Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol:πες του τετοια να μην μπορει να κοιμηθει το βραδυ!

εσυ ομως claire δεν λες τι σοι θηκη θες. κλειστη...

http://www.lucrin.co.uk/image/article/original/2246/case-for-samsung-galaxy-s-plus-pic-img_6986.jpg

η σιλικονης?

http://www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1694251.jpg

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε όχι δα!!!Χαχαχαχαχαχα!Σιλικόνης σαν αυτη τη μαύρη αλλά αυτή δε μαρέσει θέλω μονόχρωμη σαν αυτές του iphone!:lol:

γεια σε ολους. εγω το "πηρα" απο multirama με 279 ε... αυριο με το καλο θα το εχω στα χερια μου . ειχα κολησει λιγο γιατι το s στα mediamarkt εχει 249 και το s plus στα mutlirama 279 ... τελικα κατεληξα σε αυτο ..... παντως εχει και αλλα ....

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

γεια σε ολους. εγω το "πηρα" απο multirama με 279 ε... αυριο με το καλο θα το εχω στα χερια μου . ειχα κολησει λιγο γιατι το s στα mediamarkt εχει 249 και το s plus στα mutlirama 279 ... τελικα κατεληξα σε αυτο ..... παντως εχει και αλλα ....

:rolleyes:με γεια dskopa εχεις κανει μια απο τις καλυτερες επιλογες .

:confused:καποιος φορουμιτης μουστειλε μηνυμα για το αν εχει υποστηριξη στο xda και το εσβησα κατα λαθος. φυσικα και εχει :D------>http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1270

εγώ πάντως μαζι με το τηλέφωνο πήρα και τη θηκη σιλικόνης που ειναι στην πιό πάνω φωτό, πολύ βολική και ειναι σαν να μην την φοράει.....

άλλο ειναι το θεμα που εχω...υπάρχει περιπτωση στον ηχο κλησης να μην αρχιζει από χαμηλά ο ήχος αλλά να χτυπάει κατευθειαν? ας μου πει καποιος αν ξερει γιατι ψαχνω και δεν το βρισκω.....

Χαχαχαχαχα και εγώ αυτό λέω αλλά μήπως παίζει τίποτα άλλο και γιαυτό ήταν αυτή η τιμή?

από οτι μου ειπαν στο πλαισιο αλλά και στο multirama απλά ειναι/ήταν σε προσφορά....δεν νομιζω να παιζεται κατι άλλο γιατι και κλειστό ήταν αλλά και ελληνικο μενου ειχε αμέσως μολις το ανοιξα.....

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

παιδια καλησπερα πηρα κι εγω απο multirama με 279 ευρω

το προβλημα μου ειναι αλλο αφου το ρουταρα εβαλα τον TWmanager (by fr4gg0r) και αρχισα να βαζω widgets ειδα οτι η καθημερινη ενημερωση και καποια ακομα δε δουλευαν ,τον απεγκατεστησα αλλα και με τον μαμα launcher δεν μου δουλευουν καποια ,εκανα factory reset αλλα τπτ ,το εκανα unroot & μετα factory reset και παλι τα ιδια δεν δουλευουν τα πιο πολλα και μου βγαζει υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης αρχικη οθονη(διαδικασια com.sec.android.app.twlauncher)

θα ηθελα καποια βοηθεια:cry:

ακυρο φλασαρα μια 2.3.6

Edited by timos1968

εμένα θα μου πεί κανεις τελικά αν μπορώ να έχω τον ηχο κλησης δυνατά από το πρωτο κουδουνισμα και όχι προοδευτικά? γινεται ή να μην το ψαχνω?

εμένα θα μου πεί κανεις τελικά αν μπορώ να έχω τον ηχο κλησης δυνατά από το πρωτο κουδουνισμα και όχι προοδευτικά? γινεται ή να μην το ψαχνω?

Δεν γνωρίζω αν βγαίνουν mods για το plus (το s έχει για όλες τις rom αλλα δεν ξέρω αν θα σου δουλεύει). Ψάξε στο xda για το plus για «non increasing ringtone», αν υπάρχει για την έκδοση της ρομ σου, τότε το φλασαρεις μεσω cwm η root explorer ( το phone.apk και phone.odex είναι τα αρχεία). Προϋποθέτει root και cwm βέβαια (δεν αλλάζει αλλιώς σε κανένα android).

Τα παραπάνω λεγόμενα σου δεν χρειάζεται να τα σχολιάσω γιατί συμφωνώ με ότι έγραψες :) (εκτός απο το πόσο ασχολείται κανείς..! :p )

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

μολις το πηρα ....

μια ερωτηση τι κανω για να ΜΗΝ συνδέεται στο internet απο την cosmote... για να μην μου τρωει τζαμπα χρηματα... ευχαριστω πολυ...

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

μολις το πηρα ....

μια ερωτηση τι κανω για να ΜΗΝ συνδέεται στο internet απο την cosmote... για να μην μου τρωει τζαμπα χρηματα... ευχαριστω πολυ...

ρυθμισεις-ασυρματη επικοινωνια-δικτυα κινητης- και βγαλε το "τικ" στο "χρηση δεδομενων" και "περιαγωγη"

Τις rom που παίρνει το galaxy s τις παίρνει και το plus ??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Δεν γνωρίζω αν βγαίνουν mods για το plus (το s έχει για όλες τις rom αλλα δεν ξέρω αν θα σου δουλεύει). Ψάξε στο xda για το plus για «non increasing ringtone», αν υπάρχει για την έκδοση της ρομ σου, τότε το φλασαρεις μεσω cwm η root explorer ( το phone.apk και phone.odex είναι τα αρχεία). Προϋποθέτει root και cwm βέβαια (δεν αλλάζει αλλιώς σε κανένα android).

Τα παραπάνω λεγόμενα σου δεν χρειάζεται να τα σχολιάσω γιατί συμφωνώ με ότι έγραψες :) (εκτός απο το πόσο ασχολείται κανείς..! :p )

σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, πίστευα ότι υπαρχει τρόπος να γινει κάτι τετοιο μεσα από το μενου ή με καποιο προγραμμα από το market.Moυ κάνει εντυπωση όμως το ότι ενός φιλου μου το ace λέει πώς έχει καπου τετοια επιλογή και μαλιστα το έχει κάνει να χτυπάει αμέσως δυνατά αλλά μόνο από ήχο mp3. Παίζει να έχει άλλο μενού? και αυτος ginger φοραει

σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, πίστευα ότι υπαρχει τρόπος να γινει κάτι τετοιο μεσα από το μενου ή με καποιο προγραμμα από το market.Moυ κάνει εντυπωση όμως το ότι ενός φιλου μου το ace λέει πώς έχει καπου τετοια επιλογή και μαλιστα το έχει κάνει να χτυπάει αμέσως δυνατά αλλά μόνο από ήχο mp3. Παίζει να έχει άλλο μενού? και αυτος ginger φοραει

αν χτυπάει δυνατά με τη μια λογικα το έχει modαρισμενο. δεν υπάρχει επιλογή πουθενά (έχω και το ace :p )

Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν στο ace είναι αυξανομενη η ένταση γιατί δεν το κράτησα με επίσημη ρομ σχεδόν καθόλου.

Τις rom που παίρνει το galaxy s τις παίρνει και το plus ??

δυστυχώς όχι

Παιδια το πισω καλημα του plus ειναι ματ ή γυαλιστερο? και επσιης ξερει κανεις που μπορω να βρω το αυθεντικο?

Το θελω για το galaxy s πιστευω να ειναι απολυτα συμβατο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. να ρωτησω κατι. μετα απο 2 ωρες με το Plus στα χερια ειδα οτι στην αλλαγη μεταξύ μενου και κεντρικης οθονης υπαρχει μια καθυστέρηση. δηλ δεν αλλαζει γρηγορα [ σαν να ζοριζεται ] αλλα σε ολα τα αλλα [ επαφες - μνμ - ρυθμισεις -κτλπ. ] ειναι γρηγορη αλλαγή. εκανα κατι λαθος η ετσι ειναι σε ολους και δεν το πηρα χαμπαρι νωριτερα ...? μπορει να ειναι χαζη ερωτηση...

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Παιδια το πισω καλημα του plus ειναι ματ ή γυαλιστερο? και επσιης ξερει κανεις που μπορω να βρω το αυθεντικο?

Το θελω για το galaxy s πιστευω να ειναι απολυτα συμβατο

Είναι το ίδιο με το δικό μας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. να ρωτησω κατι. μετα απο 2 ωρες με το Plus στα χερια ειδα οτι στην αλλαγη μεταξύ μενου και κεντρικης οθονης υπαρχει μια καθυστέρηση. δηλ δεν αλλαζει γρηγορα [ σαν να ζοριζεται ] αλλα σε ολα τα αλλα [ επαφες - μνμ - ρυθμισεις -κτλπ. ] ειναι γρηγορη αλλαγή. εκανα κατι λαθος η ετσι ειναι σε ολους και δεν το πηρα χαμπαρι νωριτερα ...? μπορει να ειναι χαζη ερωτηση...

Ο προεγκατεστημενος launcher της samsung (tw3) είναι για τα μπαζα γιαυτό. μπορείς να δοκιμάσεις από το μάρκετ διάφορους launcher (πχ launcher pro,go launcher,adw launcher) που είναι έτη φωτός πιο γρήγοροι-πιο παραμετροποιησιμοι-ελαφρύτεροι από τον tw3.

Είναι το ίδιο με το δικό μας

Ο προεγκατεστημενος launcher της samsung (tw3) είναι για τα μπαζα γιαυτό. μπορείς να δοκιμάσεις από το μάρκετ διάφορους launcher (πχ launcher pro,go launcher,adw launcher) που είναι έτη φωτός πιο γρήγοροι-πιο παραμετροποιησιμοι-ελαφρύτεροι από τον tw3.

ναι αλλα υπαρχει τροπος γι αυτους:) που θελουν να εχουν τα widgets του launcher της samsung (tw3)?

Edited by timos1968

ναι αλλα υπαρχει τροπος γι αυτους:) που θελουν να εχουν τα widgets του launcher της samsung (tw3)?

Που είναι το πρόβλημα;

Σε οποιονδήποτε launcher βάζεις τα widget της samsung. Βρίσκονται στο κινητό και όχι στον launcher :)

Που είναι το πρόβλημα;

Σε οποιονδήποτε launcher βάζεις τα widget της samsung. Βρίσκονται στο κινητό και όχι στον launcher :)

κοιτα εγω εχω τον adw αλλα μερικα widgets της samsung οπως το( φιλοι τωρα),(ρολοι με ημερολογιο),days κλπ δεν παιζουν .αυτα πως μπορω να τα εχω με τον adw

κοιτα εγω εχω τον adw αλλα μερικα widgets της samsung οπως το( φιλοι τωρα),(ρολοι με ημερολογιο),days κλπ δεν παιζουν .αυτα πως μπορω να τα εχω με τον adw

εισαι σιγουρος? εγω παλαιοτερα δουλευα το "φιλοι τωρα" και το "days" και σε adw και σε go..

εισαι σιγουρος? εγω παλαιοτερα δουλευα το "φιλοι τωρα" και το "days" και σε adw και σε go..

ναι ειμαι σιγουρος εχω και τον launcher pro ουτε και σ αυτον δουλευουν ,εχω προσπαθησει με το AppWidgetPicker.apk που μου ειχε δουλεψει με το optimus black ,και αλλαζωντας τα permisions με το root explore αλλα τπτ:(

Γνωρίζει κανείς γιατί καθυστερεί η επίσημη κυκλοφορία της συσκευής; (αλλά και άλλων, π.χ. galaxy w).

Υποθέτω ότι multirama και Πλαίσιο κάνουν δικές τους εισαγωγές, αλλά ποιος ο λόγος αυτής της καθυστέρησης από πλευράς Samsung; Και ο λόγος που ρωτάω είναι ότι επειδή δικαιούμαι επιδότηση για αγορά συσκευής από την εταιρία που έχω συμβόλαιο, δεν με συμφέρει να αγοράσω τη συσκευή σε ένα από τα προαναφερθέντα καταστήματα.

ναι ειμαι σιγουρος εχω και τον launcher pro ουτε και σ αυτον δουλευουν ,εχω προσπαθησει με το AppWidgetPicker.apk που μου ειχε δουλεψει με το optimus black ,και αλλαζωντας τα permisions με το root explore αλλα τπτ:(

δεν μπορεις να βρεις παρόμοιες-καλύτερες εφαρμογές τότε για αυτά που θέλεις απο το μάρκετ; εγώ προσωπικά δεν έχω στο κινητό μου τη σαβουρα της samsung μήνες τώρα.

Γνωρίζει κανείς γιατί καθυστερεί η επίσημη κυκλοφορία της συσκευής; (αλλά και άλλων, π.χ. galaxy w).

Υποθέτω ότι multirama και Πλαίσιο κάνουν δικές τους εισαγωγές, αλλά ποιος ο λόγος αυτής της καθυστέρησης από πλευράς Samsung; Και ο λόγος που ρωτάω είναι ότι επειδή δικαιούμαι επιδότηση για αγορά συσκευής από την εταιρία που έχω συμβόλαιο, δεν με συμφέρει να αγοράσω τη συσκευή σε ένα από τα προαναφερθέντα καταστήματα.

Το Plus oλα τα καταστηματα το εχουν . Που πας και δεν το βρισκεις?:confused:

δηλαδη για να καταλαβω , η καθυστερηση αυτην υπαρχει απο την αρχη ή καποια εφαρμογη μου το εκανε [ βαρυ ]?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)