Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα , δεν εχω καταλαβει οσοι εχουμε την Αριαδνη πρεπει να σβησουμε την υπαρχουσα γυναικια φωνη του IGO ?

H υπαρχουσα φωνη μου δινει μονο οδηγιες κατευθυνσης , η Αριαδνη θα λεει και τα ονοματα των οδων ?:wacko:

Ακομα μια απορια , σε τι εξυπηρετη το καταλογος phoneme βρηκα ενα ελληνικο αλλα δεν βρισκω την χρησιμοτητα του ?

Και αλλη μια υπαρχει η δυνατοτητα Trafic Infomration ?

mariupol_1963 Mon Oct 31, 2011

OK- In the next vers. or as update.

I want to reactivate TMC. (Δεν το έκανε ακόμη)

τα phoneme δες εδώ

Δεν χρειάζεται να σβήσουμε την υπάρχουσα γυναικεία φωνή του IGO

Η Αριάδνη λέει ονόματα των οδών, τον χρόνο άφιξης και δεν συμπίπτουν οι προειδοποιήσεις για κάμερες με τις οδηγίες κατεύθυνσης .

Αν θέλεις την Αριάδνη που δεν λέει τα ονόματα των οδών ΕΔΩ

Edited by STEGRA1000

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σορυ που επανερχομαι , αλλα ενω εχω ενεργοποησει το Svox TTs & Ariadne απο τις ρυθμισεις του κινητου στο Igo δεν ακουω ονοματα οδων ή κατι αλλο επιπλεον αλλα μονο την κλασικη φωνη (ελληνικη) του IGO εδω δεξια εκει αριστερα φτασατε στον προορισμο σας !!

ΜΠορω να κανω κατι ? εχω την εκδοση 8,4,3,179971 mariupol 3.3.1.11092

καλημέρα παιδιά.

έχω το motorola defy και μολις εχθές κατέβασα το igo my way 8.4.2.139242. όταν κατέβηκε το αρχείο έκανε κανονικά την εγκατάστασή του. πήγα να λειτουργήσω την εφαρμογή και μου ζητούσε να μεταφέρω τα αρχεία του igo στην κάρτα μνήμης. έψαξα λοιπόν να βρω αυτά τα αρχεία αλλά δεν μπορώ με τίποτα. κατέβασα αόμα και μια εφαρμογή file manager (ASTRO) για να με διευκολύνει αλλά και πάλι τίποτα.

μήπως γνωρίζει κάποιος να με κατευθύνει ?????

καλημέρα παιδιά.

έχω το motorola defy και μολις εχθές κατέβασα το igo my way 8.4.2.139242. όταν κατέβηκε το αρχείο έκανε κανονικά την εγκατάστασή του. πήγα να λειτουργήσω την εφαρμογή και μου ζητούσε να μεταφέρω τα αρχεία του igo στην κάρτα μνήμης. έψαξα λοιπόν να βρω αυτά τα αρχεία αλλά δεν μπορώ με τίποτα. κατέβασα αόμα και μια εφαρμογή file manager (ASTRO) για να με διευκολύνει αλλά και πάλι τίποτα.

Μέσα στη sd θα πρέπει να βρείς ένα φάκελο που γραφει igo. Δεν το βλέπεις αυτό;

Εκτός και αν αναφέρεις την επιλογή που σου βγάζει αν θέλεις να μεταφέρεις ενα φάκελο απο τη μνημη του κινητού στην κάρτα μνήμης. Αν επιλέξεις αυτό το κάνει μόνο του. Δεν χρειαζεται να μεταφέρεις εσύ κάτι.

καλημέρα παιδιά.

Τον φάκελο iGO (που έχει μέσα και άλλους φακέλους) τον βάζουμε στη εξωτερική SD και το αρχείο iGO apk το βάζουμε στην εσωτερική sd και το τρέχουμε με ένα file manager και είσαι ο.κ.!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Κατέβασα το τελευταίο skin και τα αρχεία του STEGRA για το tts στις κάμερες και ενώ στην πλοήγηση ακούω κανονικά το tts στις κάμερες όχι. Έχω κάνει όλες; τις ρυθμίσεις και τις αντιγραφές των αρχείων όπως στις οδηγίες. Τι κάνω στραβα;

έχω εγκατεστημένο στο Galaxy S2 το iGOMyWay_8.4.2.139242

μπορώ να βρω κάπου ενημερωμένους χάρτες (διότι νομίζω ότι είναι outdated) και να κάνω paste σε κάποιο existing folder ώστε να ενημερώσει τους χάρτες?

Eναλλακτικά έχω το iGO Myway_ 8.4.3.179971 το οποίο όμως ενώ στο content/voice έχει Ελληνικά, στο content/lang δεν έχει το Ελληνικό gro που υποθέτω είναι το Ελληνικό Interface...

Μπορώ να κάνω copy paste το Lang_Greek.gro του 8.4.2.139242 στο 8.4.3.179971 ?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

Σορυ που επανερχομαι , αλλα ενω εχω ενεργοποησει το Svox TTs & Ariadne απο τις ρυθμισεις του κινητου στο Igo δεν ακουω ονοματα οδων ή κατι αλλο επιπλεον αλλα μονο την κλασικη φωνη (ελληνικη) του IGO εδω δεξια εκει αριστερα φτασατε στον προορισμο σας !!

ΜΠορω να κανω κατι ? εχω την εκδοση 8,4,3,179971 mariupol 3.3.1.11092

θα χρειαστείς αυτό http://www.multiupload.com/V01YFR3VZX που λέει ονόματα οδών εφόσον έχεις android 2.2 και έχεις ενεργοποιήσει το Svox TTs & Ariadne

Και για τις κάμερες την τελευταία έκδοση v8.4.3.179971_mariupol_v3.3.3.111126 από το πρώτο post του …..

Κατέβασα το τελευταίο skin και τα αρχεία του STEGRA για το tts στις κάμερες και ενώ στην πλοήγηση ακούω κανονικά το tts στις κάμερες όχι. Έχω κάνει όλες; τις ρυθμίσεις και τις αντιγραφές των αρχείων όπως στις οδηγίες. Τι κάνω στραβα;

Δοκίμασε να βάλεις το brandig.gro (άδειο) και το sys.txt τις νέας έκδοσης, διέγραψε τον φάκελο gr/voice_male και τον φάκελο tts, αν υπάρχουν μέσα στο φάκελο audio (ο mariupol τα έχει ενσωματώσει στο skin).

Στο Ρυθμίσεις Κάμερας Ταχύτητας επιλέξτε Sound: TTS και standard: Regular

Eναλλακτικά έχω το iGO Myway_ 8.4.3.179971 το οποίο όμως ενώ στο content/voice έχει Ελληνικά, στο content/lang δεν έχει το Ελληνικό gro που υποθέτω είναι το Ελληνικό Interface...

Μπορώ να κάνω copy paste το Lang_Greek.gro του 8.4.2.139242 στο 8.4.3.179971 ?

το Lang_Greek.gro Μπορείς να κάνεις copy paste Η εκδόσεις που χρησιμοποιείς έχουν το data.gro μέσα στο .apk και εγκαταστούν το data.gro στη μνήμη του τηλέφωνου (πιθανόν να μην μπορείς να το βρεις όπως ο Lucille )

Τα skin χρησιμοποιούν την έκδοση thin του luboz

Αύριο θα ανεβάσω την έγχρωμη ελληνική xenon compass

Edited by STEGRA1000

Αύριο θα ανεβάσω την έγχρωμη ελληνική xenon compass

Άντε... κανε κανένα καλό...!!!:lol:

Χρησομοποιώ το Navigon εδώ και λίγο καιρό αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και το igo (τόσο καλά λόγια που διαβάζω με πριζώσατε) αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά απ' όλα αυτά που γράφετε. Αν κάποιος φίλος έχει χρόνο και διάθεση να με βοηθήσει να το "στήσω" ας μου στείλει πμ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Χρησομοποιώ το Navigon εδώ και λίγο καιρό αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και το igo (τόσο καλά λόγια που διαβάζω με πριζώσατε) αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά απ' όλα αυτά που γράφετε. Αν κάποιος φίλος έχει χρόνο και διάθεση να με βοηθήσει να το "στήσω" ας μου στείλει πμ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305767

Modpic.gif

Με 3.3.1. εχω ποιο αριστερα το εικονιδιο της ελληνικης xenon compass απο το στιγμα, το αποτελεσμα που δειχνω στη(χαλια)φωτογραφια.

ποιο πανω αναφεροσασταν στην 3.3.3 και ισως για αυτο εχω ασυμβατοτητα.

Εχω το ideos x5 με 480*800.

Παντος μπραβο για το χρονο σε εσενα και στα υπολοιπα παιδια !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ο φάκελος 320_400_480 είναι για 320x240, 400x240, 480x320

Εσύ χρειάζεσαι τον φάκελο 800_854_960_1024_1280 που είναι για 800x480, 854x480, 960x540, 1024x600/1280x800

Αν συνεχίζει το πρόβλημα, διόρθωσε με το notepad στο αρχείο compass_khv.vpr τις τιμές

center_x=300

center_y=300

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος μέσω του sys.txt να βελτιωθεί η απόκριση του igo (π.χ αύξηση των καρέ ανά second ωστέ να μη παρουσιάζει lag) καθώς και βελτίωση της απεικόνισης του στίγματος real-time, γιατί συμβαίνει πολλές φορές να με δείχνει αρκετά πιο πίσω απ' ότι είμαι πραγματικά. :worry: Ευχαριστώ. :)

Ο φάκελος 320_400_480 είναι για 320x240, 400x240, 480x320

Εσύ χρειάζεσαι τον φάκελο 800_854_960_1024_1280 που είναι για 800x480, 854x480, 960x540, 1024x600/1280x800

Αν συνεχίζει το πρόβλημα, διόρθωσε με το notepad στο αρχείο compass_khv.vpr τις τιμές

center_x=300

center_y=300

STEGRA1000 ευχαριστω για την απαντηση, δοκιμασα τον φακελο 800_854_960_1024_1280 αλλα δεν μου την ενφανιζει καθολου.

Το αρχειο που εβαλα και ειχα το αποτελεσμα που δειχνω ποιο πανω ηταν απο το φακελο 320_400_480.

Αλλαξα και στα δυο αρχεια τις τιμες σε 300 οπως γραφεις αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν μου την ενφανιζε καθολου, ουτε σε αυτο με την αποκληση....

το αρχειο που ''τραβαω'' απο το λινκ ειναι μονο το compass_khv.vpr.

Αν εχει βαλει καποιος αλλος σε 3.3.1 ας μας πει αν δουλευει...

Ευχαριστω !

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

εχω ποιο αριστερα το εικονιδιο της ελληνικης xenon compass απο το στιγμα, το αποτελεσμα που δειχνω στη(χαλια)φωτογραφια.

Μια από τα (γ) ίδια...!!!:lol:

http://s1.directupload.net/images/111201/dkoo7m27.png

Edited by mariodj

Navteq Trafffic επιτελούς και στην Χωρα μας.

http://s14.directupload.net/images/111201/muga3ncs.png

http://s1.directupload.net/images/111201/eov4zp95.png

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα σχετικά με το Navteq Traffic, μπορεί να παρακολουθήσει τα παρακάτω video.

STEGRA1000 ευχαριστω για την απαντηση, δοκιμασα τον φακελο 800_854_960_1024_1280 αλλα δεν μου την ενφανιζει καθολου.

Το αρχειο που εβαλα και ειχα το αποτελεσμα που δειχνω ποιο πανω ηταν απο το φακελο 320_400_480.

Αλλαξα και στα δυο αρχεια τις τιμες σε 300 οπως γραφεις αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν μου την ενφανιζε καθολου, ουτε σε αυτο με την αποκληση....

το αρχειο που ''τραβαω'' απο το λινκ ειναι μονο το compass_khv.vpr.

Αν εχει βαλει καποιος αλλος σε 3.3.1 ας μας πει αν δουλευει...

Ευχαριστω !

Τελικά για να δουλέψει και στις μεγάλες αναλύσεις πρέπει να αλλαχτούν και τα:

sizex=600

sizey=600

center_x=300

center_y=300

Μετά από ψάξιμο στα δύο αρχεία για μικρή και μεγάλη ανάλυση δεν βρήκα καμία διαφορά άλλη παρά μόνο στα sizex sizey center_x και center_y και επίσης οι ρυθμίσεις στο αρχείο που υπάρχει για την μεγάλη ανάλυση είναι ίδιες με αυτές που γράφω παραπάνω, παρόλα αυτά βάζοντας το αρχείο για την μεγάλη ανάλυση δεν έδειχνε τίποτε.

Έτσι πήρα το αρχείο της μικρής ανάλυσης και άλλαξα αυτά που γράφω παραπάνω και δούλεψε.

Edited by michalis1961

Έχει κάποια σχέση με το iGO My Way αυτό;

Λένε..! πως εαν εχεις κινητό νοκοια πως ειναι άμεσα διαθέσιμη, και πως στην επόμενη ενημέρωση των χαρτών της Navteq θα υποστηρίζετε...!!!;)

• Administrators
Λένε..! πως εαν εχεις κινητό νοκοια πως ειναι άμεσα διαθέσιμη, και πως στην επόμενη ενημέρωση των χαρτών της Navteq θα υποστηρίζετε...!!!;)

Άρα όντως δεν έχει καμία σχέση με το iGO My Way.

(Όχι τίποτε άλλο αλλά ανεξαρτήτως του iGO αποτελεί ενδιαφέρουσα πληροφορία).

Modpic.gif

Τελικά για να δουλέψει και στις μεγάλες αναλύσεις πρέπει να αλλαχτούν και τα:

sizex=600

sizey=600

center_x=300

center_y=300

Μετά από ψάξιμο στα δύο αρχεία για μικρή και μεγάλη ανάλυση δεν βρήκα καμία διαφορά άλλη παρά μόνο στα sizex sizey center_x και center_y και επίσης οι ρυθμίσεις στο αρχείο που υπάρχει για την μεγάλη ανάλυση είναι ίδιες με αυτές που γράφω παραπάνω, παρόλα αυτά βάζοντας το αρχείο για την μεγάλη ανάλυση δεν έδειχνε τίποτε.

Έτσι πήρα το αρχείο της μικρής ανάλυσης και άλλαξα αυτά που γράφω παραπάνω και δούλεψε.

Σου ειναι ευκολο να το ''ανεβασεις'' καπου? εγω καθε φορα που το πειραζω μετα δεν παιζει καθολου....:mad:

Σου ειναι ευκολο να το ''ανεβασεις'' καπου? εγω καθε φορα που το πειραζω μετα δεν παιζει καθολου....:mad:

Κάνε τις αλλαγές με jota text editor από android market η αν μπορεί κάποιος ας το ανεβάσει (έχω κάποιο πρόβλημα στο pc)

Αν και πάλι έχεις πρόβλημα Άνοιξε το data.zip (GROconvert.exe Μετατροπή αρχείων .gro σε .zip και αντίστροφα http://www.megaupload.com/?d=HTNEHEX6) και δες τις ρυθμίσεις που έχει το compass_khv .vpr στις 4 πρώτες σειρές και βαλε αυτές τις τιμές στο αρχείο που ανέβασα.

Edited by STEGRA1000