Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καταρχήν ευχαριστώ nikos523 για το ενδιαφέρον σου!!!

Όταν πάω να κάνω αλλαγή product code μου βγάζει μόνο την επιλογή SER να προχωρήσω σε instal?

πως γίνεται, αφού ειναι μάπα η JVH, να βάλω άλλη?

Ποια προτείνεις και πως θα την περάσω?

Βάλε την αγγλική JVT, oδηγίες και αρχεία στο sticky θέμα με τις επίσημες αναβαθμίσεις. :)

- Alex

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάλε την αγγλική JVT, oδηγίες και αρχεία στο sticky θέμα με τις επίσημες αναβαθμίσεις. :)

θέλω ελληνικό πληκτρολόγιο

Υπάρχει στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος.

καλησπερα

εχω την JVH και μου ειπαν πως ειναι μαπα ποια να βαλω αλλα να εχει ελληνικο πληκτρολογιο?

Μπορεις να με βοηθησεις?

ευχαριστω!!!

kalhspera.....

exw flasharei thn JVT stock....kai exw rootarei me fuguroot....

psaxnw na valw to crt animation gia JVT...(to exw katevasei to zip)

opws epishs kapoia theme apo aythn thn selida.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=952579

eida enan tropo sta prohgoumena post tou tyxerakia me adb...(ton fovamai ayton ton tropo)

hthela na rwthsw an yparxei allos tropos???

Μπορείς να το περάσεις με CWM κάνοντας install το zip. Στους οδηγούς περιγράφεται η διαδικασία.

Επίσης γράφε με Ελληνικά σύμφωνα με τους κανονισμούς του forum.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

ναι λάθος μου....

θα το έκανα αλλά έχω την Stock JVT και έχω γίνει root με Fuguroot....(όπως είπα παραπάνω....)

νομίζω οτι δεν μπορώ αν δεν έχω CWM...

κάνω κάποιο λάθος??

ναι λάθος μου....

θα το έκανα αλλά έχω την Stock JVT και έχω γίνει root με Fuguroot....(όπως είπα παραπάνω....)

κάνω κάποιο λάθος??

Δεν κανείς λάθος. Γιατί δεν περνάς Semaphore που θα σου δώσει και CWM αλλά και ταχύτητα; Αν δεν σου αρέσει ξαναπερνάς τον stock kernel.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

ναι λάθος μου....

κάνω κάποιο λάθος??

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω μπορείς να βάλεις τον Semaphore kernel Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 και θα έχεις και CWM.

καλησπερα

εχω την JVH και μου ειπαν πως ειναι μαπα ποια να βαλω αλλα να εχει ελληνικο πληκτρολογιο?

Μπορεις να με βοηθησεις?

ευχαριστω!!!

Ελληνικά έχουν οι 2.3.3 στο θέμα με τα επίσημα firmware (αυτές που λένε ότι είναι από Ελλάδα) JVI, JVN, JVA, αλλά αυτή η έκδοση έχει πρόβλημα με την μπαταρία ώρες ώρες. Μπορείς να βάλεις την JVT 2.3.5 και να γίνεις root με semaphore και θα περάσεις το Ελληνικό πληκτρολόγιο εσύ μετά.

Δεν κανείς λάθος. Γιατί δεν περνάς Semaphore που θα σου δώσει και CWM αλλά και ταχύτητα; Αν δεν σου αρέσει ξαναπερνάς τον stock kernel.

είπα να μην έβαζα κάποια custom....τις φοβάμαι για τα fc....

και έλεγα αν υπήρχε τρόπος να τα έβαζα στην stock....

εσένα σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η Semaphore ???

μάλλον εκεί θα καταλήξω.....

Ο semaphore δεν ειναι rom. Είναι μόνο custom kernel και τρέχει άψογα! Το μοναδικό fc είναι στην διεργασία android.phone και δεν οφείλεται στον semaphore. Παρουσιάζεται αν είναι σβηστή η οθόνη και κλείσει ο άλλος την κλήση. Αλλά φτιάχνετε πολύ εύκολα με ένα αρχείο που το περνας μέσα απο cwm σε 10 δευτερόλεπτα :)

Ο semaphore δεν ειναι rom. Είναι μόνο custom kernel και τρέχει άψογα! Το μοναδικό fc είναι στην διεργασία android.phone και δεν οφείλεται στον semaphore. Παρουσιάζεται αν είναι σβηστή η οθόνη και κλείσει ο άλλος την κλήση. Αλλά φτιάχνετε πολύ εύκολα με ένα αρχείο που το περνας μέσα απο cwm σε 10 δευτερόλεπτα :)

δεν είπα ότι είναι rom...για kernel εννοούσα....

μάλλον θα την προτιμήσω.....

ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας.... :)

Είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε kernel. Εγώ δεν έχω ούτε ένα fc. Όπως είπα μπορείς να την δοκιμάσεις και αν δεν σου αρέσει ξαναπερνάς τον stock kernel.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

δεν είπα ότι είναι rom...για kernel εννοούσα....

μάλλον θα την προτιμήσω.....

ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας.... :)

Κι ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε :)

Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο τώρα. Σύγκρινα τα δύο JVT που είχε στο sammobile και στο τελευταίο που δώσανε είναι μόνο το PDA και μέσα σε αυτό λείπει το dbdata.rfs και το cache.rfs που έχει είναι αρκετά πιο μεγάλο. Τι διαφορά έχουν αυτά άραγε? :confused:

Κι ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε :)

Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο τώρα. Σύγκρινα τα δύο JVT που είχε στο sammobile και στο τελευταίο που δώσανε είναι μόνο το PDA και μέσα σε αυτό λείπει το dbdata.rfs και το cache.rfs που έχει είναι αρκετά πιο μεγάλο. Τι διαφορά έχουν αυτά άραγε? :confused:

Αν λείπουν τα dbdata.rfs και το cache.rfs πάει να πει ότι η rom δεν είναι πλήρης και θα πρέπει να φλασάρεις χωρίς να είναι το repartition τικαρισμένο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Sorry su, αλλά κάνει λάθος. Το cwm απλά τα κάνει όλα ευκολότερα, αλλά φυσικά γίνεται και χωρίς αυτό. Και υπάρχουν και οδηγίες.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

Sorry su, αλλά κάνει λάθος. Το cwm απλά τα κάνει όλα ευκολότερα, αλλά φυσικά γίνεται και χωρίς αυτό. Και υπάρχουν και οδηγίες.

Εννοείται αυτό απλά ανέφερα τον πιο εύκολο τρόπο για εμένα ώστε να περαστεί το crt off. Τουλάχιστον εγώ αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώ πάντα. Για τους άλλους τρόπους πιστεύω ότι είσαι ο πλέον αρμόδιος ώστε να δώσεις οδηγίες αν κάποιος βρει πρόβλημα.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Αν λείπουν τα dbdata.rfs και το cache.rfs πάει να πει ότι η rom δεν είναι πλήρης και θα πρέπει να φλασάρεις χωρίς να είναι το repartition τικαρισμένο.

Το cache υπάρχει αλλά είναι 9ΜΒ ενώ στην προηγούμενη 1ΜΒ. Το dbdata δεν υπάρχει καν. Τα υπόλοιπα αρχεία φαίνονται ίδια.

Το cache υπάρχει αλλά είναι 9ΜΒ ενώ στην προηγούμενη 1ΜΒ. Το dbdata δεν υπάρχει καν. Τα υπόλοιπα αρχεία φαίνονται ίδια.

Δεν γνωρίζω την διαφορά σε αυτήν την περίπτωση. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει με σιγουριά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν γνωρίζω την διαφορά σε αυτήν την περίπτωση. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει με σιγουριά.

εε εντάξει δεν με καίει κιόλας, εξάλλου μόλις έβαλα tornado :p Απλά μου κίνησε την περιέργεια γιατί έλεγα μήπως αλλάξανε κάτι πριν το δώσουν στην Αγγλία και μήπως αυτη η έκδοση ήταν διαφορετική.

εε εντάξει δεν με καίει κιόλας, εξάλλου μόλις έβαλα tornado :p Απλά μου κίνησε την περιέργεια γιατί έλεγα μήπως αλλάξανε κάτι πριν το δώσουν στην Αγγλία και μήπως αυτη η έκδοση ήταν διαφορετική.

Όχι δεν αλλάξανε απολύτως τίποτα...

- Alex

Μπορείς να την περάσεις με το οντιν διαβάζοντας το «επίσημα firmware και οδηγός εγκατάστασης»

Thanx a lot για την υπενθύμιση του 2.3.3. Updated to 2.3.3 μέσω Kies. Και φυσικά το κινητό πετάει. Not-root yet. Μπορώ να το κάνω να πάει ακόμα πιο γρήγορα;

Thanx a lot για την υπενθύμιση του 2.3.3. Updated to 2.3.3 μέσω Kies. Και φυσικά το κινητό πετάει. Not-root yet. Μπορώ να το κάνω να πάει ακόμα πιο γρήγορα;

Φυσικά! Μπορείς να βάλεις την JVT (2.3.5) μέσω Odin και για kernel τον Semaphore που είναι κορυφαίος (θα χρειαστεί να περάσεις τα Ελληνικά πληκτρολόγια μόνος σου όπως περιγράφεται στους οδηγούς). Έτσι θα είναι ακόμα πιο γρήγορο το κινητό σου και χωρίς τον κίνδυνο να έχεις battery drain που παρουσιάζουν οι 2.3.3. Επίσης μπορείς να περάσεις τον Semaphore και στην 2.3.3 αλλά θα σου πρότεινα να βάλεις την JVT.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Περνα dark theme απο την εφαρμογή Νικο. Σήμερα το έβαλε ο brotuck.

Τα σπάει!

Δοκίμασε αν θέλεις, ext2 ( αρκετοί κάνουν ext4 system και τα άλλα ext2. Με τα γούστα του ο καθένας), διάλεξε high sensitivity (απο cwm) και βάλε stagefright (φτιάξε stage.conf στο /system/etc και γράψε μέσα σε αυτό TURNON).

Oc δοκίμασε όσο θέλεις (1440 είμαι εγώ) απλά ο damian κάτι είπε για τα 1200 που δεν θυμάμαι.

Αναμένω εντυπώσεις τις επόμενες μέρες.

Περνα dark theme απο την εφαρμογή Νικο. Σήμερα το έβαλε ο brotuck.

Τα σπάει!

Δοκίμασε αν θέλεις, ext2 ( αρκετοί κάνουν ext4 system και τα άλλα ext2. Με τα γούστα του ο καθένας), διάλεξε high sensitivity (απο cwm) και βάλε stagefright (φτιάξε stage.conf στο /system/etc και γράψε μέσα σε αυτό TURNON).

Oc δοκίμασε όσο θέλεις (1440 είμαι εγώ) απλά ο damian κάτι είπε για τα 1200 που δεν θυμάμαι.

Αναμένω εντυπώσεις τις επόμενες μέρες.

Λέω να μην πειράξω και πολλά αλλά φαίνονται δελεαστικές όλες αυτές οι επιλογές :D Αυτό το stagefright τι είναι?

Φυσικά! Μπορείς να βάλεις την JVT (2.3.5) μέσω Odin και για kernel τον Semaphore που είναι κορυφαίος (θα χρειαστεί να περάσεις τα Ελληνικά πληκτρολόγια μόνος σου όπως περιγράφεται στους οδηγούς). Έτσι θα είναι ακόμα πιο γρήγορο το κινητό σου και χωρίς τον κίνδυνο να έχεις battery drain που παρουσιάζουν οι 2.3.3. Επίσης μπορείς να περάσεις τον Semaphore και στην 2.3.3 αλλά θα σου πρότεινα να βάλεις την JVT.

Αυτό τον συνδυασμό τον προτείνω και γω ανεπιφύλακτα. Γρήγορος κ σταθερός kernel, και επιτέλους λειτουργεί το GPS σωστά στην JVT

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις