giorgos3924 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) να υποθεσω οτι αυτη ειναι καλυτερη; [ROM][JB][4.1.1] AOSP JellyBean | Smooth | 17/07/12 Προφανώς, αφού γράφει smooth :p Εγώ δεν αλλάζω την rascream μέχρι να βγεί η official από τη google Τελικά κατάφεραν οι devs να φτιάξουν τα binaries; Edited July 17, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 εχουμε καινουργια recovery της clockwork 6.0.0.7 touch. Δουλευει μια χαρα οπως ειδα και το usb mount. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780495 Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Εφτασε... Και βγηκε και η πρωτη official http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1784497 και http://www.androidcentral.com/android-411-jelly-bean-ota-now-appearing-some-nexus-s-variations Edited July 20, 2012 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Διακρίνω ανυπομονησία :) Όσοι το στήσετε να έχετε έτοιμο το fastboot για να φλασάρετε recovery γιατί επαναφέρει την παλιά... Όσοι έχετε υπομονή, θα βγεί και deodexed version με patch για να κάνει stick το CWM... (Για να δούμε, εγώ έχω ή δεν έχω υπομονή; :lol: ) EDIT Σίγά την υπομονή... Φλάσαρα stock φλάσαρα root φλάσαρα recovery keeper και ΟΛΑ ΚΑΛΑ! (έχει βγεί και έκδοση simple kernel για 4.1.1 για όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς BLN) Edited July 20, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Εγώ έχω πάντως, θα περιμένω μέχρι να βγει η slim ics. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Εγώ πέρασα την stock 4.1.1 πολύ καλή θα έλεγα άλλα γύρισα σε CM9 και περιμένω τώρα πως και πως CM10 :P... Πάντως το πληκτρολόγιο που δεν έχει ελληνικό λεξικό είναι και αυτός ένας λόγος. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Όπως τα λέει και ο αποπανω θα περιμένω κανένα μήνα τουλάχιστον για να βγει κάποια σταθερή cm10 με κάποια features που χρησιμοποιώ καθημερινά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κι εγώ τα ίδια. Δεν με ψήνει ιδιαίτερα να φλασάρω stock, να αναβαθμίσω σε 4.0.4, να ξαναπεράσω recovery, και μετά να περάσω με το χέρι το update, που θα χρειαστεί μετά να ξανακάνω root+recovery install Όπως τα λέει και ο αποπανω θα περιμένω κανένα μήνα τουλάχιστον για να βγει κάποια σταθερή cm10 με κάποια features που χρησιμοποιώ καθημερινά. Μπα. Από ότι λένε θα είναι σχετικά εύκολη η μετάβαση CM9-CM10 οπότε δεν νομίζω να πάρει ένα μήνα. + ότι είναι αρκετά stable οι πρώτες alpha. Καμιά σχέση με τις alpha του CM9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κι εγώ τα ίδια. Δεν με ψήνει ιδιαίτερα να φλασάρω stock, να αναβαθμίσω σε 4.0.4, να ξαναπεράσω recovery, και μετά να περάσω με το χέρι το update, που θα χρειαστεί μετά να ξανακάνω root+recovery install Μπα. Από ότι λένε θα είναι σχετικά εύκολη η μετάβαση CM9-CM10 οπότε δεν νομίζω να πάρει ένα μήνα. + ότι είναι αρκετά stable οι πρώτες alpha. Καμιά σχέση με τις alpha του CM9 Δεν κάνεις τίποτα τέτοιο... απο CWM 3 αρχεία φλασάρεις απανωτά.... τόσο απλά! soju-ota_jro03e.zip Superuser_busybox-3.1.3.zip Fix-Recovery.zip Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αν έχεις ClockworkMod 6 σε ρωτάει όταν κάνεις επανεκκίνηση αν θες να περαστεί η recovery της ROM που πέρασες. Οπότε μπορείς να αποφύγεις το να περνάς ξανά μέσω fastboot recovery. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δεν κάνεις τίποτα τέτοιο... απο CWM 3 αρχεία φλασάρεις απανωτά.... τόσο απλά! soju-ota_jro03e.zip Superuser_busybox-3.1.3.zip Fix-Recovery.zip Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν έβαζα τέτοια αρχεία που δεν είναι απευθείας από τη google. Πες το κόλλημα ;) Αν έχεις ClockworkMod 6 σε ρωτάει όταν κάνεις επανεκκίνηση αν θες να περαστεί η recovery της ROM που πέρασες. Οπότε μπορείς να αποφύγεις το να περνάς ξανά μέσω fastboot recovery. Το έχω εγκαταστήσει! Αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχω stock 4.0.4 για να εγκαταστήσω μέσω CWM το Official JB. Εγώ είμαι σε Cyanogenmod 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Και εγώ CM9-RC2 είχα πριν. Έκανα nandroid, wipe τα πάντα και install την ROM επανεκκίνηση και μετα Root. Edited July 20, 2012 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Και εγώ CM9-RC2 είχα πριν. Έκανα nandroid wipe τα πάντα και install την ROM επανεκκίνηση και μετα Root. την soju-ota_jro03e.zip έκανες εγκατάσταση ή την 9ZGgDXDi από το repo της Google; Υ.Γ Nandroid wipe πως κάνω; :O Μιλάμε για το κλασικό wipe μέσω CWM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Την soju-ota-blahblah.zip έκανα. Συγνώμη δεν το έγραψα καλά, εννοώ. Backup την ROM και κλασικό wipe τα πάντα. Πάντως για stock η JB είναι φοβερή θα έλεγα... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Βγήκε τελικά η official από τη google? Που υπάρχει για manual install? Ποιά είναι η official της google? έχω μπερδευτεί... βρήκα ένα zip 9ZGgDXDi και ένα soju-otajro03 Τί διαφορές έχουν; Edited July 20, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Διακρίνω ανυπομονησία :) Όσοι το στήσετε να έχετε έτοιμο το fastboot για να φλασάρετε recovery γιατί επαναφέρει την παλιά... Όσοι έχετε υπομονή, θα βγεί και deodexed version με patch για να κάνει stick το CWM... (Για να δούμε, εγώ έχω ή δεν έχω υπομονή; :lol: ) Να ρωτήσω επί του θέματος που έκανα bold. Έφαγα κάτι μήνες αναμονής στην ICS περιμένοντας root χωρίς unlock για να μην χάσω δεδομένα αλλά λύση καμία. Τώρα με την JB το πήρα απόφαση να το ξεκλειδώσω και να το κάνω root, θέλω όμως να κρατήσω το stock recovery για ota updates και γενικά χρειάζομαι μόνο το cwm για 5 λεπτά ίσα να φλασάρω su για root και τίποτα άλλο. Αν έχω καταλάβει σωστά όταν δεν κάνει stick το recovery, μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται το stock σωστά? Με ποιο τρόπο λοιπόν θα μπορούσα εσκεμμένα να το κάνω να μην κάνει stick έτσι ώστε να περαστεί cwm να φλασάρω για root και με μια επανεκκίνηση να έχω stock recovery και πάλι? ΥΓ. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό που λέω, είναι δικιά μου σκέψη βάσει αυτών που έχω διαβάσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Να ρωτήσω επί του θέματος που έκανα bold. Έφαγα κάτι μήνες αναμονής στην ICS περιμένοντας root χωρίς unlock για να μην χάσω δεδομένα αλλά λύση καμία. Τώρα με την JB το πήρα απόφαση να το ξεκλειδώσω και να το κάνω root, θέλω όμως να κρατήσω το stock recovery για ota updates και γενικά χρειάζομαι μόνο το cwm για 5 λεπτά ίσα να φλασάρω su για root και τίποτα άλλο. Αν έχω καταλάβει σωστά όταν δεν κάνει stick το recovery, μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται το stock σωστά? Με ποιο τρόπο λοιπόν θα μπορούσα εσκεμμένα να το κάνω να μην κάνει stick έτσι ώστε να περαστεί cwm να φλασάρω για root και με μια επανεκκίνηση να έχω stock recovery και πάλι? ΥΓ. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό που λέω, είναι δικιά μου σκέψη βάσει αυτών που έχω διαβάσει. Ευχαριστώ. Μην πειράξεις τα αρχεία που κάνουν restore το stock recovery τόσο απλά soju-ota_jro03e.zip Superuser_busybox-3.1.3.zip Fix-Recovery.zip <-------- αυτό δεν θα το φλασάρεις Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Παιδιά αξίζει το update από rascream σε jelly bean 4.1 ή να περιμένω για καμια custom; Γενικώς δεν με ενδιαφέρουν και τόσο οι παραμετροποιήσεις. Δουλεύουν όλα ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Αναφέρομαι στο soju-ota_jro03e.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα extra που δίνει μια custom rom άλλα η ταχύτητα, τότε κάνε ένα backup και πέρνα JB είναι πολύ καλή και γρήγορη. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα extra που δίνει μια custom rom άλλα η ταχύτητα, τότε κάνε ένα backup και πέρνα JB είναι πολύ καλή και γρήγορη. Ναι είναι όντως πολύ γρήγορη. την πέρασα! Μετά το install χρειάζεται να ξανακάνουμε wipe data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Εγώ δεν έκανα και δεν νομίζω να είναι αναγκαίο. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Πέρασα κι εγώ την JB (soju-ota_jro03e.zip). Καλή είναι, αλλά εμένα δεν μου φαίνεται και ύπερsmooth. Γρήγορη είναι, αλλά ακόμη κάνει σπασίματα που και που. Στα παιχνίδια είναι πολύ καλύτερη από ICS. Επίσης δεν έχω το animation όταν σβήνω την οθόνη. Θα ρωτήσω και στο άλλο θέμα αν έχουν πρόβλημα όσοι έκαναν το update κανονικά OTA. Στο xda είδα ότι έχουν διάφοροι το πρόβλημα. Γενικά είναι ένα πολύ καλό update, πολύ καλύτερη από κάθε ICS. Αυτή του legolas η CM10 τι λέει; Έχει δοκιμάσει κανείς το νέο build; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Στα developer options δες άμα τα windows animation και transition animation scale είναι στο 1.0x Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Είναι όπως λες. Το κουφό είναι ότι μερικές φορές το κάνει, αλλά 99% όχι. Δεν ξέρω, σκέφτομαι μήπως να περάσω τη στοκ 4.0.3 και να κάνω όλη τη διαδικασία και τέλος root και cwm μόνος μου. Edited July 20, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Βγήκε τελικά η official από τη google? Που υπάρχει για manual install? Ποιά είναι η official της google? έχω μπερδευτεί... βρήκα ένα zip 9ZGgDXDi και ένα soju-otajro03 Τί διαφορές έχουν; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1784497 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts