Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Semaphore έχει CWM. Σβήσε το κινητό σου και κράτα πατημένα τα κουμπιά Home - Volume Up - Power μέχρι να ανοίξει και θα μπείς σε CWM Recovery. Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο Semaphore έχει CWM. Σβήσε το κινητό σου και κράτα πατημένα τα κουμπιά Home - Volume Down - Power μέχρι να ανοίξει και θα μπείς σε CWM Recovery.

Το εκανα αλλα μπαινει σε download mode και οχι σε CWM....μηπως κατι δεν κανω καλα....στην 2.3.4 που ειχα με semaphone ειχε .app semaphone που εκανες απι εκει reboot to cwm ενω τωρα δεν εχω το .app του cwm και οταν κανω τον συνδιασμο των 3 κουμπιωνμε βαζει σε download mode.....η μηπως δεν κανω κατι καλα.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Thanks Νίκο! Είδες τι κάνει η βιασύνη;

Για όποιον θέλει και το CWM Manager. Το βάζετε στην SDCard, κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής και είσαστε έτοιμοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ολα οκ ναι volume up ηθελε κ ολα οκ.....σας ευχαριστω ολους....

Μολις παρατηρισα οτι εχω προβλημα με την βιντεοκληση απο Τalk....ενω με την original 2.3.3 μου εβγαζε την επιλογη βιντεοκλισης (οταν πατουσαμε τον λογαριασμο μας αν κ δουλευε μονο με την πισω καμερα) τωρα (jw1 semaphone)δε την βγαζει κ δεν μπωρο να επικοινωνισω μεσω βιντεο...κατι....καπου ειχα διαβαση αλλα δεν θυμαμαι τι και που μιας κ εμενα μου δουλευε (εστω κ με την πισω καμερα μονο)....κ το google+ δεν βολευη οταν επικοινωνεισ με PC μιας κ δεν βλεπεις τους διαθεσιμους που ειναι online κ δεν μπορεις να τους καλεσεις σε hangout μονο αυτοι εσενα.....

Αν μπορει καποιος ας βοηθιση...σας ζαλησα ε....ευχαριστω

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ολα οκ ναι volume up ηθελε κ ολα οκ.....σας ευχαριστω ολους....

Μολις παρατηρισα οτι εχω προβλημα με την βιντεοκληση απο Τalk....ενω με την original 2.3.3 μου εβγαζε την επιλογη βιντεοκλισης (οταν πατουσαμε τον λογαριασμο μας αν κ δουλευε μονο με την πισω καμερα) τωρα (jw1 semaphone)δε την βγαζει κ δεν μπωρο να επικοινωνισω μεσω βιντεο...κατι....καπου ειχα διαβαση αλλα δεν θυμαμαι τι και που μιας κ εμενα μου δουλευε (εστω κ με την πισω καμερα μονο)....κ το google+ δεν βολευη οταν επικοινωνεισ με PC μιας κ δεν βλεπεις τους διαθεσιμους που ειναι online κ δεν μπορεις να τους καλεσεις σε hangout μονο αυτοι εσενα.....

Αν μπορει καποιος ας βοηθιση...σας ζαλησα ε....ευχαριστω

Βίντεοκλήση στο Talk έχω μόνο με ICS(CM9), με την 2.3.6 XXJVU δεν γίνεται (τουλάχιστον με το δικό της Talk).

Κάπου είχα δει Talk για gingerbread που υποστηρίζει βιντεοκλήση.(το βάζεις εσύ manual)

Με την google plus εφαρμογή κάνω βιντεκλήση στην JVU , αλλά μόνο αν με καλέσει κάποιος . Μέσα απο την εφαρμογή στο κινητό δεν βρήκα κάποιο τρόπο να καλέσω εγώ..... όσο για τον messenger του plus απο ότι κατάλαβα είναι μόνο για μηνύματα μεταξύ κινητου-κινητού και όχι κινητού-pc. Αν στείλεις ένα μήνυμα απο το G+ σε κάποιον σε υπολογιστή δεν θα πάρει τίποτα.......

Γενικά έχω μπευρευτεί με την google ( και μάλλον και οι ίδιοι) με το θεμα G+ VS Talk....νομίζω το Talk το πάνε για απόσυρση αφού ενσωματώνεται στο G+.

Είχα μέχρι προχθές την CM9b15 χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και κανα δυό εβδομάδες και κάποια στιγμή ενώ χρησιμοποιούσα κανονικά το Talk , διαπίστωσα πως όταν κλέινει η οθόνη ( και ενώ έχω στις επιλογές να είμαι πάντα online) με βάζει σε away status με αποτέλεσμα να μην μου έρχονται notifications για μηνύματα. Τι ξαναπέρασα νέα gapps , τι καθάρισα την cache , τι άλλαξα κερνελ, τι έκανα factory restore ..... δεν άλλαξε τίποτα. Οπότε λέω θα φταίει η ρομ και βάζω την JW1 . Ούτε έτσι δούλεψε και ξαναέβαλα την JVU όπου πότε δουλέυει και πότε όχι..... απίστευτα πράγματα.

Σε αντίθεση, ο facebook messenger δουλεύει τέλεια παντού!!

Edit: thanks Μιχάλη , θα το δοκιμάσω

Edit2: άκυρο , μας φάγανε το multiupload, πάπαλα

Edited by kosmas75

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058654 fully working gtalk + Sgs 2 apps

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Δυστυχος δεν λειτουργει το link στο xda.....παντος εγω με την official 2.3.3 ειχα κανονικα κ απροβληματιστη βιντεοκληση αλλα μονο με την πισω καμερα τιυ γαλαξια με τελειο ηχο κ καλη εικονα.....αντε να δουμε φτιαχνουμε ενα χαλανε 10

Θα ηταν εφικτο καποιος συνφορουμιτης να μου υποδειξει θεματα* για jw1 kernel ? εψαξα καμια 10ρια σελιδες στο xda αλλα δεν βρηκα τπτ .... Ευχαριστω εκ των προτέρων!

*themes ,δλδ ν αλλαξει οοολο !οχι μονο το φοντο!

ειμαι στην 6.0 juwe και εκδοση κερνελ:

2.6.35.7 I9000XWJW1-

:superman:

Θα ηταν εφικτο καποιος συνφορουμιτης να μου υποδειξει θεματα* για jw1 kernel ? εψαξα καμια 10ρια σελιδες στο xda αλλα δεν βρηκα τπτ .... Ευχαριστω εκ των προτέρων!

*themes ,δλδ ν αλλαξει οοολο !οχι μονο το φοντο!

ειμαι στην 6.0 juwe και εκδοση κερνελ:

2.6.35.7 I9000XWJW1-

Κατ αρχάς δεν ψάχνεις θέμα για jw1 (που είναι η έκδοση kernel) αλλά για (deodexed) jvt tom (που βασίζεται η juwe 6). Δυστυχώς δεν είμαι στον υπολογιστή οπότε δεν μπορώ να κοιτάξω αυτήν τη στιγμή, το μόνο που μπορώ να σου επισημάνω είναι ότι η juwe δυστυχώς είναι παλιά και χωρίς υποστήριξη...

Βασίλης!

αν και βγαινουμε offtopic λιγο, μπορεις να μου υποδειξεις μια καλυτερη ; θα ηθελα να μην τρωει πολυ μπαταρια και πολυ ram ... Γενικα να ειναι..... οικονομικη! και το theme θελω να το αλλαξω μονο κ μονο επειδη δεν μ αρεσει αυτη η μαυριλα !! :P Χμμ βασικα σκεφτομουν να βαλω την Galaxian καποια στιγμη! Δεν ηξερα οτι ειναι παλια η juwe... :( Ειχα βαλει και την amestris αλλα δεν πολυεντυπωσιαστηκα! Θα εβαζα καποια ics αλλα απ οτι ξερω ειναι beta ή port, φοβαμαι μην εχω κολληματα στο κινητο! Εν τω μεταξυ εχω backup απο mybackup root και δεν ξερω αν θα ειναι συμβατο αν αλλαξω απο τζιντζερ σε παγωτο !

Βάλε μια stock JW1 με Semaphore kernel και θα ησυχάσεις αν θες καλή μπαταρία και σταθερότητα. Δεν ξέρω βέβαια αν κυκλοφορούν θέματα για την JW1 μιας και είναι odex αλλά είναι πολύ καλή rom.

Οδηγίες εγκατάστασης ξέρεις που θα βρεις...!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Βασικα λεω να βαλω αυτη που βρηκα στο φορουμ μας, που λεει jw1 με τρια αρχεια!

(το crt screen off μπαινει ευκολα ; )

Παιδια καλησπερα! Να ρωτησω κατι, βλεπω στις επιλογες στον semaphore την επιλογη xbox pad(ή κατι τετοιο). Αν δεν κανω λαθος ειναι μια λειτουργεια για το usb hub που μας επιτρεπει να συνδεσουμε το χειριστηριο του xbox στο κινητο μας. Ηθελα να ρωτησω, αν η λειτουργεια αυτη αναφερεται σε WIRELESS κοντρολ (σαν και αυτο http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Microsoft-XBOX360-Wireless-Controller-Black-NSF-00002.htm). Καποιος που να γνωριζει ή να μπορει να ρωτησει τον stratosk υπαρχει? Για να μην αγορασω τα εξαρτηματα για την συνδεση ασκοπα! Ευχαριστω!

Βασικα λεω να βαλω αυτη που βρηκα στο φορουμ μας, που λεει jw1 με τρια αρχεια!

(το crt screen off μπαινει ευκολα ; )

Ναι αυτή βάλε.

Ναι μπαίνει εύκολα, αρκεί να έχεις cwm recovery το οποίο μπαίνει αν έχεις κάποιον custom kernel όπως semaphore που μπαίνει εξίσου εύκολα μέσω odin. (Υπάρχουν οδηγίες εδώ)

Αν εννοείς το "low" που γράφει στο CODE αρχείο που περιέχει τότε εννοεί ότι αυτή η έκδοση είναι πλήρης. Περιέχει δηλαδή Bootloaders και μπορείς να φλασάρεις με re-partition και pit. Μπορείς να δεις και τον αναλυτικό οδηγό που τα γράφει όλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Γνωρίζετε που μπορώ να βρω jw1 deoxed με ελληνικό csc; Έχω βρει μία αλλά έχει μόνο Σουηδικά (νομίζω) , αν περάσω μέσω odin το csc jv9 θα κάνει δουλεία? Την deoxed την έχω ήδη περάσει με CWM ως zip αρχείο

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας καθότι πρωτάρης σε θέμα φλασαρισματος. Μετά απο αρκετό διάβασμα εδω και αλλού το μόνο

που κατάφερα ήταν να μπερδευτώ περισσότερο στο πως διαλέγω ποια εκδοση rom (custom η stock) και με ποιο kernel,

ταιριάζει για το κινητό μου.Αποφασισα λοιπόν να εμπιστευτώ τα λεγόμενα σας και κατέληξα στην jw1 με τα 3 αρχεια

παρέα με το Semaphore 2.5 στην κανονική του εκδοση και το addon για ext4.

Εχω το ι9000XXJVO 2.3.3 με αριθμο κατασκευής XWJVI και επλιζω τα κοληματα, η απόκριση

και ολα τα κουλά που κανει το κινητο μου να καλυτερεύσουν.Αν κατάλαβα σωστά τα βήματα που πρέπει να κάνω ειναι τα εξης:

(Σας θυμίζω οτι έχω ενα μαμισιο τηλέφωνο χωρίς καν root.Οπου κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε

1. θα πρέπει να κάνω πρώτα root για να πάρω ενα nadroid backup και αν ναι με ποια μέθοδο?

2. εγκατάσταση semaphore απο τον οδηγό του Superuser

3. εγκατάσταση jw1 απο τον οδηγό του Tyxerakias

4. εγκατάσταση apk για το ext4

Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν και φυσικά σε ολους όσους μας ανοίγουν τα μάτια με τις γνώσεις τους

και τους εξαιρετικά αναλυτικούς οδηγους τους

ΥΓ: υπάρχει κάποιος τυφλοσούρτης για ποιες απο τις 10δες rom που κυκλοφορούν ταιριάζουν σε κάθε συσκευή?

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας καθότι πρωτάρης σε θέμα φλασαρισματος. Μετά απο αρκετό διάβασμα εδω και αλλού το μόνο

που κατάφερα ήταν να μπερδευτώ περισσότερο στο πως διαλέγω ποια εκδοση rom (custom η stock) και με ποιο kernel,

ταιριάζει για το κινητό μου.Αποφασισα λοιπόν να εμπιστευτώ τα λεγόμενα σας και κατέληξα στην jw1 με τα 3 αρχεια

παρέα με το Semaphore 2.5 στην κανονική του εκδοση και το addon για ext4.

Εχω το ι9000XXJVO 2.3.3 με αριθμο κατασκευής XWJVI και επλιζω τα κοληματα, η απόκριση

και ολα τα κουλά που κανει το κινητο μου να καλυτερεύσουν.Αν κατάλαβα σωστά τα βήματα που πρέπει να κάνω ειναι τα εξης:

(Σας θυμίζω οτι έχω ενα μαμισιο τηλέφωνο χωρίς καν root.Οπου κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε

1. θα πρέπει να κάνω πρώτα root για να πάρω ενα nadroid backup και αν ναι με ποια μέθοδο?

2. εγκατάσταση semaphore απο τον οδηγό του Superuser

3. εγκατάσταση jw1 απο τον οδηγό του Tyxerakias

4. εγκατάσταση apk για το ext4

Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν και φυσικά σε ολους όσους μας ανοίγουν τα μάτια με τις γνώσεις τους

και τους εξαιρετικά αναλυτικούς οδηγους τους

ΥΓ: υπάρχει κάποιος τυφλοσούρτης για ποιες απο τις 10δες rom που κυκλοφορούν ταιριάζουν σε κάθε συσκευή?

1. Θα κάνεις ροοτ βάζοντας semaphore με τον οδηγό του su και κατεβάζοντας την εφαρμογή superuser από το μάρκετ. θα κατεβάσεις και το titanium backup για πάρεις backup τις εφαρμογές χρήστη (και όχι εφαρμογές συστήματος). Οταν πάρεις το backup βάλτο και στον υπολογιστή καλού κακού. (Είναι ο φάκελος titanium backup στην κάρτα μνήμης). Όταν περάσεις jw1, ροοταρεις πάλι, καταβάζεις titanium και restore.

2,3,4, ναι.

Το υστερόγραφο δεν το καταλαβαίνω..!

Edited by nikos523

1. Θα κάνεις ροοτ βάζοντας semaphore με τον οδηγό του su και κατεβάζοντας την εφαρμογή superuser από το μάρκετ. θα κατεβάσεις και το titanium backup για πάρεις backup τις εφαρμογές χρήστη (και όχι εφαρμογές συστήματος). Οταν πάρεις το backup βάλτο και στον υπολογιστή καλού κακού. (Είναι ο φάκελος titanium backup στην κάρτα μνήμης). Όταν περάσεις jw1, ροοταρεις πάλι, καταβάζεις titanium και restore.

2,3,4, ναι.

Το υστερόγραφο δεν το καταλαβαίνω..!

Οπότε στην ουσία πρέπει να περάσω 2 φορές το semaphore... ok

Δεν θα χρειαστεί nadroid μεσω cwm recovery?

Οσο για το υστερόγραφο εγώ δεν το περιεγραξα σωστά..

πως κάποιος διαλέγει rom για το κινητό του? όλα αυτά τα γραματα πχ xwjvo, xwjvi η καποια που αρχιζουν απο xx... καπου ανιστοιχουν. Πως ξέρω ποια μπορώ να δοκιμάσω και ποιες υποστηρίζουν ελληνικά? Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις τι εννοώ

Την εχει στην επισημασμενη σελιδα με τις επισημες ρομ! Χθες την εβαλα και εχω κανονικα τα ελληνικα apn!

Την deoxed έχει ή την odex?

Οπότε στην ουσία πρέπει να περάσω 2 φορές το semaphore... ok

Δεν θα χρειαστεί nadroid μεσω cwm recovery?

Οσο για το υστερόγραφο εγώ δεν το περιεγραξα σωστά..

πως κάποιος διαλέγει rom για το κινητό του? όλα αυτά τα γραματα πχ xwjvo, xwjvi η καποια που αρχιζουν απο xx... καπου ανιστοιχουν. Πως ξέρω ποια μπορώ να δοκιμάσω και ποιες υποστηρίζουν ελληνικά? Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις τι εννοώ

Με το titanium παίρνεις backup τις εφαρμογές που θέλεις. Με nandroid backup παίρνεις ολικό backup της ρομ. Σαν ένα "ghost image" της ρομ.

Όλες οι ρομ έχουν ελληνικά. Μερικές μπορεί να μην έχουν ελληνικά πληκτρολόγια προεγκατεστημενα, αλλά τα περνάς μόνος σου (όλα υπάρχουν εδώ στο sub-forum μας ;) ).

Αυτές οι ρομ που βλέπεις εδώ είναι όλες για το κινητό μας. Δεν βγαίνουν 2-3. Βγαίνουν δεκάδες για διάφορους παροχους, χώρες, λόγο νέων εκδόσεων,bug fixes κλπ.

Επίσης όσες έχουν ελληνικό csc (όσες έχουν πακετάρει παιδιά εδώ), έχουν προεγκατεστημενα ελληνικά πληκτρολόγια και apn βάζοντας το pcode σε eur (όπως περιγράφεται στους οδηγούς).

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δοκιμαζω και επιστρεφω για εντυπωσεις, ελπιζω να μην κανω καμια στραβη :rolleyes:

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις