nikospot Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει στην παραπάνω ερώτησή μου για να μην την επαναλαμβάνω ?? Ευχαριστώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3880926#post3880926 παιδια καλησπερα τελικα το πηγα σημερα multirama απ οπου το ειχα παρει(sgs+) και εκανα τον κινεζο οτι το ειχα στην φορτιση και μετα δεν ανοιγε κλπ το περιεργο ειναι οτι δοκιμασαν με αλλη μπαταρια και αλλο φορτιστη και βεβαια δεν ανοιγε οταν ομως δοκιμασαν την δικια μου μπαταρια στο κινητο που ειχαν αυτοι ουτε κι εκεινο ανοιγε !! τελικα το πηραν για να το στειλουν στην samsung :blink: Ίσως είχε αποφορτιστεί η μπαταρία σου εντελώς τυχαία και ανεξάρτητα από το πρόβλημα... Δεν στέκει κάτι άλλο. Πάντως αν το πήγαινες κατευθείαν στο σέρβις θα το είχες στα χέρια σου πολύ πιο γρήγορα από ότι θα το πάρεις τώρα. Αν δεν άνοιξε πάντως με jig μπορεί να είσαι και τυχερός και να σου αλλάξουν πλακέτα. Άντε καλά αποτελέσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) Ποιο είναι το καλύτερο "kernel" για root της συσκευής μας ?? (Δεν ξέρω αν το λέω καλά). Απ'ότι ξέρω υπάρχουν διάφορα. Ποιο είναι το καλύτερο?? Στην αρχή φλασάρισα την Ουγγρική εργοστασιακή 2.3.6 που αναφέρει ο haki (σελ 21) με stock kernel (πλήρης υποστήριξη ελληνικών σε όλα). Πριν από δύο μέρες φλασάρισα την custom XXKPS Performance Edition RC2 (μετονομάστηκε σε broodROM RC2)η οποία ανάμεσα στ'άλλα (Extended Power Menu, AOSP Lockscreen, διαγραφή stock προγραμμάτων, κλπ ) περιέχει και άλλο kernel. Όλα δουλεύουν άψογα (2500 στο Quadrant από 1150 και 3860 στο antutu από 3350). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) rom: broodROM RC2 kernel: feacore phoenix with OC (1.8ghz) version Edited December 28, 2011 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Το απλο S πλεον κ επισημα δεν θα παρει ICS..... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Το απλο S πλεον κ επισημα δεν θα παρει ICS..... Όπως και αυτό Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Στην αρχή φλασάρισα την Ουγγρική εργοστασιακή 2.3.6 που αναφέρει ο haki (σελ 21) με stock kernel (πλήρης υποστήριξη ελληνικών σε όλα). Πριν από δύο μέρες φλασάρισα την custom XXKPS Performance Edition RC2 η οποία ανάμεσα στ'άλλα (Extended Power Menu, AOSP Lockscreen, διαγραφή stock προγραμμάτων, κλπ ) περιέχει και άλλο kernel. Όλα δουλεύουν άψογα (2500 στο Quadrant από 1150 και 3860 στο antutu από 3350). Αυτή που έβαλες είναι η καλύτερη ?? Αυτή να βάλω ή υπάρχει και τίποτα καλύτερο ??? Έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών ?? Έχει κολλήματα ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Αυτή που έβαλες είναι η καλύτερη ?? Αυτή να βάλω ή υπάρχει και τίποτα καλύτερο ??? Έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών ?? Έχει κολλήματα ?? Χρόνια πολλά! τα ίδια θέλω να ρωτήσω κι εγώ γιατί την είδα και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά! επίσης, που μπορώ να βρω την stock rom αν θέλω να γυρίσω, γιατί στους xda δεν βρήκα τίποτα με τον κωδικό που έχει η συσκευή μου. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Χρόνια πολλά! τα ίδια θέλω να ρωτήσω κι εγώ γιατί την είδα και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά! επίσης, που μπορώ να βρω την stock rom αν θέλω να γυρίσω, γιατί στους xda δεν βρήκα τίποτα με τον κωδικό που έχει η συσκευή μου. Σας ευχαριστώ. Η επίσημη rom σου βρίσκεται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 εγώ θέλω την i9001XXKG1 που έχει το PHONE, αλλά δεν την βρίσκω... έχει i9001XXKG2 και i9001XXKG3 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 εγώ θέλω την i9001XXKG1 που έχει το PHONE, αλλά δεν την βρίσκω... έχει i9001XXKG2 και i9001XXKG3 http://www.filesonic.gr/file/2669454851/2669454851?start=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Αυτή που έβαλες είναι η καλύτερη ?? Αυτή να βάλω ή υπάρχει και τίποτα καλύτερο ??? Έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών ?? Έχει κολλήματα ?? Στην RC1 έκδοση είχα - όπως και άλλοι - πρόβλημα στο recovery. Κόλλησε εκεί και και δεν μου έκανε επανεκκίνηση. Το πρόβλημα λύθηκε από το παιδί που φτιάχνει τη rom με τα δύο αρχεία που ανέβασε για φλασάρισμα αντί για ένα που είχε στην αρχή. Στην RC2 BETA(broodROM RC2) όλα λειτούργησαν άψογα και με πλήρη υποστήριξη ελληνικών σε όλα. Από μέρα σε μέρα (ή από ώρα σε ώρα) ανεβάζει και την τελική έκδοση. Θα πρότεινα υπομονή μέχρι τότε για όποιον θέλει να τη δοκιμάσει. Δεν χρειάζεται κάποιος να εγκαταστήσει πρώτα την πρώτη έκδοση για να εγκαταστήσει μετά την δεύτερη. Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν μπορεί κάποιος να την εγκαταστήσει με την i9001XXKG1 στο τηλέφωνό του. Εγώ είχα εγκαταστήσει πιο πριν την τελευταία επίσημη έκδοση της samsung (I9001XXKPS 2.3.6.). Άλλες rom είναι η Cranium (ουσιαστικά η πρώτη custom rom για το τηλέφωνό μας) που δεν την δοκίμασα και η Cryberts που την δοκίμασα και είδα βελτίωση στις μετρήσεις. Απλώς αυτήν εδώ συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλω να υπάρχουν στο τηλέφωνό μου, με θεαματική αύξηση στις μετρήσεις (2500 στο Quadrant από 1150 και 3860 στο antutu από 3350) και γι'αυτό την προτιμώ. Όποιος έχει εμπειρία με την Cranium, ή κάποια άλλη rom, ας τη μοιραστεί μαζί μας. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) rom: broodROM RC2 kernel: feacore phoenix with OC (1.8ghz) version Edited December 28, 2011 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Στην RC1 έκδοση είχα - όπως και άλλοι - πρόβλημα στο recovery mode. Κόλλησε εκεί και και δεν μου έκανε επανεκκίνηση. Το πρόβλημα λύθηκε από το παιδί που φτιάχνει τη rom με τα δύο αρχεία που ανέβασε για φλασάρισμα αντί για ένα που είχε στην αρχή. Στην RC2 BETA όλα λειτούργησαν άψογα και με πλήρη υποστήριξη ελληνικών σε όλα. Από μέρα σε μέρα (ή από ώρα σε ώρα) ανεβάζει και την τελική έκδοση. Θα πρότεινα υπομονή μέχρι τότε για όποιον θέλει να τη δοκιμάσει. Δεν χρειάζεται κάποιος να εγκαταστήσει πρώτα την πρώτη έκδοση για να εγκαταστήσει μετά την δεύτερη. Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν μπορεί κάποιος να την εγκαταστήσει με την i9001XXKG1 στο τηλέφωνό του. Εγώ είχα εγκαταστήσει πιο πριν την τελευταία επίσημη έκδοση της samsung (I9001XXKPS 2.3.6.). Άλλες rom είναι η Cranium (ουσιαστικά η πρώτη custom rom για το τηλέφωνό μας) που δεν την δοκίμασα και η Cryberts που την δοκίμασα και είδα βελτίωση στις μετρήσεις. Απλώς αυτήν εδώ συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλω να υπάρχουν στο τηλέφωνό μου, με θεαματική αύξηση στις μετρήσεις (2500 στο Quadrant από 1150 και 3860 στο antutu από 3350) και γι'αυτό την προτιμώ. Όποιος έχει εμπειρία με την Cranium, ή κάποια άλλη rom, ας τη μοιραστεί μαζί μας. εγώ είχα την i9001XXKG1 πρώτα και έβαλα την συγκεκριμένη. μου κόλησε στο recovery αλλά ακολούθησα τις οδηγίες που έχει στο XDA και τώρα λειτουργεί μια χαρά! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Στην RC1 έκδοση είχα - όπως και άλλοι - πρόβλημα στο recovery mode. Κόλλησε εκεί και και δεν μου έκανε επανεκκίνηση. Το πρόβλημα λύθηκε από το παιδί που φτιάχνει τη rom με τα δύο αρχεία που ανέβασε για φλασάρισμα αντί για ένα που είχε στην αρχή. Στην RC2 BETA όλα λειτούργησαν άψογα και με πλήρη υποστήριξη ελληνικών σε όλα. Από μέρα σε μέρα (ή από ώρα σε ώρα) ανεβάζει και την τελική έκδοση. Θα πρότεινα υπομονή μέχρι τότε για όποιον θέλει να τη δοκιμάσει. Δεν χρειάζεται κάποιος να εγκαταστήσει πρώτα την πρώτη έκδοση για να εγκαταστήσει μετά την δεύτερη. Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν μπορεί κάποιος να την εγκαταστήσει με την i9001XXKG1 στο τηλέφωνό του. Εγώ είχα εγκαταστήσει πιο πριν την τελευταία επίσημη έκδοση της samsung (I9001XXKPS 2.3.6.). Άλλες rom είναι η Cranium (ουσιαστικά η πρώτη custom rom για το τηλέφωνό μας) που δεν την δοκίμασα και η Cryberts που την δοκίμασα και είδα βελτίωση στις μετρήσεις. Απλώς αυτήν εδώ συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλω να υπάρχουν στο τηλέφωνό μου, με θεαματική αύξηση στις μετρήσεις (2500 στο Quadrant από 1150 και 3860 στο antutu από 3350) και γι'αυτό την προτιμώ. Όποιος έχει εμπειρία με την Cranium, ή κάποια άλλη rom, ας τη μοιραστεί μαζί μας. Τελικά μου φαίνεται ανέβασε την τελική έκδοση ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Τελικά μου φαίνεται ανέβασε την τελική έκδοση ?? Όχι ακόμα. Είπε πάντως ότι θα την ανεβάσει σήμερα. Την ανέβασε τελικά και μετονομάστηκε σε broodROM RC2. Την δοκίμασα. Πολύ καλή! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) rom: broodROM RC2 kernel: feacore phoenix with OC (1.8ghz) version Edited December 28, 2011 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Απο μπαταρια πως παει η XXKPS Performance Edition RC2 ή η Cranium; Ημουν ετοιμος να ξανακανω hard reset για 2η φορα λογω μπαταριας. Την πρωτη φορα ειχα εγκαταστησει διαφορα προγραμματακια κ δεν ηξερα ποιο εφταιγε. Κανοντας hard reset κ φυσικα χωρις να ξαναπερασω κανενα υποπτο προγραμμα, η μπαταρια κρατουσε ανετα 2+ μερες με την χρηση που του κανω. Βαζοντας αυτη την φορα καποιες απο τις εφαρμογες στο samsung apps παρατηρησα παλι το ιδιο προβλημα. Απεγκατεστησα τις εφαρμογες αλλα το προβλημα συνεχιζει. Δηλ η μπαταρια κραταει με το ζορι μια μερα οπως κ αφηνοντας το κιν μετα απο φουλ φορτιση το βραδυ κ χωρις καθολου χρηση μεχρι το πρωι που ξυπναω (8 ωρες μετα δηλ) εχει πεσει στο 95% πραγμα που δεν συνεβαινε πριν περασω τις εφαρμογες που ανεφερα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Απο μπαταρια πως παει η XXKPS Performance Edition RC2 ή η Cranium; Ημουν ετοιμος να ξανακανω hard reset για 2η φορα λογω μπαταριας. Την πρωτη φορα ειχα εγκαταστησει διαφορα προγραμματακια κ δεν ηξερα ποιο εφταιγε. Κανοντας hard reset κ φυσικα χωρις να ξαναπερασω κανενα υποπτο προγραμμα, η μπαταρια κρατουσε ανετα 2+ μερες με την χρηση που του κανω. Βαζοντας αυτη την φορα καποιες απο τις εφαρμογες στο samsung apps παρατηρησα παλι το ιδιο προβλημα. Απεγκατεστησα τις εφαρμογες αλλα το προβλημα συνεχιζει. Δηλ η μπαταρια κραταει με το ζορι μια μερα οπως κ αφηνοντας το κιν μετα απο φουλ φορτιση το βραδυ κ χωρις καθολου χρηση μεχρι το πρωι που ξυπναω (8 ωρες μετα δηλ) εχει πεσει στο 95% πραγμα που δεν συνεβαινε πριν περασω τις εφαρμογες που ανεφερα. εγώ πάντος με την Perfomance Edition RC2 Που έχω είδα διαφορά... προς το χειρότερο! Έχω τις ίδιες εφαρμογές με την επίσημη και ενώ φόρτιζα το κιν όλο το βράδυ με λιγότερη χρήση από παλιά (ειδικά σήμερα ήμουν όλη μέρα εφορία, άρα δεν το πολυπείραζα) έχει πέσει στο 50 % ... πολύ ύποπτο!!! επίσης, όσοι έχουν δοκιμάσει την Cranium, ποια η γνώμη τους; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 27, 2011 by sakiss Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Απο μπαταρια πως παει η XXKPS Performance Edition RC2 ή η Cranium; Για την Cranium δεν ξέρω. Για την Performance Edition RC2(broodROM RC2) τα ίδια με πριν. Μιάμιση με δύο μέρες (αρκετή χρήση του τηλεφώνου, ειδικά internet και παιχνίδια). Υποτίθεται ότι και στις δύο rom έχουν βελτιώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το απλο S πλεον κ επισημα δεν θα παρει ICS..... Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες η samsung έκανε πίσω και θα επανεξετάσει το ζήτημα. Άντε να δούμε... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1413385 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) rom: broodROM RC2 kernel: feacore phoenix with OC (1.8ghz) version Edited December 28, 2011 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Εδω και 10 μέρες πήρα το S+ δώρο στη γυναίκα μου και σήμερα που του πέρασα το προγραμμα της Navigon παρατήρησα πως το GPS δεν κλειδώνει τους δορυφόρους με αποτέλεσμα η πλοήγηση να μην λειτουργεί.Απο μια ματια που εριξα στα fora υπαρχει κάποιο πρόβλημα με τη σειρά S και οι λύσεις που βρήκα σχετίζονται με προηγούμενες εκδόσεος Android και όχι τη 2.3.3 που φοράει το τηλέφωνο.Μήπως έχετε κάποια λύση;Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Εδω και 10 μέρες πήρα το S+ δώρο στη γυναίκα μου και σήμερα που του πέρασα το προγραμμα της Navigon παρατήρησα πως το GPS δεν κλειδώνει τους δορυφόρους με αποτέλεσμα η πλοήγηση να μην λειτουργεί.Απο μια ματια που εριξα στα fora υπαρχει κάποιο πρόβλημα με τη σειρά S και οι λύσεις που βρήκα σχετίζονται με προηγούμενες εκδόσεος Android και όχι τη 2.3.3 που φοράει το τηλέφωνο.Μήπως έχετε κάποια λύση;Ευχαριστώ... Πριν τρεξεις το Navigon δοκιμασες να ανοιξεις το GPS απο την περιοχη ειδοποιησεων??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amalgama Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς σε εργοστασιακό πως γίνεται να βλέπουμε υπόλοιπο χαρακτήρων?? Ευχαριστώ πολύ και Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς σε εργοστασιακό πως γίνεται να βλέπουμε υπόλοιπο χαρακτήρων?? Δεν μπορώ να καταλάβω πως με τόσο ημιτελή post περιμένουν κάποιοι απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amalgama Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω πως με τόσο ημιτελή post περιμένουν κάποιοι απάντηση! Υπόλοιπο χαρακτήρων όταν στέλνουμε sms... υπάρχει κάποια ρύθμιση ή πρέπι να βάλω άλλο πρόγραμμα? Δεν είμαι root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Άκυρο παιδιά το βρήκα.Πρέπει να έχεις απενεργοποιημένη την υποβοήθηση wi-fi για να κλειδώσει.Βοήθησε και το gps fix, οπότε όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έκανα το flasharisma σε 2.3.6 αλλά δεν ξέρω αν το έκανα σωστά. Δεν μου έσβησε τίποτα από επαφές φώτο εφαρμογές και γενικά τίποτα. Στις πληροφορίες όμως γράφει 2.3.6. Σωστά έγινε ? Α και το αρχείο .dll δεν το χρησιμοποίηση πουθενά, έτσι είναι??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Προφανώς... μια χαρά είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Προφανώς... μια χαρά είσαι. Χρειάζεται μήπως hard reset μετά το φλασαρισμα όπως αναφέρεται ??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts