Mr_Comple Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Είναι μικρό,πρακτικό,γρήγορο και κυρίως για μένα έχει απ τα καλύτερα ηχεία αν όχι το πιο δυνατό ήχο όταν σε καλούν κάτι που πολλά απ τα νέα smartphone το χουν ψιλό ξεχάσει.. Εγώ το είχα,δυστυχώς το έδωσα κ θα το ξαναπάρω:) και εγω λεω να το παρω...! :) αλλα δεν ξερω αν υπαρχει υποστηριξη απο custom roms... δεν ειναι ενα κριτιριο και αυτο...; και το ασπρο το εχει 170!χαχαχαχαχα παλι 169 πηγε..καλα μας κοροιδευουν μωρε....;:confused: Edited January 16, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 και εγω λεω να το παρω...! :) αλλα δεν ξερω αν υπαρχει υποστηριξη απο custom roms... δεν ειναι ενα κριτιριο και αυτο...; παλι 169 πηγε..καλα μας κοροιδευουν μωρε....;:confused: το electroworld το εχει 153,90 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 το electroworld το εχει 153,90 ευρω. o κωτσοβολος το ξαναβαλε 170 το μαυρο.το electroworld που ειναι θυγατρικη του το χει 154 μαλιστα ,χαχαχαχχα :ninja::ninja::ninja: Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) με ενα netbook την εκανα dell inspiron mini :lol::lol::lol:!! έκανα και εγώ την αναβάθμιση στον υπολογιστή μου! ναι καλά διάβασες! :lol::lol::lol::lol: @Laura_94 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918423#post3918423 Δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά τα βασικά τα έχει. :) @toledo Εδώ σε έχω κι εσένα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα το ξήλωμα αλλά με αυτές τις λίγες που έβγαλα είμαι πλέον με 100ΜΒ μνήμης ελεύθερα. μετά την αναβάθμιση λογικά μπήκαν πάλι όλες οι εφαρμογές, και έχω τουλάχιστον 120mb ram ελεύθερα! (το πάνω μέρος της φωτό) Edited January 17, 2012 by zxr Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σκέψου να αρχίσεις να ξηλώνεις κιόλας! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Σκέψου να αρχίσεις να ξηλώνεις κιόλας! το θέμα είναι να βγεί το root, εκτός κι αν γίνεται με το ίδιο... λες; το δοκίμασα και δεν γίνεται... Edited January 17, 2012 by k_lostadior Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Η οθόνη του είναι ευαίσθητη σε νερά; Τι γίνεται αν με βρεγμένα χέρια απαντήσουμε μια κλήση;; Αν πέσει νερό από ένα ποτήρι ή αν βρεθεί σε βροχή;; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Η οθόνη του είναι ευαίσθητη σε νερά; Τι γίνεται αν με βρεγμένα χέρια απαντήσουμε μια κλήση;; Αν πέσει νερό από ένα ποτήρι ή αν βρεθεί σε βροχή;; αν απαντησεις με βρεγμενα χερια δεν θα παθει τιποτα για τα υπολοιπα δυο που ρωτας φυσικα και μπορει να παθει αν θες να αντεχει σε νερο κοιτα το active Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpantazis Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Αγόρασα και εγώ την συσκευή αυτή άλλα έχω κάποια παραπονα. 1. Η μπαταρία είναι τραγική κατά τη γνώμη μου. Εντάξει στην αρχή η χρήση είναι πιο έντονη γιατί το ρυθμίζουμε και πάντα στην αρχή η κατανάλωση μας φαίνεται μεγάλη, άλλα και πάλι δυστυχώς κατά τη γνώμη μου η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μικρή. Και το iPhone το είχα συνέχεια στο WiFi συνδεδεμένο άλλα δεν ταλαιπωρούσε τόσο την μπαταρία. Σίγουρα θα πάρω μεγαλύτερη. 2. H οθόνη (την έχω στη χαμηλώτερη φωτεινότητα) μερικές φορές κάνει ένα ανεπαίσθητο flickering. Κάτι που με ανησυχεί. 3. Σήμερα δε δούλευε για κάποιο λόγο το sync. Έμπαινα στο internet άλλα δε μπορούσα να συγχρονισω με gmail, facebook, twitter, κλπ. Δεν ήξερα τι να κάνω και τελικά επανέφερα το τηλέφωνο στις εργαστασιακές ρυθμίσεις. Τώρα που είναι αρχή δεν με πείραξε γιατί δεν έχω περάσει ακόμα τίποτα στο τηλέφωνο (2 μέρες το έχω μόνο) 4. Υπάρχει τρόπος να σκρολάρω με κάποιο άγγιγμα στην αρχή της σελίδας; Στο iPhone αν έκανα ταπ πάνω πάνω στην οθόνη σκρόλαρε προς την αρχή του κειμένου αυτόματα και γρήγορα (π.χ. όταν κάνω refresh τα twits και έχω μια μέρα να μπω και μου κατεβάζει καμιά 200αριά νέα twits για να ανέβω πάνω πάνω και να δω το πρώτο πρέπει να "ταλαιπωρήσω" τον αντίχειρά μου αρκετές φορές. 5. Στην αρχική οθόνη υπάρχει ένα widget για τον καιρό. Δε βρίσκει την αθήνα με τίποτα. Γιατί; Αυτά για την ώρα. Edited January 18, 2012 by stpantazis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themos3 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Στα 154ε που το εχει το κινητο τωρα το πλαισιο θεωρειτε οτι υπαρχει αλλη εναλλακτικη σε android η' το συγκεκριμενο κινητο αποτελει μονοδρομο αυτη τη στιγμη?Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω και το budget μου κυμαινεται απο 150-200 max και ψαχνω το καλυτερο value αυτη τη στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 1. Δώσε λίγο χρόνο στη μπαταρία να περάσουν κάποιες φορτίσεις. Επίσης πάρε root access (guide υπάρχει και εδώ) και κάνε freeze τις αμέτρητες άχρηστες εφαρμογές που βάζει η SE. Βγάζω 24 ώρες με μια φόρτιση με το 3G ανοιχτό μόνιμα και πάνω από 50MB traffic τη μέρα. 3. Έλεγξες αν τα background data και auto sync settings ήταν on; 4. βάλε το Plume app για Tweeter client, το έχει σαν γρήγορο option Αγόρασα και εγώ την συσκευή αυτή άλλα έχω κάποια παραπονα. 1. Η μπαταρία είναι τραγική κατά τη γνώμη μου. Εντάξει στην αρχή η χρήση είναι πιο έντονη γιατί το ρυθμίζουμε και πάντα στην αρχή η κατανάλωση μας φαίνεται μεγάλη, άλλα και πάλι δυστυχώς κατά τη γνώμη μου η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μικρή. Και το iPhone το είχα συνέχεια στο WiFi συνδεδεμένο άλλα δεν ταλαιπωρούσε τόσο την μπαταρία. Σίγουρα θα πάρω μεγαλύτερη. 2. H οθόνη (την έχω στη χαμηλώτερη φωτεινότητα) μερικές φορές κάνει ένα ανεπαίσθητο flickering. Κάτι που με ανησυχεί. 3. Σήμερα δε δούλευε για κάποιο λόγο το sync. Έμπαινα στο internet άλλα δε μπορούσα να συγχρονισω με gmail, facebook, twitter, κλπ. Δεν ήξερα τι να κάνω και τελικά επανέφερα το τηλέφωνο στις εργαστασιακές ρυθμίσεις. Τώρα που είναι αρχή δεν με πείραξε γιατί δεν έχω περάσει ακόμα τίποτα στο τηλέφωνο (2 μέρες το έχω μόνο) 4. Υπάρχει τρόπος να σκρολάρω με κάποιο άγγιγμα στην αρχή της σελίδας; Στο iPhone αν έκανα ταπ πάνω πάνω στην οθόνη σκρόλαρε προς την αρχή του κειμένου αυτόματα και γρήγορα (π.χ. όταν κάνω refresh τα twits και έχω μια μέρα να μπω και μου κατεβάζει καμιά 200αριά νέα twits για να ανέβω πάνω πάνω και να δω το πρώτο πρέπει να "ταλαιπωρήσω" τον αντίχειρά μου αρκετές φορές. 5. Στην αρχική οθόνη υπάρχει ένα widget για τον καιρό. Δε βρίσκει την αθήνα με τίποτα. Γιατί; Αυτά για την ώρα. Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 2. H οθόνη (την έχω στη χαμηλώτερη φωτεινότητα) μερικές φορές κάνει ένα ανεπαίσθητο flickering. Κάτι που με ανησυχεί. ο φιλος skritikos σου απαντησε στα υπολοιπα.οσο για το τρεμοπαιγμα,εχει να κανει με τον αισθητηρα που εχει το κινητο και προσαρμωζει αυτοματα την φωτεινοτητα..αν θες μπορεις με το disable autobrightness απο το market,μπορεις να το απενεργοποιησεις αυτο.προυποθεση να εισαι rooted Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 πρωτο "andoides" και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ! και οσο περναει ο καιρος προσπαθω να το βελτιωνω με πειραματισμους αλλα κυριως με την ΠΟΛΥΤΙΜΗ βοηθεια των παλαιωτερων και εδω θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη για "διακριτικη λειτουργια" στο ομνια 2 οταν το γυρνας αναποδα το κινητο μπαινει αυτοματα σε αθορυβη λειτουργια υπαρχει καμια τετοια εφαρμογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Οι καλύτερες εφαρμογές επικοινωνίων Εφαρμογές σίγασης τηελφώνου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas4711 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 καλημερα στο Music player της συσκευής, όταν κάποιο τραγούδι έχει κάποια δεδομένα (όνομα, καλλιτέχνης κτλ) γραμμένα στα ελληνικά, αυτά δεν εμφανίζονται με σωστή κωδικοποίηση. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ebony Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Γνωριζει καποιος πως να ''ανοιξω'' ενα pls (streaming audio) αρχειο ; το default player του sony live δεν το ανοιγει, καποια εφαρμογη? Επισης ανοιξα ενα word αρχειο και κατα λαθος ορισα default το office να το ανοιγει ενω θελω να επιλεγω (αρχικα μου εδινε επιλογη και το adobe ) πως μπορει να ξαναεμφανιστει η διπλη επιλογη που μου εδινε αρχικα ; καλημερα στο Music player της συσκευής, όταν κάποιο τραγούδι έχει κάποια δεδομένα (όνομα, καλλιτέχνης κτλ) γραμμένα στα ελληνικά, αυτά δεν εμφανίζονται με σωστή κωδικοποίηση. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; τα εχεις ''taggarei'' απο το pc σου με καποιο προγραμμα κανονικα ; Edited January 19, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Γνωριζει καποιος πως να ''ανοιξω'' ενα pls (streaming audio) αρχειο ; το default player του sony live δεν το ανοιγει, καποια εφαρμογη? Επισης ανοιξα ενα word αρχειο και κατα λαθος ορισα default το office να το ανοιγει ενω θελω να επιλεγω (αρχικα μου εδινε επιλογη και το adobe ) πως μπορει να ξαναεμφανιστει η διπλη επιλογη που μου εδινε αρχικα ; Για δοκιμασε το εξης : Πηγαινε στην διαχειριση εφαρμογων, βρες το office, κλικαρε και απο το μενου που θα σου βγαλει πατα εκκαθαριση προεπιλογων (ειναι κατω κατω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ebony Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Για δοκιμασε το εξης : Πηγαινε στην διαχειριση εφαρμογων, βρες το office, κλικαρε και απο το μενου που θα σου βγαλει πατα εκκαθαριση προεπιλογων (ειναι κατω κατω). σ'ευχαριστω, το εκανα αλλα δυστυχως το ''πλαισιο'' ειναι αδρανες '' δεν εχουν οριστει προεπιλογες'' :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 σ'ευχαριστω, το εκανα αλλα δυστυχως το ''πλαισιο'' ειναι αδρανες '' δεν εχουν οριστει προεπιλογες'' :wacko: Χμμ, βρες το αρχειο με τον Astro ή οποιον file manager εχεις και κανε παρατεταμενο κλικ - open as και θα σου βγαλει μενου να διαλεξεις με τι θελεις να το ανοιξεις. Αν δεν δουλεψει δοκιμασε να μπεις στον adobe και να το ανοιξεις απο κει, λογικα ετσι θα βγαλει την προεπιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ebony Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Χμμ, βρες το αρχειο με τον Astro ή οποιον file manager εχεις και κανε παρατεταμενο κλικ - open as και θα σου βγαλει μενου να διαλεξεις με τι θελεις να το ανοιξεις. Αν δεν δουλεψει δοκιμασε να μπεις στον adobe και να το ανοιξεις απο κει, λογικα ετσι θα βγαλει την προεπιλογη. ολα οκ !!! σ'ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas4711 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 τα εχεις ''taggarei'' απο το pc σου με καποιο προγραμμα κανονικα ; Στο pc διαβάζω κανονικά τα "tags" και είναι με ελληνικούς χαρακτήρες. Στους υπόλοιπους φαίνονται κανονικά τα τραγούδια με στοιχεία με ελληνικούς χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 παιδια εχει βιντεοκληση Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 παιδια εχει βιντεοκληση ερωτηση ή δηλωση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ερώτηση με απάντηση όχι! ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ερώτηση με απάντηση όχι! ;) Ε ενταξει..αμα εννοει μεσω 3rd party εφαρμογης,τοτε ναι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts