pik. Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 οσοι εχετε JellyShot καντε ενα τεστ... βγαλτε μια φωτο και πριν βγητε απο την app.camera κανετε scroll και πηγαινετε να κανετε την φωτογραφια που βγαλατε crop,οχι edit και μετα crop αλλα με την μια crop. εμενα εκει μου βγαζει λαθος. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 οσοι εχετε JellyShot καντε ενα τεστ... βγαλτε μια φωτο και πριν βγητε απο την app.camera κανετε scroll και πηγαινετε να κανετε την φωτογραφια που βγαλατε crop,οχι edit και μετα crop αλλα με την μια crop. εμενα εκει μου βγαζει λαθος. Δημητρη εμενα με 2.6 το κανει μια χαρα δεν βγαζει καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ για τους drivers μας(nexus s)?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ για τους drivers μας(nexus s)?:O οι πιο απροβληματιστοι για μενα ειναι απο το pdanet ειχα προμπ στα win8 και με αυτους δουλεψε μπομπα http://junefabrics.com/android/download.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiro Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπερα προς ολους εχω ενα προβλημα με την συνδεση του κινητου με το pc και θα ηθελα τη βοηθεια σας, αφου το συνδεσω με usb παταω ενεργοποιηση αποθ. χωρου καθυστερει λιγο και μετα μου βγαζει το σημα των CM (εχω rom cm 10.1) και τελικα γυρναει πισω χωρις να συνδεθει ποτε, σημερα πρωτη φορα το κανει λετε να ξαναφλασαρω τη rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiro Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 τελικα καποιο προβλημα της rom πρεπει να ηταν ... με jellyshot δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) σημερα λεω να βαλω μια καινουργια ρομ και ειμαι αναμεσα σε αυτες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2125572 και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023699 ποια προτεινετε ?? πρεπει να κανω και wipe case ετσι δεν ειναι ?? γιατι στην paranormal λεει πρωτα να κανεισ factory reset , μετα να βαλεις την rom και μετα να κανεις WIPE CACHE & DALVIK CACHE.. Edited February 15, 2013 by kpv Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 σημερα λεω να βαλω μια καινουργια ρομ και ειμαι αναμεσα σε αυτες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2125572 και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023699 ποια προτεινετε ?? πρεπει να κανω και wipe case ετσι δεν ειναι ?? γιατι στην paranormal λεει πρωτα να κανεισ factory reset , μετα να βαλεις την rom και μετα να κανεις WIPE CACHE & DALVIK CACHE.. Είναι απαραίτητο όταν αλλάζεις rom να κάνεις wipe data/factory reset. Απλά πρώτα κάνε ένα backup τις εφαρμογές σου με το titanium ή με κάποιο άλλο παρόμοιο και αφού εγκαταστήσεις την rom κάνεις ένα restore. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Εγω εβαλα την τελευταια Miui και δεν με βλεπω να την αλλαζω για καποιες μερες Πολυ ομορφη με πραγματακια που μου αρεσουν ,ειναι πιο βαρια απο την στοκ βεβαια αλλα αξιζει. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Εγω εβαλα την τελευταια Miui και δεν με βλεπω να την αλλαζω για καποιες μερες Πολυ ομορφη με πραγματακια που μου αρεσουν ,ειναι πιο βαρια απο την στοκ βεβαια αλλα αξιζει. Συμφωνώ μαζί σου. Είχα miui για πολύ καιρό και ξετρελάθηκα. Φοβερή ρομ. Δεν είναι ότι κολλάει αλλά τρώει πολύ ram και δεν μπορείς να τρέξεις καμιά βαριά εφαρμογή ή παιχνίδι. Και αυτός είναι ο λόγος που την άλλαξα. Αν είχα κάποιο καλύτερο κινητό θα την έβαζα άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) pls delete Edited February 15, 2013 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) pls delete Edited February 15, 2013 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Παίδες έβαλα στο nexus s την καινούρια hellybean με android 4.2.2 και κέρνελ 3.0.64(τον τελευταίο δηλαδή).Πάρα πολύ καλή παραμετροποίηση και τρέχει και στο 1.2ghz χωρίς κολλήματα και freezes (προς το παρόν τουλάχιστον).Νεότερα σε 2 μερούλες... Edited February 16, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ποια ρομ προτείνετε για εγκατάσταση σε στοκατζίδικο νεξους s ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ποια ρομ προτείνετε για εγκατάσταση σε στοκατζίδικο νεξους s ? Κοιτα, αυτό είναι δική σου άποψη αλλα οι ρομς που έχουν ξεχωρίσει είναι η Jellyshot, η paranoid, η hellybean και εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για την ταχυτητα της rasbeanjelly. Απο εκει καο περα εσυ διαλεγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 θα δοκιμάσω jellyshot που μου πρότεινε ο pik. τα gapps πως τα φλασάρω? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 θα δοκιμάσω jellyshot που μου πρότεινε ο pik. τα gapps πως τα φλασάρω? για την jellyshot καλο θα ηταν να ακολουθησεις την διαδικασία που προτεινει ο developer της rom. κανε full wipe (καλυτερα με το rom wiper που προτεινει. απλως φλασαρε το) φλασαρε rom, μετα gapps (και κερνελ αν θες) bootαρε μην αγγίξεις τιποτα για 5 λεπτα (μαλλον αυτο δεν ειναι αναγκαιο αλλα καλο θα ηταν να το κανεις) κανε reboot και εισαι ετοιμος τα gapps τα φλασαρεις με τον ιδιο τροπο που φλασαρεις την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 λαθος post. plz σβηστέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 για την jellyshot καλο θα ηταν να ακολουθησεις την διαδικασία που προτεινει ο developer της rom. κανε full wipe (καλυτερα με το rom wiper που προτεινει. απλως φλασαρε το) φλασαρε rom, μετα gapps (και κερνελ αν θες) bootαρε μην αγγίξεις τιποτα για 5 λεπτα (μαλλον αυτο δεν ειναι αναγκαιο αλλα καλο θα ηταν να το κανεις) κανε reboot και εισαι ετοιμος τα gapps τα φλασαρεις με τον ιδιο τροπο που φλασαρεις την rom. Nαι το ξέρω το link διάβασα τις οδηγίες. Μόνο μια ερώτηση ακόμα: λέει να βάλω άλλο κερνελ. Ποιον να βάλω και που μπορώ να τον βρω? Και αυτός φλασάρεται όπως η ρομ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Nαι το ξέρω το link διάβασα τις οδηγίες. Μόνο μια ερώτηση ακόμα: λέει να βάλω άλλο κερνελ. Ποιον να βάλω και που μπορώ να τον βρω? Και αυτός φλασάρεται όπως η ρομ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. πολλα ατομα προτείνουν marmite (αυτο εδω για την jellyshot) αλλα εγω προτεινω matr1x v24.0. αυτοι ειναι οι κυριαρχοι κερνελς για το nexus s πιστευω. ναι φλασαρονται οπως την ρομ και ολα τα zip αρχεια μπορεις να βρεις πολλες roms και κερνελς και πολλα αλλα στο xda. τα παντα ολα εκει... :Ρ Edited February 16, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 πολλα ατομα προτείνουν marmite (αυτο εδω για την jellyshot) αλλα εγω προτεινω matr1x v24.0. αυτοι ειναι οι κυριαρχοι κερνελς για το nexus s πιστευω. ναι φλασαρονται οπως την ρομ και ολα τα zip αρχεια Eίναι εξίσου καλοί? Γιατί προτείνεις τον άλλο εσύ? :O Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Eίναι εξίσου καλοί? Γιατί προτείνεις τον άλλο εσύ? :O εγω προτεινω matr1x v24.0 (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι v25.0) γιατι προσφαιρει καλυτερο performance καθως μπορεις να κανεις overclock το κινητο σου χωρις να εχεις θεμα με reboots και crashαρισματα. πεφτει βεβαια αρκετα η μπαταρια αλλα εμενα δεν με πολυνοιαζει οποτε πηγα σε αυτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) A δεν με νοιάζουν αυτά. Με νοιάζει η μπαταρία όμως!:p Ευχαριστώ και πάλι!:) edit: Τα έβαλα. Ολα καλά. Μου αρέσει που πλέον φορτίζει στο 100%, έχει ένδειξη % αντί της μπαταρίας, το oldtv κλείδωμα που είχαμε χάσει, η κάμερα και τα settings στο κλείδωμα για αρχή. Είναι εξίσου γρήγορη με την μαμά. Ελπίζω να είναι και σταθερή. http://s12.postimage.org/oa8sdysrx/Screenshot_2013_02_16_12_26_40.png http://s4.postimage.org/wpdi1y18d/Screenshot_2013_02_16_12_26_24.png Edited February 16, 2013 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 αυτα ειναι εισαι ωραιος!!!!! τωρα μαλιστα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Δημήτρη έτσι έπρεπε να είναι η στοκ. Πολλές ευκολίες η custom. Το μόνο που παρατηρώ μία θολούρα στην γραμματοσειρά, ειδικά όταν διαβάζεις sms. :lost::hypno::( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts