Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι σε έκανε να δώσεις τόσα χρήματα τη στιγμή που το LG έχει καλύτερο 3D; Και menou 3D που δεν παίζεται όταν το βλεπεις...Και πάλι συγγνώμη επιλογή σου είναι....αλλά.....

Δεν έχει τύχει ακόμα να πιάσω το EVO στα χέρια μου. Έχω δει όμως από βιντεάκια στο youtube πως είναι πχ το gallery με τις 3d φωτογραφίες και βίντεο. Είναι πάρα πολύ απλό και καθόλου εντυπωσιακό. Φαντάζομαι όμως ότι θα βγουν σύντομα "πειράγματα" ώστε να γίνεται το menu αρκετά πιο ελκυστικό και εντυπωσιακό. Οι περισσότεροι που έχουν android νομίζω ότι το πειράζουν το κινητό τους και σχεδόν ποτέ δεν το αφήνουν έτσι όπως το πήρανε.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα πάντα μια ιδέα είναι όσον αφορά το πείραγμα της συσκευής. Το κινητό είναι μια χαρά και χωρίς root. Αυτό μετράει. Απλά με το root το χαίρεσαι παραπάνω :p

Και αν ξέρει κανείς. Εγώ έγινα S-OFF μέσω revolutionary. Έχω βάλει μια custom rom τώρα. Αν φλασάρω την RUU θα γίνει S-ON και πάλι ;. Αληθεύει ότι μετά δεν μπορείς πάλι να το κάνεις S-OFF μέσω revolutionary ;

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!! Οι περισσότεροι δεν το πειράζουν. Λίγοι είναι αυτοί και μόνο όσοι ξέρουν,γιατί αν δεν ξέρεις....ασπρίζουν τα μαλλιά σου μεχρι να ανοιξει το κινητό:lol:

Σίγουρα δεν ξέρουν όλοι να πειράξουν την συσκευή. Ανάμεσα σε αυτούς που δεν ξέρουν είμαι κι εγώ!

Αλλά όλο και κάποιος φίλος-γνωστός υπάρχει που να ξέρει από αυτά τα πράγματα. Εξάλλου υπάρχουν και τα forums που δίνουν λεπτομερείες οδηγίες για ασφαλές root και πέρασμα rom κλπ. Στο desire είχα κάνει root και είχα δοκιμάσει αρκετές rom (με την βοήθεια κάποιου σχετικού). Δεν λέω ότι βάζουν custom από την πρώτη μέρα αλλά μετά από λίγο καιρό αρχίζουν τα πειράματα. Δεν μιλάμε για αυτούς που παίρνουν ένα κινητό μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφο ή για αυτούς που αγοράζουν κινητό των 600 ευρώ μόνο για να στέλνουν sms. Μιλάμε για αυτούς που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που προσφέρει η συσκευή. Όσοι γνωστοί μου πάντως έχουν android, όλοι είναι root και όλοι έχουν δοκιμάσει custom roms και οι μισοί από αυτούς είναι άσχετοι από τέτοια πράγματα. Βέβαια το ότι αυτό έχουν κάνει οι γνωστοί μου δεν σημαίνει ότι αυτό κάνει και όλος ο κόσμος! Συνεπώς ίσως να έχεις δίκιο φίλε costsa.

Για να μην ξεφύγω όμως από το θέμα που είναι το EVO, απλά να αναφέρω ότι ευελπιστώ να βγουν πολλά extra καλούδια που θα μεταμορφώνουν το interface της συσκευής και θα το κάνουν πιο ωραίο. Προς το παρόν όπως το βλέπω είναι απλό και χρηστικό.

Nα σου πω εγώ γιατί προχώρησα σε root. Καταρχήν επέστρεψα στην stock rom απλά με root πάλι. 'Έκανα το λάθος να βάλω custom rom, (απλά βιάστηκα), και τώρα διόρθωσα το gps (κλειδώνει και μέσα στο σπίτι κοντά στο παράθυρο με τέντες κατεβασμένες :lol: ), πέρασα την πλόηγηση της google, και το battery callibration. Από εκεί και πέρα είναι μια χαρά ρομ. Γρήγορη, αίσθηση πολύ απαλή στο χέρι και περιμένω και το 3.5 sense!!!. Πρόβλημα με ram δεν υπάρχει...γενικά είναι φοβερό κινητό και δεν χρειάζεται custom rom αυτή τη στιγμή. Ένα root, και όλα πολύ καλά!!

Όχι η γραμμή κλείνει. Εκεί που μιλάω ξαφνικά σταματάω να ακούω το συνομιλητή μου, και κλείνει η γραμμή. Παράξενο...:worry:

μου το εχει κανει και σε μενα αυτο 3,4 φορες αλλα σε 2 νουμερα που παιρνω

ενω σε αλλους οχι.τι να πω....:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οπως??

εγω το μονο που παρατηρησα ειναι ενω εχει φορτισει

μου λεει 97%-98% και οχι 100% μου το εκανε καποτε και στο

DHD αλλα μετα αλλαξε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1μερα περιπου και ολα on wifi/3g και ειδοποιησεις.

παρατηρησα στο DHD ετρωγε ποιο πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι η γραμμή κλείνει. Εκεί που μιλάω ξαφνικά σταματάω να ακούω το συνομιλητή μου, και κλείνει η γραμμή.Παράξενο...:worry:

μου το εχει κανει και σε μενα αυτο 3,4 φορες αλλα σε 2 νουμερα που παιρνω ενω σε αλλους οχι.τι να πω....:ninja:

Να το κλείνω με το μάγουλο τελικά δεν νομίζω να παίζει.

Σήμερα διαπίστωσα ότι δευτερόλεπτα αφού κλείσει χάνει και ξαναβρίσκει το σήμα αμέσως.

Τώρα αυτό να είναι θέμα δικτύου ή κινητού? :worry::(

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Χωρίς να είμαι ειδικός, το να χάνει στιγμιαία το σήμα και μετά να επανέρχεται μου κάνει πιο πολύ για πρόβλημα της συσκευής και όχι του δικτύου. Εξάλλου αν ήταν πρόβλημα του δικτύου θα το είχες παρατηρήσει και σε άλλους γνωστούς σου που θα έχουν τον ίδιο πάροχο με σένα.

Για όλους τους κατόχους...

Είστε ευχαριστημένοι με το κινητό ;. Έχετε δει κάποια προβλήματα ;.

Χωρίς να είμαι ειδικός, το να χάνει στιγμιαία το σήμα και μετά να επανέρχεται μου κάνει πιο πολύ για πρόβλημα της συσκευής και όχι του δικτύου. Εξάλλου αν ήταν πρόβλημα του δικτύου θα το είχες παρατηρήσει και σε άλλους γνωστούς σου που θα έχουν τον ίδιο πάροχο με σένα.

Ναι δίκιο έχεις.:( Θα πάρω τηλέφωνο εκεί που το πήρα να ρωτήσω. Όχι ρε ****το να το δώσω για service μετά από τόσες λίγες μέρες. :cry:

Για όλους τους κατόχους...Είστε ευχαριστημένοι με το κινητό ;. Έχετε δει κάποια προβλήματα ;.

Εγώ από το evo γενικά σαν συσκευή είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!:)

Δεν κολλάει με τίποτα, πολύ γρήγορο, πολύ ποιοτικό, ότι λέει ότι κάνει, το κάνει και μάλιστα πολύ καλά!!

Όχι... Δεν έχω ακόμη την ανάγκη να το κάνω γιατί κι έτσι έχω ότι χρειάζομαι...

Εdit: Βασικά ρώτησα την μητέρα μου τώρα και μου είπε ότι και στο δικό της what's up κλείνει τώρα τελευταία η γραμμή.

Edited by halo

Eγώ πάλι δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα...Θεωρώ ότι δεν την κάνει.

Eγώ πάλι δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα...Θεωρώ ότι δεν την κάνει.

Εμένα αυτό το κάνει μια χαρά. :p

Ok δουλεύει. Θα φλασάρω καμια custom rom, για καλύτερο custom brightness. Πάντως η μπαταρία βελτιώθηκε. Στο 15% με 24 ώρες ακριβώς χρήση, αλλά..με την οθόνη ενεργή για 4 ώρες περίπου, τηλεφωνήματα, 45 λεπτά, gps 10 λεπτά, wifi/3g on πάντα, αυτόματους συγχρονισμούς σε καιρό (1 ώρα) και ειδήσεις πάλι 1 ώρα. Υοutube μισή ώρα. Καλά πάει πιστεύω. Βέβαια χρειάστηκα να κάνω battery callibration. (μόνο root).

Να το κλείνω με το μάγουλο τελικά δεν νομίζω να παίζει.

Σήμερα διαπίστωσα ότι δευτερόλεπτα αφού κλείσει χάνει και ξαναβρίσκει το σήμα αμέσως.

Τώρα αυτό να είναι θέμα δικτύου ή κινητού? :worry::(

Mηπως εχεις microsim με ανταπτορα ??? Αν εχεις κοιτα μηπως δεν εχει μπει καλα η σιμ στην θεση της.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Mηπως εχεις microsim με ανταπτορα ??? Αν εχεις κοιτα μηπως δεν εχει μπει καλα η σιμ στην θεση της.

Όχι έχω την κανονική sim. Θα την βγάλω και θα την ξαναβάλω μπας και... ;)

Εdit: Σχετικά με τη μπαταρία και το gps που είχαμε συζητήσει παλιότερα, το δοκίμασα σήμερα και σε μια διαδρομή 25 λεπτών κατανάλωσε περίπου 10%. Μια χαρά νομίζω.

Edited by halo