novaro Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Σας χαιρετώ όλους. Πρώτο μου ποστ συγγνώμη που ξεκινάω με απορία :) Δεν ξέρω τι με έπιασε τελευταία αλλά έχω μια στροφή προς το vintage. Είδα και αυτό to post http://androidbiits.com/samsung-wave-3-gt-s8600-to-android-2-0-xxld1-s8600xxld1/ και μπήκα στον πειρασμό να ρωτήσω αν το έκανε κανείς ή αν απλά δεν κατάλαβα καλά εγώ κάτι. Πρόκειται για το γνωστό αρχαίο Android 2.0 Eclair? Και άλλο Link και αυτό πρόσφατο http://techgipsy.com/how-to-update-samsung-galaxy-wave-3-gt-s8600-to-android-2-0-xxld1-firmware/ Όπου γράφει : While the Android 2.0 XXLD1 is called Android Eclair, it packs a number of features that can drag your device into superiority, both in terms of features and exemplification Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Χαίρεται, πέρυσι το καλοκαίρι έψησα τον πεθερό μου να πάρει το WAVE 3 , νομίζοντας ότι ήθελε ένα ωραίο στιβαρό τηλέφωνο μόνο για κλήσεις , καμιά φώτο και άντε και λίγο internet. Μεγάλο λάθος . Σε κάθε ευκαιρία μου υπενθυμίζει οτι το κολοτηλεφωνο που του διάλεξα δεν εχει αξιόπιστο facebook, whatsup, nova go, firefox browser kai app καιρού. Αλλα το χειρότερο που το τσέκαρα και εγώ είναι όταν μπαίνει ίντερνετ το τηλέφωνο κάνει συνεχώς reboot. υπάρχει ρε παιδιά αντίδοτο για το τελευταίο μήπως τον ηρεμήσω λιγο . Ποια έκδοση λογισμικού φοράει? Γιατί κι εγώ που το ζορίζω στο ίντερνετ δεν μου έχει κάνει επανεκίννηση, μόνο αργεί πολλές φορές να αντιδράσει στις εντολές λόγω μικρής ram... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Χαίρεται, πέρυσι το καλοκαίρι έψησα τον πεθερό μου να πάρει το WAVE 3 , νομίζοντας ότι ήθελε ένα ωραίο στιβαρό τηλέφωνο μόνο για κλήσεις , καμιά φώτο και άντε και λίγο internet. Μεγάλο λάθος . Σε κάθε ευκαιρία μου υπενθυμίζει οτι το κολοτηλεφωνο που του διάλεξα δεν εχει αξιόπιστο facebook, whatsup, nova go, firefox browser kai app καιρού. Αλλα το χειρότερο που το τσέκαρα και εγώ είναι όταν μπαίνει ίντερνετ το τηλέφωνο κάνει συνεχώς reboot. υπάρχει ρε παιδιά αντίδοτο για το τελευταίο μήπως τον ηρεμήσω λιγο . Ειναι γνωστο οτι με το fb υπαρχει θεμα και εχει αναφερθει πολακις εδω μεσα καθοτι δεν αναπτυχθηκε η πλατφορμα [κακως]Ομως το app καιρου μια χαρα αξιοπιστο ειναι και το ιντερνετ δουλευει ικανοποιητικα ισως καμμια φορα αργει λιγο λογω επεξεργαστη,για να μη κανει επανεκινηση καντου ενα hard reset λογικα θα στρωσει.Επισης εχδεις εγγυηση ακομα στειλτο εν αναγκη για σερβις.Μακαρι να ηταν ολα τα τηλεφωνα σαν αυτο σταθερα ποιοτικα με καλη αυτονομια κλπ το κακο ειναι οτι η μαμα το αφησε στην τυχη του για να πεσει με τα μουτρα στο αντρο ιντ ΜΕΓΑ λαθοσ .:mad::mad: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Χαίρεται, πέρυσι το καλοκαίρι έψησα τον πεθερό μου να πάρει το WAVE 3 , νομίζοντας ότι ήθελε ένα ωραίο στιβαρό τηλέφωνο μόνο για κλήσεις , καμιά φώτο και άντε και λίγο internet. Μεγάλο λάθος . Σε κάθε ευκαιρία μου υπενθυμίζει οτι το κολοτηλεφωνο που του διάλεξα δεν εχει αξιόπιστο facebook, whatsup, nova go, firefox browser kai app καιρού. Αλλα το χειρότερο που το τσέκαρα και εγώ είναι όταν μπαίνει ίντερνετ το τηλέφωνο κάνει συνεχώς reboot. υπάρχει ρε παιδιά αντίδοτο για το τελευταίο μήπως τον ηρεμήσω λιγο . Καλοκαίρι 2013 και πρότεινες σε μεγάλο άνθρωπο ένα λιλιπούτειο 4ιντσο κινητό που λέγεται Wave 3 ?? Το κινητό αυτό βγήκε το 2011 και είχε προ πολλού αποδειχθεί ότι θα το παρατήσει η Samsung. Το λειτουργικό είναι νεκρό. Δεν είναι smartphone (που θέλει ο πεθερός σου) ούτε θα γίνει ποτέ. Η μοναδική λύση είναι να το δώσει σε κάποιον που θέλει ένα κινητό touchscreen μόνο για κλήσεις, μηνύματα και περιστασιακές φωτός-βίντεος. Edited September 24, 2014 by djpace Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHINAFAN Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ποια έκδοση λογισμικού φοράει? Γιατί κι εγώ που το ζορίζω στο ίντερνετ δεν μου έχει κάνει επανεκίννηση, μόνο αργεί πολλές φορές να αντιδράσει στις εντολές λόγω μικρής ram... συγνώμη που άργησα να απαντήσω . bada 2.0 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι γνωστο οτι με το fb υπαρχει θεμα και εχει αναφερθει πολακις εδω μεσα καθοτι δεν αναπτυχθηκε η πλατφορμα [κακως]Ομως το app καιρου μια χαρα αξιοπιστο ειναι και το ιντερνετ δουλευει ικανοποιητικα ισως καμμια φορα αργει λιγο λογω επεξεργαστη,για να μη κανει επανεκινηση καντου ενα hard reset λογικα θα στρωσει.Επισης εχδεις εγγυηση ακομα στειλτο εν αναγκη για σερβις.Μακαρι να ηταν ολα τα τηλεφωνα σαν αυτο σταθερα ποιοτικα με καλη αυτονομια κλπ το κακο ειναι οτι η μαμα το αφησε στην τυχη του για να πεσει με τα μουτρα στο αντρο ιντ ΜΕΓΑ λαθοσ .:mad::mad: Όταν λες hard reset εννοεις εργοστασιακες ρυθμίσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHINAFAN Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλοκαίρι 2013 και πρότεινες σε μεγάλο άνθρωπο ένα λιλιπούτειο 4ιντσο κινητό που λέγεται Wave 3 ?? Το κινητό αυτό βγήκε το 2011 και είχε προ πολλού αποδειχθεί ότι θα το παρατήσει η Samsung. Το λειτουργικό είναι νεκρό. Δεν είναι smartphone (που θέλει ο πεθερός σου) ούτε θα γίνει ποτέ. Η μοναδική λύση είναι να το δώσει σε κάποιον που θέλει ένα κινητό touchscreen μόνο για κλήσεις, μηνύματα και περιστασιακές φωτός-βίντεος. έχεις δίκιο για το λογισμικό του αλλά βασίστηκα στο οτι η γυναίκα μου που έχει το wave 2 απο το 2010 της έχει πέσει κάτω καμιά 200 φορές και δεν έχει ούτε γρατσουνιά. Νομιζω οτι της πέφτει επίτηδες για να της παρω καινουργιο αλλά το κηνιτο ειναι σκυλί. το ιντερνετ μια χαρα. η οθόνη τέλεια . το wave 3 παρόλο που υποθετικά εχει καλύτερα χαρακτηριστικα είναι κατά ε με υποδηεστερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 φιλε μη μπερδευεσαι το wave 3 ειναι το καλυτερο τηs σειραs!!!:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 συγνώμη που άργησα να απαντήσω . bada 2.0 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λες hard reset εννοεις εργοστασιακες ρυθμίσεις ? ναι το αυτο.:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ΠΟΛΥ ησυχια ομως.......:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ΠΟΛΥ ησυχια ομως.......:) :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 οι τρειs σωματοφυλακεs...:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μονο εμεις μειναμε?:lol::lol::lol:Δεν ξερω για σας αλλα αυτο το κινητο νομιζω δε θα χαλασει ΠΟτε[κουφια η ωρα].:):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Λοιπον μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα,οταν μπαινω στο καταστημα εφαρμογων μου ζηταει μειλ κωδ κλπ,αφου τα βαζω λεει επεξεργασια για ενα λεπτο και μετα γραφει ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ και δε μπορω με τπτ να μπω,αυτο γινεται οταν φτασω στο βημα ΛΗΨΗ.:confused: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Λοιπον μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα,οταν μπαινω στο καταστημα εφαρμογων μου ζηταει μειλ κωδ κλπ,αφου τα βαζω λεει επεξεργασια για ενα λεπτο και μετα γραφει ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ και δε μπορω με τπτ να μπω,αυτο γινεται οταν φτασω στο βημα ΛΗΨΗ.:confused: Λόγω εκγατάληψης του bada θα στα κάνει. Μπορεί να διορθωθεί με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με ότι συνεπάγεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Λόγω εκγατάληψης του bada θα στα κάνει. Μπορεί να διορθωθεί με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με ότι συνεπάγεται.... ΓΜΤ αυτο ειναι που βαριεμαι 2 χρονια δεν ειχα θεμα θα το δοκιμασω ομως αξιζει το κντακι.:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Λόγω εκγατάληψης του bada θα στα κάνει. Μπορεί να διορθωθεί με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με ότι συνεπάγεται.... Το εκανα και τωρα δεν ανοιγει καθολου να πληκτρολογησω μειλ κλπ ολα τα εχω συντονισει σωστα,εκτος απο αυτο το κινητο δουλευει αψογα.:(:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το εκανα και τωρα δεν ανοιγει καθολου να πληκτρολογησω μειλ κλπ ολα τα εχω συντονισει σωστα,εκτος απο αυτο το κινητο δουλευει αψογα.:(:) Εμένα πάντως δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εμένα πάντως δεν έχει πρόβλημα. ΔΕΝ ΓΑ@@@@ΑΙ δεν εχω και τοσο θεμα αφου τα μειλ μου και ολα τα αλλα δουλευουν,ελεγα μη κατεβαζα καμμια εφαρμογη αλλα θα ζησω και ετσι.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καταλαβαίνω ότι το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμμένη συσκευή έχει πέσει πάρα πολύ αλλά παρακαλώ να αποφύγουμε τα ανούσια ποστ . :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ναι Νικο δικιο εχεις,τεςπα ευχομαι καλες γιορτες και καλη χρονια σε ολους.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrarakias Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 χαιρετω το φορουμ , μου πεσε στα χερια το s8600 και εχει netowrk lock on . ενω το simlock ειναι Off. ξερει κανεις καποιο τροπο για ξεκλειδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 χαιρετω το φορουμ , μου πεσε στα χερια το s8600 και εχει netowrk lock on . ενω το simlock ειναι Off. ξερει κανεις καποιο τροπο για ξεκλειδωμα Δηλαδη τι κανει ακριβως; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Έμεινε κανείς;Μία χαρά δουλεύει το εργαλείο άλλαξα και μπαταρία τζετ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Έμεινε κανείς;Μία χαρά δουλεύει το εργαλείο άλλαξα και μπαταρία τζετ. Καλημέρα Και εγώ άλλαξα μπαταρία αν και το κινητό το χρησιμοποιεί πλέον η σύζυγος εδώ και 2 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ( θέμα έχω με το store που δεν κατεβαίνουν εφαρμογές ) . Αθάνατο wave 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Καλημέρα Και εγώ άλλαξα μπαταρία αν και το κινητό το χρησιμοποιεί πλέον η σύζυγος εδώ και 2 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ( θέμα έχω με το store που δεν κατεβαίνουν εφαρμογές ) . Αθάνατο wave 3 Και εγώ το ίδιο ότι είχα κατεβάσει κατέβασα τωωωρα δεν.Δεν πειράζει και ομολογώ ότι τραβάει γαμ.. τα βίντεο τόσο χρόνων κινητό και οθοναρα. Κρίμα που σταμάτησε ή υποστήριξη τους,αλλα δουλεύει αγογγυστα. Α και ή ποιότητα κατασκευής ξεφτιλιζει πολλά σημερινά τηλέφωνα,ασε το συρταρωτο σύστημα τα σπάει. Edited November 19, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts