ktm_21 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Απαντηση στο 3 http:// http://www.ebay.com/itm/220836453850?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1470wt_922 Την εχω παρει και ειναι παρα πολυ καλη για τα λεφτα της ειναικαι δινει και screen protector πολυ καλης ποιοτητας... καλη ειναι απλα δεν μαρεσει που αγαλιαζει και πιανει ολοκληρο το ταμπλετ και αφηνει μονο την οθονη και κανει στοπ εκει το χερι σου εγω ελεγα να παρω αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/200672254298?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_5442wt_991 Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Παιδιά έχω ένα θέμα με την εφαρμογή του mail! Ενώ το έχω στην ρυθμιση push(να μου προωθεί αμέσως κάθε μέιλ), μια μου τα προωθεί κανονικά και μια σαν να νεκρωνει, και δεν μου προωθεί τπτ μέχρι να ανοιξω εγώ την εφαρμογή και να κάνω refresh, και τότε έρχονται! Κάνω κάτι λάθος?? Το παθαίνει κανείς άλλος αυτό?? Edited February 3, 2012 by sdoe21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη για ταξινομηση των εφαρμογων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Παιδιά έχω ένα θέμα με την εφαρμογή του meil! Ενώ το έχω στην ρυθμιση push(να μου προωθεί αμέσως κάθε μέιλ), μια μου τα προωθεί κανονικά και μια σαν να νεκρωνει, και δεν μου προωθεί τπτ μέχρι να ανοιξω εγώ την εφαρμογή και να κάνω refresh, και τότε έρχονται! Κάνω κάτι λάθος?? Το παθαίνει κανείς άλλος αυτό?? Και εμένα μου το κάνει αυτό (exchange). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη για ταξινομηση των εφαρμογων; Δοκίμασε το Appzorter. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Έχω αγοράσει το Galaxy Tab™ 10.1 Bluetooth Keyboard Case αλλά δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το XT9 (spell check) ούτε στην Αγγλική ούτε στην Ελληνική γλώσσα... Έχω ενεργοποιήσει το XT9 στα settings, αλλά τίποτα... Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ρε παιδιά ψάχνω να το αγοράσω και δεν το έχει καμία από τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών:confused: Λέτε να μην ξαναφέρει η Samsung Ελλάς:worry: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 γεια σας παιδια. χαιρετίσματα στον tyxerakia τον οποιο παρακολουθω στους xda. εχω ενα μικρο προβληματακι με το allshare. το tab συνδέεται με τον υπολογιστη και με ταινιες δουλευει τέλεια. οταν ομως προσπαθω να δω φωτο, ή να αναπαραγω mp3,(τα οποια βλεπει κανονικα), μου βγαζει μηνυμα οτι ο τυπος αρχειου δεν υποστηρίζεται. επειδη ειναι κουφο να μην υποστηρίζει mp3 & jpg, καποιο προβλημα θα υπαρχει. καμια ιδεα; υ.γ εχω το GT 7510 wifi 16gb αγορασμενο απο αμερικη, με στοκ (απο τη μαμα) 3.2 touchwiz, χωρις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 γεια σας παιδια. χαιρετίσματα στον tyxerakia τον οποιο παρακολουθω στους xda. εχω ενα μικρο προβληματακι με το allshare. το tab συνδέεται με τον υπολογιστη και με ταινιες δουλευει τέλεια. οταν ομως προσπαθω να δω φωτο, ή να αναπαραγω mp3,(τα οποια βλεπει κανονικα), μου βγαζει μηνυμα οτι ο τυπος αρχειου δεν υποστηρίζεται. επειδη ειναι κουφο να μην υποστηρίζει mp3 & jpg, καποιο προβλημα θα υπαρχει. καμια ιδεα; υ.γ εχω το GT 7510 wifi 16gb αγορασμενο απο αμερικη, με στοκ (απο τη μαμα) 3.2 touchwiz, χωρις root. Περίεργο, γιατί εμένα δουλεύουν όλα αυτά, μόλις το δοκίμασα. Είσαι σίγουρος ότι έχεις την τελευταία έκδοση του Allshare στο pc σου (v.2.1.0.11123_8), και ότι είναι shared οι σωστοί φάκελοι; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Στον υπολογιστη δεν το εχω. Μονο στο tab. Ταινιες στριμαρει μια χαρα, απο τον υπολογιστη στο tab, αλλα οχι φωτο και μουσικη.(παροτι τις βλεπει ολες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Στον υπολογιστη δεν το εχω. Μονο στο tab. Ταινιες στριμαρει μια χαρα, απο τον υπολογιστη στο tab, αλλα οχι φωτο και μουσικη.(παροτι τις βλεπει ολες) Όλα, βάλτο και στον υπολογιστή λοιπόν και αυτό ήτανε. Αναρωτιέμαι τώρα πως βλέπει τον υπολογιστή χωρίς κάποιο πρόγραμμα server. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Περίεργο, γιατί εμένα δουλεύουν όλα αυτά, μόλις το δοκίμασα. Είσαι σίγουρος ότι έχεις την τελευταία έκδοση του Allshare στο pc σου (v.2.1.0.11123_8), και ότι είναι shared οι σωστοί φάκελοι; Μηπως γνωριζει καποιος φιλος τι ειδους αρχεια βιντεο μπορει να αναπαραγει ο ενσωματωμενος player του allshare? Οπως το βλεπω, ενω του εχω βαλει διαφορα αρχεια (avi,flv κτλ) και ενω δημιουργει thumbnails για ολα, παιζει μονο οσα ειναι wmv? Στα υπολοιπα "unsupported file format".. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μηπως γνωριζει καποιος φιλος τι ειδους αρχεια βιντεο μπορει να αναπαραγει ο ενσωματωμενος player του allshare? Οπως το βλεπω, ενω του εχω βαλει διαφορα αρχεια (avi,flv κτλ) και ενω δημιουργει thumbnails για ολα, παιζει μονο οσα ειναι wmv? Στα υπολοιπα "unsupported file format".. Ευχαριστω! avi παίζει μια χαρά... βασικά παίζει ό,τι παίζει και ο video player του tab. Δεν παίζει ας πούμε .mov, για τέτοια αρχεία θέλεις άλλον player π.χ. bsplayer, mxplayer.... νομίζω χωρίς να το έχω δοκιμάσει πρόσφατα, ότι ούτε .flv παίζει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Όλα, βάλτο και στον υπολογιστή λοιπόν και αυτό ήτανε. Αναρωτιέμαι τώρα πως βλέπει τον υπολογιστή χωρίς κάποιο πρόγραμμα server. O.K τωρα βλεπω φωτο και ακουω μουσικη. Περιεργο ομως που πριν εβλεπα ταινιες αλλα οχι τα αλλα. Ευχαριστω πολυ. ενημερωτικα σας λεω οτι υπαρχει firmware update, με νεα εκδοση του μαρκετ. ισχυει για τα αμερικανικα μοντελα, οπως το δικο μου. δεν ξερω αν εχει δοθει και για τα ελληνικα μοντελα. θα σας παρει περιπου 25 λεπτα για να ολοκληρωθει. το firmware στο δικο μου ειναι πλεον: HTJ85B.UEKMP P7510EKMP :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited February 6, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο, από ΗΠΑ, βάζω στοίχημα ότι μετά την αναβάθμιση η κεντρική σελίδα του market δεν δουλεύει -είναι μαύρη. Αν ναι, σου λέω τι θα κάνεις για να μπορείς να τη δεις ξανά: Πηγαίνεις στις εφαρμογές που έχεις ήδη εγκαταστήσει (αυτές φαίνονται με το βελάκι πάνω δεξιά), επιλέγεις μια, όποια να 'ναι, κάνεις ταπ στην εικόνα της (στο κέντρο και δεξιά) και μετά ταπ στην εικόνα του market, πάνω αριστερά. Ω του θαύματος, η home page του market εμφανίζεται ξανά. Πες μου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ευχαριστω, αλλα δουλευει κανονικα. Διαβασα για το προβλημα και αλλου.μαλλον ειμαι απο τους τυχερους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Εχω κάποια αγορασμένα E-Books(PDF) που τα ανοίγω στο P.C. με Adobe Digital Editions.Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο Galaxy Tab? Edited February 10, 2012 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Τρέχω την τελευταία ώρα την custom Rom του romanbb v22 με ICS 4.0.3 και νοιώθω ότι έχω αγοράσει άλλο tablet!!!! Δεν το πιστεύω... προτείνεται άνετα!! Ένα bug ίσως και το μονο που υπάρχει είναι η κάμερα.. στην επομένη έκδοσή θα το έχει φτιάξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Τρέχω την τελευταία ώρα την custom Rom του romanbb v22 με ICS 4.0.3 και νοιώθω ότι έχω αγοράσει άλλο tablet!!!! Δεν το πιστεύω... προτείνεται άνετα!! Ένα bug ίσως και το μονο που υπάρχει είναι η κάμερα.. στην επομένη έκδοσή θα το έχει φτιάξει! Που θα την βρω φιλε μου; γιατι στο xda δεν την βλεπω!!!! Ακυρο την βρηκα! Edited February 10, 2012 by tsigo21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 ΡΟΜ και εδώ τα Gapps. Μη ξεχάσεις να πάρεις backup και να κάνεις wipe πριν την βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Εχω κάποια αγορασμένα E-Books(PDF) που τα ανοίγω στο P.C. με Adobe Digital Editions.Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο Galaxy Tab? Έχω πολλά βιβλία pdf, υπάρχουν πολλά προγράμματα που τα ανοίγουν (πχ. aldiko, ebooks, το πακέτο office που έχω κλπ. κλπ.) Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Έχω πολλά βιβλία pdf, υπάρχουν πολλά προγράμματα που τα ανοίγουν (πχ. aldiko, ebooks, το πακέτο office που έχω κλπ. κλπ.) Τα συγκεκριμένα είναι κλειδωμένα και ανοίγουν μόνο Adobe Digital Editions.Μου είπαν ότι υπάρχει έκδοση και για Android αλλά δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα γιατί δεν έχω το tablet και δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα αν δεν είμαι σίγουρος,διότι το θέλω για τη δουλειά μου.(Εκπαιδευτικός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_69 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλημέρα σε όλους...Κατα την μετατροπή pdf αρχείων σε epub με το Calibre αντιμετωπίζω το πρόβλημα ότι στους Ελληνικούς τίτλους μετά την μετατροπή η γραμματοσειρά μετατρέπεται σε αλαμπουρνέζικα...Κάποια λύση? Στους Αγγλικούς τίτλους όλα καλά..Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 ΡΟΜ και εδώ τα Gapps. Μη ξεχάσεις να πάρεις backup και να κάνεις wipe πριν την βάλεις. Φιλε μου για τη ρομ ποιο αρχειο απο τα δυο που εχει η σελιδα που μου ειπες να κατεβασω; ειναι η πρωτη μου φορα που θα του περασω costum rom.του εχω κανει μονο ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Αυτήν! Μη ξεχάσεις να φλασαρεις τα GAPPS μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts