katsiletra Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Εγώ χτες το φόρτισα, και μετά από λίγα τηλεφωνήματα και μηνύματα έπεσε στο 69%. Το βράδι το έβαλα σε λειτουργία πτήσης και σήμερα το βρήκα στο 45%. Σε μια ώρα το είδα στο 30%. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Με 2G και δεδομένα κλειστά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 πιθανεs αιτιεs ειναι να εχει αρχισει να τα φτυνει η μπαταρια η' να στην τρωει κανενα ψηφιακο ρολοι η' wallpaper... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Κάποιες φορές κρατάει κανονικά και κάποιες αδειάζει γρήγορα. Για wallpaper κάτι απλές φωτογραφίες έχω. Τα μόνα widget που έχω είναι της πρώτης οθόνης το ημερ/γιο και η ώρα με το καιρό. Δεν έχω κάποια αυτόματη ανανέωση. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω τις μέρες που αδειάζει τόσο γρήγορα τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 μημωs εχειs στο κινητο καμια υποπτη...εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 μημωs εχειs στο κινητο καμια υποπτη...εφαρμογη? Όπως?? Τι έχεις κατά νου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 λεω μηπωs τρεχει καμια εφαρμογη στο παρασκηνιο...κανειs με το μεσαιο πληκτρο πατημενο διαχειριση εργασιων τερματισμοs ολων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 λεω μηπωs τρεχει καμια εφαρμογη στο παρασκηνιο...κανειs με το μεσαιο πληκτρο πατημενο διαχειριση εργασιων τερματισμοs ολων? Ναι δεν αφήνω καμία, και αν τύχει να τρέχει στο παρασκήνιο καμιά εφαρμογή την αφήνω αν δεν συνδεέται με ίντερνετ, δηλαδή κανά ημελ/γιο μηνύματα κτλ, ελαφριές συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Το κανει και σε μενα οχι παντα,αλλα μετα αργει να πεσει.:rolleyes: Με 3G το δουλεύεις ή με 2G?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Με το 3g το δουλευω κατα 90%. Πειτε μου κατι αλλο πως διαγραφουμε τα αρχεια καταγραφης κλησεων, μυνηματων που τα βγαζει ολα μαζι?εχω βραχυκυκλωσει.:confused: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ρυθμίσεις ====> Γενικά ====>Χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 κατω δεξια βγαζει καλαθι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παιδια θελω να σβησω τα αρχεια καταγραφης αυτα που μπαινουμε απο το πληκτρολογιο,και καταγραφει ονοματα αριθμους κλπ σε μυνηματα η κλησεις.Οχι το μητρωο μηδενισμος μετρητων.:confused: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 στο εγραψα πιο πανω...παμε πιο αναλυτικα...παταs το κατω αριστερο πληκτρο κλησηs βγαζει τα αρχεια καταγραφηs κ κατω δεξια βγαζει ενα σκουπιδοτενεκε...τον παταs κ επιλεγειs οτι θελειs να διαγραψειs...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 ΣΑΣ ευχαριστω το βρηκα να ειστε καλα για την βοηθεια.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 μεχρι τωρα δυο πραγματα δε μου αρεσουν...δεν αλλαζει το ονομα του bluetooth...κ δεν υπαρχει led για τιs κλησειs...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Το όνομα αλλάζει. Πήγαινε ρυθμίσεις-->γενικά-->πληροφορίες σχετικά με το τηλ. κι εκεί που λέει όνομα άλλαξέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) αυτο το εχω βρει απο την πρωτη μερα αλλα οταν πηγα να το κανω εβγαλε οτι ισωs κλεισουν καποιεs εφαρμογεs κ το δικτυο θα αποσυνδεθει...γι' αυτο σταματησα μη παθει το τηλ κανενα...:shock: Edited April 20, 2013 by GUADANAMO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Δεν έχει πρόβλημα..Το έχω αλλάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 οκ θα το κανω...μια ρημαδα εφαρμογη για ειδοποιηση των αναπαντητων κλησεων δεν υπαρχει?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Δηλαδή; Όταν το έχεις κλειστό;Εξαρτάται από τον πάροχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εννοω οταν το εχειs ανοιχτο κανονικα κ δεν ακουσειs μια κληση να αναβοσβηνει μπροστα πανω καποιο led για να σε ειδοποιει ωστε να μη χρειαζεται να κοιταζειs την οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εννοω οταν το εχειs ανοιχτο κανονικα κ δεν ακουσειs μια κληση να αναβοσβηνει μπροστα πανω καποιο led για να σε ειδοποιει ωστε να μη χρειαζεται να κοιταζειs την οθονη... Όταν λες led τι εννοείς? Τα led που χρησιμοποιούν για τις κλήσεις, sms κτλ κάποια τηλέφωνα στην αγορά είναι (να το πω ελληνιστί) λαμπάκια στην πρόσοψη του κινητού. Δεν αποτελούν μέρος της οθόνης. Απότι ξέρω το S8600 δεν έχει κάποιο τέτοιο λαμπάκι. Δεν νομίζω να υπάρξει στο σύντομο μέλλον, κάποια εφαρμογή που να προσβάλλει το κινητό μας με νανορομπότ τα οποία θα αλλάζουν την δομή του hardware κατά βούληση (και άρα θα φυτρώνει και το ζητούμενο led). Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εννοω με την καταλληλη εφαρμογη να παιζει το ρολο του led το ματακι τηs καμεραs η' το ματακι του gps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εννοω με την καταλληλη εφαρμογη να παιζει το ρολο του led το ματακι τηs καμεραs η' το ματακι του gps... Μας τρολλάρεις.. δε παίζει... Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 ψυχραιμια...μεχρι να ερθουν τα νανορομποτ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts