Sergios Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Λοιπόν, μετά από 3 μέρες στην JVT μου έκανε FC σήμερα που το συνέδεσα πρώτη φορά στο bt του αυτοκινήτου. Σημειώνω ότι με την JVR μου είχε κάνει FC μόνο μια φορά, αν και είχα άπειρα άλλα προβλήματα, τα οποία ακόμα δεν μπορώ να λύσω (πάγωμα του τηλεφώνου στα καλά καθούμενα και πολύ κακή διαχείριση ram). Γι' αυτά μάλλον φταίει κάποια από τις εφαρμογές μου αλλά το ψάχνω. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Λοιπόν, μετά από 3 μέρες στην JVT μου έκανε FC σήμερα που το συνέδεσα πρώτη φορά στο bt του αυτοκινήτου. Σημειώνω ότι με την JVR μου είχε κάνει FC μόνο μια φορά, αν και είχα άπειρα άλλα προβλήματα, τα οποία ακόμα δεν μπορώ να λύσω (πάγωμα του τηλεφώνου στα καλά καθούμενα και πολύ κακή διαχείριση ram). Γι' αυτά μάλλον φταίει κάποια από τις εφαρμογές μου αλλά το ψάχνω. Τι kernel έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δεύτερη μέρα με JVT και stock kernel και έφαγα FC του phone.apk Στο τεστ που αναφέρεται πιο πάνω δεν είχε fc. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι.Ενας φιλος μου εχει galaxy s και απο οτι φενεται πρεπει να εχουν καποιο προβλημα οι g-sensor γιατι η οθονη δεν μπαινει σε landscape mode ουτε στα μηνυματα ουτε στις επαφες και γενικα δεν γυρναει καθολου.Και μια πυξιδα που του εβαλα δεν κουνιοταν καθολου.Εχει εκδοση js8 stock.Λετε να εχει προβλημα hardware?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι.Ενας φιλος μου εχει galaxy s και απο οτι φενεται πρεπει να εχουν καποιο προβλημα οι g-sensor γιατι η οθονη δεν μπαινει σε landscape mode ουτε στα μηνυματα ουτε στις επαφες και γενικα δεν γυρναει καθολου.Και μια πυξιδα που του εβαλα δεν κουνιοταν καθολου.Εχει εκδοση js8 stock.Λετε να εχει προβλημα hardware?? 1ον κοιτα αν εχει την αυτοματη περιστροφη ενεργοποιημενη 2ον στον touch wiz της samsung δεν γινεται περιστροφη αν θυμαμαι καλα 2ον για να κανεις calibrate το g-sensor κανε οτι λεει ο Αλεξ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3312402#post3312402 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 1ον κοιτα αν εχει την αυτοματη περιστροφη ενεργοποιημενη 2ον στον touch wiz της samsung δεν γινεται περιστροφη αν θυμαμαι καλα 2ον για να κανεις calibrate το g-sensor κανε οτι λεει ο Αλεξ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3312402#post3312402 Την εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη και επισης οταν παω να το καλιμπραρο η μπιλιτσα μενει παντα στο κεντρο ακομα και αν το γερνω ειτε δεξια ειτε αριστερα.Επισης δοκιμασα και ενα παιχνιδι με ψαρεμα να δω αν δουλευει οταν το στριβεις και δεν κανει τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Την εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη και επισης οταν παω να το καλιμπραρο η μπιλιτσα μενει παντα στο κεντρο ακομα και αν το γερνω ειτε δεξια ειτε αριστερα.Επισης δοκιμασα και ενα παιχνιδι με ψαρεμα να δω αν δουλευει οταν το στριβεις και δεν κανει τπτ... κανε μια καθαρη εγκατασταση μια στοκ ρομ και ξαναδοκιμασε. αν συνεχιζει περνα την επισημη του κινητου το product code του και εφυγε για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 παιδια το nitrality δεν υποστηριζει τοσο καλα αλλες ρομς(ειτε official ειτε custom),εκτος αν πρωτα o δημιουργος εχει επικοινωνησει με τον nitr8. Εμένα δε δουλεύει σε JVR πάντως. Καλησπερα παιδια,θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι.Ενας φιλος μου εχει galaxy s και απο οτι φενεται πρεπει να εχουν καποιο προβλημα οι g-sensor γιατι η οθονη δεν μπαινει σε landscape mode ουτε στα μηνυματα ουτε στις επαφες και γενικα δεν γυρναει καθολου.Και μια πυξιδα που του εβαλα δεν κουνιοταν καθολου.Εχει εκδοση js8 stock.Λετε να εχει προβλημα hardware?? Όπως είπε και ο Νικος κάνε καθαρή εγκατάσταση να δεις αν θα λυθεί το πρόβλημα. Εμένα το Super Compass μου κόλλαγε τον magnet sensor, όχι μόνο στην εφαρμογή αυτή, αλλά γενικώς σε όποια εφαρμογή τον χρησιμοποιούσε. Αν θες πληκτρολόγησε *#0*# και πάτα Sensor να δεις αν δουλεύουν εκεί. Είναι κάτι self test της Samsung εκεί μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion20 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παιδια περασα την JVT με τον τελαυταιο semaphore αλλα προσπαθω να περασω το συστημα σε ext4 και δεν το κανει τι γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παιδια περασα την JVT με τον τελαυταιο semaphore αλλα προσπαθω να περασω το συστημα σε ext4 και δεν το κανει τι γινετε ? χρειαζεσαι 7-8 mb ελευθερα στο system/apps..σβησε μερικες εφαρμογες με root explorer (alkido..etc). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 για οσους ειχαν προβληματα με το Nitrality, εστειλα mail στον developer σημερα και μου ειπε πως θα κανει update την εφαρμογη (και μαλλον σημερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion20 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 χρειαζεσαι 7-8 mb ελευθερα στο system/apps..σβησε μερικες εφαρμογες με root explorer (alkido..etc). Ναι το έκανα αυτό ελευθέρωσα περίπου 10mb αλλά τίποτα πατάω convert to ext4 κάνει επανεκκίνηση μπαίνει σε cwm κάνει checking 4 πράγματα και μετά βγάζει done. Παρατήρησα ότι δημιουργεί ένα αρχείο στην sd tmp_ext4_tools.zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 για οσους ειχαν προβληματα με το Nitrality, εστειλα mail στον developer σημερα και μου ειπε πως θα κανει update την εφαρμογη (και μαλλον σημερα) Άντε να δούμε, εγώ είμαι με JVR πάντως και δεν δουλεύει. Άσε που πολλές εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες δεν τις έχει τσεκαρισμένες... Τέλος πάντων θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ναι μπορώ να μπουτάρω με τους παραπάνω κερνελς το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να διώξω το scriptaki οπότε θα αναγκαστώ να μην έχω τον semaphore. :( Ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα δω τι θα κάνω. EDIT Μπήκα με cf-root και απο root explorer έσβησα το scriptaki. Ολα καλά τώρα :) Καλησπέρα, για την αποφυγή της ταλαιπωρίας πάντω υπάρχει στην εφαρμογή Semaphore Script Manager στο section Test επιλογή για το overclocking. Επιλέγοντας το overclocking από εκεί δεν αντιγράφεται init script. Οπότε αν δεν είναι stable το overclocking κατά το reboot επανέρχεται το κινητό στα 1000Mhz. Συγνώμη για την ταλαιπωρία πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Εχεις δίκιο, δεν πρόσεξα καθόλου το test section. Θα είχα γλυτώσει λίγο χρόνο :) Thank you για την προσπάθεια που κάνεις! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Τι kernel έχεις? CF-Root. Αλλά ούτως ή άλλως έκανα νέα εγκατάσταση γιατί είχα ξεχάσει να κάνω wipe data & cache και ξαναπέρασα την JVT. Θα περιμένω να δω αν το ξανακάνει. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Παιδια πολλές καλημέρες! Μηπως θα μπορούσε να με βοηθήσει καποιος με ενα πρόβλημα που έχω στο GPS? Eιμαι root με 2.3.5 + supercurio kernel (το αναφέρω πληροφοριακά) και εχω το εξής προβλημα οταν το ενεργοποιώ. Ενώ τρέχει κανονικότα το πρόγραμμα, βρίσκει δορυφορους θέση κλπ, οταν του δινω την εντολή να μου κάνει δρομολόγηση τη διαδρομη που εχω επιλέξει, εκει που παει να κάνει εκίνηση μου πετάει ενα μήνυμα ( Δεν μπορεί να σχεδιαστεί διαδρομή.[3] ) Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει, που οφείλεται αυτό? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 γεια σας παιδια. εχω την 2.3.3 την ελληνικη και ειμαι ροοτ,μερικες φορες μου βγαζει στην οθονη ενα σφαλμα(λυπουμαστε,καπως ετσι το λεει)και λεει αν θυμαμε καλα,android/sec/app/twlaucher. γνωριζετε τι μπορει να ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 γεια σας παιδια. εχω την 2.3.3 την ελληνικη και ειμαι ροοτ,μερικες φορες μου βγαζει στην οθονη ενα σφαλμα(λυπουμαστε,καπως ετσι το λεει)και λεει αν θυμαμε καλα,android/sec/app/twlaucher. γνωριζετε τι μπορει να ειναι αυτο? Σφάλμα στον touchwiz. Η κάτι έκανες τελευταία στο κινητό, η δεν έγινε καθαρή εγκατάσταση,η κάποια εφαρμογή; Υ.Γ. ελάχιστοι χρήστες χρησιμοποιούν τον tw. Υπάρχουν στο μάρκετ πολύ καλύτεροι launchers χωρίς προβλήματα και σαφέστατα πολύ περισσότερο παραμετροποιησιμοι. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν χρησιμοποιω καποιον launcher. προσπαθησα μια φορα να φτιαξω τον launcher προ και δεν μπορεσα τελικα,τον απεγατεστησα στο τελος και ειμαι μαμα τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν χρησιμοποιω καποιον launcher. προσπαθησα μια φορα να φτιαξω τον launcher προ και δεν μπορεσα τελικα,τον απεγατεστησα στο τελος και ειμαι μαμα τωρα! γούστα είναι αυτά. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις κάτι πάντως. Κάνε αν θες μια δοκιμή go launcher και adw. Κι εμένα μου άρεσε πολύ ο tw, αλλά είναι αργός και βγάζει πολλά κουλά κατά καιρούς. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 για να καταλαβω ο tw ειναι ο μαμα?γιατι οπως ειπα δεν χρησιμοποιω καποιον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 για να καταλαβω ο tw ειναι ο μαμα?γιατι οπως ειπα δεν χρησιμοποιω καποιον! Ναι είναι ο launcher της Samsung. TouchWiz3 = tw3 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 αα μαλιστα! οταν μου το εκανε μου αφαιρεσε και καποια εικονιδια της αρχικης οθονης!:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 αα μαλιστα! οταν μου το εκανε μου αφαιρεσε και καποια εικονιδια της αρχικης οθονης!:worry::worry: κάνε μια διαγραφή δεδομένων στο «αρχική οθόνη» από τη διαχείριση. θα επανέλθει σε εργοστασιακή κατάσταση ο tw. Η μόνη απώλεια είναι ότι θα φύγουν τα εικονίδια και τα widget από τις οθόνες και πρέπει να τα ξαναβαλεις. Κλαιν :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts