GUADANAMO Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 φιλαρακι εδω ειμαι το διαμαντι δουλευει αριστα...κατεβαζει κ ολες τις εφαρμογες...καλη χρονια bada γερα!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 φιλαρακι εδω ειμαι το διαμαντι δουλευει αριστα...κατεβαζει κ ολες τις εφαρμογες...καλη χρονια bada γερα!!!:lol: Ευτυχως νομιζα οτι εμεινα μονος χαχαχα παιζει να ειμαστε οι 2 εναπομειναντες.Εγω εχω αλλαξει και μια μπαταρια κατα τα αλλα μια χαρα ακομα και σημερα ειναι πανεμορφο κινητο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 κ εγω ειμαι στη δευτερη μπαταρια η πρωτη φουσκωσε...ευελπιστω κ για τριτη...:lol: καλη ανασταση κ καλο πασχα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Υπάρχει και τρίτος παιδιά. Άλλαξα κι εγώ πριν από λίγο καιρό μπαταρία. Νόμιζα τα είχε τεζάρει το τηλ, άλλα τελικά έφταιγε η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Να τεζαρει;δυσκολο μαυρο σκυλι λεμε.:lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 παει το store νεκρο το ματιασα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 παει το store νεκρο το ματιασα...:( Δεν πειραζει εγω οσες ειχα περασει λειτουργουν :):):) ολα τα αλλα μια χαρα δουλευουν. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 λειτουργει το viber...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 λειτουργει το viber...??? Δεν εχω βαϊμπερ Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts