Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε γενικες γραμμες, εαν εξαιρεσεις κατι ψιλοκολληματακια που παθαινει συχνα ο tw4 ( τα οποια βαζοντας αλλον launcher τα ξεφορτωνεσαι:) ) τοτε ναι λεει γιατι ειναι πιο γρηγορη με περισσοτερη ραμ και καλυτερη διαχειριση !!

ο tw4 δεν βγαινει?

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάλε έναν άλλον από το Play Store. Δεν είναι ανάγκη να τον βγάλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Σε γενικες γραμμες, εαν εξαιρεσεις κατι ψιλοκολληματακια που παθαινει συχνα ο tw4 ( τα οποια βαζοντας αλλον launcher τα ξεφορτωνεσαι:) ) τοτε ναι λεει γιατι ειναι πιο γρηγορη με περισσοτερη ραμ και καλυτερη διαχειριση !!

Έχω βάλει την jw5 από την πρώτη στιγμή. Ο touchwiz 4 δεν μου έχει κάνει ούτε ένα κολληματάκι.

Έχω βάλει την jw5 από την πρώτη στιγμή. Ο touchwiz 4 δεν μου έχει κάνει ούτε ένα κολληματάκι.
Στα λογια μου ερχεσαι,ουτε εγω εχω δει κολληματα εως τωρα και το εχω λιωσει (μαλον επειδη εχουμε και το sii και δεν θελει να ντροπιαστει η μαρκα :lol:)

Στα λογια μου ερχεσαι,ουτε εγω εχω δει κολληματα εως τωρα και το εχω λιωσει (μαλον επειδη εχουμε και το sii και δεν θελει να ντροπιαστει η μαρκα :lol:)

ποια jw5 εχετε βαλει?

Νομίζω το s είναι στα καλύτερα του!

ποια jw5 εχετε βαλει?

Ελβετική!

φιλε μου θα πεςρασεις την 2.3.6 value pack Ελβετικη. θα σου πω τι εκανα εγω βημα βημα:

1) κανεις hard reset

2) κανεις wipe data

3) περνας την 2.3.6 value pack Ελβετικη με odin

4) κανεις hard reset

5) κανεις wipe data

6) αλλαζεις το salew code σε EUR

7) και εχεις παντου μα παντου ελληνικα καθως και 3g (APN) για ελληνικους παροχους

Οκ

Πως κανω hard reset , wipe data και που αλλαζω το salew code σε EUR ;

Thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

ποια jw5 εχετε βαλει?
την ελβετικη και μαλιστα εγω εχω περασει την πρωτη με το ενα αρχειο

Νομίζω το s είναι στα καλύτερα του!

Ετσι νομιζω κι εγω,παει πολυ καλα

Υποτιθεται οτι οι jw5 λιγο πολυ ειναι ομοιες μεταξυ τους, ομως υπαρχουν διαφορες μεταξυ τους οπως της Σλοβακιας με της Ελβετιας.

Αραγε, την Ολλανδικη την εχει περασει κανενας..;

Μηπως ειναι ακομη καλυτερη κι απο την Ελβετικη..;:rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Υποτιθεται οτι οι jw5 λιγο πολυ ειναι ομοιες μεταξυ τους, ομως υπαρχουν διαφορες μεταξυ τους οπως της Σλοβακιας με της Ελβετιας.

Αραγε, την Ολλανδικη την εχει περασει κανενας..;

Μηπως ειναι ακομη καλυτερη κι απο την Ελβετικη..;:rolleyes:

Ασε Ηρακλη,δεν τσιμπαμε :lol::lol: Παντως η σλοβακικη μου εβγσλε θεμα με το μικροφωνο στις κλησεις το οποιο πιθανολογω να ηταν και λογω μοντεμ.Η ελβετικη ειναι αστερι

Ασε Ηρακλη,δεν τσιμπαμε :lol::lol: Παντως η σλοβακικη μου εβγσλε θεμα με το μικροφωνο στις κλησεις το οποιο πιθανολογω να ηταν και λογω μοντεμ.Η ελβετικη ειναι αστερι

Γιατι βρε φιλε, που ξερεις μπορει να αποδειχθει καλυτερη :p

Χωρις πλακα, υποτιθεται οτι διαφερουν μονο στο μοντεμ αλλα....

Ηρακλής!

Mετά τις δοκιμές και τα συμπεράσματά σας αφαίρεσα την Σλοβάκικη από τα επίσημα firmwares, αφού φαίνεται ότι το JV1 modem της ήταν αποτυχία.

(Πόσο θα γελάσω αν η Samsung Hellas τη δώσει στην Ελλάδα επίσημα...)

- Alex

Mετά τις δοκιμές και τα συμπεράσματά σας αφαίρεσα την Σλοβάκικη από τα επίσημα firmwares, αφού φαίνεται ότι το JV1 modem της ήταν αποτυχία.

(Πόσο θα γελάσω αν η Samsung Hellas τη δώσει στην Ελλάδα επίσημα...)

Πάντως μου φαίνεται παράξενο. Η εντύπωση που έχω είναι ότι η Σλοβακική, η Ολλανδική, η Ελβετική και η Πορτογαλική είναι ίδιες με διαφορετικο csc.

Μετά απο πολυυυυυ καιρό σε ICS, είπα πριν 4-5 μέρες να δοκιμάσω τις νέες rom της Samsung. Εβαλα την ελβετική JW5 (με το ένα αρχείο), την έστησα, μου φάνηκε λίγο αργή, η ευαισθησία του touchscreen κακή (και ας έπαιξα με την αντίστοιχη επιλογή στην εφαρμογή semaphore) μετά απο 2-3 μέρες αποφάσισα ότι για τις καθυστερήσεις δεν φταίει η rom αλλά ο TW4 (όχι ότι μου έκανε κάτι, απλά διάβασα εδω μέσα ότι δεν την παλεύει) έβαλα go launcher, η κατάσταση έμεινε ίδια, άρχισα να κανω o/c, να αλλάζω governors, έριξα και μια μετατροπή σε ext4... γενικά θλίψη. Εχθές πέρασα την slim 3.5 και επανήλθε το χαμόγελο στα χείλη μου. Ρε παιδιά, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Δεν πιστεύω ότι φταίει που η Slim είναι ICS ενώ η JW5 είναι Gingerbread. Πιστεύω ότι φταίει που στην JW5 έχει βάλει το χέρι της η Samsung. Θυμάμαι ότι κατα τον Σεπτέμβρη που είχε βγει η stable CM7 και είχα αποφασίσει να δοκιμάσω CM για πρώτη φορά, είχα γράψει εδω μέσα ότι "το κινητό έχει γίνει πιο ευχάριστο". Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι και τώρα. Με το vanilla andoid το κινητό ειναι αρκετά πιο ευχάριστο απο ότι με τις ρομ της samsung. Και δεν αναφέρομαι στο σχεδιαστικό μέρος του User Interface (αυτό μετά απο κάποιο καιρό το συνηθίζεις) αλλά στο πως αισθάνεσαι το κινητό κατα τη λειτουργία του.
Κώστας

Μετά απο πολυυυυυ καιρό σε ICS, είπα πριν 4-5 μέρες να δοκιμάσω τις νέες rom της Samsung. Εβαλα την ελβετική JW5 (με το ένα αρχείο), την έστησα, μου φάνηκε λίγο αργή, η ευαισθησία του touchscreen κακή (και ας έπαιξα με την αντίστοιχη επιλογή στην εφαρμογή semaphore) μετά απο 2-3 μέρες αποφάσισα ότι για τις καθυστερήσεις δεν φταίει η rom αλλά ο TW4 (όχι ότι μου έκανε κάτι, απλά διάβασα εδω μέσα ότι δεν την παλεύει) έβαλα go launcher, η κατάσταση έμεινε ίδια, άρχισα να κανω o/c, να αλλάζω governors, έριξα και μια μετατροπή σε ext4... γενικά θλίψη. Εχθές πέρασα την slim 3.5 και επανήλθε το χαμόγελο στα χείλη μου. Ρε παιδιά, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Δεν πιστεύω ότι φταίει που η Slim είναι ICS ενώ η JW5 είναι Gingerbread. Πιστεύω ότι φταίει που στην JW5 έχει βάλει το χέρι της η Samsung. Θυμάμαι ότι κατα τον Σεπτέμβρη που είχε βγει η stable CM7 και είχα αποφασίσει να δοκιμάσω CM για πρώτη φορά, είχα γράψει εδω μέσα ότι "το κινητό έχει γίνει πιο ευχάριστο". Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι και τώρα. Με το vanilla andoid το κινητό ειναι αρκετά πιο ευχάριστο απο ότι με τις ρομ της samsung. Και δεν αναφέρομαι στο σχεδιαστικό μέρος του User Interface (αυτό μετά απο κάποιο καιρό το συνηθίζεις) αλλά στο πως αισθάνεσαι το κινητό κατα τη λειτουργία του.

ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο νοιωθω κι εγω!!!!Το εχω πει πολλες φορες, οτι με το ics και την slim συγκεκριμενα δυσκολα γυριζει κανεις σε στοκ της samsung.Παντα στις συσκευες που ειχα ημουν υπερ των στοκ, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ποτε υπερ των samsung roms.

Με εξαιρεση βεβαια τις 2.2.1 !!! :)

Ηρακλής!

Καλησπερα παιδια και καλο μηνα.Διαβαζοντας ενα προηγουμενο μηνυμα ειδα ενα apk το οποιο η οθονη λειτουργει σαν CRT.Απο την πρωτη σελιδα :

- CRT screen-off και άλλα modification όπως % battery για την JW4 μόνο, τελικα πηγα στο :

- If you want only the crt-off- download it from here (http://www.mediafire.com/?225aynu2r4cof8o)

Πρεπει να εχεις κανεις root και να εχεις το συγκεκριμενο firmware (JW4) για να το περασεις ;

Edited by haralabosG

Καλησπερα παιδια και καλο μηνα.Διαβαζοντας ενα προηγουμενο μηνυμα ειδα ενα apk το οποιο η οθονη λειτουργει σαν CRT.Απο την πρωτη σελιδα :

- CRT screen-off και άλλα modification όπως % battery για την JW4 μόνο, τελικα πηγα στο :

- If you want only the crt-off- download it from here (http://www.mediafire.com/?225aynu2r4cof8o)

Πρεπει να εχεις κανεις root και να εχεις το συγκεκριμενο firmware (JW4) για να το περασεις ;

Ναι πρεπει να εχεις ρουταρισμενη jw4 και κερνελ που να εχει cwm recovery πχ. semaphore 2.7.4 και το περνας με install zip from sd card απο cwm...

Ηρακλής!

Nα ρωτησω , κατεβασα την I9000XXJW4 , αλλα πως στο καλο την περναμε στο κινητο ?

Κατεβηκε το αρχειο I9000XXJW4_I9000OXAJW5_CPW.zip και το ξεζιπαρα και βγηκε το αρχειο JW4_JW5_JW4.zip , μετα αν ξεζιπαρεις και αυτο σου βγαζει φακελο με πολλα αρχεια ?

Αν την περνας μεσω odin δεν πρεπει να εχεις τα αρχεια tar , το pit , το pda , το phone και το csc ??

????:wacko:????

Nα ρωτησω , κατεβασα την I9000XXJW4 , αλλα πως στο καλο την περναμε στο κινητο ?

Κατεβηκε το αρχειο I9000XXJW4_I9000OXAJW5_CPW.zip και το ξεζιπαρα και βγηκε το αρχειο JW4_JW5_JW4.zip , μετα αν ξεζιπαρεις και αυτο σου βγαζει φακελο με πολλα αρχεια ?

Αν την περνας μεσω odin δεν πρεπει να εχεις τα αρχεια tar , το pit , το pda , το phone και το csc ??

????:wacko:????

εισαι σιγουρος οτι σου βγηκε JW4_JW5_JW4.zip και οχι JW4_JW5_JW4.tar? ;)

ρομ με 1 αρχειο τις περναμε ΧΩΡΙΣ pit & repartition (κανονικα στο πεδιο pda)

εισαι σιγουρος οτι σου βγηκε JW4_JW5_JW4.zip και οχι JW4_JW5_JW4.tar? ;)

ρομ με 1 αρχειο τις περναμε ΧΩΡΙΣ pit & repartition (κανονικα στο πεδιο pda)

χιλια ευχαριστω απλα δεν φενεται η καταληξη ΤΑR στα windows του PC (το type φενεται σαν WinRAR archive και γιαυτο μπερδευτικα) , αλλα μονο στο odin , τωρα το ειδα .

Απλα κιολας δεν ειχα την τυχη να φλασαρω στο παρελθον στο S καποια rom με μονο αρχειο στο PDA .

Γενικος οτι rom εβαζα και στο S και στο S II που εχω ηταν ολες custom μεσω ClockWorkMod Recovery .

Οκ , thanks !!:)

Edited by jimmis1974

Αν φοράς custom τότε πρέπει να βάλεις μία ROM με τρία αρχεία, re-partition και pit.

Γιατί δεν κατεβάζεις από το θέμα Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης που είναι με τρία αρχεία;

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

OK , απλα θελω να βαλω για δοκιμη μια original και οχι cusmom για να τσεκαρω ενα προβληματακι που εχω , και πιο συγκεκριμενα το wifi δεν μου συνδεεται σε μερικα free δυκτια ( σε αλλα συνδεεται σε αλλα οχι)

Κατα τα αλλα με την custom που ειμαι τωρα το κινητο πραγματικα πεταει και μαλλον δεν θα την αλλαξω .

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

OK , απλα θελω να βαλω για δοκιμη μια original και οχι cusmom για να τσεκαρω ενα προβληματακι που εχω , και πιο συγκεκριμενα το wifi δεν μου συνδεεται σε μερικα free δυκτια ( σε αλλα συνδεεται σε αλλα οχι)

Κατα τα αλλα με την custom που ειμαι τωρα το κινητο πραγματικα πεταει και μαλλον δεν θα την αλλαξω .

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Μπορεί στα free δίκτυα να πάει να μπει με ip που ήδη είναι πιασμένη.

Μπορεί στα free δίκτυα να πάει να μπει με ip που ήδη είναι πιασμένη.

:wacko: δηλαδη? απλα μου λεει συνεχεια "ληψη διευθυνσης ΙΡ" και μενει εκει.

Τελος παντων δεν ειναι κανα σοβαρο προβλημα , απλα ελεγα μην ειναι θεμα rom να δοκιμάσω μια original .

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις