zaxarop Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Του έβαλα και άλλο καλώδιο αλλά πάλι τίποτα. Σαν να μην έχω συνδέσει το τηλέφωνο. Παράθεση Samsung Galaxy S CyanogenMod 10.2 Stable Kernel.......: Stock Modem......: XXJVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 @tolisfz6 Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έβαλα αυτό το θέμα και δεν μου λαγκάρει πάλι το παιχνίδι. Μήπως εννοείς κάποιο άλλο; Γιατί έχει πολλά Cobalt. Και σ'αυτο ειχες δικιο...λαγκαρει και χωρις θεμα...Αλλα αν κανω reboot και μετα ανοιξω οποιοδηποτε παιχνιδι...παει σφαιρα !! Ισως αυτος και να ηταν ο λογος που ξεγελαστηκα με το θεμα...Επειδη οταν το απεγκατεστησα ειχα κανει reboot και μετα δοκιμασα να παιξω και ετρεχε σωστα....( Αφου οπως βλεπω στο αλλο thread σου αρεσει το cobalt τοτε δοκιμασε και το steel blue...Ειναι λιγακι πιο υπερβολικο αλλα μαλλον θα σου αρεσει και αυτο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το steel blue όμως κάνει 2,44€. Δεν παίζει να πληρώσω για κανένα θέμα :lol: Καλό το cobalt αλλά έχει κάτι ατέλειες. Ίσως φαίνονται λόγω του DPI που έχω επιλέξει. πχ σε κάποια κουμπιά το κείμενο δεν πέφτει στο κέντρο του κουμπιου αλλά πιο κάτω, και κόβεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το steel blue όμως κάνει 2,44€. Δεν παίζει να πληρώσω για κανένα θέμα :lol: Καλα....να σου πω την αληθεια ουτε και εγω εχω πληρωσει ποτε εφαρμογη "επι πληρωμη" πλην της ελληνικης φωνης για το svox.(που παρεπιπτοντως,ουσιαστικα τα εχασα γιατι στη slimbean δεν δουλευει....:( ) Το ξερω ειναι ντροπη μου που ειμαι τσαμπατζης αλλα επειδη στηνω και ξεστηνω το τηλεφωνο συχνα πότε jb πότε gb πότε ics και δεν ξερω τις συμβατοτητες των εφαρμογων αναγκάστηκα να γινω τσαμπατζης.....:p:p Φανταζομαι οτι θα ξερεις απο εναλλακτικα store ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ε ναι εννοείτε ότι ξέρω απλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ :p Καλά κι εγώ λίγες εφαρμογές έχω αγοράσει και μόνο όταν βάζουν προσφορές. anyway ίσως βρω το θέμα με άλλο τρόπο όταν δε βαριέμαι :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Του έβαλα και άλλο καλώδιο αλλά πάλι τίποτα. Σαν να μην έχω συνδέσει το τηλέφωνο. Φίλε μου όχι οτι είμαι ειδικός...και ίσως πώ χαζομάρα τώρα...αλλά μήπως έχει να κάνει με τον "εντοπισμό σφαλμάτων"....? (usb debugging)...Το έχεις ενεργοποιημένο ή όχι...? Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarop Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Φίλε μου όχι οτι είμαι ειδικός...και ίσως πώ χαζομάρα τώρα...αλλά μήπως έχει να κάνει με τον "εντοπισμό σφαλμάτων"....? (usb debugging)...Το έχεις ενεργοποιημένο ή όχι...? Είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν ξέρω τι σκ@%#$@ συμβαίνει. Παράθεση Samsung Galaxy S CyanogenMod 10.2 Stable Kernel.......: Stock Modem......: XXJVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν ξέρω τι σκ@%#$@ συμβαίνει. Δοκίμασε σε άλλο PC. Και μένα με συνέβαινε το ίδιο και σε άλλο PC ήταν ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasr1 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 παιδια καλησπερα.επειδη εχω χασει την μπαλα εδω μεσα και δεν καταλαβαινω πολλα δυστυχως μπορει σας παρακαλω καποιος να μου προτεινει κατι ωστε το τηλ μου να γινει πιο γρηγορο και πιο smooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 παιδια καλησπερα.επειδη εχω χασει την μπαλα εδω μεσα και δεν καταλαβαινω πολλα δυστυχως μπορει σας παρακαλω καποιος να μου προτεινει κατι ωστε το τηλ μου να γινει πιο γρηγορο και πιο smooth? μπες εδώ :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=346549 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 μπες εδώ :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=346549 Μπορεί να μη θέλει να πάει σε custom όμως οπότε θα μπει εδώ για να βάλει κάποια ICS Value pack (JW8 για παράδειγμα) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasr1 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 βασικα θελω οπωσδηποτε να παω σε custom αλλα δεν ξερω τι να βαλω.στην slimbean δεν μου αρεσουν τα menu και γενικα οι φωτο που ειδα γιατι θα πρεπει να ξαναμαθω το τηλ απο την αρχη.προτιμω κατι αλλο αλλα δεν εχω ιδεα τι.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Αν πας σε καθαρο android που ειναι η cyanogenmod 9 η 10, slimbean κλπ εχουν διαφορετικο μενου ρυθμισεων απο οτι η gingerbread. Αν δεν εννοεις αυτο, αλλα γενικως το περιβάλλον, (εικονιδια, μενου εφαρμοφων, αρχικη οθονη) μπορεις να βαλεις αλλον launcher. Βεβαια αν εχεις μαθει τον touchwiz (samsung) και δε θες να τον αλλαξεις, τοτε μαλλον δε θες custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasr1 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 παιδια καλησπερα.πριν βαλω την jw8 τι παταω μεσα απο το recovery?wipe data/factory reset η παταω και τιποτα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 διάβασε τον οδηγό, τα λέει όλα αναλυτικά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δεν το ηξερα οτι θα βγει κατι τετοιο.... http://www.indiegogo.com/coverlight Το ειδα στο thread του S plus και επειδη μου αρεσε αρκετα ειπα να το αντιγραψω εδω για να ενημερωθουν και αλλοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δεν το ηξερα οτι θα βγει κατι τετοιο.... http://www.indiegogo.com/coverlight Το ειδα στο thread του S plus και επειδη μου αρεσε αρκετα ειπα να το αντιγραψω εδω για να ενημερωθουν και αλλοι.... Χα χα Ωραίος! Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Έχουμε κανένα νέο από cm/krarvind για 4.2.1 παίδες? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Είμαστε ακόμα σε alpha εκδόσεις.....υπομονή..! Ο krarvind απ'ότι βλέπω ασχολείται με nexus4 και nexus7 προς το παρόν.....! Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Είμαστε ακόμα σε alpha εκδόσεις.....υπομονή..! Ο krarvind απ'ότι βλέπω ασχολείται με nexus4 και nexus7 προς το παρόν.....! Ευτυχως εχουμε τον mnazim που ετοιμαζει την νεα slim bean 4.2.1 :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ευτυχως εχουμε τον mnazim που ετοιμαζει την νεα slim bean 4.2.1 :) Σωστός ο Ηρακλής......:up: Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 δόξα τω θεώ υπάρχουν ακόμη developers για να έχουμε ποικιλία στην 4.2 :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εγώ όμως θέλω λεμονόπιτα! :p Φαντάζεστε να υπάρχει μέχρι τότε κάποιος dev που να ασχολείται με το galaxy S? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εγώ όμως θέλω λεμονόπιτα! :p Φαντάζεστε να υπάρχει μέχρι τότε κάποιος dev που να ασχολείται με το galaxy S? Η λογική λέει ότι θα υπάρχει(θέλω να πιστεύω)το θέμα είναι ο γαλαξίας μας τι θα είναι ικανός να κάνει;;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Μέχρι τότε έχουμε καιρό! Θα κάνουμε ένα team εδώ να την φτιάξουμε εμείς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts