themis0009 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Σε σχέση με τις προηγούμενες 2.3.6 (JW1 κλπ); χαχαχα :lol: εγω την συγκρινα με την jw5 και μου φανηκε λιγο πιο γρηγορη ;) τωρα οσο αφορα τις προηγουμενες 2.3.6 εκει ειναι οπως το βλεπει ο καθενας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Σε συγκριση με την jw5 μπορω να πω οτι μου φαινεται λιγο πιο γρηγορη :D οχι δεν εχω βαλει :p Εχει βγει και με 3 αρχεια, αυτην φλασαρες..; ελληνικα πληκτρολογια εχει και ποιο csc εβαλες..;:O Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Εχει βγει και με 3 αρχεια, αυτην φλασαρες..; ελληνικα πληκτρολογια εχει και ποιο csc εβαλες..;:O Στο επισημασμένο θέμα όλα τα αρχεία ως συνήθως. Πολύ εύκολα μπορείς να βάλεις το csc από την jw5 αν θες ελληνικά apn. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Εχει βγει και με 3 αρχεια, αυτην φλασαρες..; ελληνικα πληκτρολογια εχει και ποιο csc εβαλες..;:O http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1102881 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Στο επισημασμένο θέμα όλα τα αρχεία ως συνήθως. Πολύ εύκολα μπορείς να βάλεις το csc από την jw5 αν θες ελληνικά apn. Ναι το γνωριζω Αλεξανδρε απλα ενημερωτικα ρωτησα τον φιλο για το csc. Με συγχωρεις ομως, νομιζα οτι δεν ηταν ενημερωμενοι οι οδηγοι :O http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1102881 ;) Οποτε εχεις csc:xsa οκ ευχαριστω :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ναι το γνωριζω Αλεξανδρε απλα ενημερωτικα ρωτησα τον φιλο για το csc. Με συγχωρεις ομως, νομιζα οτι δεν ηταν ενημερωμενοι οι οδηγοι :O Οποτε εχεις csc:xsa οκ ευχαριστω :)Aντε Ηρακλη,μην το σκεφτεσαι,αφου σε τρωει το χερι σου :lol: Περασε την να μας πεις τι παιζει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ναι το γνωριζω Αλεξανδρε απλα ενημερωτικα ρωτησα τον φιλο για το csc. Με συγχωρεις ομως, νομιζα οτι δεν ηταν ενημερωμενοι οι οδηγοι :O Οποτε εχεις csc:xsa οκ ευχαριστω :) βασικα εχω βαλει το csc απο την jw5 το OXXJVC :D αλλα και το XSAJV8 εχει τα παντα ελληνικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 βασικα εχω βαλει το csc απο την jw5 το OXXJVC :D αλλα και το XSAJV8 εχει τα παντα ελληνικα ;)Παρατηρησες τιποτα κουλα στις κλησεις η στο σημα?σου εκανε κανεις παραπονα για τιποτα περιεργα στο μικροφωνο οταν μιλας? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Aντε Ηρακλη,μην το σκεφτεσαι,αφου σε τρωει το χερι σου :lol: Περασε την να μας πεις τι παιζει Αν με τρωει λεει...:D Αυριο θα την φλασαρω και θα μεταφερω τις εντυπωσεις μου...δεν ξερω αλλα κατι μου λεει ρε Παρη οτι θα ειναι πολυ καλη,εχω καλο feeling ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Παρατηρησες τιποτα κουλα στις κλησεις η στο σημα?σου εκανε κανεις παραπονα για τιποτα περιεργα στο μικροφωνο οταν μιλας? προς το παρον καθολου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 τελικα μου εβγαλε προβλημα η jw6 :wacko: :( οταν ανοιγω το wifi και ειμαι στο ιντερνετ ή στο play store πχ αμα αφησω την οθονη να κλεισει μου κλεινει το κινητο και δεν ανοιγει μετα μονο αν βγαλω την μπαταρια και την ξαναβάλω!!αυτο μου εγινε 3 φορες προς το παρον :wacko: επισης μου εχει κλεισει ομως αλλες 2 φορες στα καλα καθουμενα...με το που το αφησω να κλεισει η οθονη και παταω το hard button να μου ξανανοιξει η οθονη τιποτα...:blink: και πρεπει να βγαζω και να βαζω την μπαταρια παλι :blink: τι να πω...μπορει να φταιει επειδη του αλλαξα modem και του εβαλα το JVT :confused: θα δοκιμάσω να του βαλω το αρχικο που είχε το JW1 και θα σας πω αν εφτιαξε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fu_Manchu Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Kαλημέρα σε όλα τα μέλη. Εχω την gingerbread 2.3.3 και εχω κάνει root αλλά έχω το εξής πρόβλημα. όταν πατάω τις επαφές και θέλω να δώ το ιστορικό για παράδειγμα αυτό που μου κάνει είναι να μου εμφανίσει το ιστορικό και σχεδόν ακαριαία με μετάει στην αρχική οθόνη. Αυτό παρατηρείται επίσης και όταν θέλω να ψάξω μια επαφή μου. Πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 τελικα μου εβγαλε προβλημα η jw6 :wacko: :( οταν ανοιγω το wifi και ειμαι στο ιντερνετ ή στο play store πχ αμα αφησω την οθονη να κλεισει μου κλεινει το κινητο και δεν ανοιγει μετα μονο αν βγαλω την μπαταρια και την ξαναβάλω!!αυτο μου εγινε 3 φορες προς το παρον :wacko: επισης μου εχει κλεισει ομως αλλες 2 φορες στα καλα καθουμενα...με το που το αφησω να κλεισει η οθονη και παταω το hard button να μου ξανανοιξει η οθονη τιποτα...:blink: και πρεπει να βγαζω και να βαζω την μπαταρια παλι :blink: τι να πω...μπορει να φταιει επειδη του αλλαξα modem και του εβαλα το JVT :confused: θα δοκιμάσω να του βαλω το αρχικο που είχε το JW1 και θα σας πω αν εφτιαξε :) Ωχ τετοια λεγε μας τωρα :confused: Δεν νομιζω να φταιει το modem, μηπως εχεις αλλαξει κερνελ..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ωχ τετοια λεγε μας τωρα :confused: Δεν νομιζω να φταιει το modem, μηπως εχεις αλλαξει κερνελ..; οχι δεν εχω αλλαξει :wacko: θα την κατεβασω οπως εχει χωρις να αλλαξω τιποτα και θα την ξαναφλασαρω απο την αρχη μπας και φτιαξει!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 οχι δεν εχω αλλαξει :wacko: θα την κατεβασω οπως εχει χωρις να αλλαξω τιποτα και θα την ξαναφλασαρω απο την αρχη μπας και φτιαξει!! :) Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αυτο. Ενημερωσε αν φτιαξει γιατι θελω να την βαλω κι εγω :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 να ρωτησω κατι , θελω να βαλω μια επισημη ROM 2.3.6 , απο εδω . Ολες οι 2.3.6 ειναι σε διαφορες χωρες . Μπορω να βαλω οποιαδηποτε γιατι Ελλαδα δεν εχει. εχει ας πουμε France, Belgium, Luxembourg , UK . AΝ βαλω ας πουμε του Belgium που ειναι η πιο τελευταια τι θα εχει το κινητο δηλαδη ? Ελληνικα θα εχει στο menu της γλωσσας ? Πληκτρολογιο ? (καλα πληκτρολογιο και swype βαζω ελληνικα) Κανονικα δεν θα λειτουργει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 να ρωτησω κατι , θελω να βαλω μια επισημη ROM 2.3.6 , απο εδω . Ολες οι 2.3.6 ειναι σε διαφορες χωρες . Μπορω να βαλω οποιαδηποτε γιατι Ελλαδα δεν εχει. εχει ας πουμε France, Belgium, Luxembourg , UK . AΝ βαλω ας πουμε του Belgium που ειναι η πιο τελευταια τι θα εχει το κινητο δηλαδη ? Ελληνικα θα εχει στο menu της γλωσσας ? Πληκτρολογιο ? (καλα πληκτρολογιο και swype βαζω ελληνικα) Κανονικα δεν θα λειτουργει ? Κανονικά θα λειτουργεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ελληνικό μενού έχουν όλες ανεξαρτήτως χώρας. Ελληνικό πληκτρολόγιο έχουν μόνο όσες είναι i9000XW--- και συνδιαστούν με ελληνικό CSC και επιλογή EUR σαν product code. Αν δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να το περάσεις χειροκίνητα από την πρώτη σελίδα του θέματος τροποποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Κανονικά θα λειτουργεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ελληνικό μενού έχουν όλες ανεξαρτήτως χώρας. Ελληνικό πληκτρολόγιο έχουν μόνο όσες είναι i9000XW--- και συνδιαστούν με ελληνικό CSC και επιλογή EUR σαν product code. Αν δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να το περάσεις χειροκίνητα από την πρώτη σελίδα του θέματος τροποποιήσεις. Ok , απλα ηθελα μια επισημη , καλα πληκτρολογιο και swype τα εχω σε ελληνικα σε zip , αλλωστε και σε καποια custom που εχω δεν ειχε ελληνικο και το εβαλα. Λογικα για να τα περασω θελω root οποτε θα βαλω μετα εναν kernel root μεσω odin (π.χ. semarphone) Το μενου με ενδιαφερε να ειναι ελληνικο και τιποτε αλλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros1984 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Kαλημέρα σε όλα τα μέλη. Εχω την gingerbread 2.3.3 και εχω κάνει root αλλά έχω το εξής πρόβλημα. όταν πατάω τις επαφές και θέλω να δώ το ιστορικό για παράδειγμα αυτό που μου κάνει είναι να μου εμφανίσει το ιστορικό και σχεδόν ακαριαία με μετάει στην αρχική οθόνη. Αυτό παρατηρείται επίσης και όταν θέλω να ψάξω μια επαφή μου. Πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Ευχαριστώ Μου παρουσίαζε και εμένα το ίδιο πρόβλημα. Στην αρχή χρησιμοποιούσα την εφαρμογή "fast reboot" και προσωρινά λυνόταν. Στη συνέχεια επειδή ήταν εκνευριστικό, αναβάθμισα τη συσκευή στη 2.3.6 και δεν ξανασυνέβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Μου παρουσίαζε και εμένα το ίδιο πρόβλημα. Στην αρχή χρησιμοποιούσα την εφαρμογή "fast reboot" και προσωρινά λυνόταν. Στη συνέχεια επειδή ήταν εκνευριστικό, αναβάθμισα τη συσκευή στη 2.3.6 και δεν ξανασυνέβη. Kαλημέρα σε όλα τα μέλη. Εχω την gingerbread 2.3.3 και εχω κάνει root αλλά έχω το εξής πρόβλημα. όταν πατάω τις επαφές και θέλω να δώ το ιστορικό για παράδειγμα αυτό που μου κάνει είναι να μου εμφανίσει το ιστορικό και σχεδόν ακαριαία με μετάει στην αρχική οθόνη. Αυτό παρατηρείται επίσης και όταν θέλω να ψάξω μια επαφή μου. Πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Ευχαριστώ Ακριβως! Βαλε μια 2.3.6 να απαλλαγεις απο τις ασθενειες των 2.3.3 ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 ξαναπερασα τελικα την jw6 και την εχω ""στησει"" παλι απο την αρχη..ας ελπισουμε οτι θα βγει <καλη> και θα λυθει το προηγουμενο προβλημα :D αντε να δουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 ξαναπερασα τελικα την jw6 και την εχω ""στησει"" παλι απο την αρχη..ας ελπισουμε οτι θα βγει <καλη> και θα λυθει το προηγουμενο προβλημα :D αντε να δουμε :D Ενημέρωσε γιατί με ενδιαφέρει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) ξαναπερασα τελικα την jw6 και την εχω ""στησει"" παλι απο την αρχη..ας ελπισουμε οτι θα βγει <καλη> και θα λυθει το προηγουμενο προβλημα :D αντε να δουμε :D Την περασα κι εγω με jvc csc και semaphore kernel. Αμεσως γινεται αντιληπτη η σπιρταδα της σε σχεση με την jw5.Ο tw φαινεται να λειτουργει πιο ομαλα, ειναι αμεσα ανταποκρισιμη και η συλλογη ειναι πλεον ταχυτατη!!!H εμβελεια του wifi ως συνηθως στις gingerbread ειναι μια απο τα ιδια, ενω το bluetooth λειτουργει υποδειγματικα οπως και στην jw5 βεβαια. Θα την αφησω μερικες μερες να δω εαν συνεχισει ετσι αλλιως γυρναω παλι σε ics :happy::happy: Το προβλημα που λες φιλε δεν συμβαινει σε εμενα παντως. Edited June 5, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Την περασα κι εγω με jvc csc και semaphore kernel. Αμεσως γινεται αντιληπτη η σπιρταδα της σε σχεση με την jw5.Ο tw φαινεται να λειτουργει πιο ομαλα, ειναι αμεσα ανταποκρισιμη και η συλλογη ειναι πλεον ταχυτατη!!!H εμβελεια του wifi ως συνηθως στις gingerbread ειναι μια απο τα ιδια, ενω το bluetooth λειτουργει υποδειγματικα οπως και στην jw5 βεβαια. Θα την αφησω μερικες μερες να δω εαν συνεχισει ετσι αλλιως γυρναω παλι σε ics :happy::happy: Το προβλημα που λες φιλε δεν συμβαινει σε εμενα παντως. Ηρακλη μονο το csc αλλαξες? Μοντεμ αφησες το δικο της? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ηρακλη μονο το csc αλλαξες? Μοντεμ αφησες το δικο της? Ναι Παρη, αφησα το δικο της το jw1. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts