Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η CyberGR τότε είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Μόνο να κοιτάς στο XDA μετά από κάθε έκδοση για 2 μέρες μήπως αναφερθεί κανένα πρόβλημα και μετά να την περνάς αφού θες κάτι σταθερό μιας και μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Όπως η πρώτη έκδοση της 10 είχε πρόβλημα με τα permissions από τα partitions. Αν την περνούσες πάνω από την 9 όλα ήταν μια χαρά, με wipe είχες reboots και δεν μπορούσες να εγκαταστήσεις ορισμένες εφαρμογές (κυρίως στην SD).
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Μετα απο αρκετο καιρο με την pixelrom λεω να περασω την cyberGR v11. Εκτος απο wipe data/factory reset ειναι υποχρεωτικο να κανω wipe και την καρτα μνημης; Ποιον kernel με voodoo colors προτεινεται για την συγκεκριμενη rom;
Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις format στην κάρτα. Άπλα από recovery να κάνεις mount USB storage να σβήσεις όλους τους φακέλους που έχουν μια τελεία (".") μπροστά. Όλα τα άλλα format και wipe έκτος από battery stats.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Μετα απο αρκετο καιρο με την pixelrom λεω να περασω την cyberGR v11. Εκτος απο wipe data/factory reset ειναι υποχρεωτικο να κανω wipe και την καρτα μνημης; Ποιον kernel με voodoo colors προτεινεται για την συγκεκριμενη rom;

Πρίν λίγο την έβαλα με kernel τον Voodoo Colors V.4.0.

Το κινητό για μένα τουλάχιστον συμπεριφέρεται άψογα σε ότι ζητάω, μηδέν lag και δεν έχω το πρόβλημα με την ποιότητα λήψης σήματος WiFi που είχα με τον Matrix.

Το GPU/BUS που αλλαζει στους διαφορους trinity kernel τι ακριβως προσφερει?

Επισης το live OC τι ακριβως κανει?Αν δηλαδη κανω live OC στα 110% ή OC στα 1100 θα ειναι το ιδιο?

Το GPU/BUS είναι η συχνότητα της κάρτας γραφικών. Τώρα για το τι ακριβώς παίζει με το Live OC δεν ξέρω να σου.

Ποσα ειναι το default του τηλεφωνου γιατι βλεπω να το αλλαζει απο 200 με 240 και σε αλλους kernel δεν αναφερουν ποσο το χουν.

Εχεις δοκιμασει το SuperCharger που δινει ο cyber για την 11?

Νομίζω το default είναι στα 220MHz άλλα δεν είμαι σίγουρος. Όχι το supercharger δεν το έχω δοκιμάσει στην v11 όχι ότι στην 10 είχα δει κάποια διαφορά.

Λοσικα όσοι kernels δεν αναφέρουν κάτι θα το έχουν στα default επίπεδα.

Edit: Λάθος, τελικά τα 200MHz είναι default. Αν πας στο derkernel.com->old site και δεις τους kernels για το Nexus S αναφέρει with default (200MHz) GPU/BUS blah blah blah...

Edited by Giannis_mathiou

Νομίζω το default είναι στα 220MHz άλλα δεν είμαι σίγουρος. Όχι το supercharger δεν το έχω δοκιμάσει στην v11 όχι ότι στην 10 είχα δει κάποια διαφορά.

Λοσικα όσοι kernels δεν αναφέρουν κάτι θα το έχουν στα default επίπεδα.

Edit: Λάθος, τελικά τα 200MHz είναι default. Αν πας στο derkernel.com->old site και δεις τους kernels για το Nexus S αναφέρει with default (200MHz) GPU/BUS blah blah blah...

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Οταν δοκιμασα παντως το 144 trinity με 240 το κινητο ηταν παρα πολυ καλο ακομα και στα 1000. Το αλλαξα ομως γιατι δεν ειχα πολλες επιλογες σε governor, deep idle και το ΟC πεταγοταν απο το 1000 στα 1400.

Ναι κάλο θα ήταν στον Trinity να είχε steps. 3 εκδόσεις για την GPU και μια TEUV (Trinity Extra Under Volved).

Εγώ πάντως είμαι με τον franco.kernel-r4 του λείπουν πολλά features (κυρίως το BLN) και δεν έχει καθόλου OC άλλα είναι πραγματικά γρήγορος, χωρίς κολλήματα και εξαιρετική μπαταρία στην αναμονή. Σε 11 ώρες το βράδυ έχασα 2% της μπαταρίας την στιγμή που με άλλους έχανα γύρω στο 10%+...

Ναι κάλο θα ήταν στον Trinity να είχε steps. 3 εκδόσεις για την GPU και μια TEUV (Trinity Extra Under Volved).

Εγώ πάντως είμαι με τον franco.kernel-r4 του λείπουν πολλά features (κυρίως το BLN) και δεν έχει καθόλου OC άλλα είναι πραγματικά γρήγορος, χωρίς κολλήματα και εξαιρετική μπαταρία στην αναμονή. Σε 11 ώρες το βράδυ έχασα 2% της μπαταρίας την στιγμή που με άλλους έχανα γύρω στο 10%+...

Εγω την εχω με Matrix και το βραδυ δεν χανω πανω απο 4-5% θα δοκιμασω ομως και τον air που λεει πιο πανω καποιος φιλος. Στον franco τι συνδιασμο governor και ΙΟ εχεις?

I/O deadline, Governor: OnDemand. Min CPU freq: 100Mhz Max CPU freq:1000MHz...

Εγω προχθες περασα CyberGR 11 με matrix kernel. Δεν εχω καποιο θεμα. εχει καποια διαφορα με τον voodoo? Kαι για να φλασαρω τον νεο kernel απλα copy/paste στην sd, γινεται install και τελος?

Λοιπόν, μετά από 3 μέρες χρήσης της apex σε 4.0.4 και με matrix 19, δηλώνω κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Σε σχέση με την 1.0.2 έχουμε :

-Αισθητά πιο γρήγορη και χωρίς να κολλάει η home screen μετά από παιχνίδια. Ο dialer δουλεύει άψογα.

-Καλύτερη μπαταρία (δεν έχω μετρήσιμο μέγεθος, αλλά βελτίωση υπάρχει σίγουρα)

-Πιο smooth από ποτέ (ούτε 1 κόλλημα μέχρι στιγμής, όλες οι εφαρμογές τρέχουν απροβλημάτιστα)

Bigxie did it again ! :up:

Ωραία, ευχαριστούμε πολύ για το feedback. Μάλλον με βλέπω και έμενα να φεύγω προς τα εκεί... :)

Λέω να δοκιμάσω κι εγώ την καινούργια apex.

Μόνο που δεν την βρίσκω στο xda...

Τώρα που θα περάσω νέα rom, πριν περάσω την καινούργια μπορώ να κάνω μια διαμόρφωση τη μνήμη του κινητού σε ext3?

Επειδή όμως ξέρω ότι με νέα διαμόρφωση διαγράφονται όλα, θα έχω πρόβλημα μετά;

Είναι ακόμη σε beta 4 η apex του bigxie. Αν πας στην τελευταία σελίδα θα βρεις link για να την κατεβάσεις.

Edit: Έβγαλε και beta 6 o bigxie :).. Την πέρασα πριν λίγο ως update από την 4 και μου φαίνεται λιγάκι πιο smooth από την 4...

Να ρωτησω κατι... Ξερετε απο που μπορω να αγορασω usb otg καλωδιο στη θεσσαλονικη? Δεν θελω να αγορασω απο το νετ γιατι το καλωδιο κανει 3-6ευρω και με τα μεταφορικα παει 10-20ευρω. Επισης λογικα ολα τα καλωδια δε θαλειτουργουν απο την στιγμη που το υποστηριζει rom που χρησιμοποιω?

Λοιπόν πρωτού δώσεις τα λεφτά να ξέρεις ότι δεν θες ένα καλώδιο άλλα ανταπτωρακι USB-female to female. Γιατί από το καλώδιο που θα πάρεις πιθανότατα τα pins της micro-usb θύρας να είναι διαφορετικά. Άλλα θα χρειαστείς και ένα usb-hub με δίκη του τροφοδοσία γιατί η υποδοχή του Nexus S ΔΕΝ μπορεί από μονή της να δώσει ρεύμα για να λειτουργήσουν τα USB.

Οπότε θα χρειαστείς +10€ ~ για το hub και ένα ανταπτοράκι USB female to female που θα το βάλεις στο καλώδιο της συσκευασίας. Πάνω σε αυτό το hub και πάνω στο hub τα στικάκια π.χ. και φυσικά έναν kernel να το υποστηρίζει.

Edit: Κάποιος με stock kernel μπορεί να επιβεβαιώσει εάν στο Kernel version λέει: 3.0.8-6656123android-build@vpbs1 #1;

Edit: Κάποιος με stock kernel μπορεί να επιβεβαιώσει εάν στο Kernel version λέει: 3.0.8-6656123android-build@vpbs1 #1;

Ναι ακριβώς αυτό είναι μόνο που έχει και ένα "g" πρίν το πρώτο "6" (Θα σου ξέφυγε :p)

Λοιπόν πρωτού δώσεις τα λεφτά να ξέρεις ότι δεν θες ένα καλώδιο άλλα ανταπτωρακι USB-female to female. Γιατί από το καλώδιο που θα πάρεις πιθανότατα τα pins της micro-usb θύρας να είναι διαφορετικά. Άλλα θα χρειαστείς και ένα usb-hub με δίκη του τροφοδοσία γιατί η υποδοχή του Nexus S ΔΕΝ μπορεί από μονή της να δώσει ρεύμα για να λειτουργήσουν τα USB.

Οπότε θα χρειαστείς +10€ ~ για το hub και ένα ανταπτοράκι USB female to female που θα το βάλεις στο καλώδιο της συσκευασίας. Πάνω σε αυτό το hub και πάνω στο hub τα στικάκια π.χ. και φυσικά έναν kernel να το υποστηρίζει.

Ααα σε ευχαριστω πολυ! Αρα θα ψαξω για female to female. Για το hub το ηξερα και εχω ηδη.

Ναι όντως το g μου ξέφυγε :P... Σε ευχαριστώ πολύ.

ένα link για ελληνικά στο μαμά πληκτρολόγιο γιατί αυτά που βρήκα είναι delete.μπορώ να το περάσω σε stock ics η χρειάζεται root??

Είναι ακόμη σε beta 4 η apex του bigxie. Αν πας στην τελευταία σελίδα θα βρεις link για να την κατεβάσεις.

Edit: Έβγαλε και beta 6 o bigxie :).. Την πέρασα πριν λίγο ως update από την 4 και μου φαίνεται λιγάκι πιο smooth από την 4...

που θα βρω την apex; εαν θελεις βαλε link

βρε παιδια εχω βαλει την update-cm-9-20120429-NIGHTLY-crespo-signed.zip . ολα καλα, μεχρι που αλλαξα kernel, με trinity t-144 και air kernel 4 διαπιστωσα οτι δεν λειτουργει το wifi. καμμια πρόταση;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss