ovelix5 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Απαραδεκτο συμφωνώ!! Το κανει όταν στη κυριολεξία το λιώσεις!! (6-7,8 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας). Όταν το είδα και εγω "τα πήρα στο μενιρ!! :D ) και είπα την επομένη θα τούς το πάω..... ελα που την επομένη δεν υπήρχε ίχνος απο το "πρόβλημα"!!!! Με κάποια "γνωστή" που μίλησα μου επιβαιβεωσε για το "κουσουρη"...... Αυτα! :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εγώ με το δικό μου μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα. Το έχω λιώσει λέμε! Όλα καλά μέχρι στιγμής. Κάποια στιγμή είχε ζεσταθεί λίγο λόγω εντατικής χρήσης αλλά ουδέποτε εμφάνισε κάτι τέτοιο. Το έχω από τις 30/12. Τι να πω... Να ήταν ελαττωματικες παρτίδες? Είδωμεν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Οσοι εχετε συσκευες πριν τον Οκτωβρη του 2011 εχετε διαπιστωσει καμια διαφορα με καποιες μετα τον Οκτωβρη; Διαβασα πως υπαρχει μια βελτιωμενη φουρνια με πιο χοντρο Gorilla Glass (το οποιο προφανως αυξανει και το βαρος του tablet). Κανω quote σε μενα για να σας πω αυτο που μολις διαβασα και αν υπαρχει καποιος αναμεσα μας ας το επιβεβαιωσει. Καποιοι παιρνοντας τα tablets τους πισω μετα απο το service, τους ειχαν αλλαξει το Gorilla Glass με ενα πιο χοντρο. Λενε πως ειναι λιγοτερο ευκαμπτο με αυτο που αρχικα ειχε η συσκευη οταν αγοραστηκε. Εχει δοκιμασει κανεις με πειρα σε παλιοτερες συσκευες να δει αν αυτη η διαφορα υπαρχει σε καινουριες φουρνιες κατευθειαν απο το εργοστασιο (πιο χοντρο Gorilla Glass); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Κανω quote σε μενα για να σας πω αυτο που μολις διαβασα και αν υπαρχει καποιος αναμεσα μας ας το επιβεβαιωσει. Καποιοι παιρνοντας τα tablets τους πισω μετα απο το service, τους ειχαν αλλαξει το Gorilla Glass με ενα πιο χοντρο. Λενε πως ειναι λιγοτερο ευκαμπτο με αυτο που αρχικα ειχε η συσκευη οταν αγοραστηκε. Εχει δοκιμασει κανεις με πειρα σε παλιοτερες συσκευες να δει αν αυτη η διαφορα υπαρχει σε καινουριες φουρνιες κατευθειαν απο το εργοστασιο (πιο χοντρο Gorilla Glass); Αυτό ίσως το δει κάποιος ζυγίζοντας σε ζυγαριά ακριβείας το τάμπλετ του. Αν αλλάχτηκε το gorilla glass με ένα πιο χοντρό λογικά θα αυξήθηκε λίγο το βάρος του. Άρα ανεβαίνουμε από τα 565 γραμμάρια που υποτίθεται ζύγιζε το τάμπλετ με το λεπτό gorilla glass. Υποτιθέμενα όλα είναι και μόνο στην πράξη θα δούμε τι πραγματικά ισχύει. Πρόσφατα έβαλα μια custom rom και αναβαθμίστηκε το τάμπλετ σε 3.2. Απλά ήμουν περίεργος να δω κάποιες αλλαγές σε σχέση με την 3.1 που είχα όταν το αγόρασα. Επίσης πήρα μια μικρή γεύση από το παγωτό στην έκδοση 4.0.3 Αρκετά πιο γρήγορο το τάμπλετ σε σχέση με την 3.2 που φοράει τώρα. Τα πάντα γίνονται πιο γρήγορα. Την έβγαλα όμως γιατί δεν ήταν συμβατή με το μοντέλο 3g που έχω. Στις πληροφορίες συσκευής μου έδειχνε ότι έχω το μοντέλο με το wifi μόνο, δηλαδή το Ρ-7510. Παραθέτω και ένα screenshot για να δείτε. [ATTACH]23415[/ATTACH] Γνώμη μου είναι πάντως ότι όταν έρθει επίσημα η αναβάθμιση θα δούμε τεράστιες αλλαγές σαφώς προς το καλύτερο! Edited January 9, 2012 by sakiss Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ξερουμε ποτε θα ερθει στην Ελλαδα η 4; Ή γενικα στον Ευρωπαϊκο χωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Έχουν ανακοινώσει οτι θα γίνει το 1ο τριμηνο του τρέχοντος έτους. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Έχουν ανακοινώσει οτι θα γίνει το 1ο τριμηνο του τρέχοντος έτους. Αν λενε πρωτο τριμηνο τοτε κατα το καλοκαιρι το βλεπω. Καλιο αργα παρα ποτε ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Δε νομίζω να αργήσουν τόσο παιδιά. Αρχές του δευτέρου τριμήνου ίσως. Διάβασα ότι η asus στις 12/01 ξεκινά την διάθεση του παγωτού στο μοντέλο της το prime. Σχετικά νωρίς ομολογώ. Ελπίζω να βιαστεί και η σαμμυ να την δώσει και στα δικά μας σύντομα, βλέποντας τέτοια κίνηση από asus μεριά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Λοιπον μολις μου ηρθε σημερα απο το Amazon το tablet και ειναι ολα οκ! Απορια: υπαρχει τροπος να βαλει κανεις την ελληνικη γλωσα στο πληκτρολογιο του android; Στο πληκτρολογιο της Samsung το εχει, αλλα στο αλλο δεν βγαζει τα ελληνικα. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Καλησπέρα σας και καλή χρόνια σε όλους με υγεία :). Θέλω να αγοράσω από το μάρκετ καλά και δυνατά παιχνίδια για το p7500. Σας είναι εύκολο να μου γράψετε μια λίστα με τα συμβατά παιχνίδια που παίζουν στο p7500/7501 ; Με ενδιαφέρουν πολύ τα παιχνίδια HD, και ειδικά της gameloft φυσικά :-). Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Λοιπον μολις μου ηρθε σημερα απο το Amazon το tablet και ειναι ολα οκ! Απορια: υπαρχει τροπος να βαλει κανεις την ελληνικη γλωσα στο πληκτρολογιο του android; Στο πληκτρολογιο της Samsung το εχει, αλλα στο αλλο δεν βγαζει τα ελληνικα. Καμια ιδεα; Δυστυχώς φίλε μου το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει την ελληνική γραφή. Βασικα το έψαξα και λίγο στο μάρκετ μήπως υπήρχε κάτι έξτρα να κατεβασουμε αλλά δεν βρήκα τίποτα. Πάντως είναι ξεφτίλα της εταιρείας να υποστηρίζει τόσες γλώσσες και την ελληνική όχι. Ντροπή είναι! Καλοριζικο κιόλας! :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Δυστυχώς φίλε μου το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει την ελληνική γραφή. Βασικα το έψαξα και λίγο στο μάρκετ μήπως υπήρχε κάτι έξτρα να κατεβασουμε αλλά δεν βρήκα τίποτα. Πάντως είναι ξεφτίλα της εταιρείας να υποστηρίζει τόσες γλώσσες και την ελληνική όχι. Ντροπή είναι! Καλοριζικο κιόλας! :-) Να'σαι καλα συνονοματε! Ολα πανε καλα μεχρι στιγμης. Απλα το λευκο πληκτρολογιο της Samsung δεν μου αρεσε και πολυ. Προτιμω το μαυρο Android, αλλα αφου δεν εχει ελληνικα τι να γινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Να'σαι καλα συνονοματε! Ολα πανε καλα μεχρι στιγμης. Απλα το λευκο πληκτρολογιο της Samsung δεν μου αρεσε και πολυ. Προτιμω το μαυρο Android, αλλα αφου δεν εχει ελληνικα τι να γινει.. Kαι εμένα μου αρέσει πολύ το σκουρο android πληκτρολογιο.δεν έχω βρει κανένα τοσο όμορφο και βολικό που να έχει ελληνικα.Πάντως και το ελληνικό της Samsung μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπερα. Μου το δινει το P7500 μια φιλη ολοκαινουργιο 300 ευρω. Ειναι και 3g. Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Ειναι αγορασμενο απο βονταφον. Υπαρχει περιπτωση να μην δεχεται την σιμ της κοσμοτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Όχι δεν τίθεται τέτοιο θέμα! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Να'σαι καλα συνονοματε! Ολα πανε καλα μεχρι στιγμης. Απλα το λευκο πληκτρολογιο της Samsung δεν μου αρεσε και πολυ. Προτιμω το μαυρο Android, αλλα αφου δεν εχει ελληνικα τι να γινει.. Kαι εμένα μου αρέσει πολύ το σκουρο android πληκτρολογιο.δεν έχω βρει κανένα τοσο όμορφο και βολικό που να έχει ελληνικα.Πάντως και το ελληνικό της Samsung μια χαρά είναι Δεν έχετε το Swype; Νομίζω πως είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής. Προς το παρόν είναι άσπρο και αυτό, αλλά θα βγει και σε μαύρο, ειδικά για το Galaxy tab 10.1:http://www.swype.com/wp-content/themes/swype/images/img-swype-4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Οκ λοιπον μας λενε πως το Gtab δεν φορτιζει απο usb υπολογιστη. Εγω οσες φορες το συνδεσα στον υπολογιστη για να περασω αρχεια - μεχρι στιγμης - μου ανεβαζει την μπαταρια 1% καθε φορα. Αυτη τη στιγμη μολις το συνεδεσα ηταν στο 99% και μεσα σε 10 λεπτα που το συνδεσα πηγε στο 100%. Τελικα τι γινεται; φορτιζει απο την usb ή όχι; Παντως ο,τι και να γινεται, σιγουρα οση ωρα το εχω συνδεδεμενο στον υπολογιστη ΔΕΝ αποφορτιζεται. Αυτο για μενα ειναι καλο σιγουρα. Αν και τελικα δειχνει πως μαλλον φορτιζεται.. Τι να πω. Ξερει κανεις τελικα τι ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Φορτίζει, απλά πολύ αργά. Το ίδιο συμβαίνει και με το iPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Αυτό είναι μεγάλο ζήτημα... Κατ' αρχάς, καταλαβαίνεις αν φορτίζεται ή όχι από το εικονίδιο της μπαταρίας που αλλάζει όταν συνδέεις το καλώδιο usb. Η φόρτιση μέσω usb εξαρτάται από τη ROM. Έχω δοκιμάσει διάφορες custom ROMs και η κάθε μία άλλαζε την φόρτιση ή όχι μέσω usb, λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας. Η παλαιότερη άποψη ήταν ότι δεν είναι καλό για την μπαταρία να φορτίζεται για μόνο 1-2%, όπως γίνεται π.χ. κατά τη σύνδεση για μια μεταφορά αρχείου. Από την άλλη λέγεται ότι οι σύγχρονες μπαταρίες δεν έχουν τέτοια προβλήματα, οπότε η φόρτισή τους μπορεί να διακόπτεται και να συνεχίζεται, αρκεί να μην πέφτει συχνά η μπαταρία σε πολύ χαμηλά επίπεδα (κάτω του 10%). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) ειμαι απο χθες κατοχος της συσκευης. θελω να του βαλω καμια custom rom . μπορει καποιος που παρακολουθει την εξελιξη των custom rom να μου πει ποια ειναι μεχρι τωρα η καλητερη; εχω δει παρα πολλες αλλα δεν εχω το χρονο να κατσω να τις δοκιμασω ολες. εχω δει μια overcome ειναι καλη; εγω εχω το 3g. Edited January 13, 2012 by kopromax Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefalgeo Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Κ εμενα φορτιζει κανονικα απο το pc . Πιο αργα ( λογικο λογω χαμηλου ρευματος της usb) αλλα παντως φορτιζει. Για custom rom ενδιαφερομουν κ εγω αλλα προτιμω να περιμενω το ICS κ μετα βλεπουμε. Απο το πλαισιο ειναι αγορασμενο κ το εχω με την stock 3.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ελληνικό πληκτρολόγιο: Ευτυχώς που η samsung δίνει, αντίθετα από το default του λειτουργικού. Μάλιστα στο 3.2 (αν θυμάμαι καλά) διόρθωσε και κάποια προβλήματα, όπως πχ. ότι το πεζό (μικρό) ύψιλον δεν έβγαινε με τόνο και άλλα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Λοιπόν πάμε: Οκ λοιπον μας λενε πως το Gtab δεν φορτιζει απο usb υπολογιστη. Εγω οσες φορες το συνδεσα στον υπολογιστη για να περασω αρχεια - μεχρι στιγμης - μου ανεβαζει την μπαταρια 1% καθε φορα. Αυτη τη στιγμη μολις το συνεδεσα ηταν στο 99% και μεσα σε 10 λεπτα που το συνδεσα πηγε στο 100%. Τελικα τι γινεται; φορτιζει απο την usb ή όχι; Παντως ο,τι και να γινεται, σιγουρα οση ωρα το εχω συνδεδεμενο στον υπολογιστη ΔΕΝ αποφορτιζεται. Αυτο για μενα ειναι καλο σιγουρα. Αν και τελικα δειχνει πως μαλλον φορτιζεται.. Τι να πω. Ξερει κανεις τελικα τι ισχυει; Φορτίζει αλλά πολύ αργά. Η ισχύς εξόδου της usb θύρας είναι χαμηλή σε watt και δεν έχει την απαραίτητη ισχύ ώστε να δώσει το κατάλληλο ρεύμα για να γίνει η φόρτιση όπως πρέπει. Πάντως να ξέρεις ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Απλά φορτίζει αργά. :-) Φορτίζει, απλά πολύ αργά. Το ίδιο συμβαίνει και με το iPad. Πάρα πολύ σωστά! Αυτό είναι μεγάλο ζήτημα... Κατ' αρχάς, καταλαβαίνεις αν φορτίζεται ή όχι από το εικονίδιο της μπαταρίας που αλλάζει όταν συνδέεις το καλώδιο usb. Η φόρτιση μέσω usb εξαρτάται από τη ROM. Έχω δοκιμάσει διάφορες custom ROMs και η κάθε μία άλλαζε την φόρτιση ή όχι μέσω usb, λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας. Η παλαιότερη άποψη ήταν ότι δεν είναι καλό για την μπαταρία να φορτίζεται για μόνο 1-2%, όπως γίνεται π.χ. κατά τη σύνδεση για μια μεταφορά αρχείου. Από την άλλη λέγεται ότι οι σύγχρονες μπαταρίες δεν έχουν τέτοια προβλήματα, οπότε η φόρτισή τους μπορεί να διακόπτεται και να συνεχίζεται, αρκεί να μην πέφτει συχνά η μπαταρία σε πολύ χαμηλά επίπεδα (κάτω του 10%). Custom Rom σε 3.2 ή η μαμά Rom 3.2, όταν το συνδέσεις σε usb για να κάνεις οτιδήποτε, σου δείχνει στο εικονίδιο της μπαταρίας ότι φορτίζεται. Πολύ αργά όμως λόγω χαμηλής ισχύς εξόδου usb. Σε 3.1 Rom, όταν το συνδέσεις, σου βγάζει ένα "x" στο εικονίδιο που σου λέει ότι δεν φορτίζεται. Και εδώ όπως και στις άλλες Rom, η φόρτιση πραγματοποιείται αλλά αργά. Με την μπαταρία δεν υπάρχει θέμα πλέον εδώ και λίγα χρόνια. Όπως είπες και εσύ παραπάνω, καλό θα ήταν να αποφεύγεται η αποφόρτιση πολύ κάτω του 10%. :-) ειμαι απο χθες κατοχος της συσκευης. θελω να του βαλω καμια custom rom . μπορει καποιος που παρακολουθει την εξελιξη των custom rom να μου πει ποια ειναι μεχρι τωρα η καλητερη; εχω δει παρα πολλες αλλα δεν εχω το χρονο να κατσω να τις δοκιμασω ολες. εχω δει μια overcome ειναι καλη; εγω εχω το 3g. Ασχολήθηκα και εγώ λίγο και έβαλα πρωτίστως μια CM9 4.0.3 έκδοση android αλλά δεν υποστήριζε το 3g και δεν άνοιγε η κάμερα. Έβγαζε error. Παρόλα αυτά όμως το ταμπλετ πήγαινε σφαίρα με την 4.0.3 πάνω. Πήρα μια γεύση προσωπικα για το τι να περιμένω από το παγωτό! Γύρισα όμως σε μία custom 3.2, από 3.1 μαμά που φορούσα εξ'αρχής. Δεν μου ερχόταν η ενημέρωση για αναβάθμιση σε 3.2 και μάλλον θα αργούσε αρκετά. Εχω βάλει την Ganbaru. Δουλεύουν όλα άψογα και το 3g και όλα. Τώρα δεν πειραματίζομαι άλλο. Απλά θα περιμένω αισίως το παγωτό. :-) Ελληνικό πληκτρολόγιο: Ευτυχώς που η samsung δίνει, αντίθετα από το default του λειτουργικού. Μάλιστα στο 3.2 (αν θυμάμαι καλά) διόρθωσε και κάποια προβλήματα, όπως πχ. ότι το πεζό (μικρό) ύψιλον δεν έβγαινε με τόνο και άλλα... Πολύ σωστά τα λες φίλε. Έχει διορθώσει κάποια πράγματα στην 3.2 και είπες ήδη ένα. Πάντως δεν περίμενα να μην έχει την Ελληνική γλώσσα και να έχει κάτι άκυρες τελείως! Ήθελα να 'ξερα για τί μας περνάνε... Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλημέρα Είμαι και εγώ κάτοχος του tablet εδώ και 3 μέρες (wifi-3G) και έχω τις εξής απορίες: 1. Πως μπορώ να έχω backup του ημερολογίου (calendar) γιατί αν και το συγχρονίζω με το google δεν το ενημερώνει, απλά βρίσκει ως ανεξάρτητο ημερολόγιο αυτό του google. Γίνεται με κάποιο τρόπο export? 2. Συγχρονίζει έστω με το Outlook αν το συνδέσω με το pc ή θα τα μπλέξω? 3. Με τη μέχρι τώρα χρήση έχει αρκετή αυτονομία. Ποιά είναι η καλύτερη πρόταση για φόρτιση ώστε να κρατήσει η μπαταρία όσο γίνεται πιο πολύ; πχ μπορώ να το φορτίζω καθημερινά αν είναι στο 40% ? 4. Η χρήση sim αφορά μόνο data και είναι κλειδωμένη η χρήση τηλεφώνου. Γίνεται κάτι πάνω σε αυτό ώστε να βάλω τη sim με το πακέτο τηλεφωνίας που διαθέτω που ούτως ή άλλως διαθέτει αρκετά ΜΒ και να μην αγοράσω έξτρα sim? 5. Αν όχι στο 4, αν αγοράσω άλλη sim υπάρχουν πακέτα μόνο ΜΒ με μορφή καρτοκινητού (που να ανανεώνονται όταν τελειώνουν) γιατί μέσω 3G δεν έχω αρκετή κατανάλωση καθως 9 στις 10 φορές λειτουργώ με το wi-fi. 6. Υπάρχουν κάπου οδηγίες για dummies? Σε περίπτωση νέων αποριών θα επανέλθω. Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλημέρα Είμαι και εγώ κάτοχος του tablet εδώ και 3 μέρες (wifi-3G) και έχω τις εξής απορίες: 1. Πως μπορώ να έχω backup του ημερολογίου (calendar) γιατί αν και το συγχρονίζω με το google δεν το ενημερώνει, απλά βρίσκει ως ανεξάρτητο ημερολόγιο αυτό του google. Γίνεται με κάποιο τρόπο export? 2. Συγχρονίζει έστω με το Outlook αν το συνδέσω με το pc ή θα τα μπλέξω? 3. Με τη μέχρι τώρα χρήση έχει αρκετή αυτονομία. Ποιά είναι η καλύτερη πρόταση για φόρτιση ώστε να κρατήσει η μπαταρία όσο γίνεται πιο πολύ; πχ μπορώ να το φορτίζω καθημερινά αν είναι στο 40% ? 4. Η χρήση sim αφορά μόνο data και είναι κλειδωμένη η χρήση τηλεφώνου. Γίνεται κάτι πάνω σε αυτό ώστε να βάλω τη sim με το πακέτο τηλεφωνίας που διαθέτω που ούτως ή άλλως διαθέτει αρκετά ΜΒ και να μην αγοράσω έξτρα sim? 5. Αν όχι στο 4, αν αγοράσω άλλη sim υπάρχουν πακέτα μόνο ΜΒ με μορφή καρτοκινητού (που να ανανεώνονται όταν τελειώνουν) γιατί μέσω 3G δεν έχω αρκετή κατανάλωση καθως 9 στις 10 φορές λειτουργώ με το wi-fi. 6. Υπάρχουν κάπου οδηγίες για dummies? Σε περίπτωση νέων αποριών θα επανέλθω. 1. Λογικά με κάποια εφαρμογή θα μπορείς να το κάνεις. Δεν το έχω ψάξει πολύ αυτό το θέμα, αλλά μια ματιά που έριξα τώρα στο ημερολόγιο δεν έχει επιλογή για backup. Οπότε με κάποια εφαρμογή θα κάνεις αυτό που θέλεις. 2. Ναι συγχρονίζει. 3. Δεν παθαίνει κάτι με το να το φορτίζεις στο 40%. Σωστό είναι όμως αν θες πλήρη αυτονομία κάθε φορά, να το φορτίζεις λίγο κάτω από το 10%. Αν θυμάμαι καλά, ένδειξη για φόρτιση βγάζει στο 15%. 4. Όχι, δεν γίνεται. Το τάμπλετ μας δεν κάνει κλήσεις τηλεφώνου. Μόνο data. Μπορείς βέβαια να στέλνεις sms κανονικά. Δεν μπορείς όμως να παίρνεις τηλέφωνο :) 5. Εγώ αυτό έχω κάνει. Επειδή είχα συμβόλαιο κινητής και έκανα αναβάθμιση και έβαλα 1GB data τον μήνα, πήγα και έβγαλα νέα κάρτα sim με άλλο νούμερο. Έτσι την πρώτη και κανονική μου sim την άφησα στο τηλέφωνο και την δεύτερη την έχω στο τάμπλετ μόνιμα. 6. Δεν νομίζω να τις χρειάζεσαι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts