gthebest Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Καλημερα! Εχω εγκαταστησει την Jellyshot v3.2 σε ενα nexus s αλλα παρατηρησα μεγαλη καταναλωση μπαταριας στην αναμονη του τηλεφωνου. Εχει ομως πολυ καλη συμπεριφορα στην αποδοση το τηλεφωνο. Ξερει κανεις να μου προτεινει μια rom με καλυτερη διαχειρηση ενεργειας?? Και αμομη να ρωτησω πως μπορω να διορθωσω το θεμα με την φόρτιση της μπαταριας που δεν φτανει στο 100% αλλα φτανει μαξιμουμ στα 93-94% Edited March 13, 2013 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλημερα! Εχω εγκαταστησει την Jellyshot v3.2 σε ενα nexus s αλλα παρατηρησα μεγαλη καταναλωση μπαταριας στην αναμονη του τηλεφωνου. Εχει ομως πολυ καλη συμπεριφορα στην αποδοση το τηλεφωνο. Ξερει κανεις να μου προτεινει μια rom με καλυτερη διαχειρηση ενεργειας?? Και αμομη να ρωτησω πως μπορω να διορθωσω το θεμα με την φόρτιση της μπαταριας που δεν φτανει στο 100% αλλα φτανει μαξιμουμ στα 93-94% Αλλαξε kernel και θα δεις μεγαλη διαφορα και θα λυθει και το θεμα της φορτισης μεχρι το 100%. Δεν ειναι θεμα της rom. Δοκιμασε τον marmite να δεις πως θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Αλλαξε kernel και θα δεις μεγαλη διαφορα και θα λυθει και το θεμα της φορτισης μεχρι το 100%. Δεν ειναι θεμα της rom. Δοκιμασε τον marmite να δεις πως θα παει. Ποιο link πρεπει να κατεβασω? Το κανω απλη εγκατασταση μεσω recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ποιο link πρεπει να κατεβασω? Το κανω απλη εγκατασταση μεσω recovery? κατεβασε απο δω https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AntDDKv-lS6IdEt6NWVkX01vNmpfbEh4MHo4eDRCbXc#gid=0 τον τελευταιο 7,3,1 cm tweak. Τον περνας απο recovery αλλα πριν κανε wipe cache pertition και wipe dalvik cache και εισαι ετοιμος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) κατεβασε απο δω https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AntDDKv-lS6IdEt6NWVkX01vNmpfbEh4MHo4eDRCbXc#gid=0 τον τελευταιο 7,3,1 cm tweak. Τον περνας απο recovery αλλα πριν κανε wipe cache pertition και wipe dalvik cache και εισαι ετοιμος!! Κατεβασα αυτο το αρχειακι : marmite_v7.3.1CM.zip (4.07 ΜΒ) από εδώ : http://www.google.com/url?q=http://d-h.st/XLr&usd=2&usg=ALhdy2-cRMBU_IDPn2AbesW0XXDJz5RB6g , σωστά? Φιλε χιλια ευχαριστω! Edited March 13, 2013 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Έχω JellyShot 3.2 με marmite τον τελευταίο. Δεν μπορώ να πω πως είναι η τέλεια ρομ, έχει υπάρξει και καλύτερη έκδοσή της πιστεύω. Παρά τις μερικές αργές αποκρίσεις: πατάς home button αργεί να αποκριθεί, ανοίγεις πρόγραμμα και κάνει 2-3 δευτ. να ανοίξει κτλ... Δε νομίζω πως είναι βαριές οι λειτουργίες αυτές για τέτοια συμπεριφορά αλλά κατα τ' άλλα καλά τα πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 λοιπον με 4.2.1 jelly bean το κιν εχει γινει αισθητα αργο.. εχει καποια λαγκ στα παιχνιδια ππου δν ξερω αν ειναι απο την ρομ η εχουν αυξηθει οοι απαιτησεις τους. λες να παω παλι σε 4.1.2.. Δεν υπαρχει λογος να εχω την τελευταια εκδοση αν δν την τραβαει... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 λοιπον με 4.2.1 jelly bean το κιν εχει γινει αισθητα αργο.. εχει καποια λαγκ στα παιχνιδια ππου δν ξερω αν ειναι απο την ρομ η εχουν αυξηθει οοι απαιτησεις τους. λες να παω παλι σε 4.1.2.. Δεν υπαρχει λογος να εχω την τελευταια εκδοση αν δν την τραβαει... Το κινητό είναι αρκετά σταθερό και γρήγορο με την τελευταία Jellyshot. Αλλά αν δεις ότι πάει αργά μπορείς να βάλεις οποία 4.1.2 σου αρέσει... Απλώς νομίζω, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί το nexus s αντέχει μια χαρά την 4.2.2... Εχεις δοκιμάσει την jellyshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Εχει δοκιμασει κανεις την paranoid να μας πει πως παει? Edited March 14, 2013 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Κατεβασα αυτο το αρχειακι : marmite_v7.3.1CM.zip (4.07 ΜΒ) από εδώ : http://www.google.com/url?q=http://d-h.st/XLr&usd=2&usg=ALhdy2-cRMBU_IDPn2AbesW0XXDJz5RB6g , σωστά? Φιλε χιλια ευχαριστω! Λοιπον το εκανα εγκατασταση το αρχειακι και μου δειχνει το τηλ Kernel : 3.0.61-bedalus-03529-g81c2eff-dirty dave@david-M61SME #665 Wed Jan 30 18:13:02 GMT 2013. Ειναι σωστη η εγκατάσταση? Μηπως εκανα κατι λαθος? Δεν επρεπε να εμφανιστει η λεξη marmite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Λοιπον το εκανα εγκατασταση το αρχειακι και μου δειχνει το τηλ Kernel : 3.0.61-bedalus-03529-g81c2eff-dirty dave@david-M61SME #665 Wed Jan 30 18:13:02 GMT 2013. Ειναι σωστη η εγκατάσταση? Μηπως εκανα κατι λαθος? Δεν επρεπε να εμφανιστει η λεξη marmite? Μια χαρα τα κανες ετσι πρεπει να γραφει ο bedalus ειναι αυτος που κανει τον kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Μια χαρα τα κανες ετσι πρεπει να γραφει ο bedalus ειναι αυτος που κανει τον kernel. Θενκς και πάλι! Πρέπει να διορθώθηκε και το θέμα του ποσοστού της μπαταρίας γιατί πριν το εγκαταστήσω μου δείχνε 64% και μετά την εγκατάσταση έγινε 67%! Να δούμε πως θα πάει και το στέγνωμα της μπαταρίας στην αναμονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την paranoid να μας πει πως παει? Απαντω σε μενα... Μην τη δοκιμασετε 1 ωρα την αντεξα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Θενκς και πάλι! Πρέπει να διορθώθηκε και το θέμα του ποσοστού της μπαταρίας γιατί πριν το εγκαταστήσω μου δείχνε 64% και μετά την εγκατάσταση έγινε 67%! Να δούμε πως θα πάει και το στέγνωμα της μπαταρίας στην αναμονή! Δεν έχει αντίπαλο στην αυτονομία ο μαρμίτας στους κερνελ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Δεν έχει αντίπαλο στην αυτονομία ο μαρμίτας στους κερνελ. ακομα και σε σχεση με τον Μatrix? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 ακομα και σε σχεση με τον Μatrix? ο Ματριξ και αν καταβροχθίζει την μπαταρία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γεια σας, Εχω την εξης απορια. Εχω την official version 4.1.2 με kernel marmite και φυσικα rooted. Αν κανω factory reset πρεπει να κανω παλι καποια διαδικασια για rooting? 'H το κραταει? Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γεια σας, Εχω την εξης απορια. Εχω την official version 4.1.2 με kernel marmite και φυσικα rooted. Αν κανω factory reset πρεπει να κανω παλι καποια διαδικασια για rooting? 'H το κραταει? Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δεν το χάνεις το root. Όταν λες factory reset εννοείς την επιλογή που έχεις μεσα απο το κινητό, οχι απο το recovery; Αλλα και να το χανεις, αφού έκανες μια φορά root, γιατί να σε δυσκολέψει η δεύτερη φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δεν το χάνεις το root. Όταν λες factory reset εννοείς την επιλογή που έχεις μεσα απο το κινητό, οχι απο το recovery; Αλλα και να το χανεις, αφού έκανες μια φορά root, γιατί να σε δυσκολέψει η δεύτερη φορά; Δεν χανεται ουτε μεσα απο recovery ουτε μεσα απο τις ρυθμισεις. Αφου κανουμε factory reset και βαζουμε custom στο καπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Όχι δεν το χάνεις το Ρουτ. Το έκανα πριν λίγες μέρες στο 7αρι με μαμά Ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 ο Ματριξ και αν καταβροχθίζει την μπαταρία. τελικα ειχες δικιο μου την ετρωγε με τρελο ρυθμο και γυρισα στον Μαρμιτη. Ενω πχ με MIUI + Matrix δεν ειχα προβλημα μπαταριας! ασχετο; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπερα στην παρεα. Έχει από τα Χριστούγεννα που έχω δώσει το Nexus S μου στο γαμπρό μου. Όταν του το έδωσα φορούσε slimbean 3.0. Σήμερα μου είπε ότι το κινητό άρχισε να κολλάει. Τι έχετε να μου προτείνετε από ρομ να του πετάξω πάνω. Δεν πολύ ασχολείται, οπότε κάτι να δουλεύει γρήγορα και χωρίς κολλήματα. Προτείνεται και κανένα καλο kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπερα στην παρεα. Έχει από τα Χριστούγεννα που έχω δώσει το Nexus S μου στο γαμπρό μου. Όταν του το έδωσα φορούσε slimbean 3.0. Σήμερα μου είπε ότι το κινητό άρχισε να κολλάει. Τι έχετε να μου προτείνετε από ρομ να του πετάξω πάνω. Δεν πολύ ασχολείται, οπότε κάτι να δουλεύει γρήγορα και χωρίς κολλήματα. Προτείνεται και κανένα καλο kernel. Jellyshot με marmite kernel. πολυ καλη επιλογη και καλος συνδυασμος των 2... σε λιγο καιρο οπως εχει πει και ο προγραμματιστης της jellyshot, θα βγει η εκδοση 3.3 οπότε καθηστερησε το λιγο να του βαλεις την καινουρια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλησπερα στην παρεα. Έχει από τα Χριστούγεννα που έχω δώσει το Nexus S μου στο γαμπρό μου. Όταν του το έδωσα φορούσε slimbean 3.0. Σήμερα μου είπε ότι το κινητό άρχισε να κολλάει. Τι έχετε να μου προτείνετε από ρομ να του πετάξω πάνω. Δεν πολύ ασχολείται, οπότε κάτι να δουλεύει γρήγορα και χωρίς κολλήματα. Προτείνεται και κανένα καλο kernel. Απο την στιγμη που δεν ασχολείται πολύ γιατί δεν του αφήνες στοκ Ρομ με κάποιο συντηριτικό κερνελ για διαρκεια μπαταρίας; Προτείνω vanilla + Franco M1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 αν του βαλει στοκ τοτε FloHimself + kernel σερενιτι απο τον ιδιο... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts