Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι Παρη, αφησα το δικο της το jw1.

Ωραια, δες πως θα παει κι αν αξιζει θα την περασω κι εγω

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την περασα κι εγω με jvc csc και semaphore kernel. Αμεσως γινεται αντιληπτη η σπιρταδα της σε σχεση με την jw5.Ο tw φαινεται να λειτουργει πιο ομαλα, ειναι αμεσα ανταποκρισιμη και η συλλογη ειναι πλεον ταχυτατη!!!H εμβελεια του wifi ως συνηθως στις gingerbread ειναι μια απο τα ιδια, ενω το bluetooth λειτουργει υποδειγματικα οπως και στην jw5 βεβαια.

Θα την αφησω μερικες μερες να δω εαν συνεχισει ετσι αλλιως γυρναω παλι σε ics :happy::happy:

Το προβλημα που λες φιλε δεν συμβαινει σε εμενα παντως.

κοιταξε τωρα που την ξαναπερασα χωρις να αλλαξω τιποτα μου φενετε οτι ""εκατσε"" πιο καλα :D

τι να πω ισως μπορει να φταιει το διαφορετικο μοντεμ που εβαλα :p αυτη την εντυπωση εχω εγω :p

κοιταξε τωρα που την ξαναπερασα χωρις να αλλαξω τιποτα μου φενετε οτι ""εκατσε"" πιο καλα :D

τι να πω ισως μπορει να φταιει το διαφορετικο μοντεμ που εβαλα :p αυτη την εντυπωση εχω εγω :p

Να μας ενημερωσεις πως παει γιατι καποια στιγμη θα την βαλω και γω.

Εφοσον λες οτι ολα ειναι Ελληνικα τοτε για ποιον λογο να αλαξουμε CSC ? Ας την βαλουμε οπως ειναι και ενα root kernel (πχ semarphone) και τελος !!

Βλεπεις διαφορα στο σημα δυκτιου ? Wifi ?

Πληκτρολογιο ποιο εχει ? το Samsung keyboard ?

Να μας ενημερωσεις πως παει γιατι καποια στιγμη θα την βαλω και γω.

Εφοσον λες οτι ολα ειναι Ελληνικα τοτε για ποιον λογο να αλαξουμε CSC ? Ας την βαλουμε οπως ειναι και ενα root kernel (πχ semarphone) και τελος !!

Βλεπεις διαφορα στο σημα δυκτιου ? Wifi ?

Πληκτρολογιο ποιο εχει ? το Samsung keyboard ?

φυσικα και θα ενημερωνω :D

μπορεις να βαλεις το MultiCSC OXXJVC απο την jw5 που υποστηρίζει σιγουρα τα δικα μας δικτυα

(MultiCSC: AUT, COS, CYV, EUR, IRD, KOR, MOZ κλπ :happy: (οπου κανω λαθος διορθωστε με :P )

οσον αφορα το δικτυο μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο και το wifi οπως λεει και ο ηρακλης <<εμβελεια του wifi ως συνηθως στις gingerbread ειναι μια απο τα ιδια>> :p

και ναι το Samsung keyboard εχει ;)

Edited by themis0009

OK thanks ! χρειαζεται PIT στο odin η οχι ? ( τι κανει δηλαδη το PIT και το Re-partition να ειναι checked ? )

Aν ναι το odin εχει 3 ΡΙΤ , ποιο βαζουμε ?

Edited by jimmis1974

OK thanks ! χρειαζεται PIT στο odin η οχι ? ( τι κανει δηλαδη το PIT και το Re-partition να ειναι checked ? )

Aν ναι το odin εχει 3 ΡΙΤ , ποιο βαζουμε ?

Aκολουθείς τον οδηγό εδώ. (512 pit).

- Alex

εβαλα την JW6 και το CSC απο την JW5.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ! εβαλα και ελληνικο πληκτρολογιο και swype, μια χαρα !!

Το μονο θεμα ειναι οτι εβαλα τον semaphore 2.7.4 αλλα το τηλεφωνο δεν ειναι root !!! γιατι ???????

Μπηκε μια χαρα ο semaphore , απο odin !!

Εβαλα το titanium και δεν μπορει να αποκτησει προσβαση root . γιατι αφου με τον kernel επρεπε να γηνει root ??

Mπας και υπαρχει καποιος αλλος kernel CF-Root για την JW6 ? να βαλω τον CF-Root της JW4 ?

Edited by jimmis1974

εβαλα την JW6 και το CSC απο την JW5.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ! εβαλα και ελληνικο πληκτρολογιο και swype, μια χαρα !!

Το μονο θεμα ειναι οτι εβαλα τον semaphore 2.7.4 αλλα το τηλεφωνο δεν ειναι root !!! γιατι ???????

Μπηκε μια χαρα ο semaphore , απο odin !!

Εβαλα το titanium και δεν μπορει να αποκτησει προσβαση root . γιατι αφου με τον kernel επρεπε να γηνει root ??

Mπας και υπαρχει καποιος αλλος kernel CF-Root για την JW6 ? να βαλω τον CF-Root της JW4 ?

Γιατι εβαλες πληκτρολογια..;αφου εχει ηδη τα ελληνικα :rolleyes:

Για να γινεις ροοτ κατεβασε απο το μαρκετ την εφαρμογη superuser!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Γιατι εβαλες πληκτρολογια..;αφου εχει ηδη τα ελληνικα :rolleyes:

Για να γινεις ροοτ κατεβασε απο το μαρκετ την εφαρμογη superuser!

OXI δεν ειχε ελληνικο πληκτρολογιο !!! δεν υπηρχε επιλογη greek στις γλωσσες του πληκτρολογιου. Νταξει το εβαλα , αυτο δεν ειναι τιποτα !

Εβαλα τον voodoo kernel και εγηνε root , μια χαρα , εβγαλε και superuser . Δουλεψε και το Titanium !!

Τωρα αν βαλω semaphore θα χαθει το root ?

H rom παντως φυσαει !!!! αν υπαρχει και ξερει κανεις κανα mod να βαλω το εικονιδιο της μπαταριας σε % ... :)

OXI δεν ειχε ελληνικο πληκτρολογιο !!! δεν υπηρχε επιλογη greek στις γλωσσες του πληκτρολογιου. Νταξει το εβαλα , αυτο δεν ειναι τιποτα !

Εβαλα τον voodoo kernel και εγηνε root , μια χαρα , εβγαλε και superuser . Δουλεψε και το Titanium !!

Τωρα αν βαλω semaphore θα χαθει το root ?

H rom παντως φυσαει !!!! αν υπαρχει και ξερει κανεις κανα mod να βαλω το εικονιδιο της μπαταριας σε % ... :)

Εαν αλλαζες το scs σε eur θα ηταν ελληνικα!

Βαλε τον semaphore 2.7.4 μετα το superuser και εισαι κομπλε :p

Ηρακλής!

Εαν αλλαζες το scs σε eur θα ηταν ελληνικα!

Βαλε τον semaphore 2.7.4 μετα το superuser και εισαι κομπλε :p

ποτε και πως αλλαζει το CSC σε eur ?? αφου το κατεβασα το csc απο την JW5 και στο odin το διαλεγω αυτο και οχι το csc της JW6.

αλλωστε θα την ξαναπερασω την rom γιατι εβαλα το galaxy blue Theme JW4 και κολησε στο boot :(

Οποτε θα βαλω τον semaphore και απο market το superuser.

ποτε και πως αλλαζει το CSC σε eur ?? αφου το κατεβασα το csc απο την JW5 και στο odin το διαλεγω αυτο και οχι το csc της JW6.

αλλωστε θα την ξαναπερασω την rom γιατι εβαλα το galaxy blue Theme JW4 και κολησε στο boot :(

Οποτε θα βαλω τον semaphore και απο market το superuser.

Δεν ακολούθησες τις οδηγίες όπως σου είπα. Όλα είναι εκεί, και το csc είναι το τελευταίο βήμα. Είναι όλα γραμμένα ακριβώς για να μη λέμε τα ίδια συνέχεια.

- Alex

Το εκανα και μου εβγαλε Sales Code : XSA (το παταω δεν κανει τιποτα !!)

Και εχει install - cancel ...........................?

Το εκανα και μου εβγαλε Sales Code : XSA (το παταω δεν κανει τιποτα !!)

Και εχει install - cancel ...........................?

βαλε το csc της jw5 δηλαδη το jvc μεσω odin και μετα πληκτρολογησε *#272*ιμει# και διαλεξε το eur csc ...

Ηρακλής!

βαλε το csc της jw5 δηλαδη το jvc μεσω odin και μετα πληκτρολογησε *#272*ιμει# και διαλεξε το eur csc ...

Φιλε Ηρακλη ακριβως αυτο εκανα !!!!!!! και μου εβγαλε αυτο που ειπα πιο πανω (δεν εχει να διαλεξω κατι ) , τελος παντων αστο , εβαλα παλι το ελληνικο πληκτρολογιο και semaphore και superuser και ειναι ολα ΟΚ , ειναι root μια χαρα.

Το αφηνω ετσι , αφου ολα ειναι ΟΚ , αν υπηρχε κανας τροπος να βαλω την μπαταρια σε % θα ηταν ακομη καλυτερα.

(μακαρι να ειχαμε deluxe settings και για το S γιατι στο S II μου εχω βαλει)

Edited by jimmis1974

Φιλε Ηρακλη ακριβως αυτο εκανα !!!!!!! και μου εβγαλε αυτο που ειπα πιο πανω (δεν εχει να διαλεξω κατι ) , τελος παντων αστο , εβαλα παλι το ελληνικο πληκτρολογιο και semaphore και superuser και ειναι ολα ΟΚ , ειναι root μια χαρα.

Το αφηνω ετσι , αφου ολα ειναι ΟΚ , αν υπηρχε κανας τροπος να βαλω την μπαταρια σε % θα ηταν ακομη καλυτερα.

(μακαρι να ειχαμε deluxe settings και για το S γιατι στο S II μου εχω βαλει)

Αφου εισαι οκ no problem τοτε ;)

Δεν εχω βαλει ποσοστο αλλα δεν νομιζω να εχει βγει κατι.

Ψαξε εαν θελεις στους xda.

Ηρακλής!

Αφου εισαι οκ no problem τοτε ;)

Δεν εχω βαλει ποσοστο αλλα δεν νομιζω να εχει βγει κατι.

Ψαξε εαν θελεις στους xda.

ελα :dance: βρηκα μπαταρια με ποσοστο !!!! για την JW6

Απο εδω κατεβασα το "Percentage battery" και μεσω recovery το εβαλα , μια χαρα !!!

ελα :dance: βρηκα μπαταρια με ποσοστο !!!! για την JW6

Απο εδω κατεβασα το "Percentage battery" και μεσω recovery το εβαλα , μια χαρα !!!

Θα την περασω το σαββατο και θα ανεβασω μοντακι που θα εχει % για μπαταρια, transparency notification bar, αλλαγμενα εικονιδια wifi, κεραιας κλπ και διαφορα αλλα.

Ρε παιδιά, συναντώ συνέχεια την διαφοροποίηση μεταξύ Odex και Deodxed.

Ποια είναι η διαφορά τους και πως καταλαβαίνουμε τι έχουμε?

Διάβασε εδώ για να καταλάβεις περίπου τι είναι ή ψάξε το λίγο ακόμα στο internet.

Γενικά ότι stock ROM περνάς είναι Odex ενώ οι περισσότερες custom είναι Deodex.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Διάβασε εδώ για να καταλάβεις περίπου τι είναι ή ψάξε το λίγο ακόμα στο internet.

Γενικά ότι stock ROM περνάς είναι Odex ενώ οι περισσότερες custom είναι Deodex.

Ευχαριστώ αλλά δεν με βοηθάνε τα αγγλικά μου:wacko: κρατάω αυτό που λες περί stock και custom

Ευχαριστώ αλλά δεν με βοηθάνε τα αγγλικά μου:wacko: κρατάω αυτό που λες περί stock και custom

Ένας άλλος τρόπος να ξέρεις τι έχεις είναι ο εξής.

Όταν η ρομ είναι odex, μέσα στο system/app, system/framework υπάρχουν και αρχεία Odex που έχουν το ίδιο όνομα με τις εφαρμογές apk. Όταν δεν υπάρχουν αρχεία odex, έχει γίνει deodex η rom και αυτά περιέχονται μέσα στα apk! Μπορεί όμως μερικές εφαρμογές στο system/app να είναι deodexed ενώ η ρομ να είναι odexed. Για αυτό αναφέρω και τον φάκελο framework, αν και εκεί μέσα δεν υπάρχει odex αρχείο τότε είναι deodexed η ρομ :p

Μη ψάχνεις τι διαφορά έχουν κι εγώ που ενδιαφερόμουν να μάθω, δεν έχω καταλάβει ακόμα :lol: Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι σε deodexed roms υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης της εμφάνισης (θέματα κλπ) σε σύγκριση με τις odexed.

Edited by nikospot

Ένας άλλος τρόπος να ξέρεις τι έχεις είναι ο εξής.

Όταν η ρομ είναι odex, μέσα στο system/app, system/framework υπάρχουν και αρχεία Odex που έχουν το ίδιο όνομα με τις εφαρμογές apk. Όταν δεν υπάρχουν αρχεία odex, έχει γίνει deodex η rom και αυτά περιέχονται μέσα στα apk! Μπορεί όμως μερικές εφαρμογές στο system/app να είναι deodexed ενώ η ρομ να είναι odexed. Για αυτό αναφέρω και τον φάκελο framework, αν και εκεί μέσα δεν υπάρχει odex αρχείο τότε είναι deodexed η ρομ :p

Μη ψάχνεις τι διαφορά έχουν κι εγώ που ενδιαφερόμουν να μάθω, δεν έχω καταλάβει ακόμα :lol: Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι σε deodexed roms υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης της εμφάνισης (θέματα κλπ) σε σύγκριση με τις odexed.

Η διαφορά είναι στην ταχύτητα της εκκίνησης στην ασφάλεια και στην σπίρταδα των odex Roms σε σχέση με τις deodex. Odex σημαίνει: Optimized Dex.

Τα dex είναι ουσιαστικά συμπίεσμενα αρχεία που περιέχουν τον κώδικα!

Το αρνητικό των odex είναι ότι πιάνουν πιο πολύ χώρο στο system και το ότι θέλει πιο πολύ χρόνο-δουλειά για τους devs να τα τροποποιήσουν.

Τα αρνητικά των deodex είναι ότι πιάνουν πιο πολύ χώρο στο data (επειδή δεν είναι optimized) έχουν αργό boot και γενικά είναι πιο αργές. Και τα θετικά τους ότι βρίσκεις πιο πολλά θέματα και mods επειδή είναι όπως είπα πιο εύκολο να τροποποιήσεις deodex files...

Εγώ πάντα χρησιμοποιώ odex ROMs παντός!

Πιστεύω να σε κάλυψα! ;)

όσοι είχατε JW1 και έπειτα περάσατε JW6 είδατε κάποια αξιοσημείωτη διαφορά ?

Είμαι με την Jw1 από τότε που βγήκε και εκτός από ένα στιγμιαίο "πέρασμα" σε Slim τώρα πρόσφατα ξανά γύρισα στην Jw1.

Δεν έχω πειστεί ακόμα για το αν αξίζει η μετάβαση από Jw1 σε Jw6. το λέω καθαρά από θέμα "στησίματος" κινητού και πάλι από την αρχή ..

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

παιδια ολοι θα εχετε το ιδιο προβλημα με μενα.οποτε ανοιγω το κινητο και μ εχουν στειελει μηνυμα ,το μηνυμα εχει την ωρα που ανοιξα το κινητο και οχι την ωρα που μ εστειλαν το μηνυμα..υπαρχει κανενα fix??

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις