Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν το βάζεις σε κατάσταση αεροπλάνου ;. Πάλι κανείς δεν θα σε ενοχλεί :p και άσε το να φορτίζει.

Πάντως δεν το έχεις το θέμα αυτό μόνο εσύ. Κάτι συμβαίνει με την μπαταρία και το κινητό. HTC quietly brilliant !! :lol:

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά το ξέρω, κι από το hd2. :p Ευτυχώς σήμερα που το άνοιξα, ξεκίνησε στο 98%!!:D:D

Screen Protector: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=33838

Kαι φορτιστής αυτοκινήτου: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=21412

Μαζί με την case mate θήκη που είχα πάρει, νομίζω είμαι complet!! :p Η 32άρα κάρτα μνήμης έμεινε.;)

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Δεν ξέρω τί γίνεται. Πρίν μια εβδομάδα το πέτυχα στα 599 και 699 σε δυο διαφορετικά μαγαζιά vodafone στη Θεσσαλονίκη. Τυπογραφικό λάθος, ή κάποιος απ'τους δύο είχε λάθος ενημέρωση;
Τhe end of an era...

Σε εσάς έχει αναβαθμιστεί η έκδοση του market? Εμένα όχι ακόμη, αν και σε ένα xperia mini είχε αναβαθμιστεί εδώ και μέρες.

Και μπαταρία τρώει και ποιο αργό είναι. Θα το δεις. Δεν έχει αρέσει σε πολλούς.

Εγώ το χρησιμοποιώ στο flyer και μπορώ να σου πω οτι το προτιμώ απο το παλιό

ρε παιδια υπαρχει καμια διαφορα στο htc evo 3d και στο htc evo 3d x515m?γιατι το εχω δει να αναφερεται και ετσι και αλιως.

δεν ξερει κανεις?

Δεν έχει διαφορά . Απλά είναι ο κωδικός του. Π.χ ο κωδικός για το HTC Desire HD είναι HTC Desire HD A9191

Δεν έχει διαφορά . Απλά είναι ο κωδικός του. Π.χ ο κωδικός για το HTC Desire HD είναι HTC Desire HD A9191

Σε ευχαριστω πολυ φιλε.

Ξέρει κανείς αν οι maxflash κάρτες μνήμης είναι αξιόπιστες? Είχα βρει τόσο καιρό kingston και sandisk class 4 για να πάρω για το evo, αλλά σήμερα βρήκα μια maxflash στην ίδια τιμή με τις άλλες, class 10!!

Ξέρει κανείς αν οι maxflash κάρτες μνήμης είναι αξιόπιστες? Είχα βρει τόσο καιρό kingston και sandisk class 4 για να πάρω για το evo, αλλά σήμερα βρήκα μια maxflash στην ίδια τιμή με τις άλλες, class 10!!

Φιλε μου μη κοιτας αλλου... sandisk και kingston μονο αυτη τη στιγμη για να εισαι ησυχος.

Δε παει να λεει και 300 class...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Φιλε μου μη κοιτας αλλου... sandisk και kingston μονο αυτη τη στιγμη για να εισαι ησυχος.

Δε παει να λεει και 300 class...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Θα διαφωνήσω κατηγορηματικά για τις kingston. Μακριά αν θες να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο. Έχουν controllers της οκάς με

αποτέλεσμα ναι μεν η μνήμη να είναι class 10 αλλά σε καθημερινή χρήση να χάνει ακόμα κι από class 4 άλλης επώνυμης λύσης.

Βασικά οι μόνες σίγουρες είναι οι Sandisk από κει και πέρα η Transcend που δοκίμασα είναι επίσης πολύ γρήγορη παρόλο που πήρα class 6.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Θα διαφωνήσω κατηγορηματικά για τις kingston. Μακριά αν θες να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο. Έχουν controllers της οκάς με

αποτέλεσμα ναι μεν η μνήμη να είναι class 10 αλλά σε καθημερινή χρήση να χάνει ακόμα κι από class 4 άλλης επώνυμης λύσης.

Βασικά οι μόνες σίγουρες είναι οι Sandisk από κει και πέρα η Transcend που δοκίμασα είναι επίσης πολύ γρήγορη παρόλο που πήρα class 6.

Ανδρεα εχεις δικιο!Την transcend και οχι την kingston εννοουσα μετα απο τις δικες σου κριτικες (ξερεις ποσο σε εμπιστευομαι...;)).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αααα... Καλά που ρώτησα... Ευχαριστώ πολύ! Θα ψάξω κάτι άλλο!;)

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=518_14_32_362&products_id=36732

Την πήρα!

Edited by halo

Eγώ πάντως θα πάρω 16αρα.

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=17118

Αλήθεια γιατί 32αρα θέλεις ;.

Γιατί η 16άρα μου έχει γεμίσει από τα παιχνίδια και τις εφαρμογές και τα υπόλοιπα αρχεία μου... Και έχω αφαιρέσει κάποια βίντεο και τραγούδια που είχα γιατί δεν χωρούσαν.:O

Edit: Χρησιμοποιώ το traffic counter για να ελέγχω τα μηνύματα μου κάθε μήνα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Πριν 8 μέρες, έβαλα τα 60mb internet της cosmote, και το traffic counter μου έβγαζε πολύ μεγάλη κατανάλωση τις πρωτες μέρες, που πίστευα ότι μετράει και κάτι άλλο. Από προχθές χρησιμοποιώ το 3g watchdog και είδα ότι κι αυτό έβγαζε μεγάλη κατανάλωση. Και έστειλα μήνυμα στην cosmote και μου λέει ότι κατανάλωσα 48mb σε 10 μέρες!!:X:wacko:

Που στο καλό μπορεί να κατέβηκαν όλα αυτά τα mb? Σε 2 φορουμ μπαίνω, στο sportfm και στο facebook.:confused:

Υπάρχει κάποιος browser ειδικός για smartphone που χρησιμοποιεί λιγότερα δεδομένα στις σελίδες?

Edited by halo

Kάτι έγραφε για 3D παιχνίδια και ασφάλεια αλλά δεν πολύ κατάλαβα γιατί νύσταζα. :O Την έκανα μέσω wifi. Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή μέχρι τώρα. Εσύ?

Επίσης, δεν ξέρω αν φταίνε οι πολλές εφαρμογές που του έχω περάσει, πάντως κάνει πολύ ώρα για να ανοίξει ή να επανεκκινήσει.:worry: