Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια ξερει κανεις αυτο το σιτε τι ρολο βαραει ? σκεφτομε να το χτυπησω το εργαλειο αλλα ψικοκολαω εχει πολυ φτηνες τιμες παντως και καινουργια κινητα ..

http://www.simplyelectronics.net/subcat.php?cid=3&sid=115

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάλι σήμερα προσπάθησα και τίποτα. Το τρελό είναι ότι με ένα κινητό της vodafone, αυτά τα φτηνά που έχει βγάλει μπήκαμε. Ενώ με τα δικά μας τα ακριβά δεν μπαίνει!! Θα τρελαθούμε!!

Διάβασε εδώ..

http://www.megaron.gr/default.asp?pid=110&la=1

Ναι ρε Αντωνη...Έχεις δίκιο...

Πολλά ανοιχτά δίκτυα απαιτούν εκτός από να συνδεθεις,να ανοίξεις και τον browser.

Το γνωρίζω από το ανοιχτό δίκτυο του golden hall όταν το επισκέπτομαι.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μα εννοείται ότι μπαίνω στον browser. Kαι υποστηρίζει και το πρότυπο Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g/n.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...:(

Be the change you wish to see in the world! 🧿

ρε παιδια υπαρχει καμια διαφορα στο htc evo 3d και στο htc evo 3d x515m?γιατι το εχω δει να αναφερεται και ετσι και αλιως.

Όποιος θέλει να βάλει custom rom, να περάσει την Κing Kobra 3D 1.3v. Mε διαφορά πιστεύω είναι η καλύτερη. Την άλλη εβδομάδα ο Lee μάλλον θα βγάλει νέα rom.

Όποιος θέλει να βάλει custom rom, να περάσει την Κing Kobra 3D 1.3v. Mε διαφορά πιστεύω είναι η καλύτερη. Την άλλη εβδομάδα ο Lee μάλλον θα βγάλει νέα rom.

ποσο καιρο χρησιμοποιεις το rom??

σου παρουσιασε κανενα bug??

ψαχνω να βρω ενα της προκοπης αλλα ακομα δεν εχουν τελειοποιηθει με αποτελεσμα να τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα κ ολα να μου εμφανιζουν καποιο bug....περιμενω να βγει kernel για overclocking...

Edited by stolias

Lg Nexus 5

htc evo 3D

htc wildfire s

Εδώ και 3 ημέρες. Από όταν βγήκε δηλαδή η v 1.3 . Δεν έχει κανένα bug. Aρκετά καλή είναι. Το θέμα είναι ότι ακόμα όλοι περιμένουν τον Kernel. Τότε θα αρχίζει το development για roms στο GSM EVO 3D.

ποσο καιρο χρησιμοποιεις το rom??

σου παρουσιασε κανενα bug??

ψαχνω να βρω ενα της προκοπης αλλα ακομα δεν εχουν τελειοποιηθει με αποτελεσμα να τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα κ ολα να μου εμφανιζουν καποιο bug....περιμενω να βγει kernel για overclocking...

κ εγω αυτην φοραω ( Κing Kobra 3D 1.3ν ) ειναι αψογη σε ολα της κ εχω ενεργοποιησει κ τους 2 cpu

Edited by ilai

Όποιος ψάχνει για θήκη, αγόρασα αυτή σήμερα. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=32076

Πραγματικά πολύ καλή!!:happy:

Όποιος ψάχνει για θήκη, αγόρασα αυτή σήμερα. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=32076

Πραγματικά πολύ καλή!!:happy:

Ευχαριστουμε φιλαρακι:up:

Θέλω να βρω άσπρη θήκη !! Να κάνω το κινητό ασπρόμαυρο!! ;)

Κάτι τέτοιο? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=36907

Αλλά φαντάζομαι θα τη θες κάτασπρη. :rolleyes:

Aυτή μάλιστα αλλά δεν είναι για το EVO :p

Έχεις δίκιο....

Εδώ είσαι http://www.trait-tech.com/product/T-HTCEVO3D-4001A__scrub-hard-protector-case-cover-for-htc-evo-3d-white.html

Όποτε το έβγαζα από τη φόρτιση, άλλοτε ήταν στο 98%, 97%, κτλ. Σήμερα για πρώτη φορά το άνοιξα στο 90%!! Δεν ξέρω αν θα το κάνει από εδώ και πέρα συνέχεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι 10% για τέτοιο κινητό είναι πολύ!:(

Επίσης, δεν ξέρω πως στα κομμάτια ξεκλειδώνει μέσα στην τσέπη μου, πάντως για ακόμη μία φορά χθες στη δουλειά, ξεκλείδωσε, μπήκε στο internet, χρεώθηκα το 1€ της cosmote, μέχρι και από το market έκανε αναβάθμιση!! :cry:

Ξεκλειδώνει και σε άλλους στην τσέπη?? Και υπάρχει κάποιος τρόπος να "κλειδώσω" το internet?? Να μην μπαίνει ακόμη κι αν είναι ανοιχτό από τις ρυθμίσεις του κινητού?

1) Eίσαι rooted?

2) Όταν το φορτίζεις, το φορτίζεις με κλειστή οθόνη ;

3) Τι εννοείς μπήκε στο ίντερνετ. Μπήκε σε browser ή απλά σε 3g mode ?

Δεν είμαι rooted και το φορτίζω κλειστό τελείως.

Για το internet εννοώ, ότι ενώ έχω πάντα απενεργοποιημένη από τις ρυθμίσεις τη σύνδεση στο internet μέσω του παρόχου, όταν ξεκλειδώνει, πως στο καλό γίνεται συνέχεια και μπαίνει στις ρυθμίσεις και ενεργοποιείται, και μπαίνει μετά και στo browser, και στο market και στον καιρό, και σε όποια άλλη εφαρμογή ανοίξει μέσα στην τσέπη μου.:mad:

Αν το φορτίζεις με την οθόνη κλειστή, τότε κοίτα τι μπορείς να κάνεις. (Βασικά υπάρχει κάποιος λόγος να το φορτίζεις κλειστό; )

α) αν είσαι κοντά εκεί , με το που θα δεις πράσινο το led, περίμενε 1/2 λεπτό και βγάλτο από την μπρίζα. Έχει φορτιστεί. Αλλιώς αν το αφήσεις ενώ θα είναι πράσινο, αυτό θα πέφτει. Θα φτάσει μέχρι ενός σημείου, και μετά θα ανεβαίνει πάλι προς το 100% . Σε όλη αυτή τη διάρκεια θα είναι πράσινο το Led.

β) Το φορτίζεις με την οθόνη ανοιχτή. Ισχύει πάλι το ίδιο.

Μήπως έχεις κάποια ρύθμιση σε κανένα πρόγραμμα ή widget που να ενεργοποιεί από μόνο του τη σύνδεση ;.

Δοκίμασε με την οθόνη ενεργοποιημένη, κλείσε πάλι τα δεδομένα κινητού και δες αν ανοίγει πάλι το ιντερνετ.

Το φορτίζω κλειστό γιατί το βάζω συνήθως κάθε βράδυ που πέφτω για ύπνο.

Ευχαριστώ. Θα τα δοκιμάσω.;)