aenaos15 Δημοσιεύτηκε August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2011 (edited) Ξερει κανεις πληροφοριες για το κινητο αυτο; ________________________________________________________________ ZTE Carl http://www.technomania.gr/images/stories/articles/_Carl.jpg ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οθόνη: 2.8 ιντσών resistive Κάμερα: 3,2mp Λειτουργικό Σύστημα: Android 2.2 Άλλα χαρακτηριστικά: Wi-Fi, GPS, Bluetooth Edited July 2, 2012 by navi55 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ξερει κανεις πληροφοριες για το κινητο αυτο; Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό το Ελληνικό review: http://www.digitallife.gr/first-review-zte-carl/ Φαίνεται χαμηλού κόστους smartphone με Android 2.2, σχετικά μικρή οθόνη (για αφής) 2.8'', και όλες τις λειτουργίες ενός smartphone. Πριν από έναν περίπου χρόνο, που έψαχνα για το απολύτως φθηνότερο smartphone (όταν μου έκλεψαν το δικό μου), μπορεί και να το αγόραζα στα 100+ ευρώ. Τελικά πήρα με 159 ευρώ το Blade και δεν το μετάνοιωσα! Είναι παράξενο πάντως που δεν υπάρχει καμιά άλλη πληροφορία για το Carl στο διαδίκτυο... :( Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Παρωχημένη συσκευή ακόμα και για τα 100+ ευρώ. To blade εξακολουθεί να αποτελεί καλύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noname85 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=87&flypage=flypage.tpl&product_id=482&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Παιδιά το κινητό το έκανα δώρο στην κοπέλα μου και μπορώ να πω ότι την καλύπτει. Έχει καλή αυτονομία, εξαιρετική ακουστική (θα μας τρελάνουν αυτοί οι Κινέζοι) και η ποιότητα του είναι σε ανεκτά επίπεδα. Θα μπορούσε να έχει οθόνη capacitive αλλά OK το touch συνηθίζεται γρήγορα. Δεν αποκλείω να αποκτήσω το Skate όταν με το καλό κυκλοφορήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 αυτονομία; για ΄δωσε λεπτομέρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 αυτονομία; για ΄δωσε λεπτομέρειες Με μέτρια χρήση τις κρατάει τρεις ημέρες. Παρόλα αυτά αν έχεις συνεχώς ενεργοποιημένο push emal και Wi-Fi κρατάει δυο. Υ.Γ. Όλα αυτά αν δεν απενεργοποιείται καθόλου το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Το αγόρασα για δεύτερο και για τα λεφτά που έδωσα πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό κινητό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ποιότητα της επικοινωνίας (ακόμη με ένα Nokia N8 που το συνέκρινα είναι καλύτερο). Και επειδή πρώτα από όλα ένα κινητό το αξιοποιείς για κλήσεις, για τα 99 ευρώ που κοστίζει πετυχαίνει εξαιρετικό δείκτη value for money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinosgr Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Καλησπέρα, Έχω στα χέρια μου το έν λόγω κινητό (Zte Carl) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ βρίσκει wifi δίκτυα και συνδέεται κανονικά ξεκινάει ένα γαϊτανάκι με συνδέσεις αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνδεθεί ούτε λεπτό. Έχω δοκιμάσει σε ανοιχτά δίκτυα σε κλειδωμένα τζίφος. Το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές του ρυθμισεις και πάλι τίποτα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα και δεν ξέρω πως να λύσω το πρόβλημα... Τι προτείνεται Ευχαριστώ εκ τω προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish_geo Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 καλησπερα παιδια. κ εγω οπως και ο φιλος axinosgr πριν λιγες μερες αγορασα το zte carl ως μια φθηνη λυση για android κινητο κ ενω ολα καλα σε γενικες γραμμες εχω κ εγω το ιδιο προβλημα με το wifi. συνεχεια κανει αποπειρα συνδεσης και αμεσως αποσυνδεεται πριν προλαβει να συνδεθει...το δοκιμασα και σε ανοιχτα δικτυα και σε κλειδωμενα βαζοντας τον κωδικο σωστα. κ αν υπαρχει προβλημα στη σειρα αυτη, γνωριζετε αν δικαιουμαι να το κανω αλλαγη αφου δεν εχει ουτε 10 μερες που το αγορασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koralliya Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Τελικά έχει λύσει κανείς το θέμα με το wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Τελικά έχει λύσει κανείς το θέμα με το wifi; Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ! Please help!!!!!!!!!!! Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyeliner9 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Αγαπητοι κατοχοι του ZTE CARL..αγορασατε το τηλεφωνο και δεν λειτουργει το WIFI??δεν ξερετε τι πρεπει να κανετε??πηγαιντε το στο καταστημα απο οπου το αγορασατε και οταν το παραλαβατε το WIFI θα λειτουργει σαν καινουργιο!τουλαχιστον εγω αυτο εκανα και τωρα ειμαι κομπλε.. Edited February 29, 2012 by eyeliner9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekari Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 καλησπέρα, το έχω ψάξει πολύ αλλά άκρη δεν έχω βρει. έχω πρόβλημα με το πλήκτρο της κλήσης και το πλήκτρο home. όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.επίσης δεν μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZAR2 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ το άλλαξα και ησύχασα Κάνε το ίδιο αν είναι μέσα στην εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyeliner9 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ξερει κανεις πως να το rootarw και να του βαλω κανα rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisliapis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ξερει κανεις κανενα συνδιασμο κουμπιων για αναβασμηση απο sd card? στο ξεκινημα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Εχω παρει ενα για τον αδερφό μου και ήθελα να περάσω εφαρμογές αλλα βρήκα εμπόδιο ... Δεν δουλεύει ίντερνετ εχει περασμένες ρυθμίσεις για cosmote internet άλλα δεν δουλεύει:worry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Εχω παρει ενα για τον αδερφό μου και ήθελα να περάσω εφαρμογές αλλα βρήκα εμπόδιο ... Δεν δουλεύει ίντερνετ εχει περασμένες ρυθμίσεις για cosmote internet άλλα δεν δουλεύει:worry: Μέσω wifi δοκίμασες να συνδεθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 WiFi δεν ξέρω δεν εχω .. Δούλεψε με ρεσταρτ πάντως... και τα πλαστικά ακούγονται ωραία :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 σκέφτομαι να το πάρω σε συνδυασμό με την προσφορά της wind. θα το χω σαν δευτερο, μόνο κλήσεις (το πολύ πολύ να το χρησιμοποιήσω σε ώρα ανάγκης για wifi-gps) η μπαταρία του πως τα πάει; ποιότητα; μικρόφωνο/ακουστικό; 2.2 φοράει; με root/custom roms τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Kι εγώ σαν τον mol αυτό σκέφτομαι, για δεύτερο σε συνδυασμό με την προσφορά. Αλλά όπου και να κοίταξα για πληροφορίες, μόνιμο πρόβλημα το wifi. Εχει διορθωθεί αυτό; Ας απαντήσουν οι έχοντες, να ξέρουμε τι να κάνουμε :confused: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Χθες το πήρα εγώ με την προσφορά της wind και όλα καλά μέχρι τώρα. Πρόβλημα με wifi δεν αντιμετώπισα. Το μόνο που ψάχνω ακόμα, είναι το πως να αντιστοιχήσω ήχους κλήσεις σε επαφές. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Χθες το πήρα εγώ με την προσφορά της wind και όλα καλά μέχρι τώρα. Πρόβλημα με wifi δεν αντιμετώπισα. Το μόνο που ψάχνω ακόμα, είναι το πως να αντιστοιχήσω ήχους κλήσεις σε επαφές. Οπότε θα είναι μάλλον καινούρια παρτίδα. Ωραία. Μήπως έβαλες επαφές μέσω gmail; Ολα καλά; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 τι περιέχει το κουτί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts