Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω ενα προβλημα.συνδεω το κιν σαν usb κανω την δουλεια μου το αποσυνδέω κανονικα και μετα..... στις αρχικες οθονες αλλα και στις εφαρμογες εχω μονο τα εικονιδια τηλ και εφαρμογες [ home ] . εχασα δηλαδη επαφες και μνμ . δουλευω με τον ¨γνησιο" laucher

http://img851.imageshack.us/img851/5341/sc20120314094755.png

Uploaded with ImageShack.us

καμια βοηθεια.... να μην κανω hard reset κριμα ειναι.... απλη μεταφορα αρχειων εκανα ....... και ασφαλη καταργηση υλικου.......

Edited by dskopa

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λογικά καπου στις ρυθμισεις του launcher, θα εχει επιλογή επαναφορά στις αρχικές.

Αν δεν εχει τοτε , και πάλι λογικά, θα εχει να μπορεις να προσθέσεις και να αφαιρέσεις εσυ τι εφαρμογες θα βαλεις.

δοκιμασε να πατησεις παρατεταμένα στην κάτω μπαρα, της αρχικής οθονης, μπας και σου βγαλει τπτ επιλογές.

Επειτα δοκίμασε να πατήσεις πάλι παρατεταμένα στο πάνω μέρος της οθόνης.

τέλος στο κουμπί μενού, μπας και σου βγάλει καποιες επιλογές.

αν δεν καταφέρεις κάτι ηρθε η ώρα να αλλάξεις launcher. θα δεις οτι ειναι πιο καλή λύση :)

εχω ενα προβλημα.συνδεω το κιν σαν usb κανω την δουλεια μου το αποσυνδέω κανονικα και μετα..... στις αρχικες οθονες αλλα και στις εφαρμογες εχω μονο τα εικονιδια τηλ και εφαρμογες [ home ] . εχασα δηλαδη επαφες και μνμ . δουλευω με τον ¨γνησιο" laucher.

καμια βοηθεια.... να μην κανω hard reset κριμα ειναι.... απλη μεταφορα αρχειων εκανα ....... και ασφαλη καταργηση υλικου.......

Είναι γνωστό ότι ο stock launcher δεν είναι και ο καλύτερος launcher που υπάρχει. Έχω κάτι μήνες να τον χρησιμοποιήσω και αν θυμάμαι καλά άδικα ψάχνεις να βρεις τις ρυθμίσεις του, γιατί απλά δεν υπάρχουν! Αλλά γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι. Κατεβάζεις από το μάρκετ τον go launcher ex, που και δωρεάν είναι και παπάδες μπορείς να κάνεις με την παραμετροποίηση και τα άπειρα θέματα που μπορείς να εγκαταστήσεις και χιλιόμετρα μπροστά από τον stock launcher είναι.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM:broodROM RC3 (Revision 2)

KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio)

το περιεργο ειναι οτι μαζι με τις συντομευσεις εχασα και τις επαφες που ηταν στο κιν..... ισως επιδη εκανα clear cache from recovery...?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Είναι γνωστό ότι ο stock launcher δεν είναι και ο καλύτερος launcher που υπάρχει. Έχω κάτι μήνες να τον χρησιμοποιήσω και αν θυμάμαι καλά άδικα ψάχνεις να βρεις τις ρυθμίσεις του, γιατί απλά δεν υπάρχουν! Αλλά γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι. Κατεβάζεις από το μάρκετ τον go launcher ex, που και δωρεάν είναι και παπάδες μπορείς να κάνεις με την παραμετροποίηση και τα άπειρα θέματα που μπορείς να εγκαταστήσεις και χιλιόμετρα μπροστά από τον stock launcher είναι.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Δίκιο έχεις kouros ότι ο stock launcher δεν είναι καθόλου παραμετροποιήσιμος και πολύ περιορισμένος, όμως την αίσθηση του scrolling που έχεις με τον stock launcher στην broodrom rc3 v2 δεν την έχεις με κανέναν άλλον launcher!

το περιεργο ειναι οτι μαζι με τις συντομευσεις εχασα και τις επαφες που ηταν στο κιν..... ισως επιδη εκανα clear cache from recovery...?

Θα μπεις στο μενου και τα πατήσεις το αριστερό πλήκτρο μενού. Κάπου θα έχει επιλογή για να φτάξεις τα εικονίδια. Θα τα πάρεις από το μενού και τα τραβήξεις εκεί κάτω στην μπάρα.

Οι επαφές δεν χάνονται με clear cache.

Τυχαία βρήκα αυτό στους xda και ίσως σε βοηθήσει:

"Hello, i have a problem with beta2+update2... the wifi switch off automatically when I'm at home and wifi comes perfectly ... is the first time I get ... and begins to consume data and I have to manually wifi (which is on)...any solution please?"

This problem in stock rom Q1 and Q7, I don't know how fix its, Try to change wifi sleep policy to "never" in advanced settigns or use secret code *#*#232338#*#* and turn off Power save mode setting - after reboot, you will once again turn this option off.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

το έκανα πριν κανα τεταρτο και μεχρι τωρα φενεται να έχει πιάσει;) θα ενημερώσω.

Thank you !

Όπως λένε και στο χωριό μου...τζίφος!!! Πάλι τα ίδια

Edited by ama3950

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω!ένας φίλος μου έχει το κινητό αλλά δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο για μηνύματα!καμμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό!!!!!

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω!ένας φίλος μου έχει το κινητό αλλά δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο για μηνύματα!καμμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό!!!!!

Εσύ επιλέγεις ποιές γλώσσες θα υποστηρίζει το πληκτρολόγιό σου! Αυτό μπορεί να γίνει είτε από τις

Ρυθμίσεις->Τοπικές ρυθμίσεις->Πληκτρολόγιο Samsung->Γλώσσες εισαγωγής και επιλέγεις τις γλώσσες που επιθυμείς ,

είτε όταν ανοίγει το πληκτρολόγιο πατάς στο κουμπάκι που έχει ένα γρανάζι για εικονίδιο και μετά "Γλώσσες εισαγωγής" και επιλέγεις πάλι τις γλώσσες που επιθυμείς.

Γεια σας,

Ψάχνω κάποιο καλό πρόγραμμα που να μπορώ να γράφω τις εισερχόμενες κ εξερχόμενες κλήσεις μου.Έχω δοκιμάσει μερικά αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος.Σε όλα όταν έκανα εγγραφή μιας κλήσης δεν ακουγότανε καθόλου η συνομιλία..Έπρεπε να έχω σε ανοιχτή ακρόαση την κλήση για να γίνει σωστά η εγγραφή!Έχετε να προτείνεται κάτι καλό;Σε άλλα μου κινητά είχα το totalrecall που ήταν αρκετά καλό.Το δοκίμασα αλλά μου έκανε αυτό το πρόβλημα που σας είπα.

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Όπως λένε και στο χωριό μου...τζίφος!!! Πάλι τα ίδια

Έχει ανοίξει μια ενότητα στους xda, για τα προβλήματα του wifi στην ΧΧQ7. Παρακολούθησέ την αν θέλεις, είναι εδώ.

δυστυχώς δεν έχει ως επιλογή τα ελληνικά!:/

Υπάρχει ένα πολύ καλό πληκτρολόγιο στο μάρκετ με υποστήριξη ελληνικών. Είναι το go keyboard.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης μπαταρίας όταν χρησιμοποιώ το Galaxy S Plus για πλοήγηση στο αυτοκίνητο (με ταυτόχρονη φόρτιση με το φορτιστή αυτοκινήτου). Μετά από μισή ώρα λειτουργίας περίπου(κάποιες άλλες φορές περισσότερο), μου βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης της μπαταρίας και θα πρέπει να αφαιρέσω την τροφοδοσία για να συνεχίσει να λειτουργεί η πλοήγηση. Έτσι φυσικά τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Το πρόβλημα το παρουσιάζει και με τις 2 διαφορετικές εφαρμογές πλοήγησης που χρησιμοποιώ (Sygic Aura και Don't Panic). Οπότε δεν είναι πρόβλημα του application. Δυστυχώς όταν παρουσιάζει το πρόβλημα είμαι εν κινήσει και δεν μπορώ να δω από τις ρυθμίσεις την θερμοκρασία της μπαταρίας αλλά για να βγάζει το μήνυμα σημαίνει ότι είναι πολύ υψηλή. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος ανάλογο πρόβλημα?? Σημειώνω ότι το Nokia Χ6 που χρησιμοποιούσα παλιότερα και το χρησιμοποιύσα κατά κόρον για πλοήγηση με Sygic, δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ ανάλογο πρόβλημα.

καλησπερα!βρισκομαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και το samsung galaxy s2. σε ποιο κραταει η μπαταρια πιο πολυ?

βεβαια θελω να ειμαι συνεχεια internet λογω της εφαρμογης whatsapp και να μου βγαζει μια μερα.

ποιο μου προτινεται?

καλησπερα!βρισκομαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και το samsung galaxy s2. σε ποιο κραταει η μπαταρια πιο πολυ?

βεβαια θελω να ειμαι συνεχεια internet λογω της εφαρμογης whatsapp και να μου βγαζει μια μερα.

ποιο μου προτινεται?

Είναι ερώτηση αυτή??

S2 ΔΑΓΚΩΤΟ!

Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης μπαταρίας όταν χρησιμοποιώ το Galaxy S Plus για πλοήγηση στο αυτοκίνητο (με ταυτόχρονη φόρτιση με το φορτιστή αυτοκινήτου). Μετά από μισή ώρα λειτουργίας περίπου(κάποιες άλλες φορές περισσότερο), μου βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης της μπαταρίας και θα πρέπει να αφαιρέσω την τροφοδοσία για να συνεχίσει να λειτουργεί η πλοήγηση. Έτσι φυσικά τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Το πρόβλημα το παρουσιάζει και με τις 2 διαφορετικές εφαρμογές πλοήγησης που χρησιμοποιώ (Sygic Aura και Don't Panic). Οπότε δεν είναι πρόβλημα του application. Δυστυχώς όταν παρουσιάζει το πρόβλημα είμαι εν κινήσει και δεν μπορώ να δω από τις ρυθμίσεις την θερμοκρασία της μπαταρίας αλλά για να βγάζει το μήνυμα σημαίνει ότι είναι πολύ υψηλή. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος ανάλογο πρόβλημα?? Σημειώνω ότι το Nokia Χ6 που χρησιμοποιούσα παλιότερα και το χρησιμοποιύσα κατά κόρον για πλοήγηση με Sygic, δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ ανάλογο πρόβλημα.

Υπερθέρμανση της μπαταρίας ( 65 °C) μου έχει τύχει κι εμένα έχοντας το κινητό σε φόρτιση και παίζοντας παράλληλα κάποιο 3D παιχνίδι. Δεν ξέρω αμα στη δίκη σου περίπτωση βοηθούσε αμα έβγαζες το πίσω κάλυμμα του κινητού όταν θα το είχες τοποθετημένο στο car holder.

Nexus 4 > Stock for a little moment

Πάνο,

μήπως να δοκιμάσεις με άλλο φορτιστή αυτοκινητου? Υποθέτω πως μπορεί να έχει διαφορά ανάλογα με τον κάθε φορτιστή.

Πάνο,

μήπως να δοκιμάσεις με άλλο φορτιστή αυτοκινητου? Υποθέτω πως μπορεί να έχει διαφορά ανάλογα με τον κάθε φορτιστή.

Για τον φορτιστή το έψαξα πριν τον αγοράσω. Είναι πλήρως συμβατός με το S Plus (5V, 0,7A).

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)