Jump to content

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, 3.2 είχα. Δυστυχώς δεν την περνάει. Προσπαθώ τώρα να κάνω το Kies να δουλέψει μπας και γίνει από εκεί.

3.2 ποιας χώρας; 3G ή wifi only μοντέλο;

- Alex

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να υποθέσω ότι κάποιοι που έχουμε βάλει κάποια rom ics από άλλη χώρα δεν θα μας έρθει ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη Ελληνική rom ε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να υποθέσω ότι κάποιοι που έχουμε βάλει κάποια rom ics από άλλη χώρα δεν θα μας έρθει ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη Ελληνική rom ε?

Θα ειδοποιηθεις ανάλογα με τη χώρα που είναι η rom σου. Τώρα πια έχεις?

ναι σωστα.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Θα ειδοποιηθεις ανάλογα με τη χώρα που είναι η rom σου. Τώρα πια έχεις?

Την Ιταλική είχα αλλά την έβγαλα και πέρασα την Πολωνική μαζί με έναν οδηγό που είχε αναρτήσει ο Tyxerakias για να κάνουμε το τάμπλετ και τηλέφωνο.

ναι σωστα.

Λογικά όμως θα την δούμε την Ελληνική στο http://www.sammobile.com σωστά? Ε από εκεί μετά μπορούμε να την περάσουμε μέσω odin.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, συμβουλεύω να δίνετε μια δυο πληροφορίες για συσκευή / rom στην υπογραφή σας. Διευκολύνει και μειώνει τα χωρίς λόγο posts.

Φιλικά,

Ν.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Ελληνική έκδοση, δεν πέρασα κάτι άλλο και έχω το 7500

Πολύ αμφιβάλλω. Ποια έκδοση; Ποιο είναι το csc σου;

ΕDIT: Λάθος μου, τελικά η Samsung φαίνεται να έχει αρχίσει να στέλνει για COS και VGR συσκευές.

Μπορείς σε παρακαλώ να επιβεβαιώσεις ποιο firmware παίρνεις με το update?

Edited by Tyxerakias
- Alex

Όπως ανακοινώθηκε το tab μας δε θα πάρει JB. Παρόλα αυτά λογικά θα την πάρουμε ανεπίσημα έτσι δεν είναι;;;;
Αντώνης.

Όπως ανακοινώθηκε το tab μας δε θα πάρει JB. Παρόλα αυτά λογικά θα την πάρουμε ανεπίσημα έτσι δεν είναι;;;;

Που την είδες αυτή την ανακοίνωση; εγώ ας πούμε είδα κάπου ότι θα πάρει... βασικά αν η ανακοίνωση δεν έχει δίπλα το επίσημο logo της Samsung μην πιστεύετε τίποτα

Edited by Tyxerakias
- Alex

Αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344729 είδα, που αναφέρει μόνο για tab 2.

Πάντως αν πράγματι δεν την πάρουμε επίσημα, λογικά θα βγεί έστω και ανεπίσημα port έτσι δεν είναι;

Αντώνης.

Αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344729 είδα, που αναφέρει μόνο για tab 2.

Πάντως αν πράγματι δεν την πάρουμε επίσημα, λογικά θα βγεί έστω και ανεπίσημα port έτσι δεν είναι;

Δες παραπάνω... εγώ δε βλέπω Samsung logo στο μήνυμα που παρέθεσες... μάλιστα ξέρω επειδή κοίταξα, ότι είναι από ένα δημοσίευμα του GSM arena. Κανένας δε μπορεί να σου πει με σιγουριά ότι ισχύει. Μην πιστεύεις τίποτα αν δεν το δεις από τη Samsung.

Αν πάντως αυτή τη φορά το πετύχανε και τελικά δε βγάλουν JB, φυσικά και θα υπάρξει custom JB, συγκεκριμένα έχει ήδη βγει JB σε experimental CM10 rom μορφή...

Eγώ πάντως να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος με την ICS στο 7510 μου. Απίστευτη μπαταρία, γρηγοράδα σε σχέση με την 3.2, και να μη βγει η JB δε μ'ενδιαφέρει καθόλου.

Δυστυχώς φαίνεται ότι οι 7500 χρήστες και περισσότερο οι μη rooted αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με τη μπαταρία, που μάλλον είναι θέμα kernel.

Υπάρχει ένας kernel που απ'ότι ακούγεται λύνει τα προβλήματα του μανίσιου, λέγεται A1 από τον dev AAccount του XDA, και μπορείτε να τον βάλετε από εδώ: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1344580&d=1348283049

(όσοι έχουν LPQ ή LP5 roms ΜΟΝΟ)

Kι εδώ ο stock kernel, αν θέλετε να επιστρέψετε σε εργοστασιακή κατάσταση: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1309651&d=1347047874

Kαι τα 2 αρχεία φλασάρονται μέσω CWM recovery (όσοι είναι root το έχουν).

Edited by Tyxerakias
- Alex

Δες παραπάνω... εγώ δε βλέπω Samsung logo στο μήνυμα που παρέθεσες... μάλιστα ξέρω επειδή κοίταξα, ότι είναι από ένα δημοσίευμα του GSM arena. Κανένας δε μπορεί να σου πει με σιγουριά ότι ισχύει. Μην πιστεύεις τίποτα αν δεν το δεις από τη Samsung.

Αν πάντως αυτή τη φορά το πετύχανε και τελικά δε βγάλουν JB, φυσικά και θα υπάρξει custom JB, συγκεκριμένα έχει ήδη βγει JB σε experimental CM10 rom μορφή...

Eγώ πάντως να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος με την ICS στο 7510 μου. Απίστευτη μπαταρία, γρηγοράδα σε σχέση με την 3.2, και να μη βγει η JB δε μ'ενδιαφέρει καθόλου.

Δυστυχώς φαίνεται ότι οι 7500 χρήστες και περισσότερο οι μη rooted αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με τη μπαταρία, που μάλλον είναι θέμα kernel.

Υπάρχει ένας kernel που απ'ότι ακούγεται λύνει τα προβλήματα του μανίσιου, λέγεται A1 από τον dev AAccount του XDA, και μπορείτε να τον βάλετε από εδώ: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1344580&d=1348283049

(όσοι έχουν LPQ ή LP5 roms ΜΟΝΟ)

Kι εδώ ο stock kernel, αν θέλετε να επιστρέψετε σε εργοστασιακή κατάσταση: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1309651&d=1347047874

Kαι τα 2 αρχεία φλασάρονται μέσω CWM recovery (όσοι είναι root το έχουν).

Συμφωνώ, κι εγώ με όσα λες. Από εκεί που το tablet σερνόταν με Honeycomb (και είχα αποθαρρύνει φίλους να το αγοράσουν) από τον Αύγουστο με την ICS είναι ΤΕΛΕΙΟ. Αλήθεια δεν έχω κανένα θέμα, έστω κι αν η μπαταρία κρατάει λιγότερο από πριν (αν και είμαι rooted). Θα δοκιμάσω τον kernel που λες και θα αναφέρω τυχόν βελτίωση.

Αλήθεια, που θυμόσουν ότι έχω το 7500; Ή τυχαία το είπες;

Αντώνης.

Συμφωνώ, κι εγώ με όσα λες. Από εκεί που το tablet σερνόταν με Honeycomb (και είχα αποθαρρύνει φίλους να το αγοράσουν) από τον Αύγουστο με την ICS είναι ΤΕΛΕΙΟ. Αλήθεια δεν έχω κανένα θέμα, έστω κι αν η μπαταρία κρατάει λιγότερο από πριν (αν και είμαι rooted). Θα δοκιμάσω τον kernel που λες και θα αναφέρω τυχόν βελτίωση.

Αλήθεια, που θυμόσουν ότι έχω το 7500; Ή τυχαία το είπες;

Δοκίμασε και πες μου. Το υπέθεσα, ελάχιστοι στο myphone έχουν το 7510, ίσως γιατί δεν ηταν διαθέσιμο στις αρχές, δεν ξέρω. Εγώ δε θα το έπαιρνα με τίποτα (όπως κι έγινε) γιατί για τον εαυτό μου θεώρησα το έξτρα κατοστάρικο για 3G άχρηστη σπατάλη, από τη στιγμή που έχω smartphone. Αλλά δεν είναι του παρόντος αυτό.

- Alex

Παρακαλούνται οι ΄΄μάστορες΄΄ του topic να ποστάρουν τον τρόπο αλλαγής Kernel για εμάς τους ΄΄άμπαλους΄΄ και αν έχουμε πρόβλημα μετά από την αλλαγή ΄΄χασίματος΄΄ του root ή του Mod που πραγματοποιεί κλήσεις το 7500

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγω παλι πιστευω οτι κατα 99% δεν θα παρουμε official jb, δυστυχώς !

Δεν νομιζω να εβγαλαν αυτες τισ συσκευες απτο μυαλό τους στο androidcentral... Καποιες πληροφοριες θα ειχαν...

Βεβαια αυτο που αποτελει τον κανονα τις περισσοτερες φορες με την samsung ειναι να μην παρει καποια συσκευη απτην λιστα το update... Ποσο μαλλον μια συσκευη που δεν ειναι στη λιστα!

Μακαρι να βγω λαθος, αλλα για τη samsung ειναι μεγαλο λαθος να μην παρει το update μια συσκευη 1 χρονου και 3 μηνων... Καποιοι εσκαγαν 500αρια για αυτη τη συσκευη οταν πρωτοβγηκε και θα επρεπε να τους σεβαστουν τουλαχιστον(και ας μην ειμαι απο αυτους)

Το μεγαλυτερο fail της sammy σε σχεση με την apple ειναι αυτο για μενα!

Δεν μπορω να διανοηθω οτι παιρνει update το iphone 3gs και δεν παιρνει το galaxy s 1 το οποιο εμεινε με gb(φιλε Τυχερακια δυστυχώς το διαπιστωσαμε με τα ματια μας αυτο) παρολο που unofficial πηρε και jb!

Τωρα αν το tab μας θα παρει jb unofficial, ok θα το παρει, αλλα τι γινεται με οσους δεν εχουν τις γνωσεις κτλ ν το κανουν?Για τα unofficial προβληματα που θα προκυψουν δεν θα πω κατι γιατι ειναι σιγουρα!

Τεσπα... Ξεφυγα λιγο. Καλα ξεμπερδεματα να εχουμε παιδια

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Παρακαλούνται οι ΄΄μάστορες΄΄ του topic να ποστάρουν τον τρόπο αλλαγής Kernel για εμάς τους ΄΄άμπαλους΄΄ και αν έχουμε πρόβλημα μετά από την αλλαγή ΄΄χασίματος΄΄ του root ή του Mod που πραγματοποιεί κλήσεις το 7500

Ο τρόπος είναι ίδιος με το root. Ειδικά εσύ που έβαλες το mod για τις κλήσεις έχεις το CWM recovery και έχεις ξανακάνει ακριβώς την ίδια διαδικασία. Μπες λοιπόν στο recovery (οδηγίες γι'αυτό είναι στο θέμα που χρησιμοποίησες για να το βάλεις), και με τον ίδιο τρόπο κάνε install το zip του kernel που δίνω παραπάνω, αφού προηγουμένως το περάσεις στο τηλέφωνο.

Δε γίνεται να γράφουμε τυφλοσούρτη για κάθε μικρή αλλαγή. Καλύτερα να καταλαβαίνεις τι κάνεις πριν το κάνεις... δε βαρέθηκες να παίζεις χωρίς μπάλα; :p

- Alex

Ο τρόπος είναι ίδιος με το root. Ειδικά εσύ που έβαλες το mod για τις κλήσεις έχεις το CWM recovery και έχεις ξανακάνει ακριβώς την ίδια διαδικασία. Μπες λοιπόν στο recovery (οδηγίες γι'αυτό είναι στο θέμα που χρησιμοποίησες για να το βάλεις), και με τον ίδιο τρόπο κάνε install το zip του kernel που δίνω παραπάνω, αφού προηγουμένως το περάσεις στο τηλέφωνο.

Δε γίνεται να γράφουμε τυφλοσούρτη για κάθε μικρή αλλαγή. Καλύτερα να καταλαβαίνεις τι κάνεις πριν το κάνεις... δε βαρέθηκες να παίζεις χωρίς μπάλα; :p

Kαλά βρε συ μην με μαλώνεις :) :) , είδες που ρώτησα και μου είπες τον τρόπο? Ετσι μάλιστα, θα παίξω μπαλίτσα σίγουρα !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kαλά βρε συ μην με μαλώνεις :) :) , είδες που ρώτησα και μου είπες τον τρόπο? Ετσι μάλιστα, θα παίξω μπαλίτσα σίγουρα !

Κανε παιχνιδι taliban,και πες μας το σκορ!;):):)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Καλημέρα

1. Έχει κανείς ασχοληθεί με το s pen για την ταμπλέτα μας? Την υποστηρίζει? Αν ναι πόσο κοστίζει? Αξίζει?

2. Από τότε που έβαλα το ICS δεν κανει scroll το wallpaper και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Καλημέρα

1. Έχει κανείς ασχοληθεί με το s pen για την ταμπλέτα μας? Την υποστηρίζει? Αν ναι πόσο κοστίζει? Αξίζει?

2. Από τότε που έβαλα το ICS δεν κανει scroll το wallpaper και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

1. Όχι δεν την υποστηρίζει.

2. Και ούτε πρόκειται με τον stock launcher, το βγάλανε λόγω της Apple που τους έκανε μήνυση και γι'αυτό.

- Alex

μια ερωτηση,οταν περασουμε τον kernel,μετα κανουμε και rebboot ή δεν χρειαζετε?

μια ερωτηση,οταν περασουμε τον kernel,μετα κανουμε και rebboot ή δεν χρειαζετε?

Δε γίνεται να μην κάνεις reboot.

- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)