Jump to content

[Επίσημο] Nokia 701

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κάνεις scroll προς τα κάτω έχει και επιλογή Απενεργοποιημένος.

Ρε παιδια δεν εχει αυτην την επιλογη,δεν σας κανω πλακα!!

• Απαντήσεις 885
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια δεν εχει αυτην την επιλογη,δεν σας κανω πλακα!!

Εντύπωση μου κάνει, τι να πω. Η συσκευή που έχεις είναι ελληνική, ρωτάω γιατί σε κάποιες χώρες απαγορεύεται να μην ακούγεται ήχος όταν τραβάς με την κάμερα και ίσως την έχουν αφαιρέσει την επιλογή αυτή.

Nickolas

Εντύπωση μου κάνει, τι να πω. Η συσκευή που έχεις είναι ελληνική, ρωτάω γιατί σε κάποιες χώρες απαγορεύεται να μην ακούγεται ήχος όταν τραβάς με την κάμερα και ίσως την έχουν αφαιρέσει την επιλογή αυτή.

Ναι ελληνικη ειναι...

Μήπως είναι κάποια Custom ROM, αλλά και πάλι, και σ' αυτή την περίπτωση και να μην υπήρχε αρχικά η επιλογή για ακύρωση του ήχου, συνήθως προστίθεται επιπλέον.

Πολύ παράξενο μου φαίνεται πάντως. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αφού δεν στο έχει στο menu της κάμερας δοκίμασε από τις γενικές ρυθμίσεις δλδ μενού- ρυθμίσεις- ρυθμίσεις εφαρμογών- κάμερα- βίντεο- εγγραφή ήχου.

Και με τους δύο τρόπους που σου είπαν οι προηγούμενοι, μετά τον ήχο κλήσης "κάμερα 4" έχει "Απενεργοποιημένος". Απλά σκρολλάρησε κάτω.
Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.

Και με τους δύο τρόπους που σου είπαν οι προηγούμενοι, μετά τον ήχο κλήσης "κάμερα 4" έχει "Απενεργοποιημένος". Απλά σκρολλάρησε κάτω.

Δεν γινοταν με κανεναν απο τους 2 τροπους γιατι δεν υπηρχε αυτη η επιλογη. Η λυση παντως βρεθηκε με αναβαθμιση στην fp1 οποτε τωρα ολα καλα ;)

Έχει αντικαταστήσει κάποιος το κάλυμμα του φακού της κάμερας;

Το 701 του αδερφού μου ακούμπησε με την πλάτη πάνω σε ξεραμένη κόλλα στιγμής και θόλωσε το τζαμάκι του φακού.

Αλλάζει το κάλυμμα; Θέλει αλλαγή όλο το module της κάμερας; Τι απ' όλα;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ειναι αναγκη να αλλαξεις κάμερα?Πάρε λίγο οινοπνευμα ή κατι διαλυτικό και καθάρισε με προσοχή τον φακό.Σίγα το πράγμα.Θα γίνει και σαν καινουριος

Ειναι αναγκη να αλλαξεις κάμερα?Πάρε λίγο οινοπνευμα ή κατι διαλυτικό και καθάρισε με προσοχή τον φακό.Σίγα το πράγμα.Θα γίνει και σαν καινουριος

Κι όμως, όσο κι αν δεν το πίστευα, δούλεψε. Με λίγο διαλυτικό για blanco, λίγο οινόπνευμα, λίγη βενζίνη, με αρκετή προσοχή να μην πέσει παραδίπλα και κάψω κανένα ηχείο, όλα μια χαρά. Κάτι λίγα υπολείμματα έχουν μείνει, αλλά πλέον δεν υφίσταται λόγος για service. Thanks! :D :respect:

Edited by panosz75

τελικα μου το φτιαξανε στη νοκια αλλα το δωσα δρομο και στραφηκα στα ανδροειδοι παιδια καμια σχεση η μερα μετη νυχτα το android πεταει! κριμα γιατι μεγαλωσα με νοκια και συμπιαν αυτες τις κουταμαρες κανει η νοκια ελεως

Κανεις πλακα τωρα...Εγω παλι που ειπα να μην δωσω λεφτα τωρα και πηρα απο την επιδοτηση μου ενα 2πυρηνο adnroid γτ κολλαει περισοτερο απο το Ν8...αυτονομια μηδεν,ποιοτητα κατασκευης μονο το S3 το φτανει και γενικα το μονο που αξιζει ειναι το google play σε σχεση με Nokia store..

KTLK

Κανεις πλακα τωρα...Εγω παλι που ειπα να μην δωσω λεφτα τωρα και πηρα απο την επιδοτηση μου ενα 2πυρηνο adnroid γτ κολλαει περισοτερο απο το Ν8...αυτονομια μηδεν,ποιοτητα κατασκευης μονο το S3 το φτανει και γενικα το μονο που αξιζει ειναι το google play σε σχεση με Nokia store..

Τι να κάνεις... Κάποιοι προσπαθούν πάρα πολύ για να μας πείσουν πόσο χάλια είναι το κινητό, αλλά και μόνο από τα λεγόμενα τους, καταλαβαίνεις πως δεν το έχουν δει καν. Συνυπογράφω και επαυξάνω το μήνυμα σου με την υποσημείωση πως το να έχεις εκατομμύρια εφαρμογές στο κατάστημα για να αναπληρώσουν τις παθογένειες του λειτουργικού σου (πχ μη υποστήριξη ελληνικών, πλήρων χαρακτήρων, κομμένα μηνύματα κειμένου και χιλιάδες άλλα), δεν είναι θετικό.

Τι σόι έξυπνο είναι το κινητό που θέλει έξι διαφορετικές εφαρμογές για να στείλει σωστά ένα μήνυμα στα Ελληνικά, πράμα που κινητά των 20 ευρώ θεωρούν αυτονόητο;;;

Το 701 είναι μακράν από τα καλύτερα τηλέφωνα που κράτησα ποτέ και στα 200 του ευρώ, δεν είχε κανένα ανταγωνισμό. Κρίμα που δεν είναι εύκολα να το βρεις πια.

Πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή...

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.

Τι να κάνεις... Κάποιοι προσπαθούν πάρα πολύ για να μας πείσουν πόσο χάλια είναι το κινητό, αλλά και μόνο από τα λεγόμενα τους, καταλαβαίνεις πως δεν το έχουν δει καν. Συνυπογράφω και επαυξάνω το μήνυμα σου με την υποσημείωση πως το να έχεις εκατομμύρια εφαρμογές στο κατάστημα για να αναπληρώσουν τις παθογένειες του λειτουργικού σου (πχ μη υποστήριξη ελληνικών, πλήρων χαρακτήρων, κομμένα μηνύματα κειμένου και χιλιάδες άλλα), δεν είναι θετικό.

Τι σόι έξυπνο είναι το κινητό που θέλει έξι διαφορετικές εφαρμογές για να στείλει σωστά ένα μήνυμα στα Ελληνικά, πράμα που κινητά των 20 ευρώ θεωρούν αυτονόητο;;;

Το 701 είναι μακράν από τα καλύτερα τηλέφωνα που κράτησα ποτέ και στα 200 του ευρώ, δεν είχε κανένα ανταγωνισμό. Κρίμα που δεν είναι εύκολα να το βρεις πια.

Πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή...

καταρχήν δεν θέλω να πείσω κανέναν στενοχωριέμαι Γιατί εξακολουθώ να λατρεύω το συγκεκριμένο κινητό και το symbian και μάλιστα ήμουν και κάτοχος αλλά γιαμενα φταίνε οι προγραματιστες πού δεν υποστηρίζουν το symbian και πέσαν με τα μούτρα στα αλλά os .αυτό μου τι δίνει ΣΥΓΝΩΜΗ αν ήμουν εκτός θέματος

• 2 weeks later...

Σύνδεσα το κινητό με τον υπολογιστή και κατέβασα τις φωτογραφίες που είχα. Από τότε παρατηρώ το εξής : όσες φωτογραφίες είναι στο κινητό χάσαν την πληροφορία θέσης gps με την οποία είχαν αποθηκευτεί.

Η αποθήκευση πληροφορίας θέσης δεν είναι πλέον επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας ( όπως βλέπω στο Manual ). Η πλάκα είναι ότι οι νέες φωτογραφίες που τραβώ αποθηκεύουν τη θέση.

Είναι δυνατόν ο συγχρονισμός να κατέστρεψε όλες τις πληροφορίες από τις φωτογραφίες? Τελικά η επιλογή για αποθήκευση πληροφορίας θέσης (gps) σε πιο μενού είναι?

• 4 weeks later...

Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Ευχάριστη έκπληξη ότι λειτουργεί το google maps. H Κάμερα έχει αλλάξει εντελώς. Το τηλέφωνο φαίνεται να λειτουργεί ταχύτερα από πριν. Ειδικά οι χάρτες.

υ.γ. πως αλλάζει η γλώσσα με το νέο σύστημα γραφής?

Το βρήκα πρέπει να δηλώσεις πάλι από τις ρυθμίσεις σαν γλώσσα τα ελληνικά και εμφανίζεται το εικονίδιο της αλλαγής γλώσσας....μάλιστα...

υ.γ.2 δεν λειτουργει και το fmobi

υ.γ.3 Η οθόνη δεν είναι αρκετά μεγάλη για το νέο τρόπο γραφής . Προτιμούσα το παλιό σύστημα με τα 3 γράμματα σε κάθε νούμερο

Edited by vega2003

Πήγα να την βάλω και ..τζίφος. Την πήραν πίσω.

Το ίδιο "έπαθα" και εγώ.Το είδα αργά δυστυχώς.:(

Υπάρχει καμιά πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει πάλι;

υ.γ.3 Η οθόνη δεν είναι αρκετά μεγάλη για το νέο τρόπο γραφής . Προτιμούσα το παλιό σύστημα με τα 3 γράμματα σε κάθε νούμερο

Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-Γλώσσα-γλώσσα γραφής-Ελληνικά-Πληκτρολόγιο τηλεφώνου

Γιώργος

Καλησπέρα... Που το βρίσκω το κινητό αυτό Ελληνικό και σε τι τιμή?
Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00

Ρε παιδιά απο τότε που είδα ότι βγήκε η αναβάθμιση έχω προσπαθήσει τα πάντα τι ΟΤΑ τι Νokia suite ΔΕΝ βρίσκω την αναβάθμιση πουθενά. Το μόνο που βλέπω είναι μια αναβάθμιση για κοινωνικά δίκτυα που και αυτή οταν πάω να την κατεβάσω βγάζει πρόβλημα. Τι έγινε ρε *******? Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Μήπως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για το product code της συσκευής σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα... Που το βρίσκω το κινητό αυτό Ελληνικό και σε τι τιμή?

Πριν κανα 2μηνο το είχα δει Media Markt στα 199.

Update... πέρασα σήμερα και δεν υπήρχε τίποτα. Μόνο lumia & asha δίνουν.

Edited by mpapad