Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλα δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε το βιντεάκι... Τον τύπο του αρχείου δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, παραμόνο η samsung :p

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει ήχος σε νέες εκδόσεις? Γιατί εγώ για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν τον άκουσα... :lol:

Edit: έκανα restore από τον semaphore τον ήχο του startup/shutdown και δεν ακούγετε ήχος στο shutdown. Μήπως δεν έχει καν ήχο? (από κάποια έκδοση και μετά)

Ok. Τώρα αρχίζουμε να βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα. Αν το επιβεβαιώση και άλλος κόσμος. Εγώ πάντως δεν έχω ήχο στο shutdown και είμαι με XWJW1.

Υ.Γ. και εμένα επίσης δεν με χαλάει απλά το ρωτάω μήπως και έχει κάτι στραβώσει στην εγκατάσταση.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σ ευχαριστω πολυ αλλα επειδη δεν καταλαβα πλ καλα...κανει για stock?...σε περιπτωση που δεν δουλεψει αν κανω επαναφορα απο nandroid θα μου επαναφερει και το προηγουμενο mms.apk για αυτο καλυτερα να το μετονομασω?

Αν κάνεις επαναφορά με nandroid θα σου επαναφέρει ότι είχες μέχρι την στιγμή που έκανες το backup.

Σου είπε να του αλλάξεις όνομα (ή να το μεταφέρεις κάπου αλλού) ώστε να το έχεις σαν backup αν χρειαστεί ώστε να μην περνάς ολόκληρο το nandroid.

το supercharger κανει δουλιτσα τελικα! το εχω βαλει στο aggressive.....

Πότε πρόλαβες και το είδες;:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλησπέρα σας και συγγνώμη για την "χαζή" ερώτηση και ίσως για την λάθος μεριά του subforum που την κάνω αλλά έχω πανικοβληθεί...!!!!

Έχω βάλει εδώ και αρκετό καιρό στο κινητό μου μια έκδοση του Darky (νομίζω την 6.0) ακολουθώντας έναν πολύ καλό οδηγό από εδώ μέσα γιατί το κινητό μου δεν είχε και τον συνδυασμό με τα 3 πλήκτρα. (έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ και δεν θυμάμαι τεχνικούς όρους και ονομασίες αυτών των διαδικασιών, συγγνώμη...)

Σήμερα πήγα ο βλάκας να του κάνω μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις θέλοντας να σβήσω κάποια πράγματα από μέσα για να το δώσω αύριο σε έναν φίλο μου, (σκέφτομαι να πάρω το II) άλλα δυστυχώς κατά την επανεκκίνηση κολλάει στην boot screen "GALAXY S GT-I9000" :( :(

Έβγαλα την μπαταρία για να κλείσει βασικά το κινητό και κατόπιν δοκίμασα με τους συνδυασμούς (Hold the Volume Down button + Press and release the Power button) και (Hold down the UP volume button, the POWER button, and the center HOME button, until the boot screen appers) για hard reset από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ίντερνετ αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα....!!!!

Σας παρακαλώ πολύ χρειάζομαι την βοήθεια σας.....!!!!! :( :( :(

Life is a trip......

Better do it on a motorcycle.

Δηλαδή φίλε μου αν πατήσεις το volume down+home+power μπαίνει σε download mode? Αν μπαίνει, απλά φλασάρεις ένα firmware με βάση αυτό τον οδηγό και είσαι έτοιμος!

Δηλαδή φίλε μου αν πατήσεις το volume down+home+power μπαίνει σε download mode? Αν μπαίνει, απλά φλασάρεις ένα firmware με βάση αυτό τον οδηγό και είσαι έτοιμος!

Μόλις μπήκε (πριν δεν το έκανε...) το θηρίο σε "Downloading..." αυτό δεν εννοείς download mode φίλε μου....????

Και τώρα ακολουθώ τον οδηγό που μου συστήνεις...?????

Έριξα μια ματιά και κάτι λέει για το lagfix,αυτό έμπαινε άραγε αυτόματα με την rom του Darky.... :confused: :confused:

Μόνο μέσα από αυτό τον οδηγό γίνεται η επαναφορά να υποθέσω έτσι....????

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου....!!!!!

Life is a trip......

Ρε παιδες μια ερωτηση...εχω την jvn την ειχα περασει με 0din...επειδη το κινητο ειναι eur και θελω να το γυρισω σε στοκ ρομ .... Χρειαζεται να βαλω repartition η απλα την βαζω μπαμ???ευχαριστω εκ των προτερων

Μόλις μπήκε (πριν δεν το έκανε...) το θηρίο σε "Downloading..." αυτό δεν εννοείς download mode φίλε μου....????

Και τώρα ακολουθώ τον οδηγό που μου συστήνεις...?????

Έριξα μια ματιά και κάτι λέει για το lagfix,αυτό έμπαινε άραγε αυτόματα με την rom του Darky.... :confused: :confused:

Μόνο μέσα από αυτό τον οδηγό γίνεται η επαναφορά να υποθέσω έτσι....????

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου....!!!!!

Δεν ξέρω τι κάνει η darky αλλά νομίζω δεν επηρεάζει τίποτα. Αν θες να είσαι σίγουρος μπορείς να κάνεις και repartition την ώρα που φλασάρεις ώστε να μην έχεις σίγουρα πρόβλημα. Αν θες να το πουλήσεις θα σου πρότεινα να βάλεις μία JVI η οποία είναι η τελευταία επίσημη που έχει δοθεί στην Ελλάδα (υπάρχει πιο κάτω στον οδηγό που σου έδωσα) Αν και δεν είναι η καλύτερη ρομ, άσε τον επόμενο να ασχοληθεί αν θέλει να το πειράξει :p

Ρε παιδες μια ερωτηση...εχω την jvn την ειχα περασει με 0din...επειδη το κινητο ειναι eur και θελω να το γυρισω σε στοκ ρομ .... Χρειαζεται να βαλω repartition η απλα την βαζω μπαμ???ευχαριστω εκ των προτερων

Η JVN είναι ήδη επίσημη στην Ελλάδα με sales code: COS οπότε βάζοντας COS είσαι επίσημος με λογισμικό για cosmote. Αν θες EUR βάλε την JVI, δεν χρειάζεσαι repartition πάντως.

Ορίστε η JVI επειδή τα λινκς στον οδηγό είναι dead https://rapidshare.com/files/3036282783/I9000XWJVI.zip

Δεν ξέρω τι κάνει η darky αλλά νομίζω δεν επηρεάζει τίποτα. Αν θες να είσαι σίγουρος μπορείς να κάνεις και repartition την ώρα που φλασάρεις ώστε να μην έχεις σίγουρα πρόβλημα. Αν θες να το πουλήσεις θα σου πρότεινα να βάλεις μία JVI η οποία είναι η τελευταία επίσημη που έχει δοθεί στην Ελλάδα (υπάρχει πιο κάτω στον οδηγό που σου έδωσα) Αν και δεν είναι η καλύτερη ρομ, άσε τον επόμενο να ασχοληθεί αν θέλει να το πειράξει :p

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την βοήθεια σου φίλε μου,το σώσαμε το κινητό....!!!!

Μηχανικά έβαλα την https://rapidshare.com/files/3036282783/I9000XWJVI.zip γιατί είδα ότι είναι Gingerbread 2.3.3

Ζει και πάλι τις παλιές ένδοξες στιγμές του....!!!!

Άντε με το καλό να έρθει στα χέρια μου και το νέο αδερφάκι του.....!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι φίλε μου για τον χρόνο σου και επίσης τον Tyxerakias για τον καταπληκτικό του οδηγό...!!!

Life is a trip......

Η JVN είναι ήδη επίσημη στην Ελλάδα με sales code: COS οπότε βάζοντας COS είσαι επίσημος με λογισμικό για cosmote. Αν θες EUR βάλε την JVI, δεν χρειάζεσαι repartition πάντως.

Ορίστε η JVI επειδή τα λινκς στον οδηγό είναι dead https://rapidshare.com/files/3036282783/I9000XWJVI.zip

ευχαριστω φιλε μου ...απλα ειχα βαλει cos επειδη δεν ειχε βγει ακομα η Eur τοτε.....Το κινητο μου ειναι EUR ...οποτε περναω την επισημη JVI για EUR χωρις repartition.....Ευχαριστω και παλι

Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω γι' αυτό δικαιολογήστε την ενδεχομένως λάθος θέση του μυνήματός μου. Σας παρακολουθώ καθημερινά και με την βοήθεια σας έχω φλασάρει τρείς φοράς τον γαλαξία μου πάντα στα πλαίσια βελτώσης της λειτουργείας του χώρις όμως εξεζητημένες παρεμβάσεις . Ούτε κάν ροοτ. Τώρα έχω την 2.2.1 WJSD εδώ και 8 μήνες από την οποία είμαι σαφώς ευχαρηστημένος, αλλά αποφάσισα πιά να βάλω μετά από το διάβασμα που έκανα την JW1 και semaphore με τα υπόλοιπα παρελκόμενα. Θέλω μόνο μια γρήγορη απάντηση σε δύο θέματα. Αν πρέπει να βάλω τον τελευταίο που φαίνεται στο site ή να βάλω αυτόν με τα stock color και ποιά η ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους. Και δεύτερον θα παίξει με αυτή την rom το original Destinator που έχω μετά από την απαιτούμενη αναβάθμισή του από το site της εταιρίας (γιατί λέει οτι παίζει σε Gingerbread 2.3.3 και 2.3.4 μόνο). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγώ προσωπικα χρησιμοποιώ supercharger (balanced settings) για RAM management και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Σου στέλνω από κινητό οπότε δεν εχω link (θα το βρεις εύκολα στο Google).

Χρησιμοποιώ επίσης όπως ο φίλος coolgreek τα βασικα thunderbolts scripts και το screenstate scaling με awake τον ondemand και sleep conservative!

ο supercharger θελει ενεργοποιηση μετα απο καθε reboot?

ο supercharger θελει ενεργοποιηση μετα απο καθε reboot?

Απο ότι βλέπω στις οδηγίες εγκατάστασης του (δες εδώ αναλυτικά) ΟΧΙ... Αλλά κάνε το τεστ που γράφει κάτω κάτω στη σελίδα που έδωσα μετα απο reboot να δεις αν δουλεύει!

Κατα 2ον: Θυμιζω τα thunderbolt scripts έχουν μέσα τις ρυθμίσεις του supercharger αλλαγμένες κατα το δοκούν για καλύτερα αποτελέσματα! Επίσης τα thunderbolt τρέχουν και κατα την εκκίνηση του κινητού μέσω του script manager (run as root και at boot)!

Βασίλης!

Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω γι' αυτό δικαιολογήστε την ενδεχομένως λάθος θέση του μυνήματός μου. Σας παρακολουθώ καθημερινά και με την βοήθεια σας έχω φλασάρει τρείς φοράς τον γαλαξία μου πάντα στα πλαίσια βελτώσης της λειτουργείας του χώρις όμως εξεζητημένες παρεμβάσεις . Ούτε κάν ροοτ. Τώρα έχω την 2.2.1 WJSD εδώ και 8 μήνες από την οποία είμαι σαφώς ευχαρηστημένος, αλλά αποφάσισα πιά να βάλω μετά από το διάβασμα που έκανα την JW1 και semaphore με τα υπόλοιπα παρελκόμενα. Θέλω μόνο μια γρήγορη απάντηση σε δύο θέματα. Αν πρέπει να βάλω τον τελευταίο που φαίνεται στο site ή να βάλω αυτόν με τα stock color και ποιά η ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους. Και δεύτερον θα παίξει με αυτή την rom το original Destinator που έχω μετά από την απαιτούμενη αναβάθμισή του από το site της εταιρίας (γιατί λέει οτι παίζει σε Gingerbread 2.3.3 και 2.3.4 μόνο). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

O stock color δεν έχει voodoo color και speedmod color που σημαίνει ότι τα χρώματα της οθόνης είναι όπως στον στοκ κέρνελ και δεν μπορείς να τα ρυθμίσεις όπως θες, σε αντίθεση με τον άλλον. (μερικοί το προτιμούν γιατί τα χρώματα με voodoo, speedmod color φαίνονται λίγο πιο ξεπλημένα χωρίς να τα ρυθμίσεις) Όποιον θες βάζεις, και φυσικά αν μετανιώσεις αλλάζεις κέρνελ απλά σε 15 δευτερόλεπτα και δεν χάνεις τίποτα.

Για το destinator δε γνωρίζω.

Edited by nikospot

Απο ότι βλέπω στις οδηγίες εγκατάστασης του (δες εδώ αναλυτικά) ΟΧΙ... Αλλά κάνε το τεστ που γράφει κάτω κάτω στη σελίδα που έδωσα μετα απο reboot να δεις αν δουλεύει!

Κατα 2ον: Θυμιζω τα thunderbolt scripts έχουν μέσα τις ρυθμίσεις του supercharger αλλαγμένες κατα το δοκούν για καλύτερα αποτελέσματα! Επίσης τα thunderbolt τρέχουν και κατα την εκκίνηση του κινητού μέσω του script manager (run as root και at boot)!

o Picatsu εγραψε: (ρωτησα αν μπορω να χρησιμοποιησω thunderbold μαζι με charger)

It will bring a conflict if you flash the LMK addon. The LMK addon is based on Supercharger as well. Flashing one will override the other one.

You can use either Supercharger or ThunderBolt!'s LMK (Both are using the same engine with the difference being the values - aggressive/under-aggressive etc).

έχω βάλει I9000XWJW1 και θέλω να βάλω semaphore. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πιο αρχείο απο όλα να κατεβάσω.

http://www.semaphore.gr/downloads/i9000

το Semaphore_2.5.0scbm.tar είναι με περισσότερη μνήμη αλλά όχι 720 video rec

το Semaphore_2.5.0sc.tar τι διαφορά έχει με το Semaphore_2.5.0.tar

Τι δηλώνει το sc?

ααααιιιιιι τώρα κοίταξα και στο xda και έχει πολύ νεότερες εκδόσεις του semaphore. Τι κατεβάζω ρε παίδες?

ok νομίζω το sc είναι για το stock colors. Δεν είμαι σίγουρος αν περιέχει το voodoo color βέβαια.

Edited by GnF

έχω βάλει I9000XWJW1 και θέλω να βάλω semaphore. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πιο αρχείο απο όλα να κατεβάσω.

Τι δηλώνει το sc?

ααααιιιιιι τώρα κοίταξα και στο xda και έχει πολύ νεότερες εκδόσεις του semaphore. Τι κατεβάζω ρε παίδες?

Βασικά το πρώτο ερώτημα σου απαντήθηκε ήδη (σε άλλο θέμα) αλλά εξηγώ:

SC= stock color, δηλαδή στοκ χρώματα (όπως έχει μόνο του το κινητό)...

Ο default (Semaphore_2.5.0.tar) έχει voodoo color (που παίρνει τροποποιήσεις απο το χρήστη).

-

Ο semaphore 2.5.0 είναι ο τελευταίος επίσημος για 2.3.χ (δόθηκε και 2.6.0beta με μόνη προσθήκη την υποστήριξη otg (ψάξε τις τελευταίες σελίδες στο xda), υποστήριξη που δεν δούλεψε για πολλούς. Οπότε μείνε στην έκδοση 2.5.0.

Υπάρχουν και νεότεροι kernel για ICS=ice cream sandwitch android=android 2.4 ή android 4.0 αλλά δεν δουλεύουν σε 2.3.x!

Βασίλης!

Τι δηλώνει το sc?

ok νομίζω το sc είναι για το stock colors. Δεν είμαι σίγουρος αν περιέχει το voodoo color βέβαια.

sc=stock colour. Δηλαδή ρυθμίσεις χρωμάτων όπως ο στοκ κερνελ.

Δες λιγο πιο πάνω για τη διαφορά μεταξυ sc και voodoo/speedmod (μύνημα του nikospot)

Edit: μας πρόλαβαν

Edited by mico

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

και τελευταία ερώτηση. Αν θέλω να κάνω μετατροπή σε ext4 δέν μπορώ με τον semaphore?

Μπορείς φυσικά αλλά χρειάζεσαι το εργαλείο ext4 του cf-root για αυτό. Στην ουσία είναι ενα .apk, μια εφαρμογή, που περνάς στο σύστημα και κάνεις τη μετατροπή απο εκεί!

Την κατεβάζεις απο εδώ, απευθείας λινκ για την τελευταία έκδοση 1.3 εδώ.

Edit: μας πρόλαβαν

Μια φορά που πρόλαβα και εγώ, συνήθως και εμένα με προλαβαίνουν:lol: (μα τόση ταχύτητα πια?)

Βασίλης!

ρε παιδια εχω μια απορια..οταν παω στην διαχειρηση Ram μου λεει πχ 230/329 MB τι ακριβως εννοει οτι εχει use 230 mb?η οτι εχει υπολοιπο αυτα?αν και εφοσον ειναι σε use τα 230 (που κατεβαινουν ελαχιστα με την εκκαθαριση 10-15 mb) ειναι φυσιολογικο να δεσμευονται τοσα mb?ειπαρχει τροπος να τα κατεβασω για να ανασανει το κινητο?

Μπορείς φυσικά αλλά χρειάζεσαι το εργαλείο ext4 του cf-root για αυτό. Στην ουσία είναι ενα .apk, μια εφαρμογή, που περνάς στο σύστημα και κάνεις τη μετατροπή απο εκεί!

Την κατεβάζεις απο εδώ, απευθείας λινκ για την τελευταία έκδοση 1.3 εδώ.

Μια φορά που πρόλαβα και εγώ, συνήθως και εμένα με προλαβαίνουν:lol: (μα τόση ταχύτητα πια?)

ευχαριστώ για την απάντηση. Σαν λινκ μου δίνεις την 1.3 ενώ απο την σελίδα του xda βλέπω σαν τελευταία την 4.3? Για τις ίδιες μιλάμε ή δεν έχω καταλάβει καλά?

ρε παιδια εχω μια απορια..οταν παω στην διαχειρηση Ram μου λεει πχ 230/329 MB τι ακριβως εννοει οτι εχει use 230 mb?η οτι εχει υπολοιπο αυτα?αν και εφοσον ειναι σε use τα 230 (που κατεβαινουν ελαχιστα με την εκκαθαριση 10-15 mb) ειναι φυσιολογικο να δεσμευονται τοσα mb?ειπαρχει τροπος να τα κατεβασω για να ανασανει το κινητο?

Είναι φυσιολογικό καταρχάς...

Στην περίπτωση που γράφεις:

Τα 230Mb=reserved memory, μνήμη που χρησιμοποιείται δλδ. Τόσο παίρνει το λειτουργικό σύστημα + κάποιες εφαρμογές συστήματος (πχ swype)

329mb= όλη η διαθέσιμη μνήμη του κινητού

ελεύθερη μνήμη=διαθέσιμη-χρησιμοποιούμενη=99mb

Μπορείς να αυξήσεις την ολική μνήμη (τα 329 mb, και να κερδίσεις πολλά ακόμα όπως πολύ καλύτερες επιδόσεις) αν χρησιμοποιήσεις κάποιον custom kernel, πχ τον semaphore που δίνει ολική μνήμη 340mb (337 η τελευταία έκδοση)!

ευχαριστώ για την απάντηση. Σαν λινκ μου δίνεις την 1.3 ενώ απο την σελίδα του xda βλέπω σαν τελευταία την 4.3? Για τις ίδιες μιλάμε ή δεν έχω καταλάβει καλά?

4.3 = τελευταία έκδοση του kernel (cf-root)... Δεν σε ενδιαφέρει.

1.3 = τελευταία έκδοση της εφαρμογής ext4 που κάνει την μετατροπή ext4/rfs και σε ενδιαφέρει.

Βασίλης!

4.3 = τελευταία έκδοση του kernel (cf-root)... Δεν σε ενδιαφέρει.

1.3 = τελευταία έκδοση της εφαρμογής ext4 που κάνει την μετατροπή ext4/rfs και σε ενδιαφέρει.

ευχαριστώ πολύ ρε μαν

ρε γμτ προσπαθώ να κάνω convert τα filesystems σε ext4 και το /system κάνει fail στο restore επειδή λέει δεν έχει χώρο?

Edited by GnF

o Picatsu εγραψε: (ρωτησα αν μπορω να χρησιμοποιησω thunderbold μαζι με charger)

It will bring a conflict if you flash the LMK addon. The LMK addon is based on Supercharger as well. Flashing one will override the other one.

You can use either Supercharger or ThunderBolt!'s LMK (Both are using the same engine with the difference being the values - aggressive/under-aggressive etc).

Ναι βρε ο picatsu χρησιμοποιεί το script του supercharger αλλά με δικές του τιμές (εγώ απλά προτιμώ τις τιμές του zeppelinrox). Εννοείται ότι δεν πρέπει να βάλεις και τα δύο! Μπορείς να βάλεις όμως τα βασικα thunderbolts scripts (systemtweak και darkyzipalign) και τα αλλά addons εκτός από lmk αν χρησιμοποιείς supercharger!

Επίσης για να δεις αν το έκανες σωστά κοίτα στο init.d αν έχεις το S99SuperCharger! Ότι μπαίνει σε αυτόν τον φάκελο φορτώνει κατά την εκκίνηση οπότε δεν χρειάζεσαι άλλο το script manager (πρόσεχε μην το έχεις βάλει στο run in boot).

Και κάτι τελευταίο για να εγκαταστήσεις το supercharger σημαίνει ότι εγκατέστησες και άλλο busybox στο xbin (αναγκαστικά δεν τρέχει αλλιώς).

Όπως έχει αναφερθεί κατά καιρούς αυτό μπορεί να δημιουργησει προβλήματα αν είσαι με semaphore. Οπότε όταν τελειώσεις και βάλεις τις τιμές που θες πήγαινε στην εφαρμογή του semaphore πατά cleanbusybox κανε restart και δεν θα έχεις προβλήματα!

Edited by xenon2010

ουφ κουράστηκα.

από darky 10.2 με τις ευκολίες που είχα εκεί πήγα σε ICS onecosmic. Μιας και δεν την βρίσκω ακόμα έτοιμη για εμένα είπα να γυρίσω σε 2.3.x και να δοκιμάσω default με semaphore.

Και αρχίζει η κούραση.

Για να μετατρέψω το /system σε ext4 πρέπει να αρχίσω είτε να σβήνω προγράμματα είτε ήχους για να φτάσω τα 6~7Mb απο τα 3,7 που έχω τώρα.

Για να κάνω overclock στα 1.365Ghz που ήμουν εδώ και κανα χρόνο πραγματικά δεν έχω βρεί τρόπο. Απο semaphore και τα 1.2 και τα 1.3Ghz σκάνε πολύ άσχημα. Nstools δεν δουλεύει.

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις