Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα CM9, την τελευταία nightly...

Είναι πολύ καλή! Βέβαια τα toggles της AOKP με βόλευαν καλύτερα...

Πώς μπορούμε να ρυθμίσουμε την καθυστέρηση του kill app back button?

Έβαλα αυτό και μου λέει Δυστυχώς, η εφαρμογή UI συστήματ. έχει σταματήσει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531222

Και έχει ξαφανιστεί η μπάρα ειδοποίησης...

Τί να κάνω;

Κάνε clear cache και dalvik cache και ξαναφλάσαρε το τελευταίο nightly και μετά τα gapps και θα είναι όπως πριν.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

χθες εβαλα την RemICS v1.2 (Team Remics) την βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710681 μπορω να πω οτι μου αρεσε ειναι κατι διαφορετικο. τι ξερουμε για αυτην;

χθες εβαλα την RemICS v1.2 (Team Remics) την βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710681 μπορω να πω οτι μου αρεσε ειναι κατι διαφορετικο. τι ξερουμε για αυτην;

Οτι ειναι πολυ smooth και πολυ ομορφη :lol: Βασικα αμα δεν κανω λαθος ειναι μια themed cyanogenmod....

Καλημέρα σας παιδιά, χθές αγόρασα το Samsung Nexus S από το http://www.plaisio.gr στην Θεσσαλονίκη, λοιπόν δεν άνοιξα καν την συσκευασία με το κινητό, θα ήθελα να ρωτήσω πώς κάνουμε Root και πως περνάμε Custom ROM ? ( cm-9-20120623-NIGHTLY-crespo, είναι καλή αυτή ? Μου άρεσε πολύ). Δεν έχω ιδέα από αυτά!!! (αν υπάρχει κάποιος Ελληνικός Οδηγός!!!). Edited by manos20082

Καλημέρα σας παιδιά, χθές αγόρασα το Samsung Nexus S από το http://www.plaisio.gr στην Θεσσαλονίκη, λοιπόν δεν άνοιξα καν την συσκευασία με το κινητό, θα ήθελα να ρωτήσω πώς κάνουμε Root και πως περνάμε Custom ROM ? ( cm-9-20120623-NIGHTLY-crespo, είναι καλή αυτή ? Μου άρεσε πολύ). Δεν έχω ιδέα από αυτά!!! (αν υπάρχει κάποιος Ελληνικός Οδηγός!!!).

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315019 Από την πρώτη σελίδα αυτου του thread.... Κάνουμε και καμία αναζητηση που και που ε? :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315019 Από την πρώτη σελίδα αυτου του thread.... Κάνουμε και καμία αναζητηση που και που ε? :rolleyes:

Έψαχνα το πρωί αλλά δεν βρήκα κάτι, ίσως έφταιγε οτι δεν έγραψα κάτι σωστά, σε ευχαριστώ φίλε μου!!! :lol:

Δοκίμασε κανείς τον νέο matr1x? Ακούγεται ότι είναι καλός! Δεν έχω και bandwidth εδώ στην ερημιά για να τον κατεβάσω...

Ερώτηση προς τους παλιούς: η gingerbread του Alfonso λέει;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Γνωρίζει κανείς πως κάνουμε UnRoot το κινητό σε έκδοση Android 4.0.4 ?

Πέρασε κατευθείαν την 14 :p:p

Τελικα η 14 δε καθοταν με τιποτα πανω απο την 11 αναγκαστικα και εκανα clean install.

Περασα και air kernel 4.4 μια μια χαρα ειναι προς το παρον.

Για καποιο λογο βεβαια τωρα με live oc 108 χρειαζομαι -25mv σε καθε step.

Δηλαδη 1350 για τα 1296ΜΗz και 1275 για τα 1080.

Οχι οτι με χαλαει :p

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Και εγώ αυτό τον συνδυασμό έχω.. Θα δούμε πως θα ρολαρει
Υπογραφή....

Δοκίμασε κανείς τον νέο matr1x? Ακούγεται ότι είναι καλός! Δεν έχω και bandwidth εδώ στην ερημιά για να τον κατεβάσω...

Τον εχω απο χτες φαινεται να διορθωσε τα λαθη απο 21&21.5, δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Μπαταρια θα δειξει πως θα παει.

Και εγώ αυτό τον συνδυασμό έχω.. Θα δούμε πως θα ρολαρει

να του πεις να ρολαρει καλα :p γιατι βαριεμαι ατελειωτα τα clean install :p

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Κοιτα και εγω πάντα clean install κάνω άσχετα αν μπορεις να περάσεις απο πάνω την αναβάθμιση μιας παλίας. Μαλιστα εχω τα κανω ολα wipe μεχρι και φορματ sd κανω για να ειμαι οκ..ας ειναι καλα το Titanium Back UP :P ....

Δοκίμασα και Matrix Kernel 22 cfs αλλά με την CyberGr 14 μου έκανε πολλά κολλήματα(εξακολουθώ να πιστεύω οτι η 19.5 ειναι η καλύτερη έκδοση)..

Τωρα ειμαι με Air Kernel 4.4 voodoo colors ..θα δουμε

Υπογραφή....

Εχω βαλει την aokp 40 απο την 39, και οι πλειστες εφαρμογες στον nova launcher εχουν το σημα του android. Πιο παλια που το ειχα παθει ειχα κανει fix permissions διορθωθηκε, τωρα τιποτα. Exει κανεις καμια ιδεα?

Εχω βαλει την aokp 40 απο την 39, και οι πλειστες εφαρμογες στον nova launcher εχουν το σημα του android. Πιο παλια που το ειχα παθει ειχα κανει fix permissions διορθωθηκε, τωρα τιποτα. Exει κανεις καμια ιδεα?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του nova launcher και πάτα restart nova launcher ;)

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του nova launcher και πάτα restart nova launcher ;)

Πωπω φιλε εγκυκλοπαιδεια εχεις γινει:p

Και κατι αλλο που ρωτησα πριν λιγες μερες εσυ που χεις aokp μπορει να γνωριζεις, μεσα στις ρυθμισεις της φωτογραφικης εχει μια επιλογη volume zoom, τι ακριβως κανει, χρησιμευει για zoom,γιατι εμενα δεν κανει τιποτα.

Edited by PAN_10

Πωπω φιλε εγκυκλοπαιδεια εχεις γινει:p

Αν το πάθεις μια φορά και βρεις τη λύση, το θυμάσαι μετά χαχαχα :D Πως πάει η 40? Κάθεται καλά? Περιμένω να βγει το συνοπτικό changelog γιατί αυτό που έχει τώρα βαριέμαι να το διαβάσω :P Με 39 και trinity t11 είμαι καλύτερα απο ποτέ. Τέτοια σταθερότητα και ταχύτητα μαζί με λογική κατανάλωση μπαταρίας πρώτη φορά βλέπω!

Edit για την ερώτηση για το zoom: Απ'όσο μπορώ να καταλάβω χρησιμοποιεί τα κουμπιά έντασης για zoom in+out. Το nexus μας δεν υποστηρίζει zoom οπότε δεν γίνεται τίποτα ακόμη και αν ενεργοποιήσεις την επιλογή. Είναι για άλλα κινητά όπως galaxy nexus κ.α

Edited by jimdem582

Αν το πάθεις μια φορά και βρεις τη λύση, το θυμάσαι μετά χαχαχα :D Πως πάει η 40? Κάθεται καλά? Περιμένω να βγει το συνοπτικό changelog γιατί αυτό που έχει τώρα βαριέμαι να το διαβάσω :P Με 39 και trinity t11 είμαι καλύτερα απο ποτέ. Τέτοια σταθερότητα και ταχύτητα μαζί με λογική κατανάλωση μπαταρίας πρώτη φορά βλέπω!

Edit για την ερώτηση για το zoom: Απ'όσο μπορώ να καταλάβω χρησιμοποιεί τα κουμπιά έντασης για zoom in+out. Το nexus μας δεν υποστηρίζει zoom οπότε δεν γίνεται τίποτα ακόμη και αν ενεργοποιήσεις την επιλογή. Είναι για άλλα κινητά όπως galaxy nexus κ.α

Προς το παρον μια χαρα φαινεται την δοκιμαζω με τον νεο matrix, οταν θα βγει απο τη φορτιση θα χω καλυτερα συμπερασματα.

Παιδιά έκανα χθές το κινητό O.T.A. Update (αυτή τη στιγμή τρέχω 4.0.4 IMM76D ICS Official και η Kernel μου είναι 3.0.8-g6656123) σήμερα προσπάθησα για Root (εμφάνισε την ξεκλείδωτη κλειδαριά) αλλά καθώς πήγα να περάσω Custom Rom συνέχεια μου έλεγε "Install Failed" καθώς το έψαξα είδα οτι δεν υπάρχουν τα αρχεία su.zip (SuperUser) κ.τ.λ.

Τι μπορώ να κάνω για αυτήν την περίπτωση ?

έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το rom manager; Δεν μου εμφανίζει όλες τις επιλογές στην κατηγορία Cyanogenmod Nightlies, αλλά μόνο την 7.2!

Παιδιά έκανα χθές το κινητό O.T.A. Update (αυτή τη στιγμή τρέχω 4.0.4 IMM76D ICS Official και η Kernel μου είναι 3.0.8-g6656123) σήμερα προσπάθησα για Root (εμφάνισε την ξεκλείδωτη κλειδαριά) αλλά καθώς πήγα να περάσω Custom Rom συνέχεια μου έλεγε "Install Failed" καθώς το έψαξα είδα οτι δεν υπάρχουν τα αρχεία su.zip (SuperUser) κ.τ.λ.

Τι μπορώ να κάνω για αυτήν την περίπτωση ?

Βρες άλλο οδηγό από xda αν είναι.

Τελικά πάλι πίσω σε AOKP. Μπορεί να μην είναι ότι πιο γρήγορο, αλλά είναι η πιο αξιόπιστη και σταθερή για μένα. Η σύνδεση μου δεν πέφτει με τίποτα και το πρωί που βγάζω το airplane mode συνδέεται αμέσως. Πολύ πιο σημαντικό από την ταχύτητα της rom. Το βράδυ θα βάλω την b40 να δω πως είναι.

Βρες άλλο οδηγό από xda αν είναι.

Τελικά πάλι πίσω σε AOKP. Μπορεί να μην είναι ότι πιο γρήγορο, αλλά είναι η πιο αξιόπιστη και σταθερή για μένα. Η σύνδεση μου δεν πέφτει με τίποτα και το πρωί που βγάζω το airplane mode συνδέεται αμέσως. Πολύ πιο σημαντικό από την ταχύτητα της rom. Το βράδυ θα βάλω την b40 να δω πως είναι.

Μια βδομάδα και κάτι με aokp 39 και trinity t11. Άριστες εντυπώσεις. Τώρα περνάω την aokp 40. Είδα πολύ καλά λόγια για τον matrix 22 και λέω να κάνω μια δοκιμή. Γιατί trinity αν και κορυφαίος κακά τα ψέματα δεν έχει deep idle, οι συχνότητες μπερδεύονται λίγο και έχω πρόβλημα με τα init.d scripts. Ειδικά το deep idle μου είναι πολύ χρήσιμο. Για να δούμε αξίζει που δίνω μια 2η ευκαιρία στον matrix? :P

Μια βδομάδα και κάτι με aokp 39 και trinity t11. Άριστες εντυπώσεις. Τώρα περνάω την aokp 40. Είδα πολύ καλά λόγια για τον matrix 22 και λέω να κάνω μια δοκιμή. Γιατί trinity αν και κορυφαίος κακά τα ψέματα δεν έχει deep idle, οι συχνότητες μπερδεύονται λίγο και έχω πρόβλημα με τα init.d scripts. Ειδικά το deep idle μου είναι πολύ χρήσιμο. Για να δούμε αξίζει που δίνω μια 2η ευκαιρία στον matrix? :P

Τους trinity τους παράτησα. Όλο κάποιο πρόβλημα εμφανιζόταν. Τυχερός είσαι που χαίρεσαι τον Τ11. Μακάρι να τραβούσε κι εμένα.

Με τον matr1x είμαι προβληματισμένος, σκέφτομαι να τον βάλω το βράδυ με την b40. Ίσως κάνω λίγη υπομονή για ακόμη λίγο feedback.