katsiletra Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 αυτη ειναι η ομορφια το ελαχιστοι...κ επειδη δεν εχω προσβαση στιs αγγελιεs αν δει καποιοs οτι υπαρχει κανενα μεταχειρισμενο αs με βοηθησει να ερθω σε επαφη να το παρω!;) Εσύ δεν το έχεις?? Πώς και δεν είπες στον ipred τότε που ήθελε να δώσει το δικό του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 δεν μπορεσα να το παρω καινουριο κ αυτο που λεs δυστυχωs ειχε ραγισμα στην οθονη...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Δεν ξέρω αν ήταν ράγισμα.Σαν χαρακιά φαινόταν και μάλιστα μόνο όταν η οθόνη του κινητού ήταν κλειστή υπό ορισμένη γωνία.Ο φίλος που το αγόρασε τη θεώρησε αμελητέα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Έχει και μένα μια μικρή χαρακιά που μοιάζει με ράγισμα, αλλά ρώτησα στο σέρβις και μου είπαν ότι είναι απλή χαρακιά.. Αλλά εμένα έσκασε πάνω η αγκράφα από τη ζώνη και έπαθε μόνο αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 αν μου το φερουν απο γερμανια κ βαλω τουs κωδικουs που γραφειs κ μετα επιλεξω EUR μπαινει αυτοματα ελληνικο μενου η μετα θα πρεπει να μαθω ξενη γλωσσα...???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Με 3G το δουλεύεις συνέχεια?? Και μένα άμα το έχω 3G 1μιση μέρα περίπου κρατάει. Άμα μπαίνω και ίντερνετ τελειώνει γρήγορα η μπαταρία. Τώρα τελευταία το δουλεύω με 2G, και το 3G το ανοίγω όταν το χρειάζομαι και κρατάει 3-4 μέρες. Ελάχιστοι μείναμε με το Wave 3 βλέπω... Και είδα ότι ανήβηκε η τιμή στου στο web... Λιγοι και καλοι:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Δηλαδή εσείς με το Wave 3 που δε μιλάτε, θέλετε να μας πείτε ότι παίζει κανονικά τα video από το Youtube από τις 17 Ιανουαρίου? :p Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 το wave 3 παιζει τα παντα γιατι ειναι...:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Δηλαδή εσείς με το Wave 3 που δε μιλάτε, θέλετε να μας πείτε ότι παίζει κανονικά τα video από το Youtube από τις 17 Ιανουαρίου? :p Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Κανα καινούργιο Samsung με Bada δεν πρόκειται να βγεί?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 με bada μαλλον οχι με tizen μαλλον ναι!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Πολυ ησυχια εχει πεσει ,τα πουλησατε ολοι?:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 εγω παντωs το αγορασα κ ειμαι τριs...:happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Πολυ ησυχια εχει πεσει ,τα πουλησατε ολοι?:) Όχι ρε συ, αλλά βλέπω να μείναμε 3-4 άτομα με bada. Τώρα που το εγκαταλείπει η Samsung σε σπρώχνει αναγκαστικά σε άλλες λύσεις για αργότερα... Εμένα παντως με καλύπτει ακόμα, για μαιλ, ίντερνετ και σίγουρα τηλεφωνήματα και sms.... εγω παντωs το αγορασα κ ειμαι τριs...:happy::happy::happy: Πότε το πήρες και από που?? Πώς σου φαίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 αυτεs τιs ημερεs κλεινω μηνα...το πηρα απο ενα παλικαρι μεταχειρισμενο αλλα σε κατασταση καινουριου...μου φαινεται σαν διαμαντι...η samsung ανακοινωσε οτι ερχονται σε λιγουs μηνεs συσκευεs με tizen...bada τελοs δεν θα αναβαθμιστει αλλα δε μασαμε!!!:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 αυτεs τιs ημερεs κλεινω μηνα...το πηρα απο ενα παλικαρι μεταχειρισμενο αλλα σε κατασταση καινουριου...μου φαινεται σαν διαμαντι...η samsung ανακοινωσε οτι ερχονται σε λιγουs μηνεs συσκευεs με tizen...bada τελοs δεν θα αναβαθμιστει αλλα δε μασαμε!!!:respect: Ωραία... Καλοδούλευτο... Ειμαι περίεργος τι μάρκετ θα έχει το tizen και τι συσκευές ποιοτικά θα βγάλει η samsung... Ή θα στηρίζεται στο samsungapps και θα πάει κι αυτό άπατο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 οταν ανακοινωνει οτι το tizen θα ειναι συμβατο με ολεs τιs εφαρμογεs bada τι περιμενειs...το τηλ μαs στο μενου ασφαλεια εχει υπομενου ευρεση του κινητου μου...τι ειναι αυτο το εχει κανει κανειs??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) οταν ανακοινωνει οτι το tizen θα ειναι συμβατο με ολεs τιs εφαρμογεs bada τι περιμενειs...το τηλ μαs στο μενου ασφαλεια εχει υπομενου ευρεση του κινητου μου...τι ειναι αυτο το εχει κανει κανειs??? Σε περίπτωση που το χάσεις ή κλοπής να μπορείς να το κλειδώσεις, να σβήσεις ευαίσθητα δεδομένα κτλ. Ακόμα έχει επιλογή σε περίπτωση που αλλαχτεί η sim να στέλνει μηνύμητα σε άλλους αριθμούς. Μπες στο http://findmymobile.samsung.com/login.do να δεις. Οι περισσότερες λειτουργίες δουλεύουν με χρέωση δεδομένων.. Το μόνο μείον είναι τα sms που παίρνουν 60 χαρακτήρες... Edited February 25, 2013 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 E ΡΕ TO wave 3 παντα ενα βημα μπροστα χαχαχα κριμα να μη το εξελισουν.Εγω δεν το αλλαζω μεχρι να παραδωσει πνευμα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μια ερώτηση: Όταν το φορτίζετε, η μπαταρία μετά σας πέφτει 9-10% τις πρώτες 2-3 ώρες? Ή εμένα έχει πρόβλημα η μπαταρία? Στην αρχή δεν θυμάμαι να το έκανε αυτό. Εκτός και αν φταίνε τίποτα οι εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 δεν παρατηρησα κατι τετοιο αλλα θα σου πω σιγουρα με % στην επομενη φορτιση...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Μια ερώτηση: Όταν το φορτίζετε, η μπαταρία μετά σας πέφτει 9-10% τις πρώτες 2-3 ώρες? Ή εμένα έχει πρόβλημα η μπαταρία? Στην αρχή δεν θυμάμαι να το έκανε αυτό. Εκτός και αν φταίνε τίποτα οι εφαρμογές. Το κανει και σε μενα οχι παντα,αλλα μετα αργει να πεσει.:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 φιλε το εβγαλα απο τη φορτιση με ενδειξη μπαταριαs 100%...μετα απο 1 ωρα εδειχνε 98%...2-97...3-96...4-95...5-95...6-94...7-94...ολα αυτα χωριs χρηση του κινητου απλα σε λειτουργια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 φιλε το εβγαλα απο τη φορτιση με ενδειξη μπαταριαs 100%...μετα απο 1 ωρα εδειχνε 98%...2-97...3-96...4-95...5-95...6-94...7-94...ολα αυτα χωριs χρηση του κινητου απλα σε λειτουργια...:) Με 3G ή 2G? Δεδομένα ανοιχτά έχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 με 2G...ολα κλειστα...ιντερνετ μονο απο wi-fi!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts