spurakos Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 http://www.xperiablog.net/2012/07/26/official-2011-sony-xperia-handsets-will-not-get-android-4-1-jelly-bean/ Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Τελικά μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα και την περασα την JJ. hybrid πάρα πολύ καλη Ρομ το κινητό πετάει όλα δουλεύουν μια χαρά. θέλω να ρωτήσω ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για φώτο γιατί τη νύχτα οι φώτο βγαίνουν λίγο κίτρινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Τελικά μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα και την περασα την JJ. hybrid πάρα πολύ καλη Ρομ το κινητό πετάει όλα δουλεύουν μια χαρά. θέλω να ρωτήσω ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για φώτο γιατί τη νύχτα οι φώτο βγαίνουν λίγο κίτρινες Με τι kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Με τον κερνελ της ρομ είμαι δεν τον άλλαξα να δοκιμασω κάποιον άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 καλησπερα παιδια ειμαι με stock rom. τι θα μπορουσα να βαλω για να πηγαινει το τηλεφωνο καλυτερα? ειμαι ροοτ! υπαρχει κανενας οδηγος για να αλλαξω ρομ? Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 προσωπικα θα σου ελεγα μονο να σβησεις οτι αχρηστο software υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο σου. πηγαινει πολυ ομορφα με το στοκ firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=70016A56C729B1469838E6866D9489C8&pa=F3C932918B913343B5771AA67A4BBC5A παιδιά αυτός εδώ ο φορτιστής,κάνει για το κινητό μας; Το ξέρω δεν το γράφει το μοντέλο του,όπου έψαξα..Αλλά εδώ ο τύπος λέει ότι είναι για όλες τις micro-usb http://www.youtube.com/watch?v=UbBh4Zd7jig&hd=1 Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα παιδια ειμαι με stock rom. τι θα μπορουσα να βαλω για να πηγαινει το τηλεφωνο καλυτερα? ειμαι ροοτ! υπαρχει κανενας οδηγος για να αλλαξω ρομ? Υπαρχουν πολλες ρομ,κερνελ που μπορεις να δοκισμασεις θα σου προτεινα να κοιταξεις στο xda να δεις τι θελεις αναλογα με τα γουστα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Τελικά μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα και την περασα την JJ. hybrid πάρα πολύ καλη Ρομ το κινητό πετάει όλα δουλεύουν μια χαρά. θέλω να ρωτήσω ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για φώτο γιατί τη νύχτα οι φώτο βγαίνουν λίγο κίτρινες πες μας αν θελεις εντυπωσεις κ διαφορες απο αυτη τη ρομ και πως περνιεται,μολις καταφερα και εγω μετα απο πολλες προσπαθειες να κανω ροοτ και λεω να το σκαλισω λιγο.ευχαριστω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδια, το mediamarkt το εβαλε 270€ Λεω να το παρω στην γυναικα μου. Για πειτε, αξιζει η αγορα? Γραψτε, αν μπορειτε τα μειονεκτηματα που βλεπετε, για να αποφασισω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Παιδια, το mediamarkt το εβαλε 270€ Λεω να το παρω στην γυναικα μου. Για πειτε, αξιζει η αγορα? Γραψτε, αν μπορειτε τα μειονεκτηματα που βλεπετε, για να αποφασισω.... καλη συσκευη,ομορφος σχεδιασμος,ιδανικο μεγεθος,δεν εχει μπροστα καμερα.για μενα πολυ καλη επιλογη. καποιος παλιος χρηστης μπορει να γραψει πληροφοριες για καπια ρομ που δοκιμασε,και μπορει να προτεινη ανεπιφυλακτα? Edited August 3, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Έχω γράψει μερικές σελίδες πίσω, με links κλπ :cool: Η καλύτερη, για μένα, είναι η JJs hybrid. Τώρα φοράω την Xperia pureness η οποία είναι η πιο όμορφη stock like Rom που έχω δει ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Υπαρχει καποια σελιδα οπου μπορω να δω τι προελευσης ειναι το κινητο με βαση το imei του? Η se hellas αναγνωριζει τα παραεισαγωγης για σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδιά καλημέρα σε όλους. Από χθές είμαι κάτοχος του arc s, αφού άφησα στην άκρη επιλογές όπως LG OPTIMUS L7-P700(μάλλον καλά έκανα), GALAXY SII(λόγω επί πλέον χρημάτων). Το πήρα στα 240€ με μια μικρή έκπτωση και σε χρώμα midnight blue.Το κινητό να πω οτι είναι πανέμορφο και σαν χρήστης android εντελώς άπειρος, καθώς προηγούμενα κινητά μου είχαν WM. Η έκδοση android είναι η 4.0.4 Αριθμός έκδοσης 4.1.Β.0.431 Έκδοση Kernel 2.6.32.9-perf Είναι αυτό το ICS? Χρείαζομαι κάποια αναβάθμιση ή να το αφήσω όπως είναι? Πως θα καταλάβω αν είναι root? Πως βρίσκω από που καταεβάζουμε εφαρμογές? Ευχαριστώ και πέφτω στο διάβασμα:shifty: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Με γεια το καινούργιο σου κινητό :) Ναι. Φοράς ics, τελευταία έκδοση. Για να κατεβάσεις εφαρμογές χρειάζεσαι gmail και το κάνεις μέσω play store. Ρίξε και μια μάτια στους οδηγούς για αρχάριους, που υπάρχουν στο forum ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το κινητό.Ενώ βάζω συγκεκριμένο ήχο κλήσης για κάποιες επαφές,αυτό τις περισσότερες φορές χτυπάει με τον ήχο της προεπιλογής.Θα το πετάξω απο το μπαλκόνι στο τέλος.Ξέρει κανένας τίποτα σχετικά?:dash: Αν ο ήχος κλήσης είναι στην SD κάρτα τότε μπορεί, μετακίνησε τον ήχο που θέλεις στην εσωτερική μνήμη. Μου το έκανε και εμένα η 4.0.3 (σε άλλη μάρκα κινητού) και έτσι το ξεπέρασα. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Παρακαλώ με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κάνω root το κινητό παίδες ;Έφτασε η ώρα του μετά από 2.5μήνες! (για το x10i mini μου είχατε δώσει ένα πρόγραμμα και γινόταν στο μπαμ το rootάρισμα,δεν το θυμάμαι ποιο) έχω την ics 4.0.4 official πάνω τώρα. Edited August 3, 2012 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Με γεια το καινούργιο σου κινητό :) Ναι. Φοράς ics, τελευταία έκδοση. Για να κατεβάσεις εφαρμογές χρειάζεσαι gmail και το κάνεις μέσω play store. Ρίξε και μια μάτια στους οδηγούς για αρχάριους, που υπάρχουν στο forum ;)Thanx.. Το έκανα:) Διάβασμα βλέπεις..:shifty: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Στο Ν8 για να λειτουργει μονο το gps και οχι και το a-gps επελεγα μονο "ενσωματωμενο gps". Στο arc s τι επιλεγω ωστε να λειτουργει μονο το gps και οχι και το a-gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Στο Ν8 για να λειτουργει μονο το gps και οχι και το a-gps επελεγα μονο "ενσωματωμενο gps". Στο arc s τι επιλεγω ωστε να λειτουργει μονο το gps και οχι και το a-gps? Δεν έχεις τέτοια "κόλπα" εδώ, στο arc s. Απλά τσεκάρεις τη "Χρήση δορυφόρων GPS" και ξετσεκαρισμένο το "Χρήση ασύρμ. δικτύων" ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Γεια σας παιδια!Τελευταία εχω κολληματάκια στην συσκευη αρκετά.Στην εσωτερική μνήμη έχω 72mb ελευθερα και στην sd 1.5gb. Λετε να παιζει καποιο ρόλο? Να αγορασω καμια 32αρα μνημη? Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Η εσωτερική σου μνήμη δεν έχει να κάνει με την εξωτερική (SD). Είναι πολύ πιθανό τα προβλήματά που έχεις να οφείλονται στη σχετικά χαμηλή εσωτερική. Δοκίμασε να ξαλαφρώσεις τη συσκευή από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 ok. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δεν έχεις τέτοια "κόλπα" εδώ, στο arc s. Απλά τσεκάρεις τη "Χρήση δορυφόρων GPS" και ξετσεκαρισμένο το "Χρήση ασύρμ. δικτύων" ;) Λογικα αν θελω a-gps τσεκαρω και το "Χρηση ασυρμ. δικτυων" σωστα? Ευχαριστω για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Λογικα αν θελω a-gps τσεκαρω και το "Χρηση ασυρμ. δικτυων" σωστα? Ευχαριστω για την απαντηση! Πολύ σωστά! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts