Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβαλα φωτογραφιες που ηταν 3Δ... ειχε λιγο περιεργη εικονα... και δε το κοιταζα απο μακρια να πω φταιει η μυωπεια... ισως ειναι θεμα συνηθειας?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

α το lg ειναι παντου? φωτογραφιες ειδα... αλλα δεν :p τελως παντων, ευχαριστω :O

χθες ειχα παει μια βολτα στο πλαισιο και το ειχε στα 350 ευρω,προσφορα λογω εκπτωσεων.........μου φενετε πολυ καλη τιμη για την συσγκεκριμενη συσκευη........το σκεφτομαι,αν και σε ενα μηνα θα βγει η αναβαθμηση μου.......απλα το μονο που ηθελα να ρωτησω απο κατοχους της συσκευης....

αξιζει???η εν λογω συσκευη???

και αν παρει αναβαθμηση τησ ICS???

ευχαριστω

Παιδιά κι εγώ ένας κάτοχος ακόμα του 3d evo!

Και να σας ρωτήσω μια βασική ερώτηση , ποιο πρόγραμμα GPS χρησιμοποιείτε; Ποιο έχει την χρυσή τομή όσον αφορά την σχεση UI(Πρόγραμμα) - Χάρτες;

Έχω την εργοστασιακή έκδωση , δεν θέλω να πειραματιστώ με ανεπίσημες ROMs , θα περιμένω την επίσημη Ice cream 4.0 ....

Στην εργοστασιακή έκδοση λογισμικού του κινητού , περνάνε πειραγμένες εκδώσεις GPS? :O (Απαντήστε σε PM αν θέλετε... :X )

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Διάβασε μερικές σελίδες πίσω και τα γράφει όλα!! Δεν είναι λόγω εκπτώσεων....Ναι θα πάρει ICS...αξίζει και παρά αξίζει. Χτύπα το αλύπητα!

ειδα προηγουμενες σελιδες και πραγματικα τα θετικα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα αρνητικα που εχουν να κανουν με την μπαταρια.......εγω βασικα σκεφτωμαι να πουλησω το μηλο που εχω και να αλλαξω λιγο σε android....αλλα οπως λεω το σκεφτoμαι.....ετσαι και αλλιως το android δεν το εχω πολυψαξει και ιδιαιτερα.......αλλα τα τελευταια 3 χρονια εχω iphone 3gs-4 και δεν ξερω ποσο θα κρατησει αυτη η αλλαγη......το θεμα ειναι φυσικα η μπαταρια,και το gps....το iphone με jb ειναι πραγματικα αλλη συσκευη,αλλα εδω και καιρο σκεφτoμαι να κανω μια αλλαγη σε android.......kai το evo ειναι και καλη συσκευη,και αρκετα συμφερουσα θα ελεγα....

Και δεν τον έβρισες τον πωλητή; Άκου τηλέφωνο ελληνικό από plaisio με αναγραφή του imei stην απόδειξη και να το πηγαίνεις σε αυτούς εκεί να το σκαλίζουν ή να το στέλνουν αυτοί και να το παίρνεις σε κάνα μήνα μετά και να μη βρίσκεις άκρη. Κακώς δε μίλησες και βέβαια να πας πάλι να το διευκρινίσεις.Άκου δική τους εισαγωγή! Αν το έφεραν από Ινδία,για παράδειγμα, που αποκλείεται, τι θα πεις και θα πουν στο εδώ service; Πώς θα ξεμπλέξεις και πόσο θα περιμένεις; Βέβαια όλα αυτά είναι απλά θεωρητικά και δεν πιστεύω να συμβαίνουν από εκεί που το αγόρασες αλλά κι από περιέργεια και μόνο έπρεπε να ρωτήσεις το γιατί.....

Πάντως πάνω στο κουτί αναγράφει τις χώρες που προορίζεται η συσκεύη.

Υπάρχει και η Ελλάδα.

Πάντως από το Πλαίσιο δέν είχα ποτέ πρόβλημα.

Είναι πάντα εξυπηρετικοί.

Σήμερα παραδόθηκε από το Πλαίσο στην courier , αν όχι αύριο την δευτέρα θα το έχω .

Παρότι διάβασα όλα τα ποστ , δεν βρήκα μετά λύπης μου έναν αναλυτικό οδηγό για root στα Ελληνικά .

Ενώ στην πρώτη σελίδα του forum του LG Optimus 3D είδα αμέσως τον τρόπο που γίνεται root , στο evo 3d οδηγήθηκα σε σελίδα του xda όπου είδα πως απαιτούνται αρκετές ενέργειες για αυτό , εν αντιθέσει με το lg όπου είδα πως απλά τρέχεις ένα αρχείο και είσαι έτοιμος .

Τόσο καλά είναι κλειδωμένο το htc βρε παιδιά ?

Να εύχεσαι το κινητό να έχει HBOOT 1.49.0007 . Αν το έχεις αυτό τότε όλα γίνονται εύκολα. Και S-OFF και root

Ολα τα κινητα απο το πλαισιο εχουν ΗΒοοτ 1.49.0018 (πανευκολο στο downgrade σε 1,49,0007).

(Aρχικα πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader μεσα απο την ιδια HTC http://htcdev.com )

Και μετα εχει 4 ακομα απλα βηματα.

Για τους τυχερους κατοχους αυτου του υπεροχου κινητου οριστε ενα πολυ

καλο vid για επιδειξη των δυνατοτητων του 3d.

Edited by hollow_83

Αναγκαστικα πρεπει να το κανεις αυτο αν θες να προχωρησεις σε περαιτερω πειραγματα.

Οσον αφορα την εγγυηση σιγουρα εχει να κανει και με την καλη θεληση της HTC.

Δλδ αν το κινητο κλασει απο nand τοτε ακομα και το ξεκλειδωμα να μην φταιει εχεις

χασει εγγυηση και μονο που το εκανες.

Αν ομως χαλασει η οθονη αποκλειεται να το συσχετισουν.

Εγω παντως το εκανα, ξεκλειδωσα και τον HBOOT, εβαλα Leedroid rom και το κινητο

απογειωθηκε.

Δεν προσεξα κατι περιεργο, εχεις ακουσει κατι οσον αφορα αυτο το θεμα ?

Το GPS παντως κλειδωνει στα επιπεδα του Desire του απλου. Max 20 sec.

Μα για αυτό τον λόγο την έβγαλα την leedroid. Επειδή δεν λειτουργούσε το 3g παράλληλα με το gps. Πάντως φοράω την rooted custom rom από τον Gani με Leedroid tweaks και Kernel Anthrax. Mια χαρά είναι . Ποιο πολύ ευχαριστημένος από την rom του Lee

Μα για αυτό τον λόγο την έβγαλα την leedroid. Επειδή δεν λειτουργούσε το 3g παράλληλα με το gps. Πάντως φοράω την rooted custom rom από τον Gani με Leedroid tweaks και Kernel Anthrax. Mια χαρά είναι . Ποιο πολύ ευχαριστημένος από την rom του Lee

Επειδη και εγω με την Leedroid δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος , με ψηνει το δικο σου configuration. Πια εκδοση του Anthrax φορας??? Φανταζομαι οτι αναφερεσαι στην stock του Gani και οχι στην MIUI ετσι δεν ειναι???

Φιλικα Γιαννης.....

EDIT: Του Virus την εχεις δοκιμασει???

Γιαννης. Μ.

Η last εκδοση παντως μου δουλευει μια χαρα, και δεν ειμαι φαν του leedroid μιας και στο παρελθον

με εχει παιδεψει σε αλλα κινητα.

Τι προβληματα ειχατε ακριβως ?

Επισης για ποια ρομ του Ganni λετε ? Tην To Shoot Sense 1.2 ?

Edited by hollow_83

SHOOTERU-GSM-SENSE-AnthraX-RLS001a . Aυτό εδώ. To έχω κάνει μόνο Undervolt -100, και το έχω αφήσει στο 1.18

Radio 1.59 ,,,

Leedroid tweaks 4.01

Keyboard with arrows (black)

Αναφέρομαι για την Rom του Gani αυτή εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1318942

Βασικά μου την έχει σπάσει εκεί στο thread του Lee. Ο Kernel του δεν μου αρέσει. Έχει προβλήματα με black screen όταν σε καλούν.

Δεν εχω παρατηρηση καποιο προβλημα, παντως προς το παρων, πλυν μεγαλης

καταναλωσης μπαταριας.

Η αληθεια ειναι οτι για τα GSM ειμαστε ακομα ψιλοφτωχοι οσον αφορα τις ROMS.

@apitsakis : Thanks....

Όντως η κατανάλωση της μπαταρίας με του Lee φεύγει από τα όρια του φυσιολογικού. Εμενα στο standby δεν δεν έχει πέσει κατω από 200ma σε σύγκριση με το DHD που ήταν 4.....

Γιαννης. Μ.

:lol::lol:Θα συνηθίσεις και θα....βλέπεις. Καλά πριν το πάρεις δεν είδες το LG; Κακώς!:p:p:):)

μα δεν το πηρα:) πηγα να δω το Ν9 και το ειχε και αυτο :lol: και αφου το βρηκα λεω ας το δοκιμασω...

μα δεν το πηρα:) πηγα να δω το Ν9 και το ειχε και αυτο :lol: και αφου το βρηκα λεω ας το δοκιμασω...

Πάντως, μόλις εγκατέστησα το Spiderman 3D και έπαθα πλάκα. Παιδιά, ψάξτε για παιχνίδια 3D!!!

Επίσης, έχω ακούσει και για videάκια 3D στο YouTube. Ισχύει;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

@apitsakis : Thanks....

Όντως η κατανάλωση της μπαταρίας με του Lee φεύγει από τα όρια του φυσιολογικού. Εμενα στο standby δεν δεν έχει πέσει κατω από 200ma σε σύγκριση με το DHD που ήταν 4.....

Μην κάνεις μετρήσεις. Δεν είναι σωστές .

Μην κάνεις μετρήσεις. Δεν είναι σωστές .

Να σε ρωτησω , επειδη περναω τωρα την δικια σου ROM , με τον κερνελ του Anthrax , ειναι και οι δυο CPU online??? Πρεπει να κανω κατι για ενεργοποιησω και τους δυο??

Γιαννης. Μ.

Έχει και το δικό σας Evo 3D pink spot στην κάμερα? Και στο review του gsmarena λέει ότι υπάρχει αλλά θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται και στα δικά σας...