Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίο θέμα αλλά αυτή η AOSP lock screen με χαλάει. Πως επανέρχεται η glass της Samsung?

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ σε ευχαριστω,υπαρχουν ομως αισθητες διαφορες απο jvt;Σε αυτα που ανεφερα στο μηνυμα.

Καλημερα

Αισθητες διαφορες, δεν νομιζω να παρατηρησεις.

Απο αυτα που εχω διαβασει αισθητες διαφορες δεν υπαρχουν στις τελευταιες εκδοσεις

Ωραίο θέμα αλλά αυτή η AOSP lock screen με χαλάει. Πως επανέρχεται η glass της Samsung?

Εδώ σου εφτιαξα ενα με την Glass Lockscreen. Θα την ανεβασω και στο xda.

πέρασες την JW1 ? εντυπώσεις ?

έχει ενδιαφέρον να δούμε τι "βλέπει" ο κάθε ένας μας αλλάζοντας rom ...

θα την περάσω τώρα! πάντως η JW με άφησε απόλυτα ευχαριστημένο.

Εγώ αν έβρισκα μόνο αυτό το κλείδωμα θα χαιρόμουν :)

είναι πιο βολικό και άμεσο από το να μεταφέρεις όλη την οθόνη της Samsung :O

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Φιλε ειναι παρα πολυ καλο

Τα εχω ολα μαυροσαπρα και ηταν οτι χρειαζομουν..

Αν μπορεσεις και βαλεις διαχωριστικες γραμμες (γκρι) στα μενου για να σπαει η μαυριλα ... θα του εβαζα 5 αστερια :)

* Κατι που εψαχνα για jw1 ειναι extended notification bar (περισσοτερες επιλογες με scroll left-right)

Φανταζομαι οτι ειναι δυσκολο να φτιαχτει? :p

Παντως και ετσι ειναι Super και η aosp μου αρεσει

Ευχαριστουμε

* Κατι που εψαχνα για jw1 ειναι extended notification bar (περισσοτερες επιλογες με scroll left-right)

εδώ να πάρω το θάρρος να συμπληρώσω τον φίλο πως αν μπορούμε να τις κάνουμε edit τις επιλογές και να βάζουμε ό,τι θέλουμε εμείς θα ήταν ακόμα καλύτερα ... :)

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Καλημερα! Ξερεις αν δουλευει και σε JVZ? Ευχαριστω!

Εγώ αν έβρισκα μόνο αυτό το κλείδωμα θα χαιρόμουν :)

είναι πιο βολικό και άμεσο από το να μεταφέρεις όλη την οθόνη της Samsung :O

Το ειχα ανεβασει στο xda πριν λιγες μερες. Μπορεις να επιλεξεις αν τα θες ολα η μονο την lock screen. ;)

Φιλε ειναι παρα πολυ καλο

Τα εχω ολα μαυροσαπρα και ηταν οτι χρειαζομουν..

Αν μπορεσεις και βαλεις διαχωριστικες γραμμες (γκρι) στα μενου για να σπαει η μαυριλα ... θα του εβαζα 5 αστερια :)

Παντως και ετσι ειναι Super και η aosp μου αρεσει

Ευχαριστουμε

Το εχω ετσι γιατι μου θυμιζει λιγο cyanogen :P. Αν θες μπορεις να το φτιαξεις αυτο απο το site της Kitchen πηγαινοντας στο section popup. Απλα ανεβασε το framework-res.apk και το SystemUI.apk του θεματος μου. Ή αν το εχεις εγκαταστησει απο το συστημα σου. ;)

Μπορω να το βαλω το 14 notification toggles αλλα προσωπικα το θεωρω περιττο.

εδώ να πάρω το θάρρος να συμπληρώσω τον φίλο πως αν μπορούμε να τις κάνουμε edit τις επιλογές και να βάζουμε ό,τι θέλουμε εμείς θα ήταν ακόμα καλύτερα ... :)

Αυτο ειναι αρκετα δυσκολο και δυστυχως δεν εχω τοσο χρονο για να φτιαξω ξεχωριστα πακετα. Αν θες κατι συγκεκριμενο ζητα το.

Λεωνίδας

Καλημερα! Ξερεις αν δουλευει και σε JVZ? Ευχαριστω!

Οχι η βάση μου ηταν η JW1 οποτε δεν νομιζω να δουλεψει...

Παιδια αν παω σε jw1 απο jvw μπορω να χρησιμοποιησω το titanium backup μετα; Επειδη εχω κατεβασει κατι παιχνιδια που ζητουσαν 300 mb δεδομενα και βαριεμαι να τα ξανακατεβαζω, γινεται backup με το titanium; ( Ναι ξερω οτι τα δεδομενα στην sd δε σβηνονται αλλα βλεπω οτι τα παιχνιδια δε τα βλεπουν και συνηθως ξανακατεβαινουν) Επισης να ρωτησω αν θα χρειαστει να τα ξανακανω εγκατασταση; (κραταει backup ολο το προγραμμα η μονο τις ρυθμισεις)
http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Παιδια αν παω σε jw1 απο jvw μπορω να χρησιμοποιησω το titanium backup μετα; Επειδη εχω κατεβασει κατι παιχνιδια που ζητουσαν 300 mb δεδομενα και βαριεμαι να τα ξανακατεβαζω, γινεται backup με το titanium; ( Ναι ξερω οτι τα δεδομενα στην sd δε σβηνονται αλλα βλεπω οτι τα παιχνιδια δε τα βλεπουν και συνηθως ξανακατεβαινουν) Επισης να ρωτησω αν θα χρειαστει να τα ξανακανω εγκατασταση; (κραταει backup ολο το προγραμμα η μονο τις ρυθμισεις)

1) Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το titanium backup και μετά... Φυσικά φρόντισε να μη σβηστεί o φάκελος titaniumbackup (εκεί αποθηκεύει τα backup) κατά λάθος (μην κάνεις format και μη βάλεις pit αρχείο στο φλασάρισμα). Το factory reset επιτρέπεται (δεν σβήνει τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης, μόνο προγράμματα, μηνύματα και επαφές). Ενα backup του φάκελου titaniumbackup στο pc θα ήταν καλό!

Επίσης προσθέτω να μεριμνήσεις να σώσεις τις επαφές σου (πολλοί τρόποι, πχ μέσω export σε αρχείο και μετά import) αλλά και τα μηνύματα σου (κοίταξε το πρόγραμμα sms backup & restore).

2) Το titanium backup * αποθηκεύει τα .apk, τα saves και τις ρυθμίσεις... Επαναφέρει λοιπόν μετά αυτά αλλά δεν επαναφέρει τα πρόσθετα δεδομένα κάθε παιχνιδιού (που κάνεις εσύ download). Αυτά όμως εφόσον δεν κάνεις φορματ δεν σβήνονται οπότε μετά το φλασάρισμα και την επαναφορά ίσως (πιθανότατα) να μη χρειαστεί ξανακατέβασμα!

*Μετά το πέρασμα της jw1 ενεργοποίησε την κατάσταση εντοπισμού σφαλμάτων (ώστε να μπορείς να κάνεις επαναφορά με το titanium backup)

Το ειχα ανεβασει στο xda πριν λιγες μερες. Μπορεις να επιλεξεις αν τα θες ολα η μονο την lock screen. ;)

Το εχω ετσι γιατι μου θυμιζει λιγο cyanogen :P. Αν θες μπορεις να το φτιαξεις αυτο απο το site της Kitchen πηγαινοντας στο section popup. Απλα ανεβασε το framework-res.apk και το SystemUI.apk του θεματος μου. Ή αν το εχεις εγκαταστησει απο το συστημα σου. ;)

Μπορω να το βαλω το 14 notification toggles αλλα προσωπικα το θεωρω περιττο.

Αυτο ειναι αρκετα δυσκολο και δυστυχως δεν εχω τοσο χρονο για να φτιαξω ξεχωριστα πακετα. Αν θες κατι συγκεκριμενο ζητα το.

Λεωνίδας

Keep up the good work, μπράβο (και εδώ) :lol::lol::lol:

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Επισης αν κρατησεις backup τον φακελο titanioum backup στο pc, μπορεις να κανεις format την sd, να της βαλεις τον φακελο απο το pc, και θα τον διαβασει το titanioum.

Επισης αν κρατησεις backup τον φακελο titanioum backup στο pc, μπορεις να κανεις format την sd, να της βαλεις τον φακελο απο το pc, και θα τον διαβασει το titanioum.

Ευχαριστω πολυ. Καλα που μου ειπες να μην περασω το pit αρχειο. Θα το περνουσα στα σιγουρα.

Τι ακριβως γινεται με το usb debugging; Οταν το εχω ενεργοποιημενο δε συνδεετε το κινητο με τον υπολογιστη και αναγκαζομαι να το βγαζω.

http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Καλημερα

Αισθητες διαφορες, δεν νομιζω να παρατηρησεις.

Απο αυτα που εχω διαβασει αισθητες διαφορες δεν υπαρχουν στις τελευταιες εκδοσεις

Κι εγώ που πήγα από JVW σε JVW1 δεν μου φάνηκε κάτι τρομακρικό..ίσα ίσα που είχα συνηθίσει την πρώτη και μου φαινόταν ρολόι...Ποιο theme έχετε να μου προτείνετε για ics anomation?

Edited by achillesgk

Κι εγώ που πήγα από JVW σε JVW1 δεν μου φάνηκε κάτι τρομακρικό..ίσα ίσα που είχα συνηθίσει την πρώτη και μου φαινόταν ρολόι...Ποιο theme έχετε να μου προτείνετε για ics anomation?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1412285

ειναι του φιλου xenon παραπανω...

επειδη ειναι πολυ μαυρο, μεσω kitchen εβαλα γκρι διαχωριστικες γραμμες , και αλλαξα το σημα του wifi γιατι δεν ηταν πολυ ευκρινες και τωρα ειναι παρα πολυ καλο

Αν παλι θες μονο το animation μπαινει μεσω kitchen (window - animations)

Τελος υπαρχει και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398629

αν προτιμας κατι σε μπλε ή πρασινο :)

Για οποιον ενδιαφερεται, πολυ καλο θρεντ σχετικα με το android OS αλλα και αρκετες ρυθμισεις για την συσκευη και οχι μονο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1309698

φυσικα το βαζω για κατι στραβαδια σαν του λογου μου

:)

Ο Στρατος εβγαλε καινουρια εκδοση Semaphore για οποιον ενδιιαφερεται την 2.3.0

Βασικά μόλις πριν λίγο έφυγα από τον Aureus kernel του damian και έβαλα semaphore 2.3.0 αλλά δεν μου δουλεύει το bln στο Go SMS. Μόλις έρθει μήνυμα πάνε να ανάψουν αλλά αμέσως ανάβει η οθόνη οπότε σβήνουν. Αν όμως σβήσει η οθόνη δεν ξανα ανάβουν :( Έβαλα το bln control αλλά ενώ στο τεστ δουλεύει κανονικά, το Go SMS εξακολουθεί να κάνει το ίδιο. Υπάρχει περίπτωση να μην κάθεται καλά ο semaphore πάνω στην Tornado JVT? Ή μήπως παίζει κάποιο bug?

τι διαφορετικό έχει ο Semaphore 2.3.0 ?

εμένα πάντως το BLN Control δεν μου έχει δουλέψει ούτε στο test mode που έχει ... δεν ξέρω γιατί ...

σβήνει η οθόνη αλλά δεν ανάβουν τα led ... :O

JW1_2.3.0 (27/12/2011)
- ondemand: is_is_busy = 0, sampling_down_momentum = 0, sampling_rate = 40000 when screen off
- Semaphore Auto brightness driver (enable through Semaphore Application - disable auto brightness from settings first, for best results set brightness to lowest value from settings)

Εμένα κάποτε μου είχε δουλέψει το bln χωρίς καν το bln control αλλά δε θυμάμαι καν σε τι ρομ και με τι κερνελ :worry:

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις