panoc Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Αν είχε και ελληνικά μια χαρά θα ήταν. Έστω να μπορούσαμε να τα προσθέσουμε. Δεν μ'αρέσει να μην είναι στα ελληνικά το κινητό Πάντως όλοι λένε καλά λόγια Ειναι ενα θεμα τα Ελληνικα, αλλά τουλαχιστο εγώ παντα Αγγλικά χρησιμοποιω σε ολες τις συσκευες/υπολογιστες/κλπ. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Από χθς είμαι και εγώ με Rascream+T11 και μπορώ να πω ότι για την συσκευή μου και αυτά που θέλω είναι ο,τι καλύτερο. Η AOKP από Β40 και μετά είχε αρχίσει να μου δίνει την αίσθηση ότι κατανάλωνε υπερβολική μπαταρία χωρίς να είναι όσο smooth οαο ήταν στην αρχή. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Από χθς είμαι και εγώ με Rascream+T11 και μπορώ να πω ότι για την συσκευή μου και αυτά που θέλω είναι ο,τι καλύτερο. Η AOKP από Β40 και μετά είχε αρχίσει να μου δίνει την αίσθηση ότι κατανάλωνε υπερβολική μπαταρία χωρίς να είναι όσο smooth οαο ήταν στην αρχή. Είδες βελτίωση στην μπαταρία? Το ημερολόγιο το εμφανίζει? Αν ναι, ίσως της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, κάνοντας full wipe πρώτα και μετά restore data Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ναι με το ημερολόγιο όλα μια χαρά και τον συγχρονιεμο κάνει. Στην μπατατια παρόλο που δεν το περίμενα είδα διαφορά προς το καλυτερο. Όχι θεαματική άλλα μια μικρή διαφορά την είδα. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Τελικά ξαναπέρασα την rascream σήμερα. Δεν με τρελαίνει ακόμη όλο το theming που έχει κάνει, αλλά το θυμόμουν ακόμη πιο άσχημο, όποτε δεν μ' ενοχλεί τόσο πολύ. Το ημερολόγιο υπάρχει και σ' εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Τί καλό είδατε στην μπαταρία της rascream με τον t11? Εγώ από 93% (φορτισμένο) σε 11 ώρες με 1ω 43λ 45δ screen on με λίγο browsing μέσω xda app + opera, συνολικά ούτε 20 λεπτά, και καμια 30αρια σμσ με το GO SMS Pro έπεσα στο 47% Υπάρχει zip για να φλασάρουμε την official jelly bean? Edited July 10, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Υπάρχει zip για να φλασάρουμε την official jelly bean? Όχι ακόμη. Μόλις δωθούν αυτά τότε θα δεις τις πρώτες AOSP roms. Για GN δόθηκαν χθες και ήδη από σήμερα έχουν κάνει built διάφοροι τη ρομ. Μήπως να έβγαζες το wallet; Εγώ έσβησα wallet, books, movies που ούτως η άλλως δεν παίζουν σε μας Edited July 10, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Όχι ακόμη. Μόλις δωθούν αυτά τότε θα δεις τις πρώτες AOSP roms. Για GN δόθηκαν χθες και ήδη από σήμερα έχουν κάνει built διάφοροι τη ρομ. Μήπως να έβγαζες το wallet; Εγώ έσβησα wallet, books, movies που ούτως η άλλως δεν παίζουν σε μας Έκανα απενεργοποίηση το wallet αλλά πως μπορώ να το σβήσω; Σήμερα δεν βγήκε και ο source code για το Nexus S? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Έκανα απενεργοποίηση το wallet αλλά πως μπορώ να το σβήσω; Σήμερα δεν βγήκε και ο source code για το Nexus S? Θα πας με τον file explrer που έχεις με δικαιώματα root στον φάκελο system/app και θα το σβήσεις. Ναι, βγήκε ο κώδικας της JB, αλλά αυτά χρειάζονται για να παίξουν διάφορα που είναι κλειστά και όχι opensource, όπως αν δεις στο λινκ wifi, sensor, nfc, γραφικά κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Θα πας με τον file explrer που έχεις με δικαιώματα root στον φάκελο system/app και θα το σβήσεις. Ναι, βγήκε ο κώδικας της JB, αλλά αυτά χρειάζονται για να παίξουν διάφορα που είναι κλειστά και όχι opensource, όπως αν δεις στο λινκ wifi, sensor, nfc, γραφικά κλπ. Α δηλαδή τα γραφικά το wifi, το nfc κτλ... είναι κλειστά; Και τα περιμένουμε για να μπούν στην AOSP του NS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Για να δουλεύουν όλα όπως πρέπει. Μ' αυτά παλεύουν και δυσκολεύονται όλοι οι devs των άλλων κινητών για να φτιάξουν τις custom roms. Γι' αυτό βλέπεις συνήθως, όπως και στην JB που έγινε port από το GN στο Nexus, ότι δεν δουλεύει πχ ήχος, wifi κλπ. Εμείς τα έχουμε έτοιμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Για να δουλεύουν όλα όπως πρέπει. Μ' αυτά παλεύουν και δυσκολεύονται όλοι οι devs των άλλων κινητών για να φτιάξουν τις custom roms. Γι' αυτό βλέπεις συνήθως, όπως και στην JB που έγινε port από το GN στο Nexus, ότι δεν δουλεύει πχ ήχος, wifi κλπ. Εμείς τα έχουμε έτοιμα :) Κατάλαβα... Και ως πότε θα περιμένουμε εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Κατάλαβα... Και ως πότε θα περιμένουμε εμείς; Είπαν αφού κυκλοφορήσει το Nexus 7 (η ταμπλέτα), που νομίζω ξεκινάει τη Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) ουτε μια μερα δεν εβγαλε το κινητό με rascream+t11. χωρίς ρυθμίσεις governor κτλ ______________________ Πόσο σας βγάζει το κινητό με rascream; Χάνει πολύ μπαταρία και σε αναμονή! 4% σε 3 ώρες. Έχει δοκιμάσει κανείς ported έκδοση της jelly bean από το nexus 7? Αξίζει; Edited July 11, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaster123 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ρε παιδες να κανς μια ερωτηση αλλα μην βρισετε..Τι ειναι το kernel?ειμαι λιγο καινουργιος στα sm..Εχει καμια σχεση με linux κernel? Επισης τι ειναι κε σε τι χρησιμευει το Root και Custom Recovery ? Παράθεση Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ρε παιδες να κανς μια ερωτηση αλλα μην βρισετε..Τι ειναι το kernel?ειμαι λιγο καινουργιος στα sm..Εχει καμια σχεση με linux κernel? Επισης τι ειναι κε σε τι χρησιμευει το Root και Custom Recovery ? Ο πυρήνας είναι το kernel. Για τα υπόλοιπα διάβασε αυτό για αρχή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Είναι αυτή φυσιολογική κατανάλωση μπαταρίας; * screen on 35λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Λίγο δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα μ' αυτά που έκανες και σε τόσο λίγο χρόνο. Άστο να στρώσει. Βέβαια βλέπω πως έχεις χρησιμοποιήσει και τους χάρτες. Τι κερνελ έχεις βάλει; Εμένα σήμερα στο πρώτο φλασάρισμα, είχα 4 ώρες οθόνης που με τις άλλες ρομ δύσκολα το κατάφερνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) t11. ondemand/deadline 100/1000 Προσπάθησα να κατεβάσω τις τάσεις arm 50mV κάτω αλλά είχα επανεκκινήσεις... Με rascream είμαι... clean install. Υπάρχει κάποιος άλλος kernel για να βελτιώσω την μπαταρία; Χωρίς να κολάει όμως. Edited July 11, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 t11. ondemand/deadline 100/1000 Προσπάθησα να κατεβάσω τις τάσεις arm 50mV κάτω αλλά είχα επανεκκινήσεις... Με rascream είμαι... clean install. Υπάρχει κάποιος άλλος kernel για να βελτιώσω την μπαταρία; Χωρίς να κολάει όμως. Αφού ξέρεις πως έχει η κατάσταση με τους kernels. Αν θες βάλε τον matr1x 19.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Αφού ξέρεις πως έχει η κατάσταση με τους kernels. Αν θες βάλε τον matr1x 19.5. Ο 22 καλύτερος δεν είναι; Δεν θυμάμαι πως πήγαινε ο 19.5 αλλά με τον 22 ήμουν εντάξει. Νομίζω πως το power widget είναι πιο χρήσιμο από τα toggles! Με ένα απλό unlock βρίσκονται μπροστά σου, ενώ τα toggles ειδικά στην rascream πρέπει να τραβίξεις την μπάρα ειδοποιήσεων και να πατήσεις το πλήκτρο ρυθμίσεων. δηλαδή 2 κλίκ παραπάνω! Edited July 12, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ο 22 καλύτερος δεν είναι; Δεν θυμάμαι πως πήγαινε ο 19.5 αλλά με τον 22 ήμουν εντάξει. Νομίζω πως το power widget είναι πιο χρήσιμο από τα toggles! Με ένα απλό unlock βρίσκονται μπροστά σου, ενώ τα toggles ειδικά στην rascream πρέπει να τραβίξεις την μπάρα ειδοποιήσεων και να πατήσεις το πλήκτρο ρυθμίσεων. δηλαδή 2 κλίκ παραπάνω! και το widgetsoid είναι καλύτερο απο το power widget :p Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 και το widgetsoid είναι καλύτερο απο το power widget :p Δεν το ξέρω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ας στήσω και εγώ μια rascream να δω πως είναι... :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ας στήσω και εγώ μια rascream να δω πως είναι... :lol: Την έχω εδώ και 2-3 μέρες. Καλή είναι, μέχρι να έρθει η JB :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts