Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc S

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια υπαρχει τροπος να εγκαταστησουμε την στοκ ics εφαρμογη για κλησεις-καταλογο;

και κατι ακομα...ειμαι με 15% μπαταρια,κλεινω το κινητο και το βαζω να φορτισει

αλλα οταν το συνδεω με το usb μου βγαζει το λοτοτυπο sony και μετα σβηνει

χωρις να δειχνει το κοκκινο led.το αφησα ετσι για 10 λεπτα και οταν το ανοιξα

ημουν παλι ατο 15 %.δεν ξερω τι εχει παθει..

φοραω 4.0.4,ροοτ και εχω σβησει τις αχρηστες εφαρμογες

βοηθηστε λιγο μαγκες...!

Edited by Mr_Comple

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιός ξέρει τί μπορεί να φταίει; Ίσως να "παραέπαιξες" με τη τύχη σου σβήνοντας τα "άχρηστα". Δε βλέπω άλλη λύση από το να ξαναστήσεις τη συσκευή από την αρχή. Εκτός αν έχει κάποιος άλλος διαφορετική ιδέα-πρόταση. Αλήθεια γιατί το φορτίζεις κλειστό; Ανοιχτό πώς συμπεριφέρεται;

Σε άλλα νέα οφείλω να πω πως, μετά τους πειραματισμούς μου, με τις, θεωρητικά, 2 καλύτερες custom roms, επέστρεψα στο δικό μου set up της original 4.04. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, που να αξίζει τον κόπο παιδιά. Τέλος.

Ποιός ξέρει τί μπορεί να φταίει; Ίσως να "παραέπαιξες" με τη τύχη σου σβήνοντας τα "άχρηστα". Δε βλέπω άλλη λύση από το να ξαναστήσεις τη συσκευή από την αρχή. Εκτός αν έχει κάποιος άλλος διαφορετική ιδέα-πρόταση. Αλήθεια γιατί το φορτίζεις κλειστό; Ανοιχτό πώς συμπεριφέρεται;

Σε άλλα νέα οφείλω να πω πως, μετά τους πειραματισμούς μου, με τις, θεωρητικά, 2 καλύτερες custom roms, επέστρεψα στο δικό μου set up της original 4.04. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, που να αξίζει τον κόπο παιδιά. Τέλος.

Απο περιεργεια ηθελα να το φορτησω κλειστο... οταν ειναι ανοιχτο φορτιζει κανονικοτατα...

ειμαι ροοτ με την 4.0.4 σε παρακαλω δοκιμασε λιγο και με το δικο σου και πες μου...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου έβγαλε ότι υπάρχει ενημέρωση http://img214.imageshack.us/img214/2633/arcss.jpg

να την περάσω ή να περιμένω;Προβλήματα υπάρχουν;

- - - -

Απο περιεργεια ηθελα να το φορτησω κλειστο... οταν ειναι ανοιχτο φορτιζει κανονικοτατα...

ειμαι ροοτ με την 4.0.4 σε παρακαλω δοκιμασε λιγο και με το δικο σου και πες μου...!

Το δοκίμασα και στο δικό μου. Τα ίδια κάνει και χειρότερα. Ανάβει το μπλε led, λόγω xperia cwm και πέφτει σε boot loop του logo.

Δε το φορτίζω ποτέ κλειστό, συνεπώς δε με απασχολεί. Σου προτείνω να το αγνοήσεις κι εσύ.

Το δοκίμασα και στο δικό μου. Τα ίδια κάνει και χειρότερα. Ανάβει το μπλε led, λόγω xperia cwm και πέφτει σε boot loop του logo.

Δε το φορτίζω ποτέ κλειστό, συνεπώς δε με απασχολεί. Σου προτείνω να το αγνοήσεις κι εσύ.[/Q

ωραια,πες πως καποια στιγμη παει η μπαταρια 0% πως θα το ζωντανεψουμε το κινητο....;

παντως απο οτι διαβασα στο xda ο τυπος που ανεβασε το cmw ειναι για την 4.0.3 θα κανει λεει update για να εξαφανισει το προβλημα που προεκυψε με την 4.0.4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αισθητά πιο γρήγορη ανταπόκριση σε αυτά που πάω να κάνω το κινητό με την 4.0.4.Οι επαφές αργούν λίγο να εμφανιστούν είτε αυτές που έχω στο αρχείο κλήσεων είτε ο κατάλογος(250 επαφές)..Η μπαταρία,κρατάει καλά ως τώρα.Η κάμερα δεν lagάρει και ανοίγει γρήγορα.

Άσχετο-αλλα να έκαναν και όλοι οι devs τα apps να μεταφέρονται στην sd θα ήταν τέλεια,να μην είχα μόνο 120mb free...

- - - -

παίδες θέλω να ρωτήσω κάτι, τελευταία τρέχω εφαρμογές όπως .whatsapp, fb, και παράλληλα Bloomberg κτλ, σχεδόν ταυτόχρονα, αφού μπορεί να χαζεύω στο 2ο, να λάβω ένα μνμ στο 1ο και να ρίξω μια ματιά στις μετοχές μου. τότε το κινητό αναβει αρκετά και αν μου κάνουν κλήση και μιλησω Κανά 3λεπτό πέφτει η κλήση. και μοιάζει να είναι crashαρισμα... παίζει κάτι τέτοιο? και γενικά τόσο εύκολο είναι να κολλάει το κινητό??? δηλαδή τι χρειάζεται, 4 πύρηνο? ή το δικό μου μόνο έχει τόσο θέμα??? Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

έκανα την αναβάθμιση που μου έβγαλε 4.1.Β.0.431,το μονο που παρατήρησα είναι ότι συνδέεται πάλι πολύ γρήγορα με το wi-fi ,γιατι με την προηγούμενη αργούσε λίγο

Χανει το σημα ρε παιδια τι γινετε εχεις κανεις το ιδιο προβλημα ενω μιλαω χανετε και μετα ερχετε παλι συνεχεια αυτο κανει

Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι....Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο.Σε καποια ασυρματα δικτυα (ευτυχως σε πολυ λιγα) δεν τα βρισκει καθολου το κινητο οταν κανω αναζητηση.Με αλλο κινητο οπως νοκια η iphone τα βρισκει κανονικα και συνδεεται κιολας.Η αποσταση δεν ειναι μεγαλη για να πω οτι φταιει αυτο.Ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να μπορει κατα την αναζητηση να βρει αυτα τα δικτυα???Σας το εχει παρουσιασει και σε σας αυτο καθολου???

Χανει το σημα ρε παιδια τι γινετε εχεις κανεις το ιδιο προβλημα ενω μιλαω χανετε και μετα ερχετε παλι συνεχεια αυτο κανει

ποια baseband εχεις?εγκατεστησε τα libs μεσα απο recovery mode

Γεια χαρα!

για το arc s με εκδοση 4.1.B.0.431 ψαχνω να βρω καποιο τροπο να το ρουταρω..υπαρχει καποιος οδηγος???

Ευχαριστω

Omega v4.0 AOKP Build-37 Android 4.0.4

παιδες, εχετε προβλημα με το viber εκτος wifi? οταν το ανοιγω με gprs δεν μπορω να στειλω ή να λαβω,ενω με wifi λειτουργει κανονικα..εχω την τελευταια εκδοση..υπαρχει καμια ρυθμιση που μου διαφευγει??

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παιδες, εχετε προβλημα με το viber εκτος wifi? οταν το ανοιγω με gprs δεν μπορω να στειλω ή να λαβω,ενω με wifi λειτουργει κανονικα..εχω την τελευταια εκδοση..υπαρχει καμια ρυθμιση που μου διαφευγει??

οταν λεω gprs εννοω γενικα με data, 3G δηλαδη. Ειναι πολυ χρησιμο προγραμμα,ειδικα για SMS και θα ηθελα πολυ να ξερω τι συμβαινει..κανεις δεν εχει προβλημα?? (δεν εχω και ιντερνετ σπιτι να του κανω ενα clean install ξανα την ICS..)

Η κοπελα μου που εχει Νεο V εχει το ιδιο προβλημα τις τελευταιες 3 μερες, δε δουλευει το viber με το 3G.

Mηπως υπαρχει προβλημα στην Ελλαδα?

Στο Arc S μου δουλευει μια χαρα, αλλα εγω ειμαι εξωτερικο..

Που σημαινει?? δεν λειτουργει χωρις 3G+??? ουτε για μηνυματα?το 8εμα ειναι οτι δεν συνδεεται καν..

Που σημαινει?? δεν λειτουργει χωρις 3G+??? ουτε για μηνυματα?το 8εμα ειναι οτι δεν συνδεεται καν..

Έβαλα την sim της σύνδεσης wind που έχω από το Ν8 στο arc s για να δω μπας και φταίει η Vodafone και όντως δούλεψε... Διάβαζα ότι η Vodafone απλα κόβει τις κλήσεις.. Αλλά δεν το αφήνει να συνδεθεί καθόλου..

Φοράω, εδώ και 2-3 μέρες τη νέα cyanogenmod 9 RC1. Η καλύτερη rom που έχω δοκιμάσει, μέχρι τώρα και με πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας.

Έχει βέβαια τη "μανούρα" της στην εγκατάσταση (unlock bootloader, kernel) αλλά αξίζει τον κόπο :thumbup:

Πλέον με το ice cream γιατί δεν μου βρίσκει καμία πόλη στην εφαρμογή του Κινητού για τον καιρό? Πληκτρολογησα και στα ελληνικά και στα ξένα και μου λέει η πόλη δεν βρέθηκε. Καμιά βοήθεια?

Πλέον με το ice cream γιατί δεν μου βρίσκει καμία πόλη στην εφαρμογή του Κινητού για τον καιρό? Πληκτρολογησα και στα ελληνικά και στα ξένα και μου λέει η πόλη δεν βρέθηκε. Καμιά βοήθεια?

και εμένα το ίδιο μου έκανε,δοκίμασε 5-6 φόρες και τελικά το παράτησα.έβαζα κορυδαλλό,πειραιά,αθήνα σε κανένα δε μου έβγαζε

Σχεδόν όλες τις ελληνικές αλλά αποτέλεσμα μηδέν.πάτησα και γερμανικές μιας και μένω εδώ αλλά πάλι τίποτα. Με την gb ακόμα και το χωριό μου το έβρισκε.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc S