junglist Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Πηγαινε στο iGO ρυθμισεις>ηχοι και προειδοποιησεις και δες τι γραφει στην γλωσσα φωνης. Αν γραφει: Ελληνικα - Venera v229228, το TTS Pro θα ειναι σβηστό και οι φωνες δεν ειναι μεσα. Κλεινεις το iGO, πηγανεις στο μαρκετ και ξανακατεβαζεις το Svox Claccic(κανεις καταργηση το παλιο). Ανοιγεις το iGO πας παλι στις φωνες θα λεει παλι venera, πατας πανω και θα σου εχει μεσα και την Ariadne οποτε επιλεγεις και θα εχεις πλεον σε λειτουργια το TTS Pro. Δηλαδή όπως είμαι τώρα θέλει απεγκατάσταση το SVOX CLASSIC, μετά ξανά εγκατάσταση από Μαρκετ, και πηγαίνοντας στο IGO πατάω στο VENERA και μετά όλα οκ;Πάντως τώραμ χωρίς να κάνω τα παραπάνω, μου γράφει έκδοση 3.1 για το Venera.Πατώντας πάνω του, απλά κάνει τεστ της φωνής.Δεν έχει να επιλέξεις κάτι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Οταν ξαναεγκαταστησεις το svox λογικα θα δει και τις φωνες της Αριαδνης που τωρα δεν βλεπει. Πατωντας πανω στο venera θα πρεπει να σου ανοιξει το μενου με ολες τις φωνες για να επιλεξεις. Εκτος και αν δεν εχεις περασει σωστα τις φωνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Δυστυχώς τζίφος. Ξαναπέρασα το SVOX και τίποτα δεν άλλαξε.Δεν βλέπει τις TTS. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 να πω και εγώ τον πόνο μου, γιατί αυτό το igo primo μου χει σπάσει τα νεύρα εδώ και κάτι μέρες. το έκανα εγκατάσταση αλλά με το που το τρέχω μου βγάζει ένα μήνυμα ότι o φάκελος data/data/com.navngo.igo.javaclient/licence δεν υπάρχει ή είναι ημιτελής. από ότι έχω καταλάβει θα έπρεπε o φάκελος αυτος να βρίσκεται μέσα στο data zip; γιατί σε όσα data zip και αν κατέβασα δεν περιείχε τέτοιο φάκελο κανένα. δοκίμασα να τον φτιάξω εγώ και να τον βάλω μέσα στο data zip , αλλά και πάλι τζίφος. αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλημερα. Διαγραψτε τα παντα και ξανακατεβαστε τα και ξαναπεραστε τα. Ισως καποια αρχεια να μην αντιγραφηκαν επιτυχως ακομα και οταν τα κατεβαζατε στο pc, εμενα μου εχει συμβει. Πρεπει να πω οτι το iGO Primo ειναι πολυ μπροστα απο ολες τις αποψεις απο οποιδηποτε αλλο προγραμμα και χαιρομαι πολυ που το εχουμε στο Android. Καλη επιτυχια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 να πω και εγώ τον πόνο μου, γιατί αυτό το igo primo μου χει σπάσει τα νεύρα εδώ και κάτι μέρες. το έκανα εγκατάσταση αλλά με το που το τρέχω μου βγάζει ένα μήνυμα ότι o φάκελος data/data/com.navngo.igo.javaclient/licence δεν υπάρχει ή είναι ημιτελής. από ότι έχω καταλάβει θα έπρεπε o φάκελος αυτος να βρίσκεται μέσα στο data zip; γιατί σε όσα data zip και αν κατέβασα δεν περιείχε τέτοιο φάκελο κανένα. δοκίμασα να τον φτιάξω εγώ και να τον βάλω μέσα στο data zip , αλλά και πάλι τζίφος. αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος. Εμένα το path για το Licence είναι: igo/licence Φάκελο data δεν έχω πουθενά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 christou εχεις πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 αν και έχω δει στους όρους χρήσης ότι δεν πρέπει να απαντάμε με ευχαριστώ και λοιπά, θέλω να πω ότι ότι αυτό το φόρουμ έχει εκλεκτά μέλη που τιμούν με την παρουσία τους και όλους τους υπόλοιπους που κατά καιρούς παθιαζόμαστε με το ίδιο αντικείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Λειτουργεί κανονικά το TTS. Στο content / voice βάζεις αυτό... https://rapidshare.com/files/4020426268/igo.rar Χρειάζεσαι και τα svox: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnN2b3guY2xhc3NpYyJd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdm94LmNsYXNzaWMubGFuZ3BhY2suZWxsX2dyY19mZW0iXQ.. Μπορείς να ανεβάσεις κάπου πάλι τα voices; γιατί από rapidshare βγάζει deleted file Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Πάντως το πρόβλημα που είχα με το Ελληνικό qwerty λύθηκε με το language file που ανέβασε ένας φίλος πιο πίσω. Καλό workaround να βάλεις το πληκτρολόγιο εκεί αφού δε μας αφήνει να πειράξουμε το data.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Μπορείς να ανεβάσεις κάπου πάλι τα voices; γιατί από rapidshare βγάζει deleted file Mediafire Link για σένα: http://www.mediafire.com/?4dcg5aaa7nj5hra Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παιδιά στο primo έχετε αρχείο dem; (για το ανάγλυφο εδάφους) θυμάμαι ότι υπήρχε ένα αρχείο στους εκδόσεις wm. NASA η και τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παιδιά στο primo έχετε αρχείο dem; (για το ανάγλυφο εδάφους) θυμάμαι ότι υπήρχε ένα αρχείο στους εκδόσεις wm. NASA η και τέτοιο. Υπάρχει και της cgiar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παιδιά στο primo έχετε αρχείο dem; (για το ανάγλυφο εδάφους) θυμάμαι ότι υπήρχε ένα αρχείο στους εκδόσεις wm. NASA η και τέτοιο. Είχα αυτό που έπαιζε για το Ndrive αλλά ήταν 200+mb και δεν προσφερε κάτι το ιδιαίτερο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 οκ υποθέτω ότι πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν κάτι τα 2.(NASA και Cgiar) σωστά; ή προτείνετε κάποιο ως πιο ολοκληρωμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 οκ υποθέτω ότι πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν κάτι τα 2.(NASA και Cgiar) σωστά; ή προτείνετε κάποιο ως πιο ολοκληρωμένο; Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλη ιδεα να βαλεις dem στο τηλεφωνο. Θυμαμαι οτι βάραινε στα PNA πολυ, υπαρχει κανεις που χρησιμοπιει σε Android dem kai building? Οσον αφορα την γενικοτερη απεικονιση παντως, τα παιδια με τα poi εχουνε κανει φοβερη δουλεια και το αποτελεσμα σε αυτο που βλεπεις παρα πολυ καλο απο αποψη πληροτητας και αισθητικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλη ιδεα να βαλεις dem στο τηλεφωνο. Θυμαμαι οτι βάραινε στα PNA πολυ, υπαρχει κανεις που χρησιμοπιει σε Android dem kai building? Οσον αφορα την γενικοτερη απεικονιση παντως, τα παιδια με τα poi εχουνε κανει φοβερη δουλεια και το αποτελεσμα σε αυτο που βλεπεις παρα πολυ καλο απο αποψη πληροτητας και αισθητικης. Έχω εγώ dem και building και δεν έχω κανένα πρόβλημα στο hd2. Αρχεία dem έχω της cgiar. Δεν θυμάμαι γιατί είχα αλλάξει από της nasa :lol: Εντάξει για τα building μπορώ να δεχτώ πως δεν προσφέρουν τίποτα, αλλά χωρίς dem δεν γίνεται, δεν μου αρέσει και εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα στο πρόγραμμα δεν το βγάζω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Έχω εγώ dem και building και δεν έχω κανένα πρόβλημα στο hd2. Αρχεία dem έχω της cgiar. Δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω. Εμενα ουτε το dem μου λειπει γιατι δεν το εχω συνηθισει, αλλα τωρα λεω να κανω μια δοκιμη. Που τα βρισκουμε αυτα της cgiar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Στο Χ5 έχω dem, buildings, landmarks και πάει μια χαρά. Ειδικά το primo δείχνει και έντονα το ανάγλυφο του εδάφους οπότε το dem είναι ακόμα πιο χρήσιμο. Είχα συγκρίνει παλιότερα το nasa με το cgiar και δεν είχαν καμία διαφορά στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacis Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Στο PRIMO στην εκφώνηση των καμερών με tts πάντα ενώ την πρώτη φορά τις εκφωνεί καλά μετά κάτι λέει συλλαβίζοντας στα αγγλικά. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Εμένα, ενώ η φωνή της αριάδνης δουλεύει μια χαρά, τα ονόματα των δρόμων τα λέει συλλαβιστά, και μάλιστα στα Αγγλικά. Γνωρίζει κανείς πως το διορθώνουμε;;; Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Εμένα, ενώ η φωνή της αριάδνης δουλεύει μια χαρά, τα ονόματα των δρόμων τα λέει συλλαβιστά, και μάλιστα στα Αγγλικά. Γνωρίζει κανείς πως το διορθώνουμε;;; Για δες τι λεει στο Ρυθμισεις>Ρυθμισεις>Τοπικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Λέει Ελληνικα for igo primo 2.0, igo primo 1.2, tts v5 zervdim κλπ. Αλλά τίποτα. Η αριάδνη πάλι τα λέει αγγλικα συλλαβιστά. Στα voices έχω βάλει τα 3 zip που πόσταρε ένας φίλος παραπάνω και έχω επιλέξει ελληνικα παντού. Και η γλώσσα του κινητού ακόμα στα ελληνικά είναι. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Στο PRIMO στην εκφώνηση των καμερών με tts πάντα ενώ την πρώτη φορά τις εκφωνεί καλά μετά κάτι λέει συλλαβίζοντας στα αγγλικά. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό? Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Ειναι επιλεγμενο το: Ελληνικα for igo primo 2.0? Ics φορατε και οι δυο; Edited August 9, 2012 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts