Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To quadrant δεν το λαμβάνουμε υπόψιν. Αμα στο antutu εχεις 3800 είσαι οκ. Εμένα με thunderbolt βγάλει γύρω στα 3600 όταν με adrenaline και RC2 έβγαζα όσα περίπου εσύ.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Η 2.3.3 έχει θέμα με την μπαταρία. Η διαδικασία για να περάσεις την 2.3.6 είναι απλούστατη (αν το κάνεις μία φορά μετά θα σου φαίνεται παιχνιδάκι). Κατεβάζεις την ουγγρική έκδοση που θα βρεις εδώ και θα φλασάρεις με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ. Όταν είχα περάσει την 2.3.6 πάνω από τη 2.3.3 δεν έκανα backup (και δεν νομίζω ότι χρειάζεται) αλλά πάντα καλό είναι να έχουμε ένα backup :)

Καταρχάς σ ευχαριστώ για την απάντηση και την βοήθεια, αλλά το link για την odin δεν υπάρχει πια.. Πού μπορώ να βρω την τελευταία έκδοση κι όχι την 4.03;

Καταρχάς σ ευχαριστώ για την απάντηση και την βοήθεια, αλλά το link για την odin δεν υπάρχει πια.. Πού μπορώ να βρω την τελευταία έκδοση κι όχι την 4.03;

Νομίζω πως η τελευταία έκδοση της odin είναι η 4.43:

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=770411&d=1320332631

;-)

Edited by WolfBack

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

To quadrant δεν το λαμβάνουμε υπόψιν. Αμα στο antutu εχεις 3800 είσαι οκ. Εμένα με thunderbolt βγάλει γύρω στα 3600 όταν με adrenaline και RC2 έβγαζα όσα περίπου εσύ.

Ναι το antutu είναι πιο αξιόπιστο.

Με thunderbolt κι εγώ γύρω στα 3600+ έβγαζα. Με adrenaline σταθερά πάνω από 3850. Αν το κάνω και δεύτερη φορά αμέσως μετά την πρώτη, ξεπερνώ τις 4000!

Νομίζω πως η τελευταία έκδοση της odin είναι η 4.43:

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=770411&d=1320332631

;-)

Aυτήν έχω κι εγώ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM:broodROM RC3 (Revision 2)

KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio)

Edited by kouros17

Όπως είπαν και άλλοι όσες φορές φλάσαρα, πάνω από 5 λεπτά δεν μου πήρε. Δεν ξέρω τον λόγο που σου συμβαίνει, ίσως να είναι αυτό που λέει ο Νίκος.

Εμένα μου αρέσει η cranium όπως τη βλέπω από τα βίντεο αλλά φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στο τηλέφωνό μου. Όσες φορές προσπάθησα να την εγκαταστήσω δεν booταρε με τίποτα. Κάτι που συνέβη και με το τελευταίο kernel v8 (πολλοί είχαν αυτό το πρόβλημα). Μέχρι και πρόσφατα χρησιμοποιούσα broodrom με cranium kernel (v6 είτε υπερχρονισμένο στα 1900 είτε στα 1400 και με interactive x/vr στην cpu) και μου λειτουργούσε μια χαρά, αλλά μετά από δοκιμές κατέληξα στον Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) αφού πέτυχα ότι ακριβώς ζητούσα. Πολύ καλές επιδόσεις (πάνω από 4000 στο antutu, χωρίς υπερχρονισμό) και πολύ καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας (σε κατάσταση αδράνειας ας πούμε και για 13 ώρες μου είχε πέσει μόνο 3%). Πάντως δεν θ'αργήσει η στιγμή που θα ξαναδοκιμάσω να την φλασάρω :)

Η 2.3.3 έχει θέμα με την μπαταρία. Η διαδικασία για να περάσεις την 2.3.6 είναι απλούστατη (αν το κάνεις μία φορά μετά θα σου φαίνεται παιχνιδάκι). Κατεβάζεις την ουγγρική έκδοση που θα βρεις εδώ και θα φλασάρεις με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ. Όταν είχα περάσει την 2.3.6 πάνω από τη 2.3.3 δεν έκανα backup (και δεν νομίζω ότι χρειάζεται) αλλά πάντα καλό είναι να έχουμε ένα backup :)

Δεν σου λειτουργεί το first_run_setup.exe; Tότε άνοιξε το src από τον ίδιο φάκελο μετά τον accelerator και "ρίξε" το ThunderBolt-CWM_v2.5.0 και το ThunderBolt-CWM_v2.5.0_MODS στην sdcard. Μετά μπες σε recovery και κάνε τα εξής:

1)mounts and storage/mount data/mound system/mound sdcard

2)πίσω και install zip from sdcard/choose zip from internal sdcard/βρίσκεις τοThunderBolt-CWM_v2.5.0 το εγκαθιστάς και το ίδιο κάνεις και με το ThunderBolt-CWM_v2.5.0_MODS.

3) κάνεις reboot εγκαθιστάς το script manager και πηγαίνεις εδώ κάτω κάτω στις εικόνες για να κάνεις ότι λέει σ'αυτές.

Αν έχεις σκορ στο quadrant πάνω από 2000 (έφθασα και 2740) και στο antutu πάνω από 3600 (πάνω από 4000 έχω με τη δεύτερη φορά) τότε ναι, έχει εγκατασταθεί ο accelarator :D

Καλά υπάρχει και πιο ενδεδειγμένος τρόπος από αυτόν αλλά δεν ξέρω να σου πώ. Κοίτα αν θες εδώ για τον adrenaline και εδώ για thunderbolt

----------------------------------------------------------------------------------------------

να σου πω την αληθεια εβαλα την brood και ομολογω δεν εχει σχεση με την cranium σε ταχυτητα. Κατα λαθος βεβαια εβα το thunderbolt αντι andrenaline. Μπορω να τη βαλω απο πανω?

Πριν περασω την broodRom εκανα backup τις εφαρμογες που ηθελα αλλα ξεχασα την samsungapps...

Μπορω να την βρω καπου;

Επισης πως τσεκαρουμε εαν μπηκε κανονικα ο accelarator που επιλεξαμε;

μεσω του Nitrality αν δεν κανω λαθος. βαλε την εφαρμογη συνδεσου στο νετ και εγκατεστεισε το

Edited by fyntani

μεσω του Nitrality αν δεν κανω λαθος. βαλε την εφαρμογη συνδεσου στο νετ και εγκατεστεισε το

Σωστος!! Ευχαριστώ!!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

Τελικά ποια να περάσουμε ρε παιδιά καλύτερα την brood ή cranium ?? Εγώ έμεινα στην rc2. Να πάω στην Rc3??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

να σου πω την αληθεια εβαλα την brood και ομολογω δεν εχει σχεση με την cranium σε ταχυτητα. Κατα λαθος βεβαια εβα το thunderbolt αντι andrenaline. Μπορω να τη βαλω απο πανω?

Εννοείς να βάλεις adrenaline στη θέση του thunderbolt; Αν έχεις την rc2 μπορείς να το κάνεις μέσω του broodROM Configurator BETA 3 και αν έχεις rc3 μέσω του First Run Setup Tool. Επιλέγεις adrenaline και αυτόματη εγκατάσταση αν αυτό είναι δυνατόν. Διαφορετικά χειροκίνητα μέσω CWM και μην ξεχάσεις να κάνεις mount/system.

Τελικά ποια να περάσουμε ρε παιδιά καλύτερα την brood ή cranium ?? Εγώ έμεινα στην rc2. Να πάω στην Rc3??

Αν έχεις χρόνο ελεύθερο και διάθεση για να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα, να ξαναστήσεις το τηλέφωνο κλπ και αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί τότε δοκιμάζεις και τις δύο rom και επιλέγεις όποια δουλεύει καλύτερα στο τηλέφωνό σου. Αν δεν έχεις χρόνο ή διάθεση και αν όλα στο τηλέφωνό σου λειτουργούν ικανοποιητικά με αυτή τη rom, τότε δεν βρίσκω λόγο να την αλλάξεις. Έτσι δεν είναι; Προσωπικά τώρα μου λείπει το πρώτο. Όταν τον βρω θα την δοκιμάσω σίγουρα την cranium :)

Πάντως αν θέλεις broodrom καλό είναι να περάσεις στην rc3 (revision 2) γιατί είναι βασισμένη στο πιο πρόσφατο και καλό firmware το XXKQ1 (KPI) 2.3.6. Σ'αυτήν την περίπτωση μην ξεχάσεις να πάρεις ένα nandoid backup και να κάνεις hard reset.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edited by kouros17

kouros είσαι σίγουρος οτι μπορεί να αντικατασταθεί ο accelarator μέσω του first run setup tool; Η θα πρέπει χειροκίνητα να διαγραφεί ο φάκειλος που περιέχει τον thunderbolt και μετά να τρέξει το first run setup tool;
Nexus 4 > Stock for a little moment

Στην rc2 γίνεται σίγουρα μέσω του configuration. To είχε πει και ο brood παλιότερα. Υποθέτω ότι κάτι τέτοιο θα ισχύει και για το first run setup tool. Aν υπάρχει και φάκελος thunderbolt διέγραψέ τον. Αν θες δοκίμασε και κοίτα μετά τις επιδόσεις στο antutu.

Επισης πως τσεκαρουμε εαν μπηκε κανονικα ο accelarator που επιλεξαμε;

Το βρήκα τελικά. Για να τσεκάρεις αν εγκαταστάθηκε ο adrenaline πηγαίνεις etc/init.d/ και εκεί θα υπάρχουν τα 6 αρχεία του adrenaline. Για τον thunderbolt αν σχηματίζεται φάκελος όπως είπε o Leon (δεν θυμάμαι γιατί τον χρησιμοποίησα για λίγο) τότε θα πρέπει να υπάρχει ο φάκελος αυτός.

Αν θέλουμε να απεγκαταστήσουμε τον adrenaline θα πρέπει να πάμε στον φάκελο etc/init.d και να διαγράψουμε τα πάντα από κει. Να διαγράψουμε επίσης /system/etc/sysctl.conf.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edited by kouros17

Παιδια η δικη μου εμπειρια με την broodROM RC3 (Revision 2) δεν ειναι κ η καλυτερη και εξηγουμαι: Σε καθημερινη χρηση δεν εχω προσεξει σημαντικη διαφορα σε σχεση με πριν οπου ειχα περασει την official 2.3.6. Ισως καλυτερο σκρολαρισμα αλλα κ με την 2.3.6 το θεμα ειχε φτιαξει αρκετα σε σχεση με την 2.3.3. Εκει που απογοητευτηκα με την broodROM RC3 (Revision 2) ηταν το gaming. Δεν ξερω τι λενε τo Antutu κ τo Quadrant οπου η συσκευη πλεον πιανει πολυ καλυτερο score, αλλα σε δοκιμη του Wind up Knight οπου πριν, υπηρχε ενα ελαφρυ lag τωρα με την broodRom τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα....Τι μπορει να φταιει??Ειναι λογικο??Οχι οτι τρελαινομαι να παιζω παιχνιδια αλλα αρχισα να σκεφτομαι να περασω την stock παλι.....

Μπορεί να μην έγινε σωστή εγκατάσταση του παιχνιδιού. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπορεί να μην έγινε σωστή εγκατάσταση του παιχνιδιού. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά.

Λες ε; Η αληθεια ειναι οτι το εκανα επαναφορα απο titanium backup. Θα το δοκιμασω να δω τι θα γινει...

Edit: Τελικα βρηκα τι εφταιγε!!! Η εφαρμογη ειχε εγκατασταθει στην SD. Την μετακινησα στη μνημη τηλεφωνου κ τρεχει κ παλι διχως λαγκαρισμα. :)

Να σημειωσω κ ενα θετικο που διαπιστωσα απο τους νεους driver της broodRom, οτι στο Samurai Vengence δεν εχει πλεον corrupted γραφικα στο resume geme ;)

Edited by teobot

παιδια να ρωτησω λιγο κατι?

ενδιαφερεται ενα φιλαρακι μου για την συγκεκριμενη συσκευη...

custom roms ροοτ κτλ υπαρχουν ετσι δεν ειναι?

ρωταω γιατι παλιοτερα ειχα διαβασει οτι η συγκεκριμενη συσκευη δεν εχει την υποστηριξη του galaxy s (αν και πανω κατω αν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο πραγμα...)

παιδια να ρωτησω λιγο κατι?

ενδιαφερεται ενα φιλαρακι μου για την συγκεκριμενη συσκευη...

custom roms ροοτ κτλ υπαρχουν ετσι δεν ειναι?

ρωταω γιατι παλιοτερα ειχα διαβασει οτι η συγκεκριμενη συσκευη δεν εχει την υποστηριξη του galaxy s (αν και πανω κατω αν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο πραγμα...)

Καλά την υποστήριξη που έχει το απλό galaxy από developers και την επιλογή σε custom roms δεν την έχει σε καμία περίπτωση ακόμα, αλλά τον τελευταίο καιρό κάτι άρχισε να κινείται. Υπάρχουν και custom roms πλέον και διάφορα scripts και tweaks για να βελτιωθεί το τηλέφωνο και δουλειά γίνεται πάνω στην ICS και στην CyanogenMod. Root εννοείται ότι μπορείς να γίνεις.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έγινε σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Λογικά για την χρήση που το θέλει αυτός (λίγο σερφαρισμα facebook κτλ) θα είναι μια χαρά. :)

Για σερφαρισμα είναι άριστο :)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Edited by kouros17

Για σερφαρισμα είναι άριστο :)

οκ thanks αυτο ηθελα!

δηλαδη για ενα μεσο χρηστη που δεν ασχολειται με χακιες κτλ κτλ κτλ δεν θα βρει καποια ουσιαστική διαφορα απο το samsung galaxy s

αυτο ηθελα να μαθω!

να εισαι καλα και παλι:)

Γεια σας κ απο μένα.

Επειδή δεν είχα Android με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό.Ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω:

1.Όσον αφορά τις εφαρμογές MSN κ SKYPE λειτουργούνε κανονικά;

2.Επίσης με το FB εκτός απο απλή πλοήγηση μπορείς να κάνεις κ on-line chat;

3.Μπορείς να κατεβάσεις κ άλλες εφαρμογές δωρεάν;

4.Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική;

5.Τέλος ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους εαν είναι ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές;

Ευχαριστώ.

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Γεια σας κ απο μένα.

Επειδή δεν είχα Android με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό.Ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω:

1.Όσον αφορά τις εφαρμογές MSN κ SKYPE λειτουργούνε κανονικά;

2.Επίσης με το FB εκτός απο απλή πλοήγηση μπορείς να κάνεις κ on-line chat;

3.Μπορείς να κατεβάσεις κ άλλες εφαρμογές δωρεάν;

4.Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική;

5.Τέλος ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους εαν είναι ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές;

Ευχαριστώ.

Στα 4 ναι.

Στο 5 δεν μπορώ να απαντήσω γιατί έχω το S.

Βασικά πρέπει να ανφέρουμε πως η διάρκεια της μπαταρίας στην έκδοση android 2.3.3 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, δεν είναι και πολύ καλή. Αυτό διορθώνεται με ανεπίσημο τρόπο φλασαρίσματος (χωρίς Samsung KIES) αλλά με επίσημο νεότερο λογισμικό της Samsung.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)