laloss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 παιδιά πιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο modem σε θέμα wifi-σήματος τηλεφώνου κτλπ για τις gb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Νομίζω πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι είναι τα JVT και JVU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 να κάνω μια χαζή ερώτηση?πως γίνετε να κάνω ένα firmware μορφής ενός αρχείου σε τριών? :P Καλή ερώτηση! Αν φυσικά ξέραμε την απάντηση δεν θα περιμέναμε συνέχεια τον Ramad να βγάλει τα Firmwares με τρία αρχεία.:p Αν ξέρει κάποιος ας το γράψει για να μάθουμε και εμείς. Γίνεται πολύ εύκολα αν έχεις Unix, τα περισσότερα αρχεία στην πρώτη σελίδα τα έχω κάνει εγώ... απλά τα ανοίγεις και τα ξαναπακετάρεις σε tarballs, αφού προσθέσεις και το dbdata.rfs. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Καποιος στους xda αναφερεται σε μια 2.3.6 ρομ με pda: jw6 και modem:dbtjw2 με build date:20/8/2012 , και την εψαξα στο google και μου εβγαλε το παρακατω αποτελεσμα http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?17967-Acaba-DBTJW2-XXJW6-Firmware-Jelly-Bean-e-ge%E7mek-i%E7in-official-bir-test-firmware-mi/page2 Απο τα λιγα τουρκικα που ξερω :D κατι λεει για jellybean :rolleyes: Την εχει βρει κανεις την ρομ αυτη..; Edited September 20, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καποιος στους xda αναφερεται σε μια 2.3.6 ρομ με pda: jw6 και modem:dbtjw2 με build date:20/8/2012 , και την εψαξα στο google και μου εβγαλε το παρακατω αποτελεσμα http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?17967-Acaba-DBTJW2-XXJW6-Firmware-Jelly-Bean-e-ge%E7mek-i%E7in-official-bir-test-firmware-mi/page2 Απο τα λιγα τουρκικα που ξερω :D κατι λεει για jellybean :rolleyes: Την εχει βρει κανεις την ρομ αυτη..; http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=6544 το jb δεν ξέρω που κολάει :p νομίζω είναι και η ίδια ρομ που έχει ανεβάσει στα firmwares ο tyxerakias Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=6544 το jb δεν ξέρω που κολάει :p νομίζω είναι και η ίδια ρομ που έχει ανεβάσει στα firmwares ο tyxerakias Την εχω δει αυτη που λες, αλλα ειναι της 13ης Απριλιου, ενω σε αυτη που αναφερομαι εγω ειναι της 20ης Αυγουστου :rolleyes: Μαλλον θα εχουν το ιδιο pda... Παντως το jb αφηνει υπονοουμενα :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Την εχω δει αυτη που λες, αλλα ειναι της 13ης Απριλιου, ενω σε αυτη που αναφερομαι εγω ειναι της 20ης Αυγουστου :rolleyes: Μαλλον θα εχουν το ιδιο pda... Παντως το jb αφηνει υπονοουμενα :D μήπως αναφέρεται στο date 2012-08-20 που έχει και στο λινκ που σου έδωσα? εφόσον δεν πήραμε ics δεν περιμένω τίποτα άλλο φυσικά :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Τι jelly bean ρε παιδιά.... πάτε καλά; :p Οι ημερομηνίες που δίνω στο επίσημο θέμα είναι η ημερομηνίες που δημιουργήθηκε η rom όχι που δόθηκε στη συγκεκριμένη χώρα από την τοπική Samsung που ξύπνησε... Αν ήταν έτσι, όταν τότε, μετά από μισό χρόνο αναμονής δώσανε στην Ελλάδα την ίδια ακριβώς JVI που είχαν δώσει στη γερμανία, έπρεπε να πούμε ότι ήταν καινούρια; Φυσικά είναι η ίδια που έχω ανεβάσει στο επίσημο θέμα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Τι jelly bean ρε παιδιά.... πάτε καλά; :p Οι ημερομηνίες που δίνω στο επίσημο θέμα είναι η ημερομηνίες που δημιουργήθηκε η rom όχι που δόθηκε στη συγκεκριμένη χώρα από την τοπική Samsung που ξύπνησε... Αν ήταν έτσι, όταν τότε, μετά από μισό χρόνο αναμονής δώσανε στην Ελλάδα την ίδια ακριβώς JVI που είχαν δώσει στη γερμανία, έπρεπε να πούμε ότι ήταν καινούρια; Φυσικά είναι η ίδια που έχω ανεβάσει στο επίσημο θέμα. Οκ Αλεξ, δεν διαφωνουμε, απλα το ανεφερα διοτι διαβασα στους xda οτι η 20/8/2012 ειναι build date, δηλαδη ημερομηνια δημιουργιας της ρομ :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Οκ Αλεξ, δεν διαφωνουμε, απλα το ανεφερα διοτι διαβασα στους xda οτι η 20/8/2012 ειναι build date, δηλαδη ημερομηνια δημιουργιας της ρομ :rolleyes: Οκ, η Samsung όμως δεν έχει ασχοληθεί με το galaxy s εδώ και καιρό... η τελευταία είναι η jw8, είναι κι αυτή στο θέμα με τις roms.. Jelly bean? Είπαμε... Edited September 21, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Οκ, η Samsung όμως δεν έχει ασχοληθεί με το galaxy s εδώ και καιρό... η τελευταία είναι η jw8, είναι κι αυτή στο θέμα με τις roms.. Jelly bean? Είπαμε... Ωραια λοιπον, παντως θελω να ελπιζω οτι θα βγει ακομη καμια στοκ 2.3.6 διοτι ολες που βγηκαν τελευταια ειναι παραξενες.Θελω καποια στιγμη να γυρισω σε στοκ και δεν θα ξερω ποια να βαλω :rolleyes: Για jb εννοειται οτι το ξεχναμε, παλι καλα ομως που υπαρχουν και οι xda και μας το θυμιζουν :) Παντως, εαν εδινε jb η samsung, δεν θα περιμενα το note 2 :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 βρε βαλε cm10 και θα δεις τελειως διαφορετικο κινητο. βεβαια απο ics που εισαι τωρα σιγουρα θα δεις μικροτερη διαφορα απο εμενα που ειχα την jw1 αλλα και παλι πιστευω θα σου αρεσει.. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Παιδιά έχει περάσει κανένας στο SGS πειραγμένο GMaps με πλήγηση; Λειτουργεί κανονικά; Όποιος έχει κανένα λινκ ας μου το δώσει pls. Κατά προτίμηση την 6.12 έκδοση που είναι και η τελευταία. Edited September 23, 2012 by drlacan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 παιδιά ξέρει κανεις πως γίνετε να κάνω το ηχείο να ακούγεται πιο δυνατά? γιατί μου ακούγεται σιγά :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroplano Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ποιό ηχείο ακούγεται σιγά, το μπροστά ή το πίσω; Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το μπροστά (το ακουστικό δηλαδή που ακούς όταν μιλάς με κάποιον) αλλά μέχρι στιγμής ούτε κανείς μου απάντησε από εδώ, ούτε μπόρεσα να βρω μόνος μου κάποια λύση, προς το παρόν τουλάχιστον! Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ποιό ηχείο ακούγεται σιγά, το μπροστά ή το πίσω; Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το μπροστά (το ακουστικό δηλαδή που ακούς όταν μιλάς με κάποιον) αλλά μέχρι στιγμής ούτε κανείς μου απάντησε από εδώ, ούτε μπόρεσα να βρω μόνος μου κάποια λύση, προς το παρόν τουλάχιστον! το πίσω πιο πολύ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 για να μην έχεις πάρει απάντηση ίσως να μην γίνεται να ακούγεται πιο δυνατά ... :O Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroplano Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Λογικά πρέπει να υπάρχει τρόπος γιατί δεν ήταν πάντα τόσο χαμηλή η ένταση. Δεν ξέρω πώς χαμήλωσε έτσι ξαφνικά. Δεν άλλαξα ούτε ROM, ούτε kernel (ούτε καν root ήμουν!). Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Η ένταση του ακουστικού είναι μια χαρά αν την έχεις στο μέγιστο όταν μιλάς στο τηλέφωνο. Μήπως την κατέβασες κατά λάθος; Για το ηχείο υπάρχει αυτή η εφαρμογή αλλά δεν έχω ιδέα αν λειτουργεί. Φυσικά μιλάμε πάντα για τα επίσημα Firmwares γιατί σε κάποια customs όπως η CM10 υπάρχουν ρυθμίσεις για την ένταση του ήχου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Καλημέρα σε όλους, Έχω την 2.3.4 (JVR) και σκέφτομαι να βάλω την JW1. Κατ’ αρχάς αξίζει τον κόπο? Αν ναι ποιος semaphore είναι καταλληλότερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Κατά την άποψη μου είναι μία από τις καλύτερες που έχουν βγει. Συνδύασε την με τον Semaphore 2.4.0 και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια custom rom που να υποστηρίζει και ράδιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια custom rom που να υποστηρίζει και ράδιο;; σίγουρα όσες είναι για gb (cm7 - miui κλπ) για πιο νέες εκδόσεις android (ics-jb) πάλι υπάρχει αλλά μέσω προγράμματος που υπάρχει στο market (spirit fm) που υπάρχει ένας κίνδυνος να κάψεις το ηχείο (το έχω καταφέρει αλλά δεν κοστίζει πολλά η αγορά νέου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 σίγουρα όσες είναι για gb (cm7 - miui κλπ) για πιο νέες εκδόσεις android (ics-jb) πάλι υπάρχει αλλά μέσω προγράμματος που υπάρχει στο market (spirit fm) που υπάρχει ένας κίνδυνος να κάψεις το ηχείο (το έχω καταφέρει αλλά δεν κοστίζει πολλά η αγορά νέου) Οι cm9 και cm10 δεν είναι για gingerbread;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Οι cm9 και cm10 δεν είναι για gingerbread;; cm9 είναι ics , cm10 jb cm7 είναι GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts