haralabosG Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Λογικά Value Pack θα είναι. Αφού είναι XW τότε θα έχει υποστήριξη Ελληνικών σε όλα. Μπορω να τη περασω δηλαδη με τον τροπο που περιγραφεται στο "Eπίσημα Samsung firmwares και οδηγός εγκατάστασης με Odin" ; Δεν εχω ξανακανει update (ουτε root). To S εχει επανω την I9000XXJVO (2.3.3).Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Κάνεις τα πάντα όπως λέει ο οδηγός. Η JW5 είναι με ένα αρχείο οπότε φλασάρεις χωρίς re-partition και pit. Ξεκινάς δηλαδή από το δεύτερο βήμα του οδηγού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Αυτός ο semaphore είναι για το captivate, όχι για το κινητό μας. Ο δικός μας semaphore είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 EDIT: Δοκίμασε εδώ για τον 2.4.0 http://www.mediafire.com/?3wl54if38gm7hxr Σε ευχαριστω πολυ, φαινεται οτι σιγα σιγα βρισκω την ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Κάνεις τα πάντα όπως λέει ο οδηγός. Η JW5 είναι με ένα αρχείο οπότε φλασάρεις χωρίς re-partition και pit. Ξεκινάς δηλαδή από το δεύτερο βήμα του οδηγού. Thanks for the quick reply.Θα την περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Thanks for the quick reply.Θα την περασω. Έχεις όντως jvo, ή "έκδοση βασικού φάσματος xxjvo"? Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Thanks for the quick reply.Θα την περασω. Αν την πέρασες, πες μας αν έχει Ελληνικά, και εντυπώσεις. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Thanks for the quick reply.Θα την περασω. πες μας για να την περασω και γω στην γυναικα μου. 1) εχει παντου ελληνικά; 2) εχει tw 4.0 Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 πες μας για να την περασω και γω στην γυναικα μου. 1) εχει παντου ελληνικά; 2) εχει tw 4.0 Ναι και στα δυο ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Μόλις έβαλα JW5. Πρώτες εντυπώσεις: Πολλή μνήμη αλλά το scrolling δεν έγινε πιο smooth όπως έλπιζα. Η rom είναι τσέχικη και είναι της vodafone. Στην αρχή σου βγάζει αντί για το S τηε samsung το σηματάκι της vodafone. Κατα τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα, ελληνικά μπήκαν κανονικά, αλλά ξενέρωσα που το crt-off της Jw4 δεν κάνει για τούτη και μου λείπει απίστευτα. Παρακαλώ όποιος το βρεί να ποστάρει. (pleaseeeeeee). Περαιτέρω εντυπώσεις εν καιρώ! Κάτι άλλο που με έχει ξενερώσει: στον semaphore 2.4.0 είχε επιλογή στο low memory killer το chainfire (90mb free) που πραγματικά έπιανε και είχα πάντα ελεύθερη μνήμη πάνω από 85mb. Εδώ όμως η "καλύτερη" επιλογή είναι το game (80mb free) αλλά δεν είναι εξίσου αποτελεσματικό. Μετά από λίγη ώρα είχα 52mb free! Ε μα τι να τα κάνω τα 384mb συνολικά τότε... -και υπ'όψιν έχω το autostarts εγκατεστημένο. Δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι ή αν η λογική μου είναι λαθος... Edited April 19, 2012 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Δεν έβαλες semaphore? Νομίζω πως κάνει η τελευταία έκδοση (αυτή που κάνει και στην JW4). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Μα εννοείται πως έβαλα... την 2.7.4bm. Τέσπα ο χρόνος θα δείξει ακόμα νωρίς είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Μα εννοείται πως έβαλα... την 2.7.4bm. Τέσπα ο χρόνος θα δείξει ακόμα νωρίς είναι... ααα συγγνώμη δεν το διάβασα πολύ προσεχτικά και νόμιζα πως δεν είχες βάλει (γιατί λες για τo low mem killer) Αυτό με τη μνήμη μπορείς να το αλλάξεις και χειροκίνητα. Ένα αρχείο στο κάπου στο system είναι, το ανοίγεις και του γράφεις όσα ΜΒ θες. Δεν το έχω ψάξει το θέμα αλλά κάπως γίνεται αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ειναι 2 εκδοσεις I9000XWJW5 2.3.6 2012 April I9000OXXJVC Slovakia I9000XWJW5 2.3.6 2012 April I9000OXXJVC Slovakia (Orange) η Slovakia (Orange) εχει το σημα της Vodafone οταν ανοιγει ενω η σκετη βγαζει κανονικα το σημα του galaxy s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Μόλις έβαλα JW5. Πρώτες εντυπώσεις: Πολλή μνήμη αλλά το scrolling δεν έγινε πιο smooth όπως έλπιζα. Η rom είναι τσέχικη και είναι της vodafone. Στην αρχή σου βγάζει αντί για το S τηε samsung το σηματάκι της vodafone. Κατα τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα, ελληνικά μπήκαν κανονικά, αλλά ξενέρωσα που το crt-off της Jw4 δεν κάνει για τούτη και μου λείπει απίστευτα. Παρακαλώ όποιος το βρεί να ποστάρει. (pleaseeeeeee). Περαιτέρω εντυπώσεις εν καιρώ! Κάτι άλλο που με έχει ξενερώσει: στον semaphore 2.4.0 είχε επιλογή στο low memory killer το chainfire (90mb free) που πραγματικά έπιανε και είχα πάντα ελεύθερη μνήμη πάνω από 85mb. Εδώ όμως η "καλύτερη" επιλογή είναι το game (80mb free) αλλά δεν είναι εξίσου αποτελεσματικό. Μετά από λίγη ώρα είχα 52mb free! Ε μα τι να τα κάνω τα 384mb συνολικά τότε... -και υπ'όψιν έχω το autostarts εγκατεστημένο. Δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι ή αν η λογική μου είναι λαθος... μετα που ειδες οτι ειχες 52Mb free ειδες καπου να σου λαγκαρει? ποιο το νοημα να σου κλεινει οτι εφαρμογη βρει για να εχεις παντα 100Mb free? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) μετα που ειδες οτι ειχες 52Mb free ειδες καπου να σου λαγκαρει? ποιο το νοημα να σου κλεινει οτι εφαρμογη βρει για να εχεις παντα 100Mb free? Ένα λαγκάρισμα το είχε αλλά όπως είπα και πριν εντυπώσεις θα σας πω αφού περάσει λίγος καιρός πρώτα. Όσο για αυτό που λες οκ το δέχομαι σαν λογική (αν και δεν κλείνει ό,τι εφαρμογή να ναι) αλλά μην ξεχνάς ότι περι ορέξεως κολοκυθόπιτα... Anyway για όποιον ενδιαφέρεται: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25043127 (Τώρα μου έφυγε η ξενέρα):lol: ειναι 2 εκδοσεις I9000XWJW5 2.3.6 2012 April I9000OXXJVC Slovakia I9000XWJW5 2.3.6 2012 April I9000OXXJVC Slovakia (Orange) η Slovakia (Orange) εχει το σημα της Vodafone οταν ανοιγει ενω η σκετη βγαζει κανονικα το σημα του galaxy s? Ναι. Εγώ έβαλα την Τσέχικη της Vodafone. (Όταν το κατέβασα ήταν η μόνη που υπήρχε) Edited April 19, 2012 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω ενα θεματακι με το WiFi. Δυσκολευεται πολυ η επιτεξη της ζευξης ενω πολλες φορες ενω αλλες συσκευες βρισκουν wifi το δικο μου δεν βρισκει, ή αν βρισκει καποιο, συνηθως ειναι με ασθενες σημα ενω απο αλλες συσκευες Galaxy S το wifi συνηθως φαινεται να εχει ενταση περισσοτερων γραμμων. Λετε να πρεπει να προχωρησω σε καποια αναβαθμιση φλασαροντας την μνημη μηπως και στρωσει το προβλημα?? (Η' μηπως να το φλασαρω ετσι κι αλλιως!!??) Ευχαριστω. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω ενα θεματακι με το WiFi. Δυσκολευεται πολυ η επιτεξη της ζευξης ενω πολλες φορες ενω αλλες συσκευες βρισκουν wifi το δικο μου δεν βρισκει, ή αν βρισκει καποιο, συνηθως ειναι με ασθενες σημα ενω απο αλλες συσκευες Galaxy S το wifi συνηθως φαινεται να εχει ενταση περισσοτερων γραμμων. Λετε να πρεπει να προχωρησω σε καποια αναβαθμιση φλασαροντας την μνημη μηπως και στρωσει το προβλημα?? (Η' μηπως να το φλασαρω ετσι κι αλλιως!!??) Ευχαριστω. οσο και να φαλασαρεις το προβλημα δεν θα λυθει... οι gingerbread δεν εχουν καλο σημα στο wifi στο galaxy s Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Κάνεις τα πάντα όπως λέει ο οδηγός. Η JW5 είναι με ένα αρχείο οπότε φλασάρεις χωρίς re-partition και pit. Ξεκινάς δηλαδή από το δεύτερο βήμα του οδηγού. Εγινε (ειναι το πρωτο μου ) update με το firmware I9000XWJW5 (I9000OXXJVC Slovakia). Δεν μπορω να πω οτι γνωριζω αρκετα ωστε να καταλαβω διαφορες, παντως υπαρχουν τα Ελληνικα μενου/ πληκτρολογια/APN....... Πολυ πιο ωραιο το TouchWiz 4 Edited April 19, 2012 by haralabosG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγινε (ειναι το πρωτο μου ) update με το firmware I9000XWJW5 (I9000OXXJVC Slovakia). Δεν μπορω να πω οτι γνωριζω αρκετα ωστε να καταλαβω διαφορες, παντως υπαρχουν τα Ελληνικα μενου/ πληκτρολογια/APN....... Πολυ πιο ωραιο το TouchWiz 4 καλημερα! Μπορει καποιος να δωσει το link για την jw5; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καλημερα! Μπορει καποιος να δωσει το link για την jw5; Ευχαριστω! Νεα επισημη jw5 + jw4 modem Ελβετιας :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1608863 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Νεα επισημη jw5 + jw4 modem Ελβετιας :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1608863 δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο μονο swype:/ ακυρο εχει απλα επρεπε να το γυρισω σε EUR :D :D :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 20, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Και η Πορτογαλία έχει βγαλε JW3 value pack. Συνήθως της Πορτογαλίας έχουν και Ελληνικά αν κρίνω από το δικό μου που είχε csc TMN. Edited April 20, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καλησπερα παιδια! Μηπως εχω χασει κατι; Κατεβασα την jw5 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1608863. Την ξεζιπαρω, και μου βγαζει ενα αρχειο zip και ενα εικονιδιο που λεει SS-DL.dll! Πως την φλασαρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) καλησπερα παιδια! Μηπως εχω χασει κατι; Κατεβασα την jw5 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1608863. Την ξεζιπαρω, και μου βγαζει ενα αρχειο zip και ενα εικονιδιο που λεει SS-DL.dll! Πως την φλασαρουμε; Rom ενός αρχείου την περνάς χωρίς pit και repartition. Εννοείται πως (εφόσον είναι gb) πρέπει να είσαι σε κάποια άλλη gb και το filesystem σου να είναι rfs. Το dll το αγνοείς. Edit: Σου βγάζει zip αρχείο?? Είσαι σίγουρος? (δεν είμαι σε pc για να την κατεβάσω) Sent from my Galaxy S using homing pigeon Edited April 20, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 και γω την κατεβασα και μου βγαζει ενα αρχειο το JW5_JVC_JW4.tar Αυριο την περναω. Πρεπει να ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η μαμα samsung για το Galaxy S (JW5 με modem JW4) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts