Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας, θα ηθελα την βοηθεια σας! ειμαι κατοχος του Htc Evo 3D και εχω ενα παραξενο προβλημα με το ξυπνητηρι.. οταν παταω στο μενου το Ρολοι εχει σταματησει να μου εμφανιζει το χαρακτηριστικο εικονιδιο για τα ξυπνητηρια, δειχνει μονο το επιτραπεζιο,παγκοσμιο ρολοι,χρονομετρο και χρονοδιακοπτης. Οταν παταω επιτραπεζιο κατω απο την ενδειξη της ωρας λεει με μικρα γραμματα (Ειδ. ανεν)και εχει διπλα το εικονιδιο του ξυπνητηρι.. μπορει καποιος να με βοηθησει ή αν γνωριζει κανεις που ειχε το ιδιο πρόβλημα. Ευχαριστω πολυ

Πάτησε συνεχόμενα κάποιο εικονίδιο από τα 4 για να μπεις σε λειτουργία επεξεργασίας και λόγικα θά βρεις και το εικονίδιο για το ξυπνητηρι,και το σέρνεις κάτω στην μπάρα με τα αλλά.

Στο επιτραπέζιο που σου γράφει το (Ειδ. ανεν) είναι επειδή δεν έχεις κάποιο ξυπνητηρι ενεργό.

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει προσπαθησει κανεις να κανεις sign off με το κολπο με το καλωδιο να με βοηθησει?

http://htcevohacks.com/htc-evo-3d-hacks/how-to-get-s-off-on-htc-evo-3d-using-wire-trick-juopunutbear-s-off/

Η μπαταρία ειναι τόσο καλή λόγο του Cool sense Rom. Σχεδόν διπλασιάστηκε. Ουσιαστικά μου τρώει ελάχιστο όταν ειναι κλειστή η οθόνη, έγινε πιο ομορφο το menu, πιο λειτουργικό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον γνωρίζει τους κινδύνους.

Το κινητο έγινε πιο smooth στην *λειτουργία του και οι εφαρμογές ανοιγουν πιο γρηγορα. Ενδικτικά απο 5000 στο antutu χτυπαει 7000

xapakia εγω το έχω κάνει S-off. Μάλιστα βαρέθηκα να το κάνω και downgrade που έχει ώς συνέπεια να μην μπορω να βάλω Non stock based roms αλλα κλάιν ακομα το cm ειναι alpha.

Το εκανα με αυτο http://unlimited.io/jb_shooteru.htm

Να εχεις υποψιν σου οτι εμενα μου πηρε πανω απο 7-8 φορες για να πετυχω τους χρόνους. Συνηθως το λαθος ειναι οτι στην αρχη πρεπει να το ακουμπισεις στιγμιαία

Edited by orlox
[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχα αυτη τη ρομ αλλα λογω ηχου την αλλαξα..με το που πηγα στου mwakious επιτελους ακουγα το κινητο που χτυπουσε...

απο μπαταρια δυσκολα..στη μιση μερα τελειωνει...

malcolm αυτο ακριβως προσπαθω να αποφυγω αμα μπορω..

Vamos Aris

cool sense & mwakious έχουν τον ίδιο kernel (του cool)

από μπαταρία είναι τα ίδια πράγματα, η rom του cool με χαλάει γιατί έχει εκτός όλα τα προγράμματα που κάνουν σύνδεση με την htc (htc sense, htc hub etc) για αυτό κερδίζει και λίγο σε μπαταρία η cool

όσο για της ταχύτητες στο antutu λογικό είναι από 1,2 η cpu την έχουν φτάσει στο 1,5

εγώ έχω του mwakious 13.1

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Καλημέρα παιδιά!!

Έχουν καταντήσει κουραστικά τα restart του με την ενεργοποίηση!! Το άνοιξα πριν λίγο, και το άφησα χωρίς να το πειράξω καθόλου... Και έκανε μόνο του 5 restart μέχρι τώρα που του έβγαλα τη μπαταρία... Κρίμα, να είμαι τόσο ευχαριστημένος με όλα τα άλλα απο το τηλέφωνο και να έχω τέτοιου είδους προβλήματα.. :( Δεν μπορώ να καταλάβω τι τα προκαλεί!! Το ανοίγω και το αφήνω, δεν το πειράζω να πεις ότι δεν το αφήνω να φορτώσει τα αρχεία του.. Την άλλη φορά δούλευα το instagram και κόλλησε έκανε restart και μετά συνέχιζε να το κάνει μέχρι να βγάλω τη μπαταρία πάλι... Έχετε ακούσει ή διαβάσει για κάτι παρόμοιο;:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Κάνε ένα hw reset και άφησε για λίγο την συσκευή να δεις αν είναι θέμα αυτής ή κάποιων εφαρμογών. Αν στο κάνει και "άδεια" από εφαρμογές, έφυγε για service...

Θα κάνω... Θα το δώσω σε ένα φίλο μου γιατί πήρα το Xperia S.. Και βλέπουμε..;)

Στη συσκευασία τι κάρτα sd είχε όταν το αγόρασα; 8gb ή 16gb?

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

xapakia εγω το έχω κάνει S-off. Μάλιστα βαρέθηκα να το κάνω και downgrade που έχει ώς συνέπεια να μην μπορω να βάλω Non stock based roms αλλα κλάιν ακομα το cm ειναι alpha.

Το εκανα με αυτο http://unlimited.io/jb_shooteru.htm

Να εχεις υποψιν σου οτι εμενα μου πηρε πανω απο 7-8 φορες για να πετυχω τους χρόνους. Συνηθως το λαθος ειναι οτι στην αρχη πρεπει να το ακουμπισεις στιγμιαία

κι εμενα 8 φορες μου πηρε

Θα κάνω... Θα το δώσω σε ένα φίλο μου γιατί πήρα το Xperia S.. Και βλέπουμε..;)

Στη συσκευασία τι κάρτα sd είχε όταν το αγόρασα; 8gb ή 16gb?

8gb είχε...

επειδη εχω αλλαξει το cid number σε htc-001 γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος να μαθω το πραγματικο cid number και να το επαναφερω?

Από που είναι αγορασμένη η συσκευή? Ή μάλλον για ποια χώρα προοριζόταν? Επίσης ήταν branded ή όχι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δε μπορω με τιποτα να γράψω 160 ελληνικούς χαρακτηρες σε μηνυματα...ειτε με τη στοκ εφαρμογη,ειτε με αλλες.ειτε με στοκ πληκτρολογιο,ειτε με αλλο...καμια ιδεα?
Vamos Aris

Δε μπορω με τιποτα να γράψω 160 ελληνικούς χαρακτηρες σε μηνυματα...ειτε με τη στοκ εφαρμογη,ειτε με αλλες.ειτε με στοκ πληκτρολογιο,ειτε με αλλο...καμια ιδεα?

Υποθέτω ότι έχεις custom rom, σωστά? Αν ναι άλλαξε το cid σε HTC__N34 και δοκίμασε ξανά..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι custom!χρειαζομαι ομως μια μικρη βοηθεια με αυτο που λες :)

Δες εδώ, στο βήμα 4. Η διαδικασία είναι η ίδια σε όλα τα htc.. Αρκεί βέβαια να έχεις s-off..

[sIGPIC][/sIGPIC]

δυστυχως ειμαι λιγο νεος στα HTC,αλλα φανταζομαι ειναι Soff αν κρινω απο τη ρομ του mwakious που εχω..

λιγο μανουριτσα φαινεται παντως...

Vamos Aris

Καλησπέρα!

Ξέρει κάνείς άν και πότε θα αναβαθμιστεί σε jelly bean;

Δεν νομιζω να αναβαθμιστει επισημα τουλαχιστον.

Βρε παιδια πηρε ενας φιλος μου το Nokia Lumnia και μου ειπε οτι δεν εχει sim καρτα απα δοθλεθει με CMDA network σωστα.

Το λεω αυτο γιατι εχω παρει ενα απο αμερικη και το ξεκλειδωσα μεσω http://www.htcdev.com/bootloader.

Υπαρχει περιπτωση να το κανω να δουλεξει και εγω εδω στην ελλαδα.Ευχαριστω.

Α στην COSMOTE πηγε....

θελω να ρωτησω πως περναμε official rom στο κινητο οταν το κινητο δεν εχει custom rom κ ειχει official?κ ποια ρομ ειναι η ελληνικη?

Από που είναι αγορασμένη η συσκευή? Ή μάλλον για ποια χώρα προοριζόταν? Επίσης ήταν branded ή όχι?

η συσκευη ειναι αγορασμενη απο πλαισιο μαρτιο 2012 και ειναι unbranded.

η συσκευη ειναι αγορασμενη απο πλαισιο μαρτιο 2012 και ειναι unbranded.

Κάνε κι ένα τελευταίο τεστ και δες αν στο κουτί γράφει ελληνικά. Αν ναι τότε το stock cid είναι: HTC__N34.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδια πηρε ενας φιλος μου το Nokia Lumnia και μου ειπε οτι δεν εχει sim καρτα απα δοθλεθει με CMDA network σωστα.

Το λεω αυτο γιατι εχω παρει ενα απο αμερικη και το ξεκλειδωσα μεσω http://www.htcdev.com/bootloader.

Υπαρχει περιπτωση να το κανω να δουλεξει και εγω εδω στην ελλαδα.Ευχαριστω.

Α στην COSMOTE πηγε....

χωρις σιμ δε λειτουργει ελλαδα δυστυχως

Vamos Aris