Superuser Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 1. θα πρέπει να κάνω πρώτα root για να πάρω ενα nadroid backup και αν ναι με ποια μέθοδο? 2. εγκατάσταση semaphore απο τον οδηγό του Superuser 3. εγκατάσταση jw1 απο τον οδηγό του Tyxerakias 4. εγκατάσταση apk για το ext4 Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν και φυσικά σε ολους όσους μας ανοίγουν τα μάτια με τις γνώσεις τους και τους εξαιρετικά αναλυτικούς οδηγους τους ΥΓ: υπάρχει κάποιος τυφλοσούρτης για ποιες απο τις 10δες rom που κυκλοφορούν ταιριάζουν σε κάθε συσκευή? 1. Ναι, αν θέλεις backup όπως σου είπε ο nikos523. Βάλε Semaphore για ποιο εύκολο root. 2. Φλάσαρε την rom όπως λέει στον οδηγό του ο Tyxerakias. 3. Αν θες να έχεις και πάλι root ξαναβάλε τον Semaphore. 4. Δεν νομίζω ότι θα το χρειαστείς το ext4. Δεν θα δεις και καμία διαφορά από το rfs σύστημα. Όσες rom έχουμε σε αυτό το forum και σε αυτό εδώ κάνουν για το Galaxy S και μόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Την deoxed έχει ή την odex? Την odex έχει εδώ στο φόρουμ. Την Deodex θα την βρεις κάπου στο xda. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος πως αφού είναι XWJW1 θα συνδιάζεται άνετα με το ελληνικό JV9 CSC αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Νομίζω πως την deodex τη βάζεις μέσω cwm recovery σαν custom rom οπότε όταν κατεβάσεις το zip της θα πρέπει να ενσωματώσεις εσύ το ελληνικό csc μέσα στο zip γιατί αμφιβάλλω αν θα το έχουν κάνει με το JV9 ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 4. Δεν νομίζω ότι θα το χρειαστείς το ext4. Δεν θα δεις και καμία διαφορά από το rfs σύστημα. Εχω διαβασει για σημαντικη διαφορα απο καποια σχολια, γι αυτο και σκεφτηκα να το περασω. Η μετατροπη σε ext4 ειναι αυτο που λεμε lagfix σωστα? και αν τελικα το δοκιμασω φανταζομαι οτι θα εχει και την αντιστροφη επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ναι, το λεγόμενο lagfix είναι αλλά στις 2.3 δεν το χρειάζεσαι γιατί έχει βελτιωθεί κατά πολύ το rfs. Υπάρχει και αντίστροφη επιλογή αλλά πολλές φορές καταλήγεις με soft brick του κινητού οπότε επειδή είσαι νέος χρήστης και δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά σε συμβουλεύω να το αφήσεις με rfs. Όπως σου είπα και πριν δε θα δεις διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Την deoxed έχει ή την odex? Επίσημη σημαίνει odex... όλες στην επισημασμένη σελίδα είναι όπως τις δίνει η Samsung. EDIT: Mε πρόλαβε ο Νίκος Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Sorry αν σας ζάλισα αλλά όταν βάλω semaphore και jwi, πως γυρνάω σε κανονική κατάσταση. πχ πρέπει να το πάω στο sercive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Sorry αν σας ζάλισα αλλά όταν βάλω semaphore και jwi, πως γυρνάω σε κανονική κατάσταση. πχ πρέπει να το πάω στο sercive περνάς την jvi με το Odin :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 συγνωμη που αναφερομαι εδω αλλα αν καποιος φιλος που του εσπασε οθονη κ το γιαλι ας μου πει που βρηκε ανταλακτικο κ εντυπωσεις.ευχαριστω και παλι συγνωμη για το of topic.samsung gs i-9000 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 συγνωμη που αναφερομαι εδω αλλα αν καποιος φιλος που του εσπασε οθονη κ το γιαλι ας μου πει που βρηκε ανταλακτικο κ εντυπωσεις.ευχαριστω και παλι συγνωμη για το of topic.samsung gs i-9000 http://www.vnp.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=8834 αυτο βρηκα με μια αναζητηση απο skroutz αλλα μηπως βρεις φνηνοτερη απο εξω............ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 σε ευχαριστω. με μια ματια παντωςτα ελληνικα μαγαζια σε κανουν να αναρωτιεσαι με τι κριτιρια βγαζουν κοστολογια. ειδα τιμες απο 152 εως ακουσον 209ευρο. ευχαριστω κ παλι Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 σε ευχαριστω. με μια ματια παντωςτα ελληνικα μαγαζια σε κανουν να αναρωτιεσαι με τι κριτιρια βγαζουν κοστολογια. ειδα τιμες απο 152 εως ακουσον 209ευρο. ευχαριστω κ παλι Με τα κριτήρια των γνήσιων ανταλλακτικών Samsung κοστολογουν. Μην ψάχνεις από Ελλάδα δε σε συμφέρει. Εκτός αν θες ντε και καλά γνήσια ανταλλακτικά στην τιμή ολόκληρου του κινητού :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Την odex έχει εδώ στο φόρουμ. Την Deodex θα την βρεις κάπου στο xda. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος πως αφού είναι XWJW1 θα συνδιάζεται άνετα με το ελληνικό JV9 CSC αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Νομίζω πως την deodex τη βάζεις μέσω cwm recovery σαν custom rom οπότε όταν κατεβάσεις το zip της θα πρέπει να ενσωματώσεις εσύ το ελληνικό csc μέσα στο zip γιατί αμφιβάλλω αν θα το έχουν κάνει με το JV9 ελληνικό. Και πως γίνετε αυτό ,περνάω μετά με ODIN το JV9 μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Και πως γίνετε αυτό ,περνάω μετά με ODIN το JV9 μόνο του? Σε στοκ odex το έχω κάνει και έγινε από ότι θυμάμαι. Αλλά εγώ σκέφτηκα αρχικά πως θα πρέπει να κάνεις αποσυμπίεση το csc, να βρεις τους φακέλους με τα product codes και να δεις μετά μέσα στο zip που βρίσκονται αυτά, ώστε να αντικαταστήσεις του zip με αυτά του csc JV9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafnos Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Υπαρχει καποιο link για το ελληνικο πληκτρολογιο της samsung γιατι αυτο στο πρωτο post δεν δουλευει????? Edited February 27, 2012 by dafnos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Είχε δοθεί πάλι μερικά posts πιο πίσω... ορίστε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι...φοραω πανω την jetpack 8.2 jw1 με tw4 launcher και σε μερικα παιχνιδια μου crasharei δηλαδη κολλαει το παιχνιδι και δεν δεχεται εντολη το κινητο και μετα απο 1 λεπτο κανει reboot το κινητο απο μονο του καποια ιδεα?παιζει να φταει η rom?μου το εχει κανει στο real racing 2 και στο real football 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 περνάς την jvi με το Odin :) και με τον semaphore τι γίνετε? Αν ξαναπεράσω την jvi θα αντικατασταθεί ο semaphore με τον stock kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 και με τον semaphore τι γίνετε? Αν ξαναπεράσω την jvi θα αντικατασταθεί ο semaphore με τον stock kernel? Με το φλασάρισμα θα φύγει ο semaphore. Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Η jw1 του superuser με τα 3 αρχεία που είναι στα επίσημα firmwares ποιο modem έχει? Θυμάμαι είχα διαβάσει πως το jvt είναι το καλύτερο. Επίσης όσοι το έχετε δοκιμάσει τι είναι καλύτερο να βάλω semaphore default ή sc.. αν βάλω τον default και με χαλάν τα χρώματα είναι εύκολο να βάλω τον sc? Edited February 28, 2012 by tsilakostheone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Το JVT έχει (με ένα download και extract θα το έβλεπες και μόνος σου) αλλά και να μην είχε αυτό θα μπορούσες να το βρεις και να το φλασάρεις στην θέση του άλλου που θα είχε μέσα η rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Γεια σας παιδιά, Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετική με εγκατάσταση νέου firmware. Θέλω να εγκαταστήσω την έκδοση 2.3.6 [i9000XWJVZ (XEO) (έκδοση 25 Nοεμβρίου - Πολωνία)] όπως αναφέρεται στο sticky. Έχω ακολουθήσει την διαδικασία έχω περάσει τα 3 αρχεία σε PDA, PHONE και CSC αντίστοιχα, το re-partition ειναι ξε-τικαρισμένο και στο pit δεν έχω βάλει τίποτα. Η διαδικασία ξεκίνησε και για πάνω από μια ώρα μου γράφει "please wait...". Είναι φυσιολογικό; Υ.Γ. Πόση ώρα περίπου διαρκεί η εγκατάσταση; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Κάτι δεν πάει καλά...! Δεν κάνει πάνω από πέντε λεπτά για να τελειώσει η διαδικασία. Τι έκδοση φόραγες όταν ξεκίνησες να φλασάρεις; Αναγκαστικά το αποσυνδέεις για να ξαναδοκιμάσεις αφού κόλλησε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Κάτι δεν πάει καλά...! Δεν κάνει πάνω από πέντε λεπτά για να τελειώσει η διαδικασία. Τι έκδοση φόραγες όταν ξεκίνησες να φλασάρεις; Αναγκαστικά το αποσυνδέεις για να ξαναδοκιμάσεις αφού κόλλησε. Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ, αλλα η διαδικασία σωστά δεν ακολουθήθηκε; Την 2.3.3 JVU (πρώτη φορά δοκίμασα να περάσω νέο firmware, είχε το πρώτο από όταν το αγόρασα!!) Απλά το μόνο που με παραξένεψε είναι το γεγονός πως στις εικόνες του οδηγού υπάρχει το .pit αρχείο ενώ λέει πως δεν πρέπει να υπάρχει!! Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Αν έκανες ότι λέει ο οδηγός και σύμφωνα με αυτά που γράφεις ακολουθήθηκε σωστά η διαδικασία. Ξαναπάρε τον οδηγό από την αρχή και βεβαιώσου ότι έχεις περάσει drivers, δεν τρέχει το KIES και ότι τρέχεις το Odin ως administrator. Βάλε και ένα re-partition με pit αφού σου κόλλησε για να είμαστε σίγουροι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Αν έκανες ότι λέει ο οδηγός και σύμφωνα με αυτά που γράφεις ακολουθήθηκε σωστά η διαδικασία. Ξαναπάρε τον οδηγό από την αρχή και βεβαιώσου ότι έχεις περάσει drivers, δεν τρέχει το KIES και ότι τρέχεις το Odin ως administrator. Βάλε και ένα re-partition με pit αφού σου κόλλησε για να είμαστε σίγουροι. Τα έκανα κανονικά το 1ο βήμα με το re-partition δούλεψε κανονικά αλλά το 2ο κολλάει στο ίδιο σημείο. Ενδεικτικά κολλάει στο: <ID:0/006>Odin v.3 engine (ID:6).. <ID:0/006>File analysis.. <ID:0/006>Enter CS for MD5.. <ID:0/006>Check MD5..Do not unplug the cable.. <ID:0/006>Please wait.. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το αρχείο; Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts