμό skin, sys, data και φωνής έχεις. Δοκίμασε να βάλεις κάτι τέτοιο στο sys.txt για κάθε μια απο τις κάμερες που σε ενδιαφέρουν αλλάζοντας το μήνυμα ή εδώ ή στο κατάλληλο .lua αρχείο της φωνής που χρησιμοποιείς. [speedcam_category:31] activated_min_speech_repeat_delay=-1 activated_speech="Caution Dangerous Point" activated_spoken_type=speech approach_beep_spoken_type=0 overspeed_spoken_type=none speedcam_maxdistance_from_road=10 warn_distances="0:500" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doupas Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Ήθελα να ρωτήσω γιατί ακούω τις προειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας, επικίνδυνα σημεία κλπ, δύο φορές. Και μάλιστα η μία πέφτει πάνω στην άλλη οπότε τελικά δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Δεν κατάφερα να το διορθώσω μέσα από τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ. Τάσο έχεις την Ελληνική έκδοση, Ακούς συνεπώς και τη φωνή TTS και την Αφροδίτη από το ux voice της έκδοσης .. Για να ακούς μόνο TTS προειδοποιήσεις πηγαίνεις στην ενότητα. [warning] και απενεργοποιείς βάζοντας μπροστά ερωτηματικό την εντολή. skin_audio_path="gr" δηλαδή θα γίνει ;skin_audio_path="gr" Τώρα αν θες να ακούς μονάχα την φωνή της Αφροδίτης απενεργοποιείς τη φωνή TTS βάζοντας μια απλή φωνή. Να είσαι καλά. Ενώ το igo primo για android δουλεύει και ακούω και ελληνικό tts για τα ονόματα των δρόμων τις ειδοποιήσεις για τις κάμερες τις λέει στα αγγλικά. Τί πρέπει να αλλάξω; Φίλε μου όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω εξαρτάται απο πολλά πράγματα. αλλά συνήθως αυτές οι ρυθμίσεις είναι σωστές. με το sys που σου ανεβαζω. Πρόσεξε στην ενότητα [rawdisplay] να ενεργοποιήσεις την ανάλυσή σου. Απο προεπιλογή έχει την 800_480. Να είσαι καλά --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 26, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Υπάρχει μια εντολή στο sys που με αυτήν εμφανίζονται τα poi που είναι πάρα πολύ κοντά το ένα στο άλλο στον χάρτη με το "κανονικό" τους εικονίδιο και όχι με το γενικό εικονίδιο της υδρογείου. Ξέρει κανείς ποια είναι; ξεκινάει με κάτι σαν show_max_poi ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Υπάρχει το [3D] max_pois_on_horizont=5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Τάσο έχεις την Ελληνική έκδοση, Ακούς συνεπώς και τη φωνή TTS και την Αφροδίτη από το ux voice της έκδοσης .. Για να ακούς μόνο TTS προειδοποιήσεις πηγαίνεις στην ενότητα. [warning] και απενεργοποιείς βάζοντας μπροστά ερωτηματικό την εντολή.... Ακριβείς και αποτελεσματικές όπως πάντα οι οδηγίες σας, Ανδρέα. Δούλεψε μια χαρά η παρέμβαση στο sys.txt. Άφησα τελικά τις TTS φωνές γιατί θέλω να ακούω και τα ονόματα των δρόμων.:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αντιγράφω απο το άλλο thread που ρώτησα...: Είπα να βάλω και εγώ το Primo, αλλά κολλάει για κάποιο λόγο στην αρχή, με το που κάνει όλο το loading... Έβαλα τα αρχεία του kastel για την οθόνη μου, χάρτες navteq (που επίσης μου λέει οτι δεν υπάρχουν χάρτες) αλλά στην εκκίνηση μου μένει στην οθόνη που λέει kastel πάνω δεξιά... καμία βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αντιγράφω απο το άλλο thread που ρώτησα...: Έχεις Jellybean στο κινητό; Δεν θυμάμαι τι έκδοση έχεις. Σκέφτομαι μήπως χρειάζεσαι άλλη έκδοση apk. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έχεις Jellybean στο κινητό; Δεν θυμάμαι τι έκδοση έχεις. Σκέφτομαι μήπως χρειάζεσαι άλλη έκδοση apk. Jellytime (4.2) R4... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το iGoMyWay στην έκδοση 8.4.3.179971 στην ελληνική έκδοση. Πραγματικά ικανοποιημένος, άλλαξα πρόσφατα και χάρτες με νέους Navteq, από τότε που - με τη βοήθειά σας πάντα - το "σετάρισα" σωστά, δεν με έχει απασχολήσει. Αναρωτιέμαι πάντως τώρα, μιας που έχω και κάποιο ελεύθερο χρόνο να γεμίσω: αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω για το Primo; Είναι σημαντική η διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Για μένα αξίζει. Ακόμη και αν κάνουν τις ίδιες δρομολόγησεις (μάλλον το primo είναι καλύτερο σε αυτό), το primo είναι πιο "φρέσκο" με περισσότερες δυνατότητες. Κράτα ένα backup το Igo my way και κάνε μια δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αντιγράφω απο το άλλο thread που ρώτησα...: Δοκίμασε να μετονομάσεις (πριν την εγκατάσταση) το φάκελο DCIM σε DCIM1. Σε ένα HTC Desire HD αυτό χρειάστηκε (και φυσικά και το apk για JB4.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Για υψηλότερες αναλύσεις οπως του note2 υπάρχει data? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δοκίμασε να μετονομάσεις (πριν την εγκατάσταση) το φάκελο DCIM σε DCIM1. Σε ένα HTC Desire HD αυτό χρειάστηκε (και φυσικά και το apk για JB4.1) Είναι ευκολο να μου στειλεις το apk; Εχω 4.2, αλλάζει κ κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Είναι ευκολο να μου στειλεις το apk; Εχω 4.2, αλλάζει κ κάτι; Δεν υπαρχει αλλο apk από το thin 1.3 που σου εστειλα για 4.2 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts