apitsakis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Γιατί δεν το βάζεις σε κατάσταση αεροπλάνου ;. Πάλι κανείς δεν θα σε ενοχλεί :p και άσε το να φορτίζει. Πάντως δεν το έχεις το θέμα αυτό μόνο εσύ. Κάτι συμβαίνει με την μπαταρία και το κινητό. HTC quietly brilliant !! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Καλά το ξέρω, κι από το hd2. :p Ευτυχώς σήμερα που το άνοιξα, ξεκίνησε στο 98%!!:D:D Screen Protector: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=33838 Kαι φορτιστής αυτοκινήτου: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=21412 Μαζί με την case mate θήκη που είχα πάρει, νομίζω είμαι complet!! :p Η 32άρα κάρτα μνήμης έμεινε.;) Edited October 11, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Στη vodafone το είδα σήμερα, στα 599 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Δεν ξέρω τί γίνεται. Πρίν μια εβδομάδα το πέτυχα στα 599 και 699 σε δυο διαφορετικά μαγαζιά vodafone στη Θεσσαλονίκη. Τυπογραφικό λάθος, ή κάποιος απ'τους δύο είχε λάθος ενημέρωση; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Στο site της vodafone είναι στα 599 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Σε εσάς έχει αναβαθμιστεί η έκδοση του market? Εμένα όχι ακόμη, αν και σε ένα xperia mini είχε αναβαθμιστεί εδώ και μέρες. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Όχι και ειλικρινά είναι καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Όχι και ειλικρινά είναι καλύτερα! Γιατί το λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Και μπαταρία τρώει και ποιο αργό είναι. Θα το δεις. Δεν έχει αρέσει σε πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Και μπαταρία τρώει και ποιο αργό είναι. Θα το δεις. Δεν έχει αρέσει σε πολλούς. Εγώ το χρησιμοποιώ στο flyer και μπορώ να σου πω οτι το προτιμώ απο το παλιό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ρε παιδια υπαρχει καμια διαφορα στο htc evo 3d και στο htc evo 3d x515m?γιατι το εχω δει να αναφερεται και ετσι και αλιως. δεν ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Δεν έχει διαφορά . Απλά είναι ο κωδικός του. Π.χ ο κωδικός για το HTC Desire HD είναι HTC Desire HD A9191 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Δεν έχει διαφορά . Απλά είναι ο κωδικός του. Π.χ ο κωδικός για το HTC Desire HD είναι HTC Desire HD A9191 Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ξέρει κανείς αν οι maxflash κάρτες μνήμης είναι αξιόπιστες? Είχα βρει τόσο καιρό kingston και sandisk class 4 για να πάρω για το evo, αλλά σήμερα βρήκα μια maxflash στην ίδια τιμή με τις άλλες, class 10!! Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ξέρει κανείς αν οι maxflash κάρτες μνήμης είναι αξιόπιστες? Είχα βρει τόσο καιρό kingston και sandisk class 4 για να πάρω για το evo, αλλά σήμερα βρήκα μια maxflash στην ίδια τιμή με τις άλλες, class 10!! Φιλε μου μη κοιτας αλλου... sandisk και kingston μονο αυτη τη στιγμη για να εισαι ησυχος. Δε παει να λεει και 300 class... Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Φιλε μου μη κοιτας αλλου... sandisk και kingston μονο αυτη τη στιγμη για να εισαι ησυχος. Δε παει να λεει και 300 class... Sent from my Desire HD using Tapatalk Θα διαφωνήσω κατηγορηματικά για τις kingston. Μακριά αν θες να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο. Έχουν controllers της οκάς με αποτέλεσμα ναι μεν η μνήμη να είναι class 10 αλλά σε καθημερινή χρήση να χάνει ακόμα κι από class 4 άλλης επώνυμης λύσης. Βασικά οι μόνες σίγουρες είναι οι Sandisk από κει και πέρα η Transcend που δοκίμασα είναι επίσης πολύ γρήγορη παρόλο που πήρα class 6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Θα διαφωνήσω κατηγορηματικά για τις kingston. Μακριά αν θες να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο. Έχουν controllers της οκάς με αποτέλεσμα ναι μεν η μνήμη να είναι class 10 αλλά σε καθημερινή χρήση να χάνει ακόμα κι από class 4 άλλης επώνυμης λύσης. Βασικά οι μόνες σίγουρες είναι οι Sandisk από κει και πέρα η Transcend που δοκίμασα είναι επίσης πολύ γρήγορη παρόλο που πήρα class 6. Ανδρεα εχεις δικιο!Την transcend και οχι την kingston εννοουσα μετα απο τις δικες σου κριτικες (ξερεις ποσο σε εμπιστευομαι...;)). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Αααα... Καλά που ρώτησα... Ευχαριστώ πολύ! Θα ψάξω κάτι άλλο!;) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=518_14_32_362&products_id=36732 Την πήρα! Edited October 18, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Eγώ πάντως θα πάρω 16αρα. http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=17118 Αλήθεια γιατί 32αρα θέλεις ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Γιατί η 16άρα μου έχει γεμίσει από τα παιχνίδια και τις εφαρμογές και τα υπόλοιπα αρχεία μου... Και έχω αφαιρέσει κάποια βίντεο και τραγούδια που είχα γιατί δεν χωρούσαν.:O Edit: Χρησιμοποιώ το traffic counter για να ελέγχω τα μηνύματα μου κάθε μήνα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Πριν 8 μέρες, έβαλα τα 60mb internet της cosmote, και το traffic counter μου έβγαζε πολύ μεγάλη κατανάλωση τις πρωτες μέρες, που πίστευα ότι μετράει και κάτι άλλο. Από προχθές χρησιμοποιώ το 3g watchdog και είδα ότι κι αυτό έβγαζε μεγάλη κατανάλωση. Και έστειλα μήνυμα στην cosmote και μου λέει ότι κατανάλωσα 48mb σε 10 μέρες!!:X:wacko: Που στο καλό μπορεί να κατέβηκαν όλα αυτά τα mb? Σε 2 φορουμ μπαίνω, στο sportfm και στο facebook.:confused: Υπάρχει κάποιος browser ειδικός για smartphone που χρησιμοποιεί λιγότερα δεδομένα στις σελίδες? Edited October 18, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Σας έχει έρθει κάποια αναβάθμιση ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Ενημερωση λογισμικου? Ναι, μολις την εκανα. :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Kανένα σχόλιο ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Kάτι έγραφε για 3D παιχνίδια και ασφάλεια αλλά δεν πολύ κατάλαβα γιατί νύσταζα. :O Την έκανα μέσω wifi. Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή μέχρι τώρα. Εσύ? Επίσης, δεν ξέρω αν φταίνε οι πολλές εφαρμογές που του έχω περάσει, πάντως κάνει πολύ ώρα για να ανοίξει ή να επανεκκινήσει.:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Εγώ δεν έκανα, γιατί έχω το κινητό με custom rom. Δηλαδή 2.3.4 ακόμα ... ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts