limas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Ποίο Μodem προτείνετε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1158783 απλά πετάει!με semaphore 2.9.10 semaphore 2.9.10 μπορώ να βάλω και τωρα που έχω cm 10.1; Edited February 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 semaphore 2.9.10 μπορώ να βάλω και τωρα που έχω cm 10.1; Βεβαιως... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybryant24 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Ποίο Μodem προτείνετε; Καλή ερώτηση! Όποιος έχει δοκιμάσει διάφορα ας μας πει ποιο είναι το καλύτερο. Επίσης έχω ένα θεματάκι το οποίο παρατήρησα εδώ και 2 nightlies. Όταν είμαι σε κλήση δεν μπορώ αν με πάρει δεύτερος να το σηκώσω ούτε να κλείσω την ενεργή... το έχει κανένας άλλος; Α και η μπαταρία σε δίκτυα 3g τελειώνει μέσα σε δύο ώρες το πολύ wtf??? Edited February 13, 2013 by johnybryant24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrionV13 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, το gps στην τελευταια slim λειτουργει κανονικα?? Ρωτάω γιατί δεν είχα πότε την ίδια απόδοση σε σχέση με τις στοκ της samsung και ουσιαστικά είναι ο μοναδικος λογος που δεν γυρνάω σε 4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ποίο Μodem προτείνετε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1158783 Jvu και jvt απλα τσ καλυτερα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybryant24 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, το gps στην τελευταια slim λειτουργει κανονικα?? Ρωτάω γιατί δεν είχα πότε την ίδια απόδοση σε σχέση με τις στοκ της samsung και ουσιαστικά είναι ο μοναδικος λογος που δεν γυρνάω σε 4.2. Εμένα πάντως σε Cm 10.1 δεν μου λειτουργεί κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Εμένα πάντως σε Cm 10.1 δεν μου λειτουργεί κανονικά! Για να ειμαστε πιο ακριβης ποτε δεν δουλευε σωστα το gps στο s απλα λειτουργει καλυτερα στις στοκ :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybryant24 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Για να ειμαστε πιο ακριβης ποτε δεν δουλευε σωστα το gps στο s απλα λειτουργει καλυτερα στις στοκ :p Και όμως στη 2.3.3 μου λειτουργούσε άψογα θα έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Βεβαιως... Ευχαριστω. Αυτόν προτείνετε ή κάποιον άλλον; Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ευχαριστω. Αυτόν προτείνετε ή κάποιον άλλον; Εκτος οτι ο δημιουργος του ειναι ο δικος μας Στρατος ειναι και ο καλυτερος :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Για να ειμαστε πιο ακριβης ποτε δεν δουλευε σωστα το gps στο s απλα λειτουργει καλυτερα στις στοκ :p Εμένα παίζει να πιάνει και σπάνια πλέον. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybryant24 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Εμένα παίζει να πιάνει και σπάνια πλέον. Εμένα πλέον καθόλου :p έχω να το χρησιμοποιήσω κάνα χρόνο αλλά δεν με πολύ νοιάζει! Πλέον έχω gb από την κοσμοτέ και δεν χρησιμοποιώ το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Jvu και jvt απλα τσ καλυτερα ;) Thanks. θα δοκιμάσω ένα από τα δυό. Απλά περνάω το αρχείο στην sd κανω install και τέλος; Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Thanks. θα δοκιμάσω ένα από τα δυό. Απλά περνάω το αρχείο στην sd κανω install και τέλος; Ναι κανεις install zip from sd card μεσω cwm recovery :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Ναι κανεις install zip from sd card μεσω cwm recovery :) Ευχαρστω πολύ. Φόρτωσα JVU. Kάτι άλλο. Για να φλασάρω τον 2.9.10 την κατεβάζω από αυτήν την σελίδα στο κάτω μέρος και την φλασαρω πάλι από odin (.tar) ή από cwm recovery(.zip); Edited February 13, 2013 by limas Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Αν κατεβάσεις το αρχείο .zip με CWM. Αν κατεβάσεις το αρχείο .tar με Odin. Γενικά από CWM φλασάρουμε με το αρχείο .zip εκτός και αν πέσουμε σε Bootloop και χρειαστεί να περάσουμε τον Kernel πάλι με Odin ώστε να ξεκολλήσει το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Αν κατεβάσεις το αρχείο .zip με CWM. Αν κατεβάσεις το αρχείο .tar με Odin. Γενικά από CWM φλασάρουμε με το αρχείο .zip εκτός και αν πέσουμε σε Bootloop και χρειαστεί να περάσουμε τον Kernel πάλι με Odin ώστε να ξεκολλήσει το κινητό. Ευχαριστώ. Χρειάζεται πρίν ή μετά το φλασάρισμα του κερνελ να κάνω κάτι από τα παρακάτω; Wipe data/factory reset Wipe cache partition Wipe dalvik cache ?? Edited February 13, 2013 by limas Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Μια ακόμη ερώτηση. Είδα ότι ο 2.9.10 έχει Semaphore Script Manager, αλλά δεν την βλέπω πουθένα στο κινητό σαν εφαρμογή. Είναι φυσιολογικό; Πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή; Edited February 13, 2013 by limas Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μια ακόμη ερώτηση. Είδα ότι ο 2.9.10 έχει Semaphore Script Manager, αλλά δεν την βλέπω πουθένα στο κινητό σαν εφαρμογή. Είναι φυσιολογικό; Πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή; Κατεβασε την απο το μαρκετ, semaphore manager λεγεται... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Κατεβασε την απο το μαρκετ, semaphore manager λεγεται... Ευχαριστώ και πάλι. Επίσης το boot animation full pack είναι για να επαναφέρει το λογότυπο του galaxy; Να το κατεβάσω από εδώ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1277627 Ακόμη, για να μετατρέψω το σύστημα αρχείων σε ext4 πρέπει να κατέβασω την εφαρμογή CF-root ext4 add-on και να την εγκατέστησω στο κινητό. Για το virtual cache πρέπει να το αλλάξω ώστε να μην είναι 50 mb. Εγώ δεν έχω πειράξει κάτι, λογικά από default δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, σωστά; Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Aν εχεις βαλει cm ξεχνα ext4 και τλπ.δε χρειαζεται τιποτα απο αυτα πια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Aν εχεις βαλει cm ξεχνα ext4 και τλπ.δε χρειαζεται τιποτα απο αυτα πια. Καλημερα. cm έχω βάλει. Βασικά το ψιλοκατάλαβα γιατί διάβασα τα specs και είδα τις δυνατότητες. Απλά δεν ήξερα αν ήταν ήδη μέσα στην cm ή είχε την δυνατότητα να τα περάσεις. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την υποστήριξη στις πολλές ερωτήσεις μου αλλά και στους dev για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν. Edited February 14, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την υποστήριξη στις πολλές ερωτήσεις μου αλλά και στους dev για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν. Βασικά τα αρχεία της cm είναι διαφορετικού τύπου,οπότε και να γινόταν να τα κάνεις ext4 δε θα είχε νόημα.η cm είναι ακόμα πιο γρήγορη. και που να περάσεις και slim. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Βασικά τα αρχεία της cm είναι διαφορετικού τύπου,οπότε και να γινόταν να τα κάνεις ext4 δε θα είχε νόημα.η cm είναι ακόμα πιο γρήγορη. και που να περάσεις και slim. Λες να περάσω slim? Αλλά πάλι θα τα χάσω όλα και θα πρέπει να το ξαναστήσω. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Λες να περάσω slim? Αλλά πάλι θα τα χάσω όλα και θα πρέπει να το ξαναστήσω. μπορείς να πάρεις back up με το titanium και να ξαναπεράσεις τις εφορμογες σου.βέβαια μια χαρά είναι και η cm Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts