manan69t Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Η οθονη του σε εξωτερικες συνθηκες φωτος ειναι ευδιακριτη? Επισης απο ταχυτητα στα μενου πως παει,κομπιαζει? Η RAM του,ποσο μενει ελευθερη μετα απο καποιες ωρες "κανονικης" λειτουργιας σσ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Η οθονη του σε εξωτερικες συνθηκες φωτος ειναι ευδιακριτη? Επισης απο ταχυτητα στα μενου πως παει,κομπιαζει? Η RAM του,ποσο μενει ελευθερη μετα απο καποιες ωρες "κανονικης" λειτουργιας σσ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!:) H ταχύτητα στο menu με 40 εφαρμογές "επάνω" του ειναι αψεγάδιαστη! Η ram περίπου 170... Για την οθόνη αναμένεις...ειναι ακόμα του "σπιτίου".:lol: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisomilia Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Μηπως ξερουμε την ακριβη ημερομηνια που θα κυκλοφορησει? Γιατι δεν το βρισκω πουθενα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas1213 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Στα 225ευρό κόστος αν είχε Bravia Engine θα ήταν best value της 10ετίας :D Ναι, δεν έχεις άδικο απλά πίστευα ότι είναι ολόιδια με το Xperia mini.. :p Edited October 12, 2011 by Costas1213 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ναι, δεν έχεις άδικο απλά πίστευα ότι είναι ολόιδια με το Xperia mini.. :p σκεψου οτι στα 215 ευρω το μινι εχει bravia.(και στα 189 απο ιντερνετικο μαγαζι) βεβαια δεν μπορουσαν σε ενα κινητο να τα βαλουν ολα ακριβως για να μην ξεφυγει στην τιμη. καλομιλητο ovelix5! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ευχαριστώ και για 2ο τηλέφωνο το θεωρώ πάρα πολύ καλό!!!! Έχω ένα θεματάκι (ρώτησα και στο τόπικ με τις εφαρμογές) πώς το ρυθμίζουμε να έχει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα;; (το πήρα χαμπάρι τώρα που μου έφαγε τη κάρτα :mad: ) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ευχαριστώ και για 2ο τηλέφωνο το θεωρώ πάρα πολύ καλό!!!! Έχω ένα θεματάκι (ρώτησα και στο τόπικ με τις εφαρμογές) πώς το ρυθμίζουμε να έχει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα;; (το πήρα χαμπάρι τώρα που μου έφαγε τη κάρτα :mad: ) Αν ειναι παραεισαγω γής που λένε αναγκαστικά πρέπει να βρεις καμια εφαρμογή άλλη να του βάλεις. (π.χ. handcent sms) ή αλλίως στο πρόγραμμα για τα μηνυματα του κινητού μπαίνεις μέσα πάς ρυθμίσεις, και θα γράφει λογικά για εξοικονόμιση κόστους και τικκαρε το και θα έχεις 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Δέν έχω το κινητό, έχω το μινι εγώ αλλά έτσι είναι λογικα. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Αυτό είναι το "κόλπο" δεν έχει αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων! :mad: Το handset sms? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Αυτό είναι το "κόλπο" δεν έχει αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων! :mad: Το handset sms? Στο handcent sms μπορείς να γράφεις με 160 Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Σε ευχαριστώ αλλά το βρήκα από τη σύθμιση του gosms :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλησπέρα.Από κάμερα φώτο και βίντεο πως πάει το κινητάκι? Συνήθως τα κινητά που ήταν περισσότερο walkman δεν ήταν και πολύ καλά στο θέμα φωτογραφίας-βίντεο. Αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Στο gsmarena στα specifications λεει οτι εχει office editor ισχυει αυτο; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Καλησπέρα.Από κάμερα φώτο και βίντεο πως πάει το κινητάκι? Συνήθως τα κινητά που ήταν περισσότερο walkman δεν ήταν και πολύ καλά στο θέμα φωτογραφίας-βίντεο. Αυτό? Μια χαρά 1-2 φωτο που τράβηξα. Στο gsmarena στα specifications λεει οτι εχει office editor ισχυει αυτο; Office suite έχει. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chalik82 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Το getitnow δίνει δωρεάν 2 σε μουσικό διαγωνισμό: http://www.facebook.com/GETITNOW.GR?sk=app_153284594738391 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Office suite έχει. Που σημαινει οτι κανει edit η μονο Διαβαζει; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Μόνο διαβάζει! Για edit το pro ή κάποιον manager από το market. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 παιδια επειδη μου αρεσει τρελα αυτο το κινητο. να το παρω τωρα ή λετε να πεσει πολυ η τιμη του? α και κατι αλλο στην επισιμη ιστοσελιδα λεει αναμενεται συντομα ενω στο skroutz μερικα καταστηματα το εχουν φερει. αν το παρω απο το open365 λετε να ειναι παραεισαγωγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisomilia Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Εγω παντως που το εχω παραγγείλει στην Ηλεκτρονικη μου ειπαν πως αυτη την ευδομαδα θα βγει λογικα. Πειρα και ενα τηλ. στη SE και μου ειπαν πως εχουν δωσει επισημη κυκλοφρια στην Ελλαδα στο τελος του μηνα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Σήμερα πάντως που το δοκίμασα σα διάρκεια σε χρόνο ομιλίας σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στους χρόνος που αναφέρονται.... Με 84% το πρωί και με συνολική διάρκεια χρόνου ομιλίας σε GSM και μόνο, μετά από 5ώρες και 45λεπτά έφτασε στο 10% η μπαταρία. :( Όμως από ένταση και ποιότητα είτε στο hf είτε στο BT του βγάζω το καπέλο!! :rolleyes: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Σήμερα πάντως που το δοκίμασα σα διάρκεια σε χρόνο ομιλίας σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στους χρόνος που αναφέρονται.... Με 84% το πρωί και με συνολική διάρκεια χρόνου ομιλίας σε GSM και μόνο, μετά από 5ώρες και 45λεπτά έφτασε στο 10% η μπαταρία. :( Όμως από ένταση και ποιότητα είτε στο hf είτε στο BT του βγάζω το καπέλο!! :rolleyes: μηπως μπορεις να δεις στο βιβλιαρακι του τι sar εχει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Αν έχει βιβλιαράκι (δε θυμάμαι) και αν μου πεις που μπορώ να το βρω αυτό (συγχώρεσε με δεν έχω ανοίξει πότε manual :confused: ) πολύ ευχαρίστως να σου πω. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Αν έχει βιβλιαράκι (δε θυμάμαι) και αν μου πεις που μπορώ να το βρω αυτό (συγχώρεσε με δεν έχω ανοίξει πότε manual :confused: ) πολύ ευχαρίστως να σου πω. φιλε απο που το πηρες? γιατι εχω την εντυπωση τελος του μηνος βγαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Επίσημα από την Sony Hellas ας πούμε δε γνωρίζω πότε βγαίνει αλλά στα διαδικτυακά καταστήματα κυκλοφορεί! :) Googlαρησέτο λίγο μη θεωρηθεί διαφημίσει. . . . ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisomilia Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Επίσημα από την Sony Hellas ας πούμε δε γνωρίζω πότε βγαίνει αλλά στα διαδικτυακά καταστήματα κυκλοφορεί! :) Googlαρησέτο λίγο μη θεωρηθεί διαφημίσει. . . . ;) Στα περισσότερα διαδικτυακά μαγαζιά απ'ότι έχω δει είναι για προπαραγγελία !!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Στα περισσότερα διαδικτυακά μαγαζιά απ'ότι έχω δει είναι για προπαραγγελία !!:!: Ορίστε μασημένη τροφή. . . :p http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Sony-Ericsson-Live-with-Walkman-Black.aspx Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts