Jump to content

[Eπίσημο] Samsung Wave 3 (S8600)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σου το θέσω αλλιώς.Αυτός που έχει το Wave1 και έχει την 1η έκδοση bada, δεν κολλάει , έχει Ελληνικά, παίρνει τηλέφωνα και στέλνει sms , γιατί να θέλει να βάλει την bada 2.0 ??

πολυ σωστα......

φιλε paltijet εκανα την αλλαγη σε PHE και το ΚΙΕΣ μου ειπε οτι αυτο ειναι το πιο προσφατο λογισμικο .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που σημαινει οτι και να ερθει στην Ελλαδα με αλλο συνδυασμο εγω δεν θα εχω προβλημα αφου θα παιρνω αναβαθμισεις όποτε παιρνει και η Ισπανια ... σωστα ???????????????????????????

• Απαντήσεις 758
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστά.....!!!!!!!

Οφειλω να αποδωσω τα ευσημα στον φιλο platijet . με τις γνωσεις του με (μας) εβγαλε απο μπελαδες. οτι και να πω ειναι λιγο για τον φιλο. Μονο Ευχαριστώ πολύ .

Η λογικη των αναβαθμισεων φιλε komia ειναι η βελτιωση του λειτουργικου . απο μπαταρια μεχρι νεες λειτουργιες . για αυτο πρεπει να τις περναμε. ....

Υ.Γ . Φιλε platijet αν ερθει στην Ελλάδα με τον ιδιο συνδυασμο με τον ισπανικο και το ξαναγυρισω σε ΕUR θα υπαρξει προβλημα με το ΚΙΕΣ ή οχι ??? (αν και δεν εχω λόγο να το αλλάξω... )

και πάλι ευχαριστω,

Υ.Γ . Φιλε platijet αν ερθει στην Ελλάδα με τον ιδιο συνδυασμο με τον ισπανικο και το ξαναγυρισω σε ΕUR θα υπαρξει προβλημα με το ΚΙΕΣ ή οχι ??? (αν και δεν εχω λόγο να το αλλάξω... )

και πάλι ευχαριστω,

Κοίτα αν το αφήσεις PHE όπως έχει δείξει μέχρι τώρα η Samsung οι αναβαθμίσεις πρώτα έρχοται Ισπανία και μετά από μήνες Ελλάδα. Γιατί να βάλεις πάλι EUR και να περιμένεις?? Το αφήνεις PHE και παίρνεις πιο γρήγορα τα update από τους υπόλοιπους χρήστες... ;)

Σ' ευχαριστούμε και πάλι platijet για τα φώτα σου...

Κοίτα αν το αφήσεις PHE όπως έχει δείξει μέχρι τώρα η Samsung οι αναβαθμίσεις πρώτα έρχοται Ισπανία και μετά από μήνες Ελλάδα. Γιατί να βάλεις πάλι EUR και να περιμένεις?? Το αφήνεις PHE και παίρνεις πιο γρήγορα τα update από τους υπόλοιπους χρήστες... ;)

Σ' ευχαριστούμε και πάλι platijet για τα φώτα σου...

that's the point .!!!!

απορω όμως και με αυτους που περασαν τα Ελληνικα (οχι το μαγαζι απο Αρτα) και αφησαν το product code γερμανικο (DBT) οποτε και δεν υπηρχε και καμια περιπτωση να το δει το ΚΙΕΣ . Δεν το ηξεραν???? ηταν τοσο δυσκολο να το αλλαξουν όπως το αλλαξαμε και εμεις????? τοση προχειροτητα???

ΥΓ οσοι περασετε το ΡΗΕ να ξερεται οτι το τηλ κανει reset και ξεκιναει με ισπανικα !!!!!!!!! δειτε πριν που ειναι η αλλαγη γλωσσας να μην χαθητε μετα !!!!!!:):)

that's the point .!!!!

απορω όμως και με αυτους που περασαν τα Ελληνικα (οχι το μαγαζι απο Αρτα) και αφησαν το product code γερμανικο (DBT) οποτε και δεν υπηρχε και καμια περιπτωση να το δει το ΚΙΕΣ . Δεν το ηξεραν???? ηταν τοσο δυσκολο να το αλλαξουν όπως το αλλαξαμε και εμεις????? τοση προχειροτητα???

ΥΓ οσοι περασετε το ΡΗΕ να ξερεται οτι το τηλ κανει reset και ξεκιναει με ισπανικα !!!!!!!!! δειτε πριν που ειναι η αλλαγη γλωσσας να μην χαθητε μετα !!!!!!:):)

Καλημέρα σε όλους .

Τελικά εμείς που το πήραμε από Άρτα έχουμε πρόβλημα η όχι ?

Τι πρέπει να κοιτάξω και πού ? Πάντως 2 Μαίου που μίλησα με την Samsung μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν θα έρθει Ελλάδα

Καλημέρα σε όλους .

Τι πρέπει να κοιτάξω και πού ? Πάντως 2 Μαίου που μίλησα με την Samsung μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν θα έρθει Ελλάδα

Καλημερα. θα πατησεις τον εξης κωδικο: *#272*χχχχ# οπου χχχχ ειναι η τρεχουσα ωρα . θα μπεις στο preconfiguration και θα επιλεξεις τον Κωδικο PHE (προσοχη γινεται hard reset) ..... μετα ξεκιναει το κινητο με ισπανικα !!! και αλλαζεις γλωσσα απο το μενου ... (μην τρελαθεις ...Ελληνικα υπαρχουν κανονικα) ..... Το αποτελεσμα???? Το ΚΙΕΣ το αναγνωριζει κανονικα και σου λεει οτι αυτο ειναι το ποιο προσφατο λογισμικο ...... Οτι και να γινει στην Ελλαδα δεν μας νοιαζει καθολου . το ΚΙΕΣ θα αναβαθμιζει το τηλ οποτε βγαινει κατι καινουριο στην Ισπανια (πολυ πιο γρηγορα απο οτι εδω) ....

Σιγουρα θα το φερουν και εδω αλλα αγνωστο πότε.

Καλημέρα σε όλους .

Καλημέρα και σε σένα! Ναι το έχουμε, γιατί αν δεν έρθει Ελλάδα τελικά δεν θα μπορούμε να παίρνουμε updates.

Μπορείς να πληκτρολογήσεις *#272*ΧΧΧΧ# όπου ΧΧΧΧ είναι η τρέχουσα ώρα, πχ. 1149. Και για να παίρνουμε τα updates πρέπει να είναι επιλεγμένο το PHE. Αλλά προσοχή στην περίπτωση που θες να το επιλέξεις πρέπει να πάρεις πρώτα back up επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, σημειώσεις, ημερ/γιο κτλ γιατί κάνει HARD RESET και σβήνονται όλα από το τηλέφωνο.

Υ.Γ. Επέλεξα το κατάστημα Ισπανίας στο Kies για τα SamsungApps και το κινητό το αναγνωρίζει κανονικά...

Καλημέρα και σε σένα! Ναι το έχουμε, γιατί αν δεν έρθει Ελλάδα τελικά δεν θα μπορούμε να παίρνουμε updates.

Μπορείς να πληκτρολογήσεις *#272*ΧΧΧΧ# όπου ΧΧΧΧ είναι η τρέχουσα ώρα, πχ. 1149. Και για να παίρνουμε τα updates πρέπει να είναι επιλεγμένο το PHE. Αλλά προσοχή στην περίπτωση που θες να το επιλέξεις πρέπει να πάρεις πρώτα back up επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, σημειώσεις, ημερ/γιο κτλ γιατί κάνει HARD RESET και σβήνονται όλα από το τηλέφωνο.

Υ.Γ. Επέλεξα το κατάστημα Ισπανίας στο Kies για τα SamsungApps και το κινητό το αναγνωρίζει κανονικά...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Κάτι ακόμη

Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο internet για να γίνει η διαδικασία ? Πατάω τον κωδικό , πλήκτρο κλήσης , γράφει η οθόνη αποστολή αίτησης και μετά από λίγο γράφει ότι απορρίφθηκε . Τι κάνω λάθος ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Κάτι ακόμη

Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο internet για να γίνει η διαδικασία ? Πατάω τον κωδικό , πλήκτρο κλήσης , γράφει η οθόνη αποστολή αίτησης και μετά από λίγο γράφει ότι απορρίφθηκε . Τι κάνω λάθος ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Όχι δεν χρειάζεται ίντερνετ. Θα πατήσεις π.χ. *#272*2204# όπου 2204 είναι η τρέχουσα ώρα του κινητού, δηλαδή 22:04.

Τίποτα άλλο και μετά θα σου βγάλει ένα μενού και θα επιλέξεις το PHE, θα κάνει ρυθμίσεις και μετά επανεκίννηση το κινητό. Θα σου βγάλει ισπανικά στην αρχή, αλλά θα σου βγάλει να επιλέξεις γλώσσα και θα επιλέξεις τα ελληνικά.

Back up έκανες?

Όχι δεν χρειάζεται ίντερνετ. Θα πατήσεις π.χ. *#272*2204# όπου 2204 είναι η τρέχουσα ώρα του κινητού, δηλαδή 22:04.

Τίποτα άλλο και μετά θα σου βγάλει ένα μενού και θα επιλέξεις το PHE, θα κάνει ρυθμίσεις και μετά επανεκίννηση το κινητό. Θα σου βγάλει ισπανικά στην αρχή, αλλά θα σου βγάλει να επιλέξεις γλώσσα και θα επιλέξεις τα ελληνικά.

Back up έκανες?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση .

Back up δεν έκανα , θα τα κάνω όλα αύριο.

update

Καλημέρα σε όλους

Πως γίνεται το back up ? Δεν βρήκα πουθενά να γράφει στο μενού για "δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας ".

Ευχαριστώ

Edited by sakiss

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση .

Back up δεν έκανα , θα τα κάνω όλα αύριο.

update

Καλημέρα σε όλους

Πως γίνεται το back up ? Δεν βρήκα πουθενά να γράφει στο μενού για "δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας ".

Ευχαριστώ

στην αρχικη σελιδα του ΚΙΕΣ σε ενα tab λεει εισαγωγη /εξαγωγη . απο εκει δημιουργεις αντιγραφο των περιεχομενων του τηλεφωνου για εξαγωγη (backup) και εισαγωγη μετα το update ή οτι αλλο κανεις . :):)

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το φίλο platijet, πληροφοριακά και μόνο. Ποιός ο λόγος ύπαρξης του product code ; Που χρησιμεύει ; Γιατί δίνεται στο χρήστη η επιλογή για περισσότερα από ένα product codes τα οποία μπορεί να τα αλλάξει και να βάλει όποιο θέλει ;

Το λογικό θα ήταν το product code να λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας. Δηλαδή να μην μπορεί ο χρήστης να το αλλάξει, έτσι ώστε αν το πάρει από παραεισαγωγή να μη μπορεί να κάνει updates και έτσι να "τιμωρείται".

Βέβαια, εμάς μας βολεύει έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, όμως έχω περιέργεια να μάθω την απάντηση.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το φίλο platijet, πληροφοριακά και μόνο. Ποιός ο λόγος ύπαρξης του product code ; Που χρησιμεύει ; Γιατί δίνεται στο χρήστη η επιλογή για περισσότερα από ένα product codes τα οποία μπορεί να τα αλλάξει και να βάλει όποιο θέλει ;

Το λογικό θα ήταν το product code να λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας. Δηλαδή να μην μπορεί ο χρήστης να το αλλάξει, έτσι ώστε αν το πάρει από παραεισαγωγή να μη μπορεί να κάνει updates και έτσι να "τιμωρείται".

Βέβαια, εμάς μας βολεύει έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, όμως έχω περιέργεια να μάθω την απάντηση.

Για να κλειδωνε το λογισμικο με το τηλ θα επρεπε να υπαρχει συνδυασμος firm - csc - imei πραγμα που ισως και η ιδια η samsung να μην πολυθελει λογω κοστους - διαθεσιμοτητας - πωλησεων . εχω την εντυπωση οτι το p.c ειναι όντως δικλειδα ασφαλειας. και σιγουρα η samsung δεν ήθελε να υπαρχει η δυνατοτητα στον χρηστη να αλλάζει αυτο . οι κωδικοι που μπαινουμε στις λειτουργιες του κινητου δεν αναφερονταν πουθενα. διερευσαν και μαλιστα στο wave 3 δεν δουλευουν ολοι οσοι υπαρχουν στα wave 1 , 2 . Υπαρχουν πολλά p.c γιατι το firm-csc δημιουργήτε για πακετα χωρών .

Back up έκανες?

Καλησπέρα σε όλους .

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά χρειάζομαι βοήθεια , συγκεκριμένα .

1. Κατέβασα το samsung kies στον Η/Υ .

2. Σύνδεσα το τηλ. και έκανα ' δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας ' ( δεν πάτησα εξαγωγή αρχείων ) το ίδιο δεν είναι ?

Δημιουργήθηκαν αντίγραφα ασφαλείας .

3. Πατάω 'πληκτρολόγιο' στο κεντρικό μενού και δίνω κωδικό αλλά δεν γίνεται τίποτα . Που πρέπει να μπώ για να γράψω τον κωδικό και να κάνω τις ρυθμίσεις ?

Γράψτε μου τα βήματα ( πρώτη φορά έχω smartphone )

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους .

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά χρειάζομαι βοήθεια , συγκεκριμένα .

1. Κατέβασα το samsung kies στον Η/Υ .

2. Σύνδεσα το τηλ. και έκανα ' δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας ' ( δεν πάτησα εξαγωγή αρχείων ) το ίδιο δεν είναι ?

Δημιουργήθηκαν αντίγραφα ασφαλείας .

3. Πατάω 'πληκτρολόγιο' στο κεντρικό μενού και δίνω κωδικό αλλά δεν γίνεται τίποτα . Που πρέπει να μπώ για να γράψω τον κωδικό και να κάνω τις ρυθμίσεις ?

Γράψτε μου τα βήματα ( πρώτη φορά έχω smartphone )

Ευχαριστώ

καλημερα. το ιδιο ειναι απλα με την εξαγωγη κρατας αυτα που θες εσυ και ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμα.

μαλον κατι δεν κανεις καλα .

1) πατας '' πληκτρολογιο'' στην κεντρικη οθονη

2) Γραφεις τον κωδικο (σαν να γραφεις αριθμο τηλεφωνου ) *#272*χχχχ# οπου χχχχ ειναι η ωρα που σου λεει το κινητο στην κορυφη της οθονης (τον γραφεις σχετικα γρηγορα για να μην αλλάξει λεπτο) .

3) μολις πατησεις την τελευταια διεση σε παει μονο του στο preconfiquration menu.

4 ) Τσεκαρεις το ΡΗΕ

Edited by tolis29

καλημερα. το ιδιο ειναι απλα με την εξαγωγη κρατας αυτα που θες εσυ και ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμα.

μαλον κατι δεν κανεις καλα .

1) πατας '' πληκτρολογιο'' στην κεντρικη οθονη

2) Γραφεις τον κωδικο (σαν να γραφεις αριθμο τηλεφωνου ) *#272*χχχχ# οπου χχχχ ειναι η ωρα που σου λεει το κινητο στην κορυφη της οθονης (τον γραφεις σχετικα γρηγορα για να μην αλλάξει λεπτο) .

3) μολις πατησεις την τελευταια διεση σε παει μονο του στο preconfiquration menu.

4 ) Τσεκαρεις το ΡΗΕ

Φίλε tolis29 ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Όλα κομπλέ το λάθος ήταν στην ώρα ( έβαζα την ώρα του τοίχου αντί του κινητού ) . Έχω δύο απορίες .

1. Τώρα θα κάνουμε αναβάθμιση μέσω samsung spain ( Ισπανίας ) όταν βγεί και ποια τα πλεονεκτήματα της αλλαγής ?

2. Κάπου είδα ότι η πλοήγηση είναι δωρεάν μέσω route66 ισχύει αυτό ? Απ' ότι ξέρω το τηλέφωνο έχει AGPS

Ξανά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και sorry αν γίνομαι κουραστικός . Καλό βράδυ

Φίλε tolis29 ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Όλα κομπλέ το λάθος ήταν στην ώρα ( έβαζα την ώρα του τοίχου αντί του κινητού ) . Έχω δύο απορίες .

1. Τώρα θα κάνουμε αναβάθμιση μέσω samsung spain ( Ισπανίας ) όταν βγεί και ποια τα πλεονεκτήματα της αλλαγής ?

2. Κάπου είδα ότι η πλοήγηση είναι δωρεάν μέσω route66 ισχύει αυτό ? Απ' ότι ξέρω το τηλέφωνο έχει AGPS

Ξανά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και sorry αν γίνομαι κουραστικός . Καλό βράδυ

kalhmera. Την εχουμε πατησει όλοι με την ωρα. :):)

1) τωρα θα γινεται αναβαθμιση μολις βγαινει στην Ισπανια. Τα πλεονεκτηματα ?????? πολεεες εβδομαδες ή μήνες νωριτερα !!

2) αυτο ισχυει αλλα μαλον θα πρεπει να ερθει επισημα Ελλαδα για να γινεται.......(δεν ειμαι και σιγουρος όμως) . το τηλ εχει και σκέτο GPS μαζι με το A-GPS οπότε δεν θα χρεωνεσαι εξτρα αν βαλεις καποιο προγραμμα πλοηγησης μαζι με τους χαρτες.

αν δεν ρωτησεις πως θα μαθεις ???????:):)

Για να αλλάξουμε το product code *#5239870*# και μετά *#27236*# ,δεν χρειάζεται προσαρμογή ώρας κλπ.

2) αυτο ισχυει αλλα μαλον θα πρεπει να ερθει επισημα Ελλαδα για να γινεται.......(δεν ειμαι και σιγουρος όμως) . το τηλ εχει και σκέτο GPS μαζι με το A-GPS οπότε δεν θα χρεωνεσαι εξτρα αν βαλεις καποιο προγραμμα πλοηγησης μαζι με τους χαρτες.

αν δεν ρωτησεις πως θα μαθεις ???????:):)

Θα ισχύει σε όποια χώρα και να ΄σαι , δηλ. αν αγοράσεις το κινητό σου απο Ελλάδα και πάς σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θα μπορείς να το αναβαθμίσεις, και όπως προείπα, KIES είναι μόνο ένα, οι γλώσσες εγκατάστασης του ΚΑΙ ΜΟΝΟ αλλάζουν.

Τώρα άλλο GPS δέκτης και άλλο GPS πρόγραμμα, για το αν θα χρειάζεται να κατεβάζει δεδομένα ( GPRS, 3G κλπ ) εξαρτάται απο το πρόγραμμα , και αν δεν κάνω λάθος μόνο το google maps χρειάζεται να κατεβάζει "online" τους χάρτες. Προσοχή όμως μην μπερδευτείτε γιατί και το A-GPS χρειάζεται GPRS, 3G κλπ ( δεν είναι απαραίτητο, αλλά "κλειδώνει" πιο γρήγορα δορυφόρους ) αλλά σε αυτή την περίπτωση χρειάζονται μόλις μερικά Kbs και αμελητέα ογκοχρέωση.

2 είναι οι λόγοι ύπαρξης product code:

1. Τεχνικοί λόγοι όπως προεγκατεστημένες ρυθμίσεις Internet/ MMS ,πληροφορίες για τους παρόχους και δικτύου

2. Λόγοι εμπορικής πολιτικής που δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω.

Δεν δίνει στον χρήστη την δυνατότητα αλλαγής του αλλά στον "τεχνικό" που θα κάνει τροποποιήσεις στο λογισμικό του.

Ξέρεις τι μου απαντήσαν οι παραεισαγωγείς όταν τους είπα για την σημασία αλλαγής του product code??? Οτι σπάνια τους ενοχλούν , οι ψαγμένοι βρίσκουν λύση στο internet και οι λιγότερο ψαγμένοι ζητάνε και συγνώμη που το σκαλίζουν χωρίς να ξέρουν.

Ας πάρουμε για παράδειγμα όλους εσάς...... πόσοι επικοινωνήσατε και κάνατε τα παράπονά σας????? να μαντέψω????

Ξέρεις τι μου απαντήσαν οι παραεισαγωγείς όταν τους είπα για την σημασία αλλαγής του product code??? Οτι σπάνια τους ενοχλούν , οι ψαγμένοι βρίσκουν λύση στο internet και οι λιγότερο ψαγμένοι ζητάνε και συγνώμη που το σκαλίζουν χωρίς να ξέρουν.

Ας πάρουμε για παράδειγμα όλους εσάς...... πόσοι επικοινωνήσατε και κάνατε τα παράπονά σας????? να μαντέψω????

ωραιος σεβασμος στον πελατη.......Τουλαχιστον το μαγαζι που το πηρα εγω μου ειπε ο ανθρωπος οτι αν συμβει αυτο (να μην αναγνωριστει απο το ΚΙΕΣ ) να του το επιστρεψω και να το αναλαβει αυτος μιας και το δικο του 8600 εκανε το ιδιο αλλα κατα τα λεγομενα αυτου που περασε τα ελληνικα δεν ηταν προβλημα μιας και για το ολο θεμα εφταιγε το οτι δεν ειχε γινει επισημη εισαγωγη .... καμια σχεση δηλαδη . Ακομα και ο ιδιος ο μαγαζατορας αυτο ηξερε. !!!!!!

2 είναι οι λόγοι ύπαρξης product code:

1. Τεχνικοί λόγοι όπως προεγκατεστημένες ρυθμίσεις Internet/ MMS ,πληροφορίες για τους παρόχους και δικτύου

2. Λόγοι εμπορικής πολιτικής που δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω.

Δεν δίνει στον χρήστη την δυνατότητα αλλαγής του αλλά στον "τεχνικό" που θα κάνει τροποποιήσεις στο λογισμικό του.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ; Η γλώσσες που θα έχει το κινητό εξαρτώνται από τον συνδυασμό firmware/CSC/product code ή από μόνο ένα από αυτά ?

Εξαρτάται απο το CSC, το οποιο CSC θα πρέπει να είναι συμβατή έκδοση με το main firmware

Ξέρεις τη θέλω να σε ρωτήσω. Το CSC που είναι ισπανικό, έχει και ρυθμίσεις των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας της Ισπανίας, ρυθμίσεις ίντερνετ, mms, κτλ. Εμείς θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με το σήμα, ρυθμίσεις wap, internet, mms, κτλ?

Απλώς σήμερα που μπήκα στον browser, είχε στα αγαπημένα αρκετές διευθύνσεις σε ισπανικά site, και μου δημιουργήθηκε η απορία.