Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι τα εκανα ολα αυτα και παλιτο ιδιο κανει...

Μπες σε download mode κρατώντας πατημένο το Volume down(-), το κεντρικό κουμπί και το Power, και προσπάθησε να εγκαταστήσεις ξανά το ROM μέσω ODIN......αν είναι δυνατόν μέσα από το CWM να κάνεις factory reset πριν εγκαταστήσεις το ROM.....να ξέρεις ότι με factory reset θα χάσεις οτιδήποτε είχες στο κινητό

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι τα εκανα ολα αυτα και παλιτο ιδιο κανει...

Μπορείς πριν από αυτό να μπεις σε "download mode" και μέσω odin να εγκαταστήσεις το FeaMod v1.2.

Μετά αφού κάνεις reboot και όλα είναι εντάξει να εγκαταστήσεις το FeaMod V1.4 (την βελτιωμένη version του skywalker), αυτή την φορά μέσω cwm.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM:broodROM RC5

KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio)

CyanogenMod ICS στο τηλέφωνό μας!!!

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

παιδια μου λετε μια η 2.3.6 value pack με ελληνικό μενου και πληκτρολογιο;

απο το sammobile ποια ειναι;

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9001&r=1#regiona

TCe

Μπες σε download mode κρατώντας πατημένο το Volume down(-), το κεντρικό κουμπί και το Power, και προσπάθησε να εγκαταστήσεις ξανά το ROM μέσω ODIN......αν είναι δυνατόν μέσα από το CWM να κάνεις factory reset πριν εγκαταστήσεις το ROM.....να ξέρεις ότι με factory reset θα χάσεις οτιδήποτε είχες στο κινητό

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ??

Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Sol_Ballads

καλημέρα παίδες!!

Ερώτηση.

Πέρασα την CM9. Αυτη τη στιγμή περιμένω να ανοίξει το κινητό.

Για να περάσω τα back up μου απο το recovery πρεπει να προσέξω κάτι.?

Γιατι εδώ... http://forum.xda-developers.com/wiki/Samsung_Galaxy_S_Plus/GT-I9001

στο θέμα cm9 λέει Restore your backed-up apps, sms, call logs and contacts. DO NOT restore old Gingerbread system apps and be careful when restoring app data.

Ηθελα να περάσω τα data. Θα εχω καποιο θέμα απο την μια έκδοση στην άλλη?

Υπάρχει καποιος άλλος τρόπος να το κάνω?

edit.

Aν θέλω να γυρίσω πίσω στην rc4 μεσω nadroid, πρεπει να κανω καπου wipe?

Edited by panaua13

Πολύ καλή η CM9 τρέχει νεράκι στο κινητό αλλά δυστυχώς δεν δουλεύουν πολλά πράγματα όπως ή κάμερα, wifi κλπ. Κρίμα, ήταν ότι ποιο smooth είχα δει μέχρι τώρα. Πρέπει να την αφήσουμε να ωριμάσει. Είναι σε πολύ καλό δρόμο πάντως. Πίσω πάλι στην broodROM RC4 μια και η RC5 δεν με ικανοποίησε. Βασικά ότι και να κάνω δεν λέει να δουλέψει το wifi.

εμενα στην cm9 δουλευει κανονικα το wifi.

και στην rc4 με το fix που εχω αναφερει σε προηγουμενο post

Edited by panaua13

Πολύ καλή η CM9 τρέχει νεράκι στο κινητό αλλά δυστυχώς δεν δουλεύουν πολλά πράγματα όπως ή κάμερα, wifi κλπ. Κρίμα, ήταν ότι ποιο smooth είχα δει μέχρι τώρα. Πρέπει να την αφήσουμε να ωριμάσει. Είναι σε πολύ καλό δρόμο πάντως. Πίσω πάλι στην broodROM RC4 μια και η RC5 δεν με ικανοποίησε. Βασικά ότι και να κάνω δεν λέει να δουλέψει το wifi.

Στην cm9 το wifi λειτουργει κανονικοτατα! Δουλευει πλεον και το ραδιο (με καποια προβληματακια...).

Για την broodrom σιγουρα οταν θα βγει η rev.2 θα ειναι πολυ πιο καλη!

παιδια μου λετε μια η 2.3.6 value pack με ελληνικό μενου και πληκτρολογιο;

απο το sammobile ποια ειναι;

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9001&r=1#regiona

Είναι η πρώτη πάνω - πάνω (PDA: I9001XXKQB). :)

Μπορείς να δεις και εδώ για link και πληροφορίες.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Στην cm9 το wifi λειτουργει κανονικοτατα! Δουλευει πλεον και το ραδιο (με καποια προβληματακια...).

Για την broodrom σιγουρα οταν θα βγει η rev.2 θα ειναι πολυ πιο καλη!

Με τη cm9 ίσως τότε να έχω κάνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση...είμαι ακόμα στα πρώτα βήματα με τις rom. Η broodrom RC4 έκατσε καλά χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα και ήταν και η μοναδική που μου έδωσε ψηλά σκορ με το AnTuTu, οπότε αποφάσισα να μην πειραματιστώ άλλο μέχρι τη rev.2 που αναφέρεις παραπάνω.

Edited by istrios

Θέματα με το wifi της RC5 έχω κι εγώ παρότι δοκίμασα κάθε wifi fix που έχει αναφερθεί στο thread. Πέραν τούτου δεν βρίσκω καμία ουσιώδη διαφορά με την RC4.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Έβαλα το no frills cpu control στη broodROM RC4. Αν δεν είναι κόπος σε κάποιον μπορεί να μου πει αν το έχω ρυθμίσει σωστά? Μέγιστη ταχύτητα βάζουμε τo 1,8 Ghz ή 1,4 Ghz και όποτε έχουμε ανάγκη επεξεργαστική δύναμη το ανεβάζουμε ή ορίζουμε σαν μέγιστη το μέγιστο και ελάχιστο το ελάχιστο; Για την ώρα το έχω ρυθμισμένο μέγιστη 1,4 Ghz, ελάχιστη 245 Mhz, διαχειριστή smartass v2 και προγραμματιστή i/o sio. Το τηλέφωνο πάντως μια εβδομάδα τώρα που έβαλα τη broodROM RC4 είναι σταθερότατο και σε σχέση με τη official rom πολύ γρήγορο . Έβαλα no frills cpu control μήπως κερδίσω κάτι από μπαταρία καθώς παρατήρησα μεγάλη κατανάλωση.

Έβαλα το no frills cpu control στη broodROM RC4. Αν δεν είναι κόπος σε κάποιον μπορεί να μου πει αν το έχω ρυθμίσει σωστά? Μέγιστη ταχύτητα βάζουμε τo 1,8 Ghz ή 1,4 Ghz και όποτε έχουμε ανάγκη επεξεργαστική δύναμη το ανεβάζουμε ή ορίζουμε σαν μέγιστη το μέγιστο και ελάχιστο το ελάχιστο; Για την ώρα το έχω ρυθμισμένο μέγιστη 1,4 Ghz, ελάχιστη 245 Mhz, διαχειριστή smartass v2 και προγραμματιστή i/o sio. Το τηλέφωνο πάντως μια εβδομάδα τώρα που έβαλα τη broodROM RC4 είναι σταθερότατο και σε σχέση με τη official rom πολύ γρήγορο . Έβαλα no frills cpu control μήπως κερδίσω κάτι από μπαταρία καθώς παρατήρησα μεγάλη κατανάλωση.

Για μέγιστη βάζεις ότι θέλεις. Με 1800Mhz εννοείται βέβαια ότι καταναλώνεται πιο γρήγορα η μπαταρία. Αν σου εμφανίσει διάφορα lags ή κρασάρει - κυρίως σε παιχνίδια - σημαίνει ότι δεν την σηκώνει τέτοια τιμή το τηλέφωνό σου και καλό είναι να την κατεβάσεις. Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά (smartass v2, sio) και τα ενδεδειγμένα για το συγκεκριμένο kernel και ρομ. :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

istrios,

Αν θέλεις μπαταρία, θα βάλεις max 1400mhz, min 122mhz, noop scheduler και εννοείται conversative governor.

Η μικρότερη/μεγαλύτερη συχνότητα της cpu, ο governor και ο scheduler, δεν είναι για όλους standard.

Δεν γίνεται πχ να θέλεις full απόδοση και να βάζεις smartass governor, 1000mhz max και dedline scheduler.

Το ιδανικό setup θα το βρεις μόνος σου.

Sent from my Galaxy S using homing pigeon

Η μικρότερη/μεγαλύτερη συχνότητα της cpu, ο governor και ο scheduler, δεν είναι για όλους standard.

Αυτό είναι αλήθεια. Εξαρτάται τι θέλει κάποιος από το τηλέφωνό του (επιδόσεις ή μπαταρία). Εδώ και καιρό έχω τον επεξεργαστή χρονισμένο στα 1400Mhz και δεν βλέπω καμία διαφορά με τα 1800Mhz (μόνο στα Benchmarks). Πάντως αν χρησιμοποιείς τον skygigh 1.4, default governor είναι ο smartass και default scheduler είναι το sio. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή του (skywalker) λειτουργεί καλύτερα με αυτές τις επιλογές.

Όσο για την χαμηλότερη τιμή, εννοείται ότι η καλύτερη για την μπαταρία είναι τα 122 Mhz, αλλά σε αρκετούς δημιουργεί κάποια προβλήματα (π.χ. lags όταν ανοίγουν το τηλέφωνο, δεν ακούγεται το ξυπνητήρι, κ.α.). Αν δεν έχεις τέτοια θέματα κράτησε την χαμηλότερη τιμή στα 122Mhz, αν έχεις, δοκίμασε την αμέσως επόμενη (245Mhz).

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Για μέγιστη βάζεις ότι θέλεις. Με 1800Mhz εννοείται βέβαια ότι καταναλώνεται πιο γρήγορα η μπαταρία. Αν σου εμφανίσει διάφορα lags ή κρασάρει - κυρίως σε παιχνίδια - σημαίνει ότι δεν την σηκώνει τέτοια τιμή το τηλέφωνό σου και καλό είναι να την κατεβάσεις. Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά (smartass v2, sio) και τα ενδεδειγμένα για το συγκεκριμένο kernel και ρομ. :)

istrios,

Αν θέλεις μπαταρία, θα βάλεις max 1400mhz, min 122mhz, noop scheduler και εννοείται conversative governor.

Δεν γίνεται πχ να θέλεις full απόδοση και να βάζεις smartass governor, 1000mhz max και dedline scheduler.

Το ιδανικό setup θα το βρεις μόνος σου.

Αυτό είναι αλήθεια. Εξαρτάται τι θέλει κάποιος από το τηλέφωνό του (επιδόσεις ή μπαταρία). Εδώ και καιρό έχω τον επεξεργαστή χρονισμένο στα 1400Mhz και δεν βλέπω καμία διαφορά με τα 1800Mhz (μόνο στα Benchmarks). Πάντως αν χρησιμοποιείς τον skygigh 1.4, default governor είναι ο smartass και default scheduler είναι το sio. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή του (skywalker) λειτουργεί καλύτερα με αυτές τις επιλογές.

Όσο για την χαμηλότερη τιμή, εννοείται ότι η καλύτερη για την μπαταρία είναι τα 122 Mhz, αλλά σε αρκετούς δημιουργεί κάποια προβλήματα (π.χ. lags όταν ανοίγουν το τηλέφωνο, δεν ακούγεται το ξυπνητήρι, κ.α.). Αν δεν έχεις τέτοια θέματα κράτησε την χαμηλότερη τιμή στα 122Mhz, αν έχεις, δοκίμασε την αμέσως επόμενη (245Mhz).

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τελικά τα 1400Mhz max, 245Mhz min και smartass v2, sio είναι ιδανικό από τις δοκιμές που έκανα έτσι ώστε να έχω κάτι ενδιάμεσο μια και στα 122Mhz έχω πολύ lang. Έχει δίκιο ο "nikos523" ότι το ιδανικό setup θα το βρω μόνος μου μια και υπάρχουν πολλοί παράμετροι καθώς και ο "kouros17" που όπως φαίνεται έχει κι αυτός δίκιο μια και χρησιμοποιώ τον skygigh 1.4.

Και μια και το 'φερε η κουβέντα εδώ και εδώ, δύο χρήσιμες σελίδες με πληροφορίες για τους περισσότερους governors και I/O schedulers.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

ακουστε ενα θεμα που εχω εγω...

πριν κανα μηνα ειχα στελει ενα μήνυμα στο 1315 για επέκταση υπολοιπου επειδή μπερδεύτηκα αντι να πάρω τηλέφωνο και απο τοτε οταν ανοιγω το τηλέφωνο μου έρχεται ενα μηνημα sms οτι να βάλω λεει τους παραλήπτες για να παει το μήνυμα ,παταω clear και παλι το ιδιο ολο αυτο το μήνυμα έρχεται ειδικα σε καθε reboot ....εχω κανει τα παντα παραλήπτες εχω βαλει ,μεχρι τη sim έβγαλα απο μεσα και αυτο μόλις ανοιγει το τηλέφωνο παλι το ιδιο ερχετε το μηνημα sms να διορθώσω τους παραλήπτες να παει το μήνυμα.πιστευω οτι καπου το εχει κρατήσει σε κάποια δεδομένα του τηλεφωνου και δε φεύγει.εκανα διαγραφή δεδομένων μηνυμάτων και αλλα που υπέθεσα εγω αλλα τίποτα.

ξερεις κανεις που κραταει αυτα τα δεδομένα να μην ξαναεμφανιστει?μου εχει σπάσει τα νευρα τέλειος..

ROM:invendor 7 alpha 1 beta..

KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row...

PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS

recovery..5.5.0.4

ακουστε ενα θεμα που εχω εγω...

πριν κανα μηνα ειχα στελει ενα μήνυμα στο 1315 για επέκταση υπολοιπου επειδή μπερδεύτηκα αντι να πάρω τηλέφωνο και απο τοτε οταν ανοιγω το τηλέφωνο μου έρχεται ενα μηνημα sms οτι να βάλω λεει τους παραλήπτες για να παει το μήνυμα ,παταω clear και παλι το ιδιο ολο αυτο το μήνυμα έρχεται ειδικα σε καθε reboot ....εχω κανει τα παντα παραλήπτες εχω βαλει ,μεχρι τη sim έβγαλα απο μεσα και αυτο μόλις ανοιγει το τηλέφωνο παλι το ιδιο ερχετε το μηνημα sms να διορθώσω τους παραλήπτες να παει το μήνυμα.πιστευω οτι καπου το εχει κρατήσει σε κάποια δεδομένα του τηλεφωνου και δε φεύγει.εκανα διαγραφή δεδομένων μηνυμάτων και αλλα που υπέθεσα εγω αλλα τίποτα.

ξερεις κανεις που κραταει αυτα τα δεδομένα να μην ξαναεμφανιστει?μου εχει σπάσει τα νευρα τέλειος..

Πήγες και στη διαχείριση εφαρμογών και έκανες εκκαθάριση cache και δεδομένων για την εφαρμογή SMS?

Αν συνεχίζει μετά από αυτό, προφανώς θα χρειαστείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εκτός αν έχεις cwm recovery (με κάποιον custom kernel) ώστε να κάνεις wipe dalvik και cache. (μπορεί να υπάρχουν οι επιλογές αυτές και στο recovery της samsung, δεν θυμάμαι) Δοκίμασε όπως είναι κλειστό το κινητό να πατήσεις volume up+home+power button και δες στο recovery που θα σου ανοίξει τι επιλογές έχεις. Αν έχει τα παραπάνω που είπα κάντα, δεν χάνεται τίποτα απλά θα αργήσει να ανοίξει το κινητό στο επόμενο bootarisma. (η πλοήγηση στο recovery γίνεται με τα κουμπιά της έντασης και το power για OK)

το εκανα απο recovery wipe dalvik cache το εχει αλλα παλι τα ιδια αλλα και στην εφαρμογη sms εκανα διαγραφη δεδομενων και cache αλλα παλι οταν ξεκιναει κανει το ιδιο...

καπου το εχει κρατησει σα πρόχειρο μήνυμα και δε σβηνει με τιποτα....

εχω την rc4 rom!!!

ξέχασα να πω οτι αυτο μου το βγαζει στη μπάρα ειδοποιήσεων πανω σαν ειδοπιησει και οτι δεν υπαρχει στα μηνηματα μεσα δηλαδη οταν παω στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και απενεργοποιήσω να μην μου εμφανίζει ειδοποιήσεις μηνυμάτων στη γραμμή ειδοποιήσεων δε το βγαζει αλλα εγω το θελω αυτο για να βλεπω ποτε μου ερχετε μήνυμα..

αρα μπας και το εχει κρατήσει στην cache στην μπάρα ειδοποιήσεων?αλλα πιο ειναι αυτο να το σβήσω?

Edited by tonygal3

recovery..5.5.0.4

Κάνε διακοπή σε οσες εφαρμογές μηνυμάτων έχεις, διαγραφή δεδομένων,reboot σε recovery,wipe cache και dalvik cache.

Αν δεν στρώσει λογικά πας για wipe data (και εννοείται θα σβηστουν τα πάντα)

Η μπαταρια ποσο περιπου σας κραταει παιδια?

Οταν το πρωτο πηρα πριν κανα μηνα εβγαζε 2-3 μερες και τωρα με βγαζει 1-1.5 μερα max.

Εχω stock rom με skyhigh v1.4 kernel.

Και κατι αλλο η broodROM RC4 εχει Ελληνικα στο μενου?

καταρχην εκανα edit το ποστ και δεύτερων στο feamod recovery έχει wipe dalvik cache στο advanced αλλα σκετο cache δεν εχει .εχει wipe partition cache...

recovery..5.5.0.4

καταρχην εκανα edit το ποστ και δεύτερων στο feamod recovery έχει wipe dalvik cache στο advanced αλλα σκετο cache δεν εχει .εχει wipe partition cache...

Συγγνώμη που προσπαθούμε να βοηθήσουμε.

Δεν θα ξαναγίνει

Επίσης όταν λέμε wipe cache, εννοούμε το wipe cache partition.

Τεσπα, δεν θέλω να το τραβήξω.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)