Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγγνώμη που προσπαθούμε να βοηθήσουμε.

Δεν θα ξαναγίνει

Επίσης όταν λέμε wipe cache, εννοούμε το wipe cache partition.

Τεσπα, δεν θέλω να το τραβήξω.

μαλλον κατι καταλαβες λαθος ..

δεν υπονόησα κατι περίεργο και σε ευχαριστώ πολύ δεν εισαι υποχρεωμένος..

μήπως ξερει καποιος πια ειναι η cache τις μπαρας ειδοποιησεων?

και φιλε μου αν κατάλαβες κατι λαθος σου ζητάω συγνώμη δεν ειμαι κάνα πεδακι, 36 χρονών πήγα προχτές...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss
Συνένωση Μηνυμάτων

ROM:invendor 7 alpha 1 beta..

KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row...

PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS

recovery..5.5.0.4

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να προχωρησω σε αλλαγη ρομ η οχι και ποια να βαλω rc4 η rc5?

Απο μπαταρια θα ειναι καλυτερα?

Για την rc4 ή rc5 υπάρχουν παιδιά που κατέχουν καλύτερα το θέμα αν και όπως έχουν πει δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Εγώ δοκίμασα και την rc5 αλλά δεν κατάφερα να δουλέψει το wifi και πήγα πάλι στην rc4 και με το wifi fix δούλεψε μια χαρά. Τώρα για την μπαταρία επειδή έχω κάνει σχετικό ερώτημα είχα υψηλή κατανάλωση αλλά σε συνδυασμό με το No-frills CPU Control 2 μέρες τώρα ξεκινώντας από 100% φόρτιση και με κανονική χρήση ( μισή ώρα με wifi, internet και με 50 λεπτά ομιλίας) αυτή τη στιγμή η μπαταρία είναι στο 81%. Οπότε πάνω κάτω με αυτή τη χρήση 3 με 4 24ωρα θα με βγάλει.

Το wifi fix που το βρισκω και πως το περναω?

Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι με οδηγίες εγκατάστασης στο 1ο post.

καλησπέρα παίδες!!

Διαβασα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492165, και πέρασα το KERNEL UPDATE 2, και δεν ανοιγει το wifi...

Προσπαθώ να μπώ στο recovery ωστε να κανω restore και δεν μπορώ..

Ουτε απο το μενου οταν σβήνει το κινητό, ουτε με το + και ενεργοποιηση οταν ειναι κλειστό..

καμια ιδέα??

edit.

Ξαναπέρασα το recovery του arco,

Ξαναπέρασα την ρομ.

Αλλα.. εκανα φορμα μεσω recovery και οταν παω να κανω ρεστορε μου λεει οτι το md5 δεν ειναι σωστό.

Φταιει το γεγονός οτι εχω αλλάξει ονομα στον φάκελο , απο ημερομηνία και ωρα που ελεγε εγραψα cm9 + data?

Πάλι απο την αρχη ... δε θα το αντέξω...

Edited by panaua13

μήπως ξερει καποιος πια ειναι η cache τις μπαρας ειδοποιησεων?

.

Νομίζω πως η μπάρα ειδοποιήσεων είναι στην εφαρμογή systemUI.apk δε ξέρω πως θα αναφέρετε στη διαχείριση εφαρμογών, αλλά δε νομίζω πως είναι από εκεί το πρόβλημα. Επίσης αν έκανες wipe cache από το recovery θα σβήστηκε οτιδήποτε αφορούσε cache εφαρμογών. :worry:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ RECOVERY MODE ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΚΑΡΝΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ??

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Superuser

Παιδια καλημερα.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Οταν ανοιγω τη μουσικη σε ολα τα τραγουδια στην οθονη φαινεται μια συγκεκριμενη εικονα που ειναι εικονα επαφης.Προσπαθησα να την αλλαξω αλλα δεν τα καταφερα.Αν καποιος φιλος το εχει αντιμετωπισει ας απαντησει.Ευχαριστω.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ RECOVERY MODE ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΚΑΡΝΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ??

Δεν μπορείς να μπεις recovery, ή μπαίνεις αλλά δεν εγκαθίσταται το κερνελ. Ποιο κερνελ είναι;

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM:broodROM RC5

KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio)

CyanogenMod ICS στο τηλέφωνό μας!!!

Οδηγός για νέους χρήστες

Τελικα τα καταφερα απο αλλο pc και την περασα την ρομ.

Τα modules τι ειναι γιατι δεν εχω καταλαβει.

Επισης με τον advanced task manager μολις κλεινω καποιες εφαρμογες (χαρτες π.χ) αμεσως ξανα ανοιγουν,

νομιζω με την stock rom δεν γινοταν αυτο.

Edited by lefteris112

Ποια εγκατέστησες την RC4 ή την RC5;

Τα modules (αυτά στην RC4) είναι για εξειδικευμένη χρήση και προσωπικά τα διέγραψα.

Το wifiandmorefixer.apk είναι μία από τις επιλογές για διόρθωση του wifi στην RC5 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αν δεν έχεις δεν χρειάζεται απαραίτητα να το εγκαταστήσεις.

Προσωπικά αποφεύγω προγράμματα όπως το advanced task manager γιατί η αποτελεσματικότητά τους είναι αμφιλεγόμενη και δεν ξέρω να σου απαντήσω σ'αυτό. Εξάλλου η διαχείρηση μνήμης στην broodrom είναι αρκετά καλή ώστε να χρειάζεται να χρησιμοποιώ ανάλογα προγράμματα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Το εβγαλα το wifiandmorefixer.ap και εβαλα το αναλογο fix για την rc4 και ολα δουλευουν κομπλε, γι'αυτο και εσβησα το edit.

Rc4 εχω βαλει, πως σβηνω τα modules με απλη καταργηση της εφαρμογης?

Δεν μπορείς να μπεις recovery, ή μπαίνεις αλλά δεν εγκαθίσταται το κερνελ. Ποιο κερνελ είναι;

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

ΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ RECOVERY ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SkyHigh V1.4d

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by sakiss

Νομίζω πως η μπάρα ειδοποιήσεων είναι στην εφαρμογή systemUI.apk δε ξέρω πως θα αναφέρετε στη διαχείριση εφαρμογών, αλλά δε νομίζω πως είναι από εκεί το πρόβλημα. Επίσης αν έκανες wipe cache από το recovery θα σβήστηκε οτιδήποτε αφορούσε cache εφαρμογών. :worry:

και απο που ειναι μου εχει σπασει τα νευρα:mad:.και τη sim που βγάζω το ιδιο κάνει μολις ανοίγει λεει έχετε ενα μήνυμα πάνω στη μπάρα ειδοποιήσεων απο το 1315 πατάω clear σβήνεται και μολις κάνω πάλι κάποιο reboot τσουπ να το πάλι......

Edited by tonygal3

recovery..5.5.0.4

Rc4 εχω βαλει, πως σβηνω τα modules με απλη καταργηση της εφαρμογης?

Ναι, αν διαγράφεται έτσι απλά (δεν θυμάμαι γιατί πέρασε καιρός), διέγραψέ τό. Αλλιώς ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείρηση εφαρμογών το επιλέγεις και απεγκατάσταση.

ΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ RECOVERY ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SkyHigh V1.4d

Δεν μπαίνεις δηλαδή ούτε χειροκίνητα, ούτε μέσω του extended power menu;

Τότε μέσω odin να εγκαταστήσεις το FeaMod v1.2 και μετά αφού κάνεις reboot και όλα είναι εντάξει να εγκαταστήσεις το FeaMod V1.4 (την βελτιωμένη version του skywalker), αυτή την φορά μέσω cwm.

και τη sim που βγάζω το ιδιο κάνει μολις ανοίγει λεει έχετε ενα μήνυμα πάνω στη μπάρα ειδοποιήσεων απο το 1315 πατάω clear σβήνεται και μολις κάνω πάλι κάποιο reboot τσουπ να το πάλι......

Ίσως βοηθήσει η εγκατάσταση του "Swipe to Remove Notifications". Αν έχεις broodrom τότε πρέπει να εγκαταστήσεις το τρίτο συνημμένο αρχείο (BroodSwipeNoti3.zip).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Δεν με αφηνει να κανω καταργηση το module loader ουτε απο τις ρυθμισεις...

Εβαλα αυτο το wifi fix http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23924596&postcount=3159 αλλα ειναι αργο στο σερφαρισμα.

Μηπως φταιει που πριν ειχα περασει το wifiandmorefixer.apk?

Όταν εγκατέστησες την broodrom RC4 είχες πρόβλημα με το wifi;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Ναι εβρισκε το ρουτερ εβαζα τον κωδικο αλλα δεν γινοταν συνδεση.

Να κανω ενα hard reset η δεν εξαφανιζονται τα fixes ετσι?

και τι ακριβώς κανει αυτό το zip?

και εγκαθίσταται μεσο feamod αν κατάλαβα καλά..

edit..ειδα το λινκ στο youtube και αυτο που κάνει πιστεύω ειναι το ιδιο με το clear .clear μου το κάνει αλλα μολις παω να κάνω reboot τσακ παλι σκάει μυτη...

Edited by tonygal3

recovery..5.5.0.4

Ναι εβρισκε το ρουτερ εβαζα τον κωδικο αλλα δεν γινοταν συνδεση.

Να κανω ενα hard reset η δεν εξαφανιζονται τα fixes ετσι?

Ρωτάω γιατί είχα κι εγώ πρόβλημα αλλά δεν βλέπω πουθενά το fix που μου το έλυσε.

Τέλος πάντων μπορείς να εγκαταστήσεις την RC5, (με format σε όλα τα partitions πριν και ένα hard reset μετά, αρκεί να φυλάξεις στον υπολογιστή ότι πολύτιμο έχεις όπως και το backup γιατί θα σβήσουν όλα) και ίσως να μην έχεις πρόβλημα. Σε μένα ήταν η πιο απροβλημάτιστη βερσιόν της broodrom που εγκατέστησα ποτέ.

Ναι με hard reset εξαφανίζονται τα fixes.

και τι ακριβώς κανει αυτό το zip?

και εγκαθίσταται μεσο feamod αν κατάλαβα καλά..

Μπορείς να αφαιρέσεις τις ειδοποιήσεις τραβώντας τες από το κέντρο προς τα δεξιά ή τα αριστερά.

Μπορείς να δεις ένα βίντεο εδώ

Μέσω cwm εγκαθίσταται.

EDIT:Ίσως να βοηθήσει τότε μία επαναφορά της ρομ σε προγενέστερη ημερομηνία (restore από cwm)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

καλησπερα παιδια...εχει ο αδελφος μου το συγκεκριμενο κινητο και το εκανε ρουτ και προσπαθησε να φλασαρει αλλη ρομ..προφανως κατι εκαανε λαθος και τωρα το κινητο δεν ανοιγει κολλαει στην αρχηη στο boot .μπορειται να μου πειτε αν υπαρχει καποιο εργαλειο να το επαναφερουμε σε στοκ ?ευχαριστω πολυ
sent from my huawei p9

Με RC5 παω να μπω στις ρυθμισεις usb κ μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο της εφαρμογης...

Η λυση για οσους εχουν το ιδιο προβλημα

Setting>Development>Usb debugging Ticked

Restart for assurance and then connect your phone to pc for use

Edited by lefteris112

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)